- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
gitti gidiyordaan aldım en beğendiğim bu oldu set halinde alınca daha uyguna geldi 50 tane aldım 67 lira verdim ordan bakabilirsin tül yok sadece o da olmasın canım yaaCanım çok güzel bunlar nereye yaptırdın ki bende almak istyrum ama karasızım
Çok ciciler... kapı süsümüz sizinkinin mavisi.Sekerlerinize bayıldım.Çok seviyorum sepetli pusetli olanları pembesi de daha bi hos duruyor.Kızlar bebek sekerlerim geldi yani magnetlerim
teşekkür ederizÇok ciciler... kapı süsümüz sizinkinin mavisi.Sekerlerinize bayıldım.Çok seviyorum sepetli pusetli olanları pembesi de daha bi hos duruyor.
Evet yanımdaydı canım eşim ailesinin hatalarının farkında. Amaan bu ne evime bir eşya dahi almadılar eşimde bende çalıştık aldık eşyalarımızı hep derim bi iğne dahi alıp koymadılar. Bizim eşimle ödiyceğimiz mobilyaya bile karıştlar ama istediğimi aldım Kayınpederim bana demişti ki daha ne alcaz herşeyi aldık yaptık dedi. Oğullarının parası onların parasıymış mantık bu. Ama yeni geline 15 bin lira ödeyip istediği mobilyayı aldılar. Çok şey geçirdim buna şaşırmıyorum da bornoz mu battaniye mi alıyım diye sormasına çok şaşırıyorum. Allaha havale ettim ben onlarıO nasıl bi babaanne ya bunu derken eşin yanında mıydı Allah'ım ya Rabbim inanamıyorum
Yalnız değilmişim canım sadece ben yaşıyorum diye dülünüyodum çünkü biçok kişi görümcem bunu aldı kayınvalidem bunu aldı diye paylaşıyodu ama herkes bir olmuyo işte napçaksın. Görümcem geldi evime Annem babam heryerde seni ne kadar sevdiklerini anlatıyo diyo bu nasıl sevgi ya eşimin hatrı olmasa belki bu kadar sessiz kalmazdımAyy canım takma ya benimkilerde hiç arayıp sormadılar bi ihtiyacmz varmı alalım demediler evime 10 dk mesafede oturuyo gelip evimi temzlede yemeğimi yapsa yapar ama aramıyo bile ben bu karnmla yapyrm sonra isim hakkını kdndilerindd görüyolar ne hikmetse bunun için görümcem küstü oda bizecdedi doğmamış çocuktan soğutuyomuşuz ismi koymayoncaakıl işi değil ya salla gitsin bencede ananesi sever hıh aldığı şeyleride kabul etme hepsi var zahmet etme de hiiç kendini de üzme var böyleleri işte
Bana 37. Haftada yapçağını söyledi doktorum canımKizlar haftaya doktor kontrolum var, 31+4 te yani, çati muayenesi için erken dimi?
Yalnız değilmişim canım sadece ben yaşıyorum diye dülünüyodum çünkü biçok kişi görümcem bunu aldı kayınvalidem bunu aldı diye paylaşıyodu ama herkes bir olmuyo işte napçaksın. Görümcem geldi evime Annem babam heryerde seni ne kadar sevdiklerini anlatıyo diyo bu nasıl sevgi ya eşimin hatrı olmasa belki bu kadar sessiz kalmazdım
Kesinlikle yalnız değilsiniz kızlar malesef aynı seyleri yasıyoruz ama kendinizi yıpratmayın bunları düsünerek sinirlenerek kimseyi değistiremeyiz ben artık takmıyorum.Sayelerinde vurdum duymaz,umursamaz olmayı öğrendim.Esim de herseyin farkında ama toz kondurmuyor.Bunları esinizle tartısıp huzurunuzu bozmayın.Ayy canım takma ya benimkilerde hiç arayıp sormadılar bi ihtiyacmz varmı alalım demediler evime 10 dk mesafede oturuyo gelip evimi temzlede yemeğimi yapsa yapar ama aramıyo bile ben bu karnmla yapyrm sonra isim hakkını kdndilerindd görüyolar ne hikmetse bunun için görümcem küstü oda bizecdedi doğmamış çocuktan soğutuyomuşuz ismi koymayoncaakıl işi değil ya salla gitsin bencede ananesi sever hıh aldığı şeyleride kabul etme hepsi var zahmet etme de hiiç kendini de üzme var böyleleri işte
Ohh ne güzel ablacım iyi eğlenceler,iyi sohbetler...evet hanımlar bu akşam misafirlerim gelebilir akrabalarım inşallah gelirler de biraz ortam değişir sohbet doğar belki yürüyüşe çıkamam bu akşam ama olsun onların gelmesi de güzel bazen bunalıyorum evde geçmişte iş hayatı olan bir kadın olarak
Canım çok haklısın. Bazen onların yaptğı hata yüzünden eşime kızıyorum ama onun hiç bi suçu yok tek suçu böyle bi ailesinin olması. Bu yüzden artık sadece kırıldığım olayları sakince anlatıyorum Eşime o da söylediğimde hata yapmışlar düşünememişler keşke kızdığını üzüldüğünü söyleseydin diyo. O da haklı benim konuşmam gerekir. Aman takmamayı öğrendim artık. Eşimle huzurluyum bu bana yeter uzak olsunlardaKesinlikle yalnız değilsiniz kızlar malesef aynı seyleri yasıyoruz ama kendinizi yıpratmayın bunları düsünerek sinirlenerek kimseyi değistiremeyiz ben artık takmıyorum.Sayelerinde vurdum duymaz,umursamaz olmayı öğrendim.Esim de herseyin farkında ama toz kondurmuyor.Bunları esinizle tartısıp huzurunuzu bozmayın.
