- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Canım maşallah bebişine ayağımı o yukarıda duran harekli bebiş sanırımBu da benim minik kızım, kolları sürekli yüzünün yanında olduğundan poz yakalayamıyoruz. Doktorumuzun çok içine sinen bir fotoğraf olmadı ama yapacak birşey yok
Özendim valla sana şimdi.
Maşallah arkadaşım. Gerçi bende gün içerisindeki koşturmacadan dolayı gece uykusunda horul horul uyuyorum hatta nasıl çabuk sabah olduğunu anlamıyorum bile..
7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, oğlanı kaldırıp, giydirip kahvaltısını yaptırıp okula bırakıyorum. İşe geliyorum. Öğlen arasında gidip onu okuldan alıyorum babanesine bırakıyorum. Tekrar işe geliyorum. Akşam eve gidince yemek, bulaşık, çamaşır, haftada bir de misafir ağırlıyorum.
Canım tatlı istiyooooooo yaaaaaaaa
Ama yiyememmmmmmm
ben secemedım bebişi, anlayamadımBu da benim minik kızım, kolları sürekli yüzünün yanında olduğundan poz yakalayamıyoruz. Doktorumuzun çok içine sinen bir fotoğraf olmadı ama yapacak birşey yok
Bu da benim minik kızım, kolları sürekli yüzünün yanında olduğundan poz yakalayamıyoruz. Doktorumuzun çok içine sinen bir fotoğraf olmadı ama yapacak birşey yok
Canım maşallah bebişine ayağımı o yukarıda duran harekli bebiş sanırım
ben secemedım bebişi, anlayamadım
canım göremedim çözemedim yahuu..
gözünü gördüm sanırımm..
elini iyi kapamış kamufule etmiş kendini baya
Hareketinden dolayı öyle çıkmıştır annesi burnuna laf etmeyin bebişin hem şişlikte vardır onda şimdiilk zamanlarından beri çok hareketli zaten, onun hareket etmesi yüzünden çok geç öğrenebildik cinsiyetini. Şimdide aynen devam, ne gece duruyor ne gündüz, bu seferde poz yakalayamıyoruz. Yakalasakta böyle çıkıyor. Annem gördü, "ee bunun hokka gibi burnu vardı, karadenizli burnu olmuş " dediAslında resimdekiyle ilgisi yok burnunun. O görünen de kolu ve kordon bağı
aynaya bakmaya fırsat bulamıyorum ki sürekli oğluşu görüyom eşimde diyo ben oğlum kızım üçümüzde fotokopiyle şekilmiş gibi olcaz çocuklarım bana benzicek diyo daha bi çıldırıyomBol bol aynada kendine bak canımm bu sefer öyle derler ya kendine çok mu baktın diyeİnşşş gönlüne göre olur canım bu sefer ben ilk olduğu için insaflıyım senin gibi olsaydı derdim tıpkımın aynısı oldun diye
maşallah canım bu kıpırdak kızaBu da benim minik kızım, kolları sürekli yüzünün yanında olduğundan poz yakalayamıyoruz. Doktorumuzun çok içine sinen bir fotoğraf olmadı ama yapacak birşey yok
Kavun yiyenin birde çocuğu güzel ve iyi ahlaklı oluyormuş canım kavun sevmezdim hamilelikte yedimKızlar mide yanması olanlar, kavun iyi geliyormuş bilginiz olsun..
Hareketinden dolayı öyle çıkmıştır annesi burnuna laf etmeyin bebişin hem şişlikte vardır onda şimdi
benim oğlanda bir poz öğrenmiş ilk günden beri bütün resimlerinde aynı sağ el hep sol omuzda sanki reminin çekilceğini anlıyo hemen elini omzuna koyuyo fotojenik oğlan
Kavun yiyenin birde çocuğu güzel ve iyi ahlaklı oluyormuş canım kavun sevmezdim hamilelikte yedim
Çok akıllılar çoook pek nazlı senin kuzun desene canım hareketlerini videoyaya alıyım diyorum çok hareketli elime telefonu alıp video çekme kısmına getiriyorum anında duruyo inatlaşıyo benle çekemedim bi türlüSanki anlıyor bak sen yakışıklıyaHoş bizim kızda anlıyor, ne zaman güzel bir poz yakalayacağız desek eller hemen yüzüne
Bende yedim sırf oğlum güzel ve ahlaklı olsun diye senin kız desene çok güzel olucak annesiiHayatta en sevdiğim meyve, kavun için resmen yatıya giderim , o kadar çok yedim ki bu sene eşim "artık kavuna doydun bu sene, seneye istemezsin" bile dedi ama yok
anlıyorlar annesi son gidişte benim oğlanda ellerini yumruk yapıp sıka sıka kapadı yüzünü ayaklarıylada ultrasona tekme attı çekin sunu der gibi adamda sinirinde benle babasına saydıSanki anlıyor bak sen yakışıklıyaHoş bizim kızda anlıyor, ne zaman güzel bir poz yakalayacağız desek eller hemen yüzüne
maşallah size annesi bana gayet normal geldi aşağıda deilEki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?