ZEYİM annecim hic üzülme Allah a süükür bebeklerin sağlıklı ve inşallah sağlıkla doğuracaksın..lütfen sıkıntı stres yapma çünkü ufacık bir üzüntünü bile hissedecek dünya tatlısı iki meleğin var Allah ın izniyle hiccc birsey olmıcak sağlıkla kucağına alacaksın..bu saatten sonrada kendini hic yormuyorsun aanneleri inşallah 2 ekime kadar güzel güzel kilo alcaklarKızlar moralim çok bozuk..
Doktordan geldik..10 günde ben 2 kilo almışım ama bebeklerimden biri 20 diğeri 80 gr almış şok oldum..sezeryanı 20 ekime (36+1) planlıyoduk normal şartlarda alabileceğimiz en erken tarih oydu ama doktor galiba daha erken alıcaz dedi..
Kiloları 1480-1700..kemik gelişimleri normalmiş ama kilo almamışlar doğunca ısılarını korumaları için kilo almalarıda önemli..
2 ekimde tekrar gidicez eğer yine kilo almamışlarsa erken alıcakmış difüzyon durumundan dolayı..
Birde ikisinin kafasıda aşağıdaymış hazırlıklı ol dedi...
Etkisi yok dedi ama içim rahat etsin elimden geleni yapayım diye 2 ekime kadar muz patates tahin pekmez yicem yine...
Çok canım sıkıldı çok...
Aaa şu an çok şaşkınım.. ben 31+ larda alınabiliyor sanıyordum.sonuçta 32 nin içinde oluyorsun. hatta burda birisi de öyle yazmıştı.ben haftaya tam 32+0 da dogum iznine ayrılcaktım.bayramdan sonrayı mı bekleyecem yani.(. bir de benim anlamadığım doktordan başka kim bilecek ki senin 32+ 4 olduğunu. 3 gün ilrden yazsa olmuyo muBugün kontrole gittim. Çalışabilir raporu da alacaktım. Ama doktorum henüz 32+4 oldığumu daha 3 günüm olduğunu söyledi. Bizim bu sağlık sayfası meb tarafından görülebiliyormuş. Tam gününü doldurunca yazarım dedi. Ctesi gel dedi hazırlarım dedi. Bana gerek yokmuş eşim alacak uğrayıp. Bilginize. Bu artı meselesini anlamadım. Demekki 32 hafta bitince alınıyo o rapor. Haberler böyle. Soran öğretmen arkadaşlar vardı. Yazayım dedim. Bu arada iki gün magnezyun almadım mahvoldun bugün ağrıdan. Aslında epey işe yarıyormuş bende. Aldığım zaman daha iyi hissediyorum ağrım olmuyor. Yine de doktorunuza danışmadan almayın. Hoşça kalın şimdilik
ZEYİM annecim hic üzülme Allah a süükür bebeklerin sağlıklı ve inşallah sağlıkla doğuracaksın..lütfen sıkıntı stres yapma çünkü ufacık bir üzüntünü bile hissedecek dünya tatlısı iki meleğin var Allah ın izniyle hiccc birsey olmıcak sağlıkla kucağına alacaksın..bu saatten sonrada kendini hic yormuyorsun aanneleri inşallah 2 ekime kadar güzel güzel kilo alcaklar
Kızlar moralim çok bozuk..
Doktordan geldik..10 günde ben 2 kilo almışım ama bebeklerimden biri 20 diğeri 80 gr almış şok oldum..sezeryanı 20 ekime (36+1) planlıyoduk normal şartlarda alabileceğimiz en erken tarih oydu ama doktor galiba daha erken alıcaz dedi..
Kiloları 1480-1700..kemik gelişimleri normalmiş ama kilo almamışlar doğunca ısılarını korumaları için kilo almalarıda önemli..
2 ekimde tekrar gidicez eğer yine kilo almamışlarsa erken alıcakmış difüzyon durumundan dolayı..
Etkisi yok dedi ama içim rahat etsin elimden geleni yapayım diye 2 ekime kadar muz patates tahin pekmez yicem yine...
Çok canım sıkıldı çok...
Çokkk beğendimmmnasıl olmuş teyzeleri 'hoşgeldin özgürlerin DEFNE si'
eşimle adaşızda :)
kuzum ya kendini strese sokma lütfen,inşallah bir sonraki kontrolüne kadar kilo alırlar.
erken alınması bebekler için önemliyse üzme kendini bence sağlıkları yerinde olsun yeter
protein ağırlıklı da beslen işe yarar inşallah
Kızlar moralim çok bozuk..
Çok canım sıkıldı çok...
Canım üzülme bence stres yaparsan daha kötü etkilenirler hem sağlıklılarmış çok şükür. Annem beni zamanında doğurduğu halde ben 1700 gram. Doğmuşum ve gayet sağlıklıyım kimisi kilolu ve zamanında doğurur biçok hastalıkla mücadele eder kimisi erken zayıf doğar daha sağlıklı olur bol bol dua et yeter ki sağlıklı olsunlarKızlar moralim çok bozuk..