Ohh ne güzel ablacım iyi eğlenceler,iyi sohbetler...
Canım çok haklısın. Bazen onların yaptğı hata yüzünden eşime kızıyorum ama onun hiç bi suçu yok tek suçu böyle bi ailesinin olması. Bu yüzden artık sadece kırıldığım olayları sakince anlatıyorum Eşime o da söylediğimde hata yapmışlar düşünememişler keşke kızdığını üzüldüğünü söyleseydin diyo. O da haklı benim konuşmam gerekir. Aman takmamayı öğrendim artık. Eşimle huzurluyum bu bana yeter uzak olsunlarda
Özlüyor insan böyle akraba ortamlarını biz uzakta olduğumuz için sadece görümcem ve kv var onlara gidip geliyoruz.Tadından yenmez durumlar anlıcan ablacımhe valla ya dibi delik dünyanın derdi de bitmez işi de helalllllllllll
Özlüyor insan böyle akraba ortamlarını biz uzakta olduğumuz için sadece görümcem ve kv var onlara gidip geliyoruz.Tadından yenmez durumlar anlıcan ablacımTeyzelerimle ortamlarımızı özledim akraba aseriyorum su hale bak
32. Haftada başlıyorduk değil mi onu sürmeye ben de süreyim. Nasıl uyguluyoruz? Meme ucuna mı sadece?herşey iyi güzel hoş da o lansinoh krem ne kadar yoğun ya sürerken zorlanıyorum baya
düzensizdi dinlendim iyiyim şimdi teşekkür ederim canımGecmis olsun duzenliyse acile falan gorun istersen.. İnsallah gecer cabuk..
geçmiş olsun canım ballı limon iyi geliyor balgam da varsa attırıyorBende cok oksuruyorum.. Kizima birsey olacak diye kendimi tutuyorum oksurmemek icin ama bogazim tirmik tirmik. Oksurdugum anlarda da cok siddetli ojsuruyorum. Birde bulantim var ki hic sorma :)
Sayın hocam 32+4 yani 33. haftanın içindesin suan yanlıs mı yazdın acaba?ama 32. haftada alınıyor çalısabilir raporu ben 31+5 de yani 32. haftanın içinde aldım ve suan çalısmaya devam ediyorum.Bir yanlısık olmasın geç kalnıs olursunuz sonra.Bugün kontrole gittim. Çalışabilir raporu da alacaktım. Ama doktorum henüz 32+4 oldığumu daha 3 günüm olduğunu söyledi. Bizim bu sağlık sayfası meb tarafından görülebiliyormuş. Tam gününü doldurunca yazarım dedi. Ctesi gel dedi hazırlarım dedi. Bana gerek yokmuş eşim alacak uğrayıp. Bilginize. Bu artı meselesini anlamadım. Demekki 32 hafta bitince alınıyo o rapor. Haberler böyle. Soran öğretmen arkadaşlar vardı. Yazayım dedim. Bu arada iki gün magnezyun almadım mahvoldun bugün ağrıdan. Aslında epey işe yarıyormuş bende. Aldığım zaman daha iyi hissediyorum ağrım olmuyor. Yine de doktorunuza danışmadan almayın. Hoşça kalın şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?