2014 Kasım Anneleri

cokk geçmiş olsun hala kaşıntı seyrinde değişen bşey yk bu üzücü ama sabır ablacm inşallah geçer zten cildiyeye de gdecekmişsn.

Ayy kızlaarr acılar içinde kaldım:-( yarın doktora gitcem diye temizlenym ddim önce jiletle aldım artıl hiiiiç göremyrm göbeğimden sonrada altlara doğru ağda yapayım dedim off yapmaz olaydım çok hassaslaşmış ya kan revan içinde kaldım resmen kasılmalar nefes alamamalarda cabası off doğuma giderken napucam şaştım kaldım

kız nasıl yapabiliyorsunuz şaşıyorum.bende hiç kuaföre gitmemiştim ama hamile kaldığım andan beri kuaföre alıştırdım mecbur kendimi.ok rahat oluyor git canım sende yaa

Canim artik ya kuafire gidixeksin sir agda icin yada esine dixeksin o jiletle alicak en guzeli sir agda yaptirmak ben oyle yapiyorum zaten cok yok az az cikio jiletle hic ugrasma derim

Kızlar dusa giremiyorummmNefes alamıyorum gibi geliyor ya ikinci de kabini ve kapıyı açtım yine yapamadım attım kendimi dısarıNe olacak bu halimiz...
Tatlım bugün bende öğlen uykusuna yattım sanki kalbim sıkışıyormuşta nefes alamıyormuşum gibi uyandım çok korktum Çok kötüydü jefes darlığı zaten yaşıyordum arada ama bu seferki çok zorladı Allahtan hepimizde olan şeyler buraya girince hepimizde aynı belirtileri okuyorum o an rahatlıyorum iyiki varsınız

Canım kendine eziyet etme git kuaföre 10 dk sürmüyo ön taraf..onlar alışık zaten dura dura yapıyolar..bende öncesinde kendim yapıyodum ama hamileliğim 18. Haftasından beri gidiyorum inanılmaz inceledi ve seyrekleşti..

kız nasıl yapabiliyorsunuz şaşıyorum.bende hiç kuaföre gitmemiştim ama hamile kaldığım andan beri kuaföre alıştırdım mecbur kendimi.ok rahat oluyor git canım sende yaa
Ayy canım hamilelikten önce bende gidyrdum ama bi ara bulantılardan çıkamadım dışarı mecbur jilet le almış bulundum bidahada korktum çol acıycak diye kendim halledydm bu zamana kadar ama bugun mahvoldum yani kuaförede gitsem aynısı olcak kesin jilet vurdugum için çok köklenmiş hiç kanamazdı önceden şimdi parçalandı resmen:-(

cokk geçmiş olsun hala kaşıntı seyrinde değişen bşey yk bu üzücü ama sabır ablacm inşallah geçer zten cildiyeye de gdecekmişsn.

maalesef canım aynı şiddetiyle devam ediyor canım,inşallah derman bulurum bir çare,Rabbime yalvarıyorum geçsin diye....

Çok sağol canım....

Canim artik ya kuafire gidixeksin sir agda icin yada esine dixeksin o jiletle alicak en guzeli sir agda yaptirmak ben oyle yapiyorum zaten cok yok az az cikio jiletle hic ugrasma derim
İşte bi kere jilet vurmuş bulundum artık ağda çok acıtıyo kendiminkine dayanamadım kuaförde deliririm heralde:-( keşke hiç jilet vurmasaydım önceden gidyrdm kuaföre oysa

maalesef canım aynı şiddetiyle devam ediyor canım,inşallah derman bulurum bir çare,Rabbime yalvarıyorum geçsin diye....

Çok sağol canım....
Tatlım nedir bu kaşıntı mı gebelik ürtükeri olabliri hemen cildiyeye git. Benim 8 haftalıkken olmuştum her yerim kaşınıyordu benimki biraz tehlikeli bir boyuttaydı ama gebeliğe bağlı değildi yediğim bişeye vucut tepki vermiş gözlerim dudaklarım şişiyordu dr hüacil ilaç başladı 3 günde geçti birde kortizonlu bi krem verdi çok az sürdüm korkumdan çok sürememiştim geçmiş olsun

Ya işte bende bulantı dönemimde dışarı çıkamadgm için jilet vurunca bidaha cesaret edemedim agdaya ki bugun denedim harbiden hassaslaşmış kanadı her yanım

Çok sağol canım....
Iyy resmen sana yazarken gene kaşındım seni o kadar iyi anlıyorum ki ne yapsan geçmiyor değil mi arkadaşım iyi dayanmışsın yarın dr a git rahatla allah yardımcın olsun

Iyy resmen sana yazarken gene kaşındım seni o kadar iyi anlıyorum ki ne yapsan geçmiyor değil mi arkadaşım iyi dayanmışsın yarın dr a git rahatla allah yardımcın olsun

canım evet kaşıntı berbat bişey sende yaşamışsın,gebelik alerjisinin bir çaresi yokmuş aslında,sadece hafifleyebilirmiş,doğumdan sonra geçermiş,ama benim kan değerlerim de normal çıktı,yarın sabah ilk işim cildiyeye gitmek olucak,inşallah bir çaresi vardır....kaşındı geldiği anda çıldırcak gibi oluyorum

teşekkür ederim canım ...

Tikita bak aklima ne geldi ürtikerse kasintinin nedeni bana dr ozellikle evde tek basina sicak suyla dus alma nobet gecirmene neden olur dedi allerji solunum kaslarini tutabiliyomus..
aman canım dikkat et kendine bol bol dinlen artık :)

Tikita bak aklima ne geldi ürtikerse kasintinin nedeni bana dr ozellikle evde tek basina sicak suyla dus alma nobet gecirmene neden olur dedi allerji solunum kaslarini tutabiliyomus..

canım yok kesinlikle sıcağa gelemıyorum zaten,,,,bugün 6 kere duşa girdim ılık su sonra bacaklarıma soğuk su...biraz rahatlatıyor tabii ama geçici....

Hemen sabah olsun o zaman git dr a rahatla seni cok iyi anliyorum ama tedavi baslayinca rahatlicaksin insallah merak etme..
canım yok kesinlikle sıcağa gelemıyorum zaten,,,,bugün 6 kere duşa girdim ılık su sonra bacaklarıma soğuk su...biraz rahatlatıyor tabii ama geçici....

Allah yardımcın olsun canım..dayanılamıycak gibiyse 36yı geçince sezeryan yapar belki doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…