2014 Kasım Anneleri

canım ayarlara bakmak için bi açtım kanallar açılmış aacaba kendi kendine mi ayarlamış sabah komple gitmişti hepsi nasıl oldu ki

aynen dudaklar dolgun çıkıyo usg de

aynı kafadayızfotoda oyle çıkıyor bazen benim kız kardeşimde oyleydi oglu hokka burunlu dogdu ordan biliyorumAllah ım sağlıklı gelsinler bizim miniklerimiz her halleriyle dünyanın en güzel bebekleri olacak bi kere dimi annesi

aynenn canımm..
çok merak ediyorum ama göz rengini saç rengini..
ayy çok değişik birşey ya kapalı kutu

aynenn canımm..
çok merak ediyorum ama göz rengini saç rengini..
ayy çok değişik birşey ya kapalı kutu
bende bu sıralar cok merak ediyorum göz rengini sac rengini acaba diyorum bnden nasıl birsey cıkıcakyazlnız deilmişim tabiki sağlıklı olsun en basta ama insan harbiden merak ediyor düşünsene bizim beebgimiz ayyyyyyy

ayy sorma yaa tabiki sağlıklı olmaları en büyük temennimiz ama insan merak ediyor..
akşamları bazen bebek fotolarına bakıyorum acaba buna benzermi diyorum...
hatta geçen gün eşimle benim bebeklik fotolarımıza baktım bunun karşımı birşey olcak ama nasıl diye düşündümm

Fox u bulamdım bende ücretlimi oldu şifreli diyo çözemedim

Bende merak ediyorum nasıl olucak diye benim bebekliğime benzerse beyaz kuzu esimin bebekliğine benzerse kara bi kuzum olucak

keşke elimizi altında 4 boyutlu renkli ultrason olsa bakar bakar dururduk valla bana benziyor hayır bana diye konuşurduk eslerle bakalım minnoşlar kime benzicek esmer mi kumral mı sarı mı

Dün akşam eşiminde canı tatlı istemişti bugünde yapamadım eskiden neler yapardım şimdi üşengeçlikten yemeği zor yapıyorum

bende bugün bisküvili pasta yapayım bari.. en kolayı hemde güzel oluyor..
Bende merak ediyorum nasıl olucak diye benim bebekliğime benzerse beyaz kuzu esimin bebekliğine benzerse kara bi kuzum olucak
biz eşimle aynıyız yaa sarışın beyaz tenli..
aynı versiyon çıkar sanırımm..
tek şansımız renkli göz olabilir..
eşimin babası renkli gözlüymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…