2014 Kasım Anneleri

canım neler denemedim ki şu son 3 gündür mesela az önce iki tanıdık eczacı da sodayla bildiğim maden suyu ile duş alır gibi yap dedi..eşim gitti kasayla soda aldı denedik ama yok sonuç yine aynı
öğlen de sirkeli su yaptık,sonra akşam üstü tuzlu su falan...ıı ııı hiç bişey fayda etmedi şimdiye kadar...
yarın sabah cildiyeye gidicem ....

yine de teşekkür ederim önerilerin için

İlk resimdeki nevresim takımı ikinci yan korumalık ben çok beğenerek aldım fiyatlarıda uygundu...
Yan korumalık arkasını çevirip beyaz olarak da kullanılabiliyo...

canım benim de bir yan korumam eksik kaldı sorması ayıp boyutu ne kadar uzunluğu falan bir de fiyatı ???

ben diktirmeyi düşünüyordum da fiyatı uygunsa hazır da alabilirim

Selam bacılarrr :)
Biz kırmızı oluyoruz sanırsam?

Eki Görüntüle 1248698
Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)
Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende[/QUOTE]
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.

Merhaba kizlar..
Bugun agrili bir dönemden gectk.. bir anda sırt batmam arttı.. aglamama sebep olack kadar.. doktora gittm bebegıme bakti, ters duruyormus.. ayaklar asagıdaymis..
Bu forum gene mi degsti.. yazı yazarken zorlandim.

Selam bacılarrr :)

Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)

Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.[/QUOTE]

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler

Gecmis olsun cnim gercekten korkutmus oglus seni cok sukur gelmeye niyetlenmesun daha cnim.nekadar dururlarsa okadar iyi

Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler [/QUOTE]
Çok tuhaf, sendede terslik var bence Nil :) biz türkler nasıl diyor sen, ımm koca popo ve koca meme oluruz, olmayanı sevmeyiz hiç :)) şaka bi yana özellikle 5. Aylıkken devasa popom vardı şimdi indi allahtan

Geçmiş olsun inş bir daha böyle bir korku yaşamazsın

Canım elinden dikiş işi biraz geliyorsa bunu kendin yapabilirsin basit yani bizde annmle beraber yaptık ben yuvarlak olanından yaptım

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler
Çok tuhaf, sendede terslik var bence Nil :) biz türkler nasıl diyor sen, ımm koca popo ve koca meme oluruz, olmayanı sevmeyiz hiç :)) şaka bi yana özellikle 5. Aylıkken devasa popom vardı şimdi indi allahtan[/QUOTE]
Yavrucummm Nasılsınız paşayla sen

Yavrucummm Nasılsınız paşayla sen
İyiyiz valla birgen kuzu, muhabbet halindeyiz, ben konuşurken o dinliyo, o oynarkende ben dinliyorum böyle yuvarlanıp gidiyoruz. Bu arada farkettimki oğlan arabada gezince neşesi pek bi yerinde ne hareketler aman görme :) senin oğlan napıo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…