Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yaşa emi kahkaha attım vallaPembiş Pembiş ne güzel olacaklar bunları giyince eşim artık pembe bişeyler almamı yasakladı herseyi pembe oldu kızımı hello kıty e benzettin deyip duruyor
bana da badem şekeri gibi bişey lazımKızlar sabah saatlerinde sormuştum tekrar sorayım bir kişi cevap verdiCok gorulmedi sanirim mesajim
Şeker çikolata draje filan satan güvenilir bir site var mi bildiginiz? Çok gezemiyorum kasilmalardan dolayi netten halledicem![]()
Hiç bilmiyorum ki canım google yazsan çıkmıyo mu kiKızlar sabah saatlerinde sormuştum tekrar sorayım bir kişi cevap verdiCok gorulmedi sanirim mesajim
Şeker çikolata draje filan satan güvenilir bir site var mi bildiginiz? Çok gezemiyorum kasilmalardan dolayi netten halledicem![]()
Kızlar sabah saatlerinde sormuştum tekrar sorayım bir kişi cevap verdiCok gorulmedi sanirim mesajim
bana da badem şekeri gibi bişey lazım![]()
ya bende süslicem kavanozu kimse açmaz kayısı çekirdeğinden şeker varmış baya ucuz oluyor badem şekeri çok pahalı.. bebek şekeri yapanlar bundan koyuyormuş içineBen yiyecek maddelerini netten almak taraftarı değilim..yaşadığınız şehirde iyi bir yerden eşinize aldırın bence kızlar...
Bir de bebek ve düğün şekerleri yenmeden hep süs olarak kalıyo o yüzden ben lavantalı yaptırıyorum..
bana da badem şekeri gibi bişey lazım![]()
Hiç bilmiyorum ki canım google yazsan çıkmıyo mu ki
Cevaplar icin tesekkurler kizlar zeyy esim pek anlamaz oyle seylerden bi kilo domates al desem nerde çuruk var onu alir gelirBen yiyecek maddelerini netten almak taraftarı değilim..yaşadığınız şehirde iyi bir yerden eşinize aldırın bence kızlar...
Bir de bebek ve düğün şekerleri yenmeden hep süs olarak kalıyo o yüzden ben lavantalı yaptırıyorum..
Eşimde pembe alacağına daha renkli şeyler alalım diyo bu hafta sonu gezmeye çıkmıştık civile girdik dedim sen ne istiyorsan bak onu alalım dedi bu sefer babasının beğendiklerini aldıkAyyyyy ilahi güldürdün benibende almasaydım kızım kamyonlu arabalı sünger boblu şeylerle gezcekti oğlumdan çok kaldı herşey yepyeni fiye 3 tane hastane çıkışı 4 tanede tulum aldım daha başkada yoktu oğlumun mavi siyah yeşil ve sarı takımları ver hep
![]()
bu çok değişken bişey ama sancın olur suyun gelmez yada ani suyun gelir bi anda sancın olmaz çok kişisel bişeykızlarrr ben bişey merak ediiyorum daha ilk dogumum doğum hangi sırayla oluyor yani sancılarımızın yalancı mı gerçek mi olduğunu nasıl anlayacağız nişan geldikten sonra doğum hemen olacak mı suyumuz ne zaman gelecek ne olur gülmeyin bana olur mu
İnsallah CanimBikaç defa daha görmüştüm ama hiç yüzü yok benimde, olsun o his bambaşka inşallah bir kere daha görürüm inşallah sende görürsün arkadaşım![]()
Fiyati nasil canimmben okiedog aldım canım.kullandıkça memnuniyetimden bahsedebilirim ancak.
biberon için termolu yeri var,ıslak çamaşır gözü ve alt açma pedi var içinde .sırt çantası modeli benimkisi.Eki Görüntüle 1244727
Cevaplar icin tesekkurler kizlar zeyy esim pek anlamaz oyle seylerden bi kilo domates al desem nerde çuruk var onu alir gelir![]()
Öyleler valla canim ya erkek iste bizim gibi incelemiyolarHihi bi an benim eşimi anlatıyosun sandım hep aynılar galiba
![]()
Aynen bide neden bakmadan bunları alıp geldim deyince bozulup kızıyo bizimkiÖyleler valla canim ya erkek iste bizim gibi incelemiyolar![]()
Ben kestirdim:)güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım
Hepsini çok beğendim. Güle güle giydir inşallah canım.
Canım ben bilmediğim için cevap vermedim ama güvenilir siteler de hep pahalıdır. Bimden falan alsan ucuzdur oralar.Kızlar sabah saatlerinde sormuştum tekrar sorayım bir kişi cevap verdiCok gorulmedi sanirim mesajim
Tam anlamıyla hemoroid olmasam da gebeliğimden beri kabızlık çekiyorum. Koyu renk erikler varya ondan yiyince biraz rahatlıyorum. Geçmiş olsun canım. Seni en iyi ben anlarım :)kızlar yaaa cok afedersiniz ama bende sanırsam hemoroid olmuş off offfbenim gibi olan varmı
bnm doktormda öyle azar yiyorm resmnBen 9 kilo aldım doktorum delirşyor. Benimki biraz kiloya takıntılı.