2014 Kasım Anneleri

herkese selam... nerdeyse 15 gündür çalışmadım bi kaç gün tatil kaçamağı yaptık dönüşünde gaz sancısı - kum dökme ve gebelik alerjisi problemleriyle günlerce hastanelerde geçti tabiiki en fenası alerjiydi çok şükür bu gece rahat ve huzurlu geçti kaşıntı ve kabarıklık olmadı genelde son ayda çıkanlarda doğuma kadar sürermiş korktum ama 24 saattir bi kaşıntı kabartı yok inş. geçmiştir... onun dışında iyiz artık baş aşağı dönmüş durumda o yüzden tekmeleri daha şiddetli hisseder oldum sol yanımdan 30-31 ekim bi aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz...

Evet aynen öyle oluyo canım hamilelik reflüsü..kafamın altında iki koca yastıkla yatıyorum yine de midem ağzımda şurup da fayda etmiyor..

Canim daha oncedende yazmistim elma kursu ye cok iyi gelio aktarda yada kuryemiscide bulabilirsin miden yandiginda yada yanmadan once kucuk kucuk tuket cok faydasini gordum ben ve cok sukur simdi hic yanma olmuyohrrgun tuketiyorum hem faydali hemde ii gelio elma kurusu ins sanda faydasi olur bende 3 yastikla yatiyorum ama nefesim tikaniyo oyuzden midem cok rahatladi

Hic kafani karistirma iznin basladigi gunden itibaren 16 hafta iznin var o kadarcik zaten cook az..
Canim benim idareci de senin ki gibi söyledi ama emin olmak icin yarin bir daha sorayim bizim ilce hiçbirşeyi düzgün bilmediği için

Sen benim haftama gelde bi gor amanin neler yapiuor iyce sertlesti ve cikacak gibi itiyo kendini
[/QUOTE] Gün geçtikçe değişiyor farklılaşıyor haklısın canım senin haftana bi gelelimde inşallah

bazı elleri ve ayaklarıyla ittirişi oluyor eşimin gözleri büyüor resmen elleri dışarı çıkacak diye:cool:
Aynen şaşkınlıkla izliyorum karnımı.yamuk yumuk oluyor. Tümsek yapıyor oralara ellerimi koyuyorum kaçıyo
Yemeğimi yedim geldim ama aman Allah'ımm korkunç bir mide bulantım varrr :KK35: Bir haftadır hafiften yokluyordu ama şu an afedersiniz zor tutuyorum içimde.. Neden böyle oldu offfff çok kötüyüm :cry:
Ya bendede var son zamanlara yaklaştım diyemi acaba diye düşünüyrum
aynen benimde karında bişey yok inşallah olmaz da son zamanlarda oluyomuş ama kalçamda çatlaklar var büyümediği halde
Benim kalça fena büyüdü önden çok arka çıkmış durumda
Eki Görüntüle 1249568 Eki Görüntüle 1249569 Eki Görüntüle 1249571 Bu hafta sonu eşim iş için şehir dışına çıktı bende annemlerde kaldım bizde buları yaptık hastanede dağıtcam bunları lokum ve kurabiye olacak bide meyve suyu dağıtmayı düşündüm
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar
Bende eşim nadirde olsa karnimi opunce çok mutlu oluyorum:KK76:
Aynen insan mutlu oluyor.Biz babamızı hergün göremiyoruz. Tayinlerimiz birleşemedi:KK61:
Esim de benim gece karnima koymus elini oyle uyumuslar bebisle bana diyo sen nasil boyle derin uyuyosun icerrde nasil hareket ediyo diyo valla alistim dedim hic anlamiyorum :KK48:
uyku tatlı geliyor bende hiç duymuyorum ama bazen uyandırıyo
eşim de öper her gün en az 100 kez ve beni kıskandırıyor sen öpemiyon ben öpüyom diye kızına ben daha çok seviyom diyo benden iyi bakacağına eminim ona çok güvenyorum bana güven veriyo iyi ki var
Çok haklı biz öpemiyorzki. Ama onlarda içindeki mucizeyi hissedemiyor biz daha şanslıyız annelik bambaşkaaa:KK36::KK36::KK36:
Slm annisler ve bebislerrr:KK25::KK68:
Ve aleyküm selam canım

