Anladım canım ben akropolde ebru hanıma gidyrdum oda hastane değiştrdi turgut özal ünv geçti şimdi oraya devam edyrum doğum yaklaştı ben hala doktor hastane peşindeyim niye böyleysemBen gataya gidiyorum tatlım eşim askeri personel. Sivildeki dr umuz bizi terk ettiİnşallah memnun kalırız hayırlısı Sende mi ankaradasın hangi hastaneye gidiyorsun
Diş ağrısı gerçekten zor. Acil şifalar diliyorum. Umarım seni zorlamadan geçer gider.dişim abse yapmış canım 2 ay önce bi ağrımıştı sonra geçmişti dün birden oldu dk gitmiştim orada yoktu birşey anlamadım ki bende valla çok zor bu diş ağrısı Rabbim kimseciklere vermesin bu ağrıyı
Anladım canım ben akropolde ebru hanıma gidyrdum oda hastane değiştrdi turgut özal ünv geçti şimdi oraya devam edyrum doğum yaklaştı ben hala doktor hastane peşindeyim niye böyleysem
Şafak malatya
Maaalatya malaaatya bulunmaz eşiiiin
Evet iyi canım merak etme bende pazartesi gitcem inş benmkide düşük çıkar hadi gözün aydın@innuk canım ölçtürdüm ve sonucum 102 çıktı gayet iyi değilmi...
Mardin kapısından atlayamadım liralarım döküldüüü toplayamadımAaa seninle aramız azmış, hadi bakalım benimde bugün Mardin, Mardin ile ilgili bir türkü falan var mıydı bulamadım
kardeşler benim bir sorum olacak sağlık sektöründe çalışan arkadaşlar ya da bilgisi olan varsa cevaplarsa lütfen
devlet hastanelerinde sağlık sigortası olmayan hamilelere ücretsiz mi bakılıyor doğum falan herşey ücretsiz mi acaba kafama takıldı
Mardin kapısından atlayamadım liralarım döküldüüü toplayamadım
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum. Bizim dün kontrolümüz vardı. Bebeğim iyiymiş 1900 gr olmuş 30+3 haftalık ız. Doğum için 20 Kasım dedi bakalım hayırlısı zaman geçsede bebeklerimize sağlıkla kucağımıza alsak şuana kadar 6 kilo almışım. Sizler ne durumdasınız?
Bence 7 dekızlar benim bir sorum var 53 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şimdi 60 kiloyum ama şimdi soruyorlar kaç kilo aldın diye 7 mi 9 mu ne diyeceğimi bilmiyorum hangisini baz almam lazım
kızlar benim bir sorum var 53 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şimdi 60 kiloyum ama şimdi soruyorlar kaç kilo aldın diye 7 mi 9 mu ne diyeceğimi bilmiyorum hangisini baz almam lazım
Hamile olan bayanların hiçbir sosyal güvencesi olmasa veya Bağ-Kur’lu olup prim borcu bulunsa bile, SGK ile sözleşme yapmış hangi sağlık kuruluşuna başvururlarsa vursunlar, bu sağlık kuruluşları hamile bayanın hamilelikten kaynaklanan sağlık ihtiyaçlarını gidermek zorundadırlar. Sağlık ihtiyaçları içinde; muayene, yataklı tedavi, tetkik, tahlil ve ilâç ihtiyaçları örnek olarak gösterilebilir. Hamile bayanın başvurduğu sağlık kuruluşu ise, Sağlık Uygulama Tebliği’nin ekinde yer alan EK: 4 belgesini düzenleyerek SGK’ya fatura etmeleri gerekmektedir. Hamile bayanların sağlık giderlerinden dolayı 5510 sayılı yasaya göre hastadan ilave fark ücreti talep edilemez. Ancak, Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri yasada olmasına rağmen Sağlık Uygulama Tebliği içerisine fark ücret alınamayacağına dair hükümler koymadıkları için, günümüz itibariyle hastalardan fark ücreti alınmaktadır.
karşılanması gerekiyor ama kılıfına uyduruyorlardır yine
Canım ben emzikten 2 cesit aldım en iyileri avent ve chicco avent damaksız chicco damaklı aventin içinde 2 tane oluyo chicconunkisi 1 tane zaten hangisini almak isterse bebek ben o yüzden 2 çesittende bulundurdum chicconun olan tamamen doğal olduğu için kaynatılarak dezenfekte edilmiyor tüm kauçuklar gibicanım 0+ yazınca kaç yaşına kadar kullanılabilir oluyor
canım bende düşünmüyordum fakat çalıştığım için işe gidince susturamazlarsa en azından emzik ile idare edilsin diye vermeye karar verdim
canım marka önemli mi
kuzucuklara seçme şansı veriyor annesi ne kadar da şanslı kızçelermişşş maşallahhh
alırken neye dikkat etmem lazım acaba?
kaç tane almalıyım canımm
canımben evde tüle saracağım son üç haftalık izne çıkınca onlarla ilgilenmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun?
güle güle kullansınn kuzucuğunn
anladım canım tamam7 tabi ki, bende en son kontrolümde 3 kilo vermiştim. İlk kilon ile son kilon arasında ki farkı söyleyeceksin tabi ki
Bende Ebru
hanımın hastasıydım tam karar verdim iyiderken hastane değişikliği iyi olmadı ama ben Ebru Hanım'da kararlıyım güven veriyoyaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?