Ben bi kac defa urtiker oldum seni cokiyi anliyorum sanki derinin ici kasiniyo gibi oluyodur sen hic bekleme yarin git ama muhakkak k.dogumcuna ilaclsrini goster bazen
cildiyeciler sadece hastaliga odaklaniyor
bol su içmeye başladım canımmm zaten içiodum ama iyice artırdım..baya kötğ bir ağrı canım bıçak saplanır gibi saplanıor..bakalım doktor ne dicek yarınn
hastalara acil şifalara diliyorum dualarımız sizinle inşallah geçecek tez vakiştte
evet canım, ondan aldım. yeni girebildim siteye..Prima premieum care aldın dimi canım beyaz olanından
Rabbim hayirlisiyla dogmalarini da nasip etsin insallah..[/QUOTE][QUOTE="birgen, postdogmalarini member: 346553"insallahn o minnak çoraplarını yerim benvalla hazırlıklar tamamlandıkça artık dediğin gibi evide bebek kokusu sarıyor çok şükür bugünlere kadar geldik az kaldı
Ama bizim babamız seyahatte henüz görmedi yerleştirilmiş halini iki güne gelecek onu bekliyoruz heyecanla
Selam kızlar..
Biz bugün alışverişe gittik bebişlere english home dan nevresim takımı alez ve yan korumalık aldık..
Toka aldım bi kaç tane..babaları da özendi müzikli dönence aldı..inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepsini...
Yarın bu aldıklarımızı da yıkarsak bi eksiğimiz kalmıycak inşallah...
Carputi yaa senin oğluşda aşağılarda hareket edince böyle sızı gibimi desem sancı gibimi desem bi acı hissediyomusun kasıklarda yada tam göbeğin altında o bikini bölgesinde ya benimki çok acıyo bu iki üç gündür kafasını hareket ettirince:-([/QUOTE]Rabbim hayirlisiyla dogmalarini da nasip etsin insallah..
Merhaba. Gecmis olsun. Benzer bir sikinti bende yasadim. Gebelikten once. Kortizonlu ilaclar vs. Acillere gidip serum yemeler...biliorum ve seni anliorum. Biz careyi soyle yapmakta bulduk. Esim bi legen hazirliodu. Elma sirkesini pamukla kasinan yerlerime suruodu. Bir de salatayi rendeleyip yine kasinan yerlere suruosun. Kasinti azalio. Inan ilaclardan daha cok sifa buldum. Tabi dr ye danismak lazim. Bunlari yaparken hamile deildm.KIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....
ÜÇ GÜNDÜR AĞLIYORUM RESMEN....
BİTTİM BEN BİTTİM..........................................
English home yi de ayri bi begenirim. Resim yok muSelam kızlar..
Biz bugün alışverişe gittik bebişlere english home dan nevresim takımı alez ve yan korumalık aldık..
Toka aldım bi kaç tane..babaları da özendi müzikli dönence aldı..inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepsini...
Yarın bu aldıklarımızı da yıkarsak bi eksiğimiz kalmıycak inşallah...
Carputi yaa senin oğluşda aşağılarda hareket edince böyle sızı gibimi desem sancı gibimi desem bi acı hissediyomusun kasıklarda yada tam göbeğin altında o bikini bölgesinde ya benimki çok acıyo bu iki üç gündür kafasını hareket ettirince:-([/QUOTE][QUOTE="Rosebek88, post: 37006057, member: 610giriyolatim hayirlisiyla dogmalarini da nasip etsin insallah..
