2014 Kasım Anneleri

ZEYİM annecim hic üzülme Allah a süükür bebeklerin sağlıklı ve inşallah sağlıkla doğuracaksın..lütfen sıkıntı stres yapma çünkü ufacık bir üzüntünü bile hissedecek dünya tatlısı iki meleğin var Allah ın izniyle hiccc birsey olmıcak sağlıkla kucağına alacaksın..bu saatten sonrada kendini hic yormuyorsun aanneleri inşallah 2 ekime kadar güzel güzel kilo alcaklar

Aaa şu an çok şaşkınım.. ben 31+ larda alınabiliyor sanıyordum.sonuçta 32 nin içinde oluyorsun. hatta burda birisi de öyle yazmıştı.ben haftaya tam 32+0 da dogum iznine ayrılcaktım.bayramdan sonrayı mı bekleyecem yani.(. bir de benim anlamadığım doktordan başka kim bilecek ki senin 32+ 4 olduğunu. 3 gün ilrden yazsa olmuyo mu

İnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...

kuzum ya kendini strese sokma lütfen,inşallah bir sonraki kontrolüne kadar kilo alırlar.
erken alınması bebekler için önemliyse üzme kendini bence sağlıkları yerinde olsun yeter
protein ağırlıklı da beslen işe yarar inşallah

Zaten hergün yumurta yoğurt ve etli bişeyler yiyorum mutlaka..inşallah kilo alırlar...

dur zeyycim ya panik olma hemen
bak kemik gelişimleri normalmiş ne güzel belki de alırlar belli mi olur Rabbimin işi onlar sağlıklıya sen içini ferah tut yemene dikkat et gerisi tevekkül biliyorsun

Canım üzülme bence stres yaparsan daha kötü etkilenirler hem sağlıklılarmış çok şükür. Annem beni zamanında doğurduğu halde ben 1700 gram. Doğmuşum ve gayet sağlıklıyım kimisi kilolu ve zamanında doğurur biçok hastalıkla mücadele eder kimisi erken zayıf doğar daha sağlıklı olur bol bol dua et yeter ki sağlıklı olsunlar

İnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
kesinlikle etkileniyorlar emin oolabilirsin o yüzden artık stres üzüntü yok sağlıkla kilo alacaklar senden ricam hic bir sey düşünme hatta bu gunu at aklından güzelce beslen yavrularına kan can olsun anneleri :) bak gorursun bir dahaki gidisine kilo almış olacaklar akıllı akıllı hem bazen bebekler bir hafta geriden bile gelebiliyor sonraki haftalar yine düzene giriyor cok karşılaştık böyle durumlarla o yüzden hic sıkıntı yok

ayy o öyle sorunca sen ne dedin merak ettim

zeyy88 ablacm yazdıklarını okurken şaşırdım kaldım inşallah aksi bir durum olmaz vakti ile gelir meleklern.
Allahın izni ile hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canını çok skma bizler senin için dua ederiz

Valla bilyorum kızlar. Hesaplayabilen hesaplasın bi bakalım. Ctesi yazmam gerek dediğine göre 32. nin bitmiş olması gerekiyor. Çünkü ben 32. Haftadayım. Yani şimdi benim de kafam karıştı ama doktorum hata yapıcak biri değil çok dikkatli ve bu işleri bilen biri. Dediğind göre kaçıncı haftada olduğumuzu görebiliyorlarmış. Hani bi ekran görüntüsü var ya doktorum önünde. Özeld gidiyorum ben bir de.

aman be canım 20 ekim olmasa 15 olur ne yapacaksın iyi olsunlar da herşey Allahtan sıkma sen canını üzme kızlarımızı

Anladım senin durum daha farklıymış. Amaaan hepsi aynı işte. Bu işler zormuş ben de yeni anladım. Sinir olmamak elde değil.

Anladım senin durum daha farklıymış. Amaaan hepsi aynı işte. Bu işler zormuş ben de yeni anladım. Sinir olmamak elde değil.
Evet canım insan sinirleniyo ya cevap verçeksin tartışçaksın ya da susçaksın çare yok insanların karakterlerini değişriremeyiz. Eşlerimzle mutlu olalım da gerisi boş

Yok canım eşimde herşeyin farkında Allahtan ve bana hak veriyor yoksa napardım bilmiyorum

gitti gidiyordaan aldım en beğendiğim bu oldu set halinde alınca daha uyguna geldi 50 tane aldım 67 lira verdim ordan bakabilirsin tül yok sadece o da olmasın canım yaa
Güzelmiş gerçekten fiyatı uygunmuş bakıymsa bende yaptrym olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…