günaydınlar dün yarım kilo muz yedim ishale tık etmedi ve dha kötü oldu söylemesi ayıp su gibi geliyor
kahve limonu bir de dene canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar dün yarım kilo muz yedim ishale tık etmedi ve dha kötü oldu söylemesi ayıp su gibi geliyor
hayır olsun
moralin neden bozuk canım bence hiç sıkma canını.asıl benim moralim çok bozukhırsızlık olayından sonra kendimi toparlayamıyorum 20binlik altın gitti
![]()
Hayırdır neden moralin bozuk canım
Hayırdır canım
Canım geçmş olsun. Bizi haberdar edebilirsen çok mutlu oluruz. Her şey güzel olacak inanıyorum. Dualarım seninle!Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan dolayi bana ve ogluma dua edin lutfen daha 31+4 deyiz
Canım diyetini bozma bence hem kendin hem bebeğin için ama çok Canın çekiyorsa azcık ye ama az:)Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..
Tartıya çıktım hala kilo almamışım.
Bugün ödül olarak patates kızartabilir miyim kendime?
Hayatta vazgeçemediğim tek şey de kendisi.
Yoksa direnip uslu uslu yeşillik, domates, salatalık mı yesem?
Girerler büyük ihtimalle canım bu kiloda vücut ısılarını koruyamazlar..
İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var..
Aynen öyle canım kiloya vücut ısılarını koruyabilmeleri için takıyorum yoksa zayuf olmaları önemli değil doğunca beslerim ben onları..
İnşallah sağlıkla doğsunlar da sağlıkla büyütelim...
Kuzuuuu bebiş iyi yarın kontrol var, çıkmak istiyomu istemiyomu öğrenecez. Şeker zıkkımından dolayı bebiş tontonlaşıyomuş. Çabuk sancılanırsam çok süper olcak. Sancılanmazsam işim zor gelişmeleri anlatırım yarın öbür gün :) senin oğlan napıo annesiii
Kızım fındık kadar memelerden foşur foşur süt geliyo sen yeterki sütüm geliyomu hesabına girmeden emzir yeter
oohhhhh hayden geçmiş olsun. Evden çıkmayınca bütün yorgunluğun voltran yapmış şekilde üstüne abanacak. 3 gün yatsam yatarım ben valla. Piuuu
Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan dolayi bana ve ogluma dua edin lutfen daha 31+4 deyiz
Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan dolayi bana ve ogluma dua edin lutfen daha 31+4 deyiz
Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..
Plannera cim ben baktim telsizin markasina, Philips sbc sc 364 yaziyor. Goruntulu degil, sadece sesli bir telsiz. Gorumcem memnundu, ama benim hic kullanmisligim olmadigi icin performansi konusunda bir sey soyleyemiyorum.
günaydın canım cok teşekkürler arastırayım onu da.
Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..
Günaydın kızlarrrr :)