2014 Kasım Anneleri

Ben gataya gidiyorum tatlım eşim askeri personel. Sivildeki dr umuz bizi terk etti İnşallah memnun kalırız hayırlısıSende mi ankaradasın hangi hastaneye gidiyorsun
Anladım canım ben akropolde ebru hanıma gidyrdum oda hastane değiştrdi turgut özal ünv geçti şimdi oraya devam edyrum doğum yaklaştı ben hala doktor hastane peşindeyim niye böyleysem

Diş ağrısı gerçekten zor. Acil şifalar diliyorum. Umarım seni zorlamadan geçer gider.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum. Bizim dün kontrolümüz vardı. Bebeğim iyiymiş 1900 gr olmuş 30+3 haftalık ız. Doğum için 20 Kasım dedi bakalım hayırlısı zaman geçsede bebeklerimize sağlıkla kucağımıza alsak şuana kadar 6 kilo almışım. Sizler ne durumdasınız?

Hamile olan bayanların hiçbir sosyal güvencesi olmasa veya Bağ-Kur’lu olup prim borcu bulunsa bile, SGK ile sözleşme yapmış hangi sağlık kuruluşuna başvururlarsa vursunlar, bu sağlık kuruluşları hamile bayanın hamilelikten kaynaklanan sağlık ihtiyaçlarını gidermek zorundadırlar. Sağlık ihtiyaçları içinde; muayene, yataklı tedavi, tetkik, tahlil ve ilâç ihtiyaçları örnek olarak gösterilebilir. Hamile bayanın başvurduğu sağlık kuruluşu ise, Sağlık Uygulama Tebliği’nin ekinde yer alan EK: 4 belgesini düzenleyerek SGK’ya fatura etmeleri gerekmektedir. Hamile bayanların sağlık giderlerinden dolayı 5510 sayılı yasaya göre hastadan ilave fark ücreti talep edilemez. Ancak, Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri yasada olmasına rağmen Sağlık Uygulama Tebliği içerisine fark ücret alınamayacağına dair hükümler koymadıkları için, günümüz itibariyle hastalardan fark ücreti alınmaktadır.

karşılanması gerekiyor ama kılıfına uyduruyorlardır yine

günaydın kızlar:) bugün akşam üstü randevumuz var,inşallah iyidir minik kızım.kilo almıştır inşallah ,ilk meleğimiz gelmiş buarada.allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah:)

kızlar benim bir sorum var 53 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şimdi 60 kiloyum ama şimdi soruyorlar kaç kilo aldın diye 7 mi 9 mu ne diyeceğimi bilmiyorum hangisini baz almam lazım

maşallah bebişe annesi....
ben 15 kg aldım canım

kızlar benim bir sorum var 53 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şimdi 60 kiloyum ama şimdi soruyorlar kaç kilo aldın diye 7 mi 9 mu ne diyeceğimi bilmiyorum hangisini baz almam lazım

7 tabi ki, bende en son kontrolümde 3 kilo vermiştim. İlk kilon ile son kilon arasında ki farkı söyleyeceksin tabi ki

tşkler canım zahmet etmişsin saol

Canım ben emzikten 2 cesit aldım en iyileri avent ve chicco avent damaksız chicco damaklı aventin içinde 2 tane oluyo chicconunkisi 1 tane zaten hangisini almak isterse bebek ben o yüzden 2 çesittende bulundurdum chicconun olan tamamen doğal olduğu için kaynatılarak dezenfekte edilmiyor tüm kauçuklar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…