Ya ablalarm bebeklernizin hareketleri azaldı mı? :KK17:

benm artk nadir tekme atıyo.geceleri ve sabaha karşı çok hareketliydi önceleri ama artk gece-sabah hareketlenmleri bile değişti.çoğunlukta dönme yer değiştirme hareketleri yapıyo ama GÜN İÇİNDE az hissediyorm. :KK43:
bu durum bni ciddi anlamda tedirgin ediyo ara sıra.Çok şükr her sey yolunda ama yine de ne bileyim uyku saatlerinn bu kadar uzamış olmasından kaynaklı olablr dyorm öyle avunuyorum o_O

teyzeleri biz geldikk..2300 gr olmuşuz ve yine gelişimimiz 2 hafta önden gidiyor..
korkutuyor bu beni açıkçası..
birde artık doğum pozisyonuna girmiş benim oğlan..
haftaya nts ye bağşancammm..
birde idrar testi verdim..epitel 9 çıkmış..kültür çarşamda çıkacak..yine iltihap var belli..
zaten ağrımdan dolayı emindimm

benm artk nadir tekme atıyo.geceleri ve sabaha karşı çok hareketliydi önceleri ama artk gece-sabah hareketlenmleri bile değişti.çoğunlukta dönme yer değiştirme hareketleri yapıyo ama GÜN İÇİNDE az hissediyorm. :KK43:
bu durum bni ciddi anlamda tedirgin ediyo ara sıra.Çok şükr her sey yolunda ama yine de ne bileyim uyku saatlerinn bu kadar uzamış olmasından kaynaklı olablr dyorm öyle avunuyorum o_O
Son haftalar tekme pek olmaz demisti doktorum bebek büyüyüp yeri daraldığı için dönmeleri hissediyorum bende ve yer değistirdiğini sağa yatarsam sola geçiyor sola yatınca da sağ tarafıma ama en çok sağ tarafımı seviyor resmen yer yaptı oraya bir de sağ memikimle anlasabilse...Birde çok uyuyorlarmıs bu dönem gün içinde hareketlerini az hissetmen ondandır.

teyzeleri biz geldikk..2300 gr olmuşuz ve yine gelişimimiz 2 hafta önden gidiyor..
birde idrar testi verdim..epitel 9 çıkmış..kültür çarşamda çıkacak..yine iltihap var belli..

Maşallah tosuncuğa annesi :nazar::nazar: Neden korkuyosun canım sanı içinde sağlıklı olsun da... Benim de kontrolüm cuma günü bakalım ne kadar büyümüş olacak paşam..

Bilmiyorum ki Tubis yaaaaa valla unutmuştum uzun zamandır bulantının ne olduğunu.. Geri geldi..
hiç demeee ne güzel rahattık bende başladı artık kusma yok ama kusmaya yakın bişe çok kötü yaaaa:KK43::KK43::KK43:

son zamanlarda yeri daraldığı için eskisi kadar kıpırdama olmazmış 30-32 haftalar en hareketli zamanlarıymış diye okumuştum nette ben 32+0 şimdilik bi anormallik yok hareketlerinde ama bundan sonra olacak
suyu bol iç isyan.inşallah bişe olmaz artı eksi gramları yazıyordu netten ordan bak bence korkulacak bişe yok

Maşallah tosuncuğa annesi :nazar::nazar: Neden korkuyosun canım sanı içinde sağlıklı olsun da... Benim de kontrolüm cuma günü bakalım ne kadar büyümüş olacak paşam..