Gecmis olsun canm. Bana da idrar yolu enfeksiyonu gibi geldi. Benim de bobreklerime vurur cunku. Insallh bisey yoktur. Saglikla kal.bol su içmeye başladım canımmm zaten içiodum ama iyice artırdım..baya kötğ bir ağrı canım bıçak saplanır gibi saplanıor..bakalım doktor ne dicek yarınn
Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende[/QUOTE]Carputi yaa senin oğluşda aşağılarda hareket edince böyle sızı gibimi desem sancı gibimi desem bi acı hissediyomusun kasıklarda yada tam göbeğin altında o bikini bölgesinde ya benimki çok acıyo bu iki üç gündür kafasını hareket ettirince:-(
Gerçekten çok üzücü bir durum.. Tabiki can daha önemli ama insanın böyle bir durumda üzülmemesi mümkün mü.. Çalanlar hayır görmez inşallah, yine de Allah'tan ümit kesilmez canım.. Çok geçmiş olsun
Geçmis olsun yine hırsızlık olayımı ya...[/
COLOR]
kızlar basıma neler geldı hemen anlatıyorum bugun gezmeye gıttık arabayla sehır dışı 1 saatlık yola sora hafiften kasıklarıma bı sancı gıbı bısey gırdı hep olan sancılardan cok onemsemedım tuvaletım geldı dıye duşundum alısverıs merkezınde tuvalete gırdım ıdrarımmı cok gelmıstı yoksa bı anda suyummu geldı paçamdan asagı şarıltt dıye aktı yanımda ablam vardı ona sordum o da anlamadı ebemin teli var bende hemen onu aradım o da altıma bı bez koymamı sızıntı seklınde devam ederse doğumumun başlamış olacağını soyledı bezi koydum bızde donus yoluna koyulduk bu sefer karnımda aşırı bı gerılme ve belımde bı agrı oldu cok korktum hemen hastaneye gıttık doğumhaneye gırdım bı yandan korku stres heyecan hepsı karıştı nobetcı hemsıre benı doğum masasına aldı once suyumun gelıp gelmedıgıne baktı sonra çatımı muayene ettı ama su yok açıklık da yok dedı yınede nst cekelım dedı yarım saat nstde kaldım hafıf sayılabılcek bı sancı cıktı bebısımın kalp atışları hareketlerı normaldı cok sukur doktoruma haber verıldı ve ıstırahat etmem söylenerek eve gerı geldım ama kızlar o kadar korktumkı sıze anlatamam bugünkü yasadıgım olayı asla unutmucam cok sukur erken doğum olmadı oglusum birazcık bızı korkuttu ve uyardı anne bıraz dınlen artık dıye..
English home yi de ayri bi begenirim. Resim yok mu
kızlar basıma neler geldı hemen anlatıyorum bugun gezmeye gıttık arabayla sehır dışı 1 saatlık yola sora hafiften kasıklarıma bı sancı gıbı bısey gırdı hep olan sancılardan cok onemsemedım tuvaletım geldı dıye duşundum alısverıs merkezınde tuvalete gırdım ıdrarımmı cok gelmıstı yoksa bı anda suyummu geldı paçamdan asagı şarıltt dıye aktı yanımda ablam vardı ona sordum o da anlamadı ebemin teli var bende hemen onu aradım o da altıma bı bez koymamı sızıntı seklınde devam ederse doğumumun başlamış olacağını soyledı bezi koydum bızde donus yoluna koyulduk bu sefer karnımda aşırı bı gerılme ve belımde bı agrı oldu cok korktum hemen hastaneye gıttık doğumhaneye gırdım bı yandan korku stres heyecan hepsı karıştı nobetcı hemsıre benı doğum masasına aldı once suyumun gelıp gelmedıgıne baktı sonra çatımı muayene ettı ama su yok açıklık da yok dedı yınede nst cekelım dedı yarım saat nstde kaldım hafıf sayılabılcek bı sancı cıktı bebısımın kalp atışları hareketlerı normaldı cok sukur doktoruma haber verıldı ve ıstırahat etmem söylenerek eve gerı geldım ama kızlar o kadar korktumkı sıze anlatamam bugünkü yasadıgım olayı asla unutmucam cok sukur erken doğum olmadı oglusum birazcık bızı korkuttu ve uyardı anne bıraz dınlen artık dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?