Çok canım sıkıldı çok...
kesinlikle etkileniyorlar emin oolabilirsin o yüzden artık stres üzüntü yok sağlıkla kilo alacaklar senden ricam hic bir sey düşünme hatta bu gunu at aklından güzelce beslen yavrularına kan can olsun anneleri :) bak gorursun bir dahaki gidisine kilo almış olacaklar akıllı akıllıİnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
Zaten hergün yumurta yoğurt ve etli bişeyler yiyorum mutlaka..inşallah kilo alırlar...
ayy o öyle sorunca sen ne dedin merak ettimEvet yanımdaydı canım eşim ailesinin hatalarının farkında. Amaan bu ne evime bir eşya dahi almadılar eşimde bende çalıştık aldık eşyalarımızı hep derim bi iğne dahi alıp koymadılar. Bizim eşimle ödiyceğimiz mobilyaya bile karıştlar ama istediğimi aldım Kayınpederim bana demişti ki daha ne alcaz herşeyi aldık yaptık dedi. Oğullarının parası onların parasıymış mantık bu. Ama yeni geline 15 bin lira ödeyip istediği mobilyayı aldılar. Çok şey geçirdim buna şaşırmıyorum da bornoz mu battaniye mi alıyım diye sormasına çok şaşırıyorum. Allaha havale ettim ben onları
Valla bilyorum kızlar. Hesaplayabilen hesaplasın bi bakalım. Ctesi yazmam gerek dediğine göre 32. nin bitmiş olması gerekiyor. Çünkü ben 32. Haftadayım. Yani şimdi benim de kafam karıştı ama doktorum hata yapıcak biri değil çok dikkatli ve bu işleri bilen biri. Dediğind göre kaçıncı haftada olduğumuzu görebiliyorlarmış. Hani bi ekran görüntüsü var ya doktorum önünde. Özeld gidiyorum ben bir de.Aaa şu an çok şaşkınım.. ben 31+ larda alınabiliyor sanıyordum.sonuçta 32 nin içinde oluyorsun. hatta burda birisi de öyle yazmıştı.ben haftaya tam 32+0 da dogum iznine ayrılcaktım.bayramdan sonrayı mı bekleyecem yani.(. bir de benim anlamadığım doktordan başka kim bilecek ki senin 32+ 4 olduğunu. 3 gün ilrden yazsa olmuyo mu
İnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
Düşünmeniz yeter teşekkür ederim dedim canımayy o öyle sorunca sen ne dedin merak ettim
Anladım senin durum daha farklıymış. Amaaan hepsi aynı işte. Bu işler zormuş ben de yeni anladım. Sinir olmamak elde değil.Canım sen de haklısın da bu konuda suç benim ya şimdi nasıl anlatsam benim eşim doğulu onlarda gelin kaybının kayınpederinin yanında konuşmaz. Ben konuşurum kimse karışamaz. Yeni gelin bana baya baya laf sokuyo her seferinde burnumdan getiriyor. Tabi ki bunu yalnızken yapıyor benim eşimin yanında konuşamaz çünkü. Bu sebepten dolayı eşim eve gelene kadar bilmez ne olduğunu. O kız bana laf söylerken benim cevap vermem gerekr ben kendimi savunabilirim ama sesimi çıkarmıyorm . Neden dersen o çok edepsiz biri ve ona cevap vermeyi kendime yakıştırmıyorum ama sonra sinirlenip evde eşime anlatıyorum e suç kimin benim lafı yerı gelince söylesem ya. Mesela görümcem eşim yanımdayken canım yengecim seni çok seviyorm diyor samimiyetsizce. Eşim odadan çıktğı gibi bambaşka biri oluyo her lafıma kırıcı bi cevap veriyo ben neden susuyorum ki. Bi de ben öğretmenim yani ağzımı açıp tek kelime edemiyorum sırf kırılmasınlar üzülmesinler diye beni dülünmeyeni ben niye düşünüyorum ki... ah ben
Evet canım insan sinirleniyo ya cevap verçeksin tartışçaksın ya da susçaksın çare yok insanların karakterlerini değişriremeyiz. Eşlerimzle mutlu olalım da gerisi boşAnladım senin durum daha farklıymış. Amaaan hepsi aynı işte. Bu işler zormuş ben de yeni anladım. Sinir olmamak elde değil.
Yok canım eşimde herşeyin farkında Allahtan ve bana hak veriyor yoksa napardım bilmiyorumKesinlikle yalnız değilsiniz kızlar malesef aynı seyleri yasıyoruz ama kendinizi yıpratmayın bunları düsünerek sinirlenerek kimseyi değistiremeyiz ben artık takmıyorum.Sayelerinde vurdum duymaz,umursamaz olmayı öğrendim.Esim de herseyin farkında ama toz kondurmuyor.Bunları esinizle tartısıp huzurunuzu bozmayın.
Güzelmiş gerçekten fiyatı uygunmuş bakıymsa bende yaptrym olmazsagitti gidiyordaan aldım en beğendiğim bu oldu set halinde alınca daha uyguna geldi 50 tane aldım 67 lira verdim ordan bakabilirsin tül yok sadece o da olmasın canım yaa
ya hediyelik olacak çok pahalı olmasına gerek yok diye düşündümGüzelmiş gerçekten fiyatı uygunmuş bakıymsa bende yaptrym olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?