hiç demeee ne güzel rahattık bende başladı artık kusma yok ama kusmaya yakın bişe çok kötü yaaaa:KK43::KK43::KK43:

son zamanlarda yeri daraldığı için eskisi kadar kıpırdama olmazmış 30-32 haftalar en hareketli zamanlarıymış diye okumuştum nette ben 32+0 şimdilik bi anormallik yok hareketlerinde ama bundan sonra olacak

suyu bol iç isyan.inşallah bişe olmaz artı eksi gramları yazıyordu netten ordan bak bence korkulacak bişe yok

yaww ne bilimm şekerimm 2 hafta ilerden gitmesi korkutuo beni..
doktor 4 kilo doğar gibi gününü beklerse dedi..
ayy inşi hepimiz sağlıkla doğursak bir yaa

Son haftalar tekme pek olmaz demisti doktorum bebek büyüyüp yeri daraldığı için dönmeleri hissediyorum bende ve yer değistirdiğini sağa yatarsam sola geçiyor sola yatınca da sağ tarafıma ama en çok sağ tarafımı seviyor resmen yer yaptı oraya bir de sağ memikimle anlasabilse...Birde çok uyuyorlarmıs bu dönem gün içinde hareketlerini az hissetmen ondandır.
bendede öyle sağ tarafa dayadı ayaklarını ordan tekmeliyor sağıma pek yatamıyorum

32.haftanın bitiminde kilosu 1780 diyor ama (1300-2500) arasını normal kabul ediyor buna bakılırsa seninki 32 mi 33 mü 33 se de 2000 (1480-2750) arası

Aynen benm de hep sağımda.aman sağlıkla canları içinde olsun da varsın uyusunlar sağol ablacm rahatlattın içimi .

37 den sonra 16 hafta say iste ne zaman dogum yaparsan yapn 16 hafta iznin var.. ben 35. Haftada baslattim iznimi

Canım yaa bende bişe sorucam yeni sistemde nasıl olduğunu anlayamadım pek.. Senin bilgin var mı?
Şimdi diyelim ki ben 32. haftada çalışabilir aldım. 36. haftaya kadar çalıştım ve 36 bittiğinde izne ayrıldım. izne ayrıldığım tarih itibariyle 16 haftam var.
Ama diyelim ki 40 hafta doldu ama doğum olmadı. Postmatüre raporu yine alacakmıyız? yoksa 16 haftalık süreden mi düşücek. Doğum 1,5 hafta gecikirse 1,5 haftalık süre 16 haftaya eklenecek mi?

Aynen bende de öyle... Umarım geçici bir durumdur.. Zaten ilk kaç ay besleyemedim kuzumu bu bulantılar yüzünden bir de son ay böyle olmasın

Aman da amannnn tosuncuk kelimesinin hakkını verecek he maşallah :nazar: Artık doğumlarımız başlasa da pıtır pıtır sıra sıra gitsek... Prensler prensesler nasıl doğacak ne kadar doğacak.. :rolleyes:

canım illaki azalacak yerleri daraldığı için doktoruna danış ve gün içinde hareket ediyor mu diye takip et kesinlikle

İste o zaman dogumun uzadigini gosteren rapor alcaksin bana eklenicek diye soyledi ozluk isleri..
Canım yaa bende bişe sorucam yeni sistemde nasıl olduğunu anlayamadım pek.. Senin bilgin var mı?
Şimdi diyelim ki ben 32. haftada çalışabilir aldım. 36. haftaya kadar çalıştım ve 36 bittiğinde izne ayrıldım. izne ayrıldığım tarih itibariyle 16 haftam var.
Ama diyelim ki 40 hafta doldu ama doğum olmadı. Postmatüre raporu yine alacakmıyız? yoksa 16 haftalık süreden mi düşücek. Doğum 1,5 hafta gecikirse 1,5 haftalık süre 16 haftaya eklenecek mi?

Aynen bende de öyle... Umarım geçici bir durumdur.. Zaten ilk kaç ay besleyemedim kuzumu bu bulantılar yüzünden bir de son ay böyle olmasın
Bende besleyemedim. Çünkü başlarda kusmaktan 4 kilo verdim. Şimdide kusma başlarsa vay halimize çok üzülürüm

Back
X