- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yar ve yardımcın olsun seni ve bebeğini korusunKizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan dolayi bana ve ogluma dua edin lutfen daha 31+4 deyiz
Inşallah hepimiz sag salim geçiririz kalan günlerimizi..RAbbim hepimizin yardımcısı olsun..Allah hepimize bebelerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dilerim tüm zorlukları tüm sıkıntılarımızı tüm endişelerimizi en kısa sürede atlatırız..umarım iki ay sonra buradaki sıkıntılı günlerimizi gülerek hatırlarız ..
2 Ekim de canım...Tatlım takılmasın bu kadar kafana. Hatırlarmısın ben 32. Haftada dr a gittiğimde çok az kg almıştı bebek, rapora çık demişti dr, ben rapora çıkıp 4 gün sonra gene dr a gösterdim bebişi 400 gr artmıştı 4 günde. Nasıl olur yahu demiştim, ultrasondan görülen kg ölçümü yaklaşıktır, yani önceki ölçümde belki bu kadar düşük olmayabilir dedi. Belki seninkilerde 80 gr değil daha fazla almıştır birdaha gittiğinde anlaşılır. Diğer randevun ne zaman?
Kıyas yapmak gereksiz aslında ama içini rahatlatır diye yazmak istedim benim üçüzlerim var karnımda ve en büyüğü 1100 iken küçüğü daha 410 gr. Gelişim olarak gerideler mealesefSağlıkla doğsunlar kucağıma alayımda bakarım inşallah canım küvezdeki bebeği beklemek de çok zordur..
İnşallah Allah hayırlısını versin hepimize :)
Kıyas yapmak gereksiz aslında ama içini rahatlatır diye yazmak istedim benim üçüzlerim var karnımda ve en büyüğü 1100 iken küçüğü daha 410 gr. Gelişim olarak gerideler mealesefküçüğüm için kalbinin atması bile bana umut. Tatlım hiç moralini bozma kötü şeyler Düşünme herşey güzel olacak inş
hoş geldin ama ben kaçırdım nasılsın şeker düzene girdimi tosuncuk nasılKızlar bu arada,
Yarın çalışmayan evde oturanınız varsa show tv de Doğan Cüceloğlu çıkacak 10:00 da ve günün konusu gelinler kaynanalar damatlar ve iletişimleri.
Bizi fazlasıyla ilgilendireceğini düşünüp size haber vereyim didim.
Seviom sizi öptüm iyi geceler
Günaydın kızlarrrr :)
GÜNAYDIN ZEYYCİM