canım çok güzel tam benim aradigim gibi gule gule kullan.nerden aldın ??
canım ayarlara bakmak için bi açtım kanallar açılmışvalla bi 10 dk uğraştım ama yaptım..bizimki uydu olduğu için menüden kanal ayarlamaya girdim uydudan otomatik al gibi bi seçenek vardı..önceki tüm kanallar silinsin mi gibi bişey dedi silinsin dedim tekrar aradı buldu kendisi..yine de sonuç olarak yağmur yağdığından tv yok
canım ayarlara bakmak için bi açtım kanallar açılmışaacaba kendi kendine mi ayarlamış sabah komple gitmişti hepsi nasıl oldu ki
aynen dudaklar dolgun çıkıyo usg deyya evet yaa bizimkide maşallah dolgun dudak..
benim dudaklarımda dolgun ama usg de hep bebeklerin dolgun çıkıo gibi..
yerimm ben onun burun kemiğini falan..eğri meğri sağlıklı olsunda 18 yaşında estetik yaptırırız ayıoll
aynı kafadayızyya evet yaa bizimkide maşallah dolgun dudak..
benim dudaklarımda dolgun ama usg de hep bebeklerin dolgun çıkıo gibi..
yerimm ben onun burun kemiğini falan..eğri meğri sağlıklı olsunda 18 yaşında estetik yaptırırız ayıoll
akşam yine giderse ağlarım burda zatenolabilir canım belki ototmatik kanalları buluyodur kendisi
akşam yine giderse ağlarım burda zatenneyseki showda bnm kuaförüm var ona bakıyorum
aynı kafadayızfotoda oyle çıkıyor bazen benim kız kardeşimde oyleydi oglu hokka burunlu dogdu ordan biliyorum Allah ım sağlıklı gelsinler bizim miniklerimiz her halleriyle dünyanın en güzel bebekleri olacak bi kere dimi annesi
evim sahanede güzel hatta keşke benim eve gelselerzaten benim uzun süredir klasiğim;
müge anlı-benim kuaförüm-evim şahane...
heheheheheh
bende bu sıralar cok merak ediyorum göz rengini sac rengini acaba diyorum bnden nasıl birsey cıkıcakaynenn canımm..
çok merak ediyorum ama göz rengini saç rengini..
ayy çok değişik birşey ya kapalı kutu
Maşallah canım bebişine
Dün akşam eşiminde canı tatlı istemişti bugünde yapamadım eskiden neler yapardım şimdi üşengeçlikten yemeği zor yapıyorumhehe kalk sende bi tatlı yap bacım ayy ne hırs geldi birden bana
bende bu sıralar cok merak ediyorum göz rengini sac rengini acaba diyorum bnden nasıl birsey cıkıcakyazlnız deilmişim tabiki sağlıklı olsun en basta ama insan harbiden merak ediyor düşünsene bizim beebgimiz ayyyyyyy
zaten benim uzun süredir klasiğim;
müge anlı-benim kuaförüm-evim şahane...
heheheheheh
Fox u bulamdım bende ücretlimi oldu şifreli diyo çözemedimvalla bi 10 dk uğraştım ama yaptım..bizimki uydu olduğu için menüden kanal ayarlamaya girdim uydudan otomatik al gibi bi seçenek vardı..önceki tüm kanallar silinsin mi gibi bişey dedi silinsin dedim tekrar aradı buldu kendisi..yine de sonuç olarak yağmur yağdığından tv yok
Bende merak ediyorum nasıl olucak diye benim bebekliğime benzerse beyaz kuzu esimin bebekliğine benzerse kara bi kuzum olucakayy sorma yaa tabiki sağlıklı olmaları en büyük temennimiz ama insan merak ediyor..
akşamları bazen bebek fotolarına bakıyorum acaba buna benzermi diyorum...
hatta geçen gün eşimle benim bebeklik fotolarımıza baktım bunun karşımı birşey olcak ama nasıl diye düşündümm
keşke elimizi altında 4 boyutlu renkli ultrason olsaayy sorma yaa tabiki sağlıklı olmaları en büyük temennimiz ama insan merak ediyor..
akşamları bazen bebek fotolarına bakıyorum acaba buna benzermi diyorum...
hatta geçen gün eşimle benim bebeklik fotolarımıza baktım bunun karşımı birşey olcak ama nasıl diye düşündümm
Dün akşam eşiminde canı tatlı istemişti bugünde yapamadım eskiden neler yapardım şimdi üşengeçlikten yemeği zor yapıyorum
biz eşimle aynıyız yaa sarışın beyaz tenli..Bende merak ediyorum nasıl olucak diye benim bebekliğime benzerse beyaz kuzu esimin bebekliğine benzerse kara bi kuzum olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?