• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar sabah saatlerinde sormuştum tekrar sorayım bir kişi cevap verdi:110:Cok gorulmedi sanirim mesajim
Şeker çikolata draje filan satan güvenilir bir site var mi bildiginiz? Çok gezemiyorum kasilmalardan dolayi netten halledicem:KK51:

Kızlar sabah saatlerinde sormuştum tekrar sorayım bir kişi cevap verdi:110:Cok gorulmedi sanirim mesajim
Şeker çikolata draje filan satan güvenilir bir site var mi bildiginiz? Çok gezemiyorum kasilmalardan dolayi netten halledicem:KK51:
bana da badem şekeri gibi bişey lazım :KK51:

Hiç bilmiyorum ki canım google yazsan çıkmıyo mu ki

Ben yiyecek maddelerini netten almak taraftarı değilim..yaşadığınız şehirde iyi bir yerden eşinize aldırın bence kızlar...
Bir de bebek ve düğün şekerleri yenmeden hep süs olarak kalıyo o yüzden ben lavantalı yaptırıyorum..

Ben yiyecek maddelerini netten almak taraftarı değilim..yaşadığınız şehirde iyi bir yerden eşinize aldırın bence kızlar...
Bir de bebek ve düğün şekerleri yenmeden hep süs olarak kalıyo o yüzden ben lavantalı yaptırıyorum..
ya bende süslicem kavanozu kimse açmaz kayısı çekirdeğinden şeker varmış baya ucuz oluyor badem şekeri çok pahalı.. bebek şekeri yapanlar bundan koyuyormuş içine

Hiç bilmiyorum ki canım google yazsan çıkmıyo mu ki

Cevaplar icin tesekkurler kizlar zeyy esim pek anlamaz oyle seylerden bi kilo domates al desem nerde çuruk var onu alir gelir:KK51:

Ayyyyy ilahi güldürdün beni:KK70: bende almasaydım kızım kamyonlu arabalı sünger boblu şeylerle gezcekti oğlumdan çok kaldı herşey yepyeni fiye 3 tane hastane çıkışı 4 tanede tulum aldım daha başkada yoktu oğlumun mavi siyah yeşil ve sarı takımları ver hep:KK70::KK71:
Eşimde pembe alacağına daha renkli şeyler alalım diyo bu hafta sonu gezmeye çıkmıştık civile girdik dedim sen ne istiyorsan bak onu alalım dedi bu sefer babasının beğendiklerini aldık

kızlarrr ben bişey merak ediiyorum daha ilk dogumum doğum hangi sırayla oluyor yani sancılarımızın yalancı mı gerçek mi olduğunu nasıl anlayacağız nişan geldikten sonra doğum hemen olacak mı suyumuz ne zaman gelecek ne olur gülmeyin bana olur mu

kızlarrr ben bişey merak ediiyorum daha ilk dogumum doğum hangi sırayla oluyor yani sancılarımızın yalancı mı gerçek mi olduğunu nasıl anlayacağız nişan geldikten sonra doğum hemen olacak mı suyumuz ne zaman gelecek ne olur gülmeyin bana olur mu
bu çok değişken bişey ama sancın olur suyun gelmez yada ani suyun gelir bi anda sancın olmaz çok kişisel bişey

kızlar yaaa cok afedersiniz ama bende sanırsam hemoroid olmuş off offf o_Obenim gibi olan varmı

güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım
Ben kestirdim:)

Hepsini çok beğendim. Güle güle giydir inşallah canım.

Canım ben bilmediğim için cevap vermedim ama güvenilir siteler de hep pahalıdır. Bimden falan alsan ucuzdur oralar.

kızlar yaaa cok afedersiniz ama bende sanırsam hemoroid olmuş off offf o_Obenim gibi olan varmı
Tam anlamıyla hemoroid olmasam da gebeliğimden beri kabızlık çekiyorum. Koyu renk erikler varya ondan yiyince biraz rahatlıyorum. Geçmiş olsun canım. Seni en iyi ben anlarım :)

Back
X