- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
7 kilo demen lazım tatlım cünkü zaten 53 ile baslamıssın hamileligekızlar benim bir sorum var 53 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şimdi 60 kiloyum ama şimdi soruyorlar kaç kilo aldın diye 7 mi 9 mu ne diyeceğimi bilmiyorum hangisini baz almam lazım
tamam canım teşekkür ederim7 kilo demen lazım tatlım cünkü zaten 53 ile baslamıssın hamilelige
Evet canım aynen bakma ben kırk fikirliyim akropolü bıraktm zaten tekrar ebru hanıma devam edyrum akropolde onun yerine gelen doktora gttim Allahım tüm psikolojimi alt üst etti oda ebru hanım ısrar etti diye gtmştim sonrada bida gtmedim oraya zatenBende Ebru
hanımın hastasıydım tam karar verdim iyiderken hastane değişikliği iyi olmadı ama ben Ebru Hanım'da kararlıyım güven veriyo
Boğulur bebiş diye 10 kere kucaklamıştım ben çoktanKIZLAR BUNU GÖRMENİZ LAZIM!!!
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/nevidyo/video-izle/En-kucuk-yuzucu-zozxtkdhGsus.html
Boğulur bebiş diye 10 kere kucaklamıştım ben çoktan
Nst ye ne zaman giriyosun ben dun girdim kalp atislari hareketleri fln acayip duyuluuor bi garip oldum valla heycanlandim..Günayydııınnn ne güzel topiğimizin ilk bebişi gelmiş Allah sağlık versin inş bian önce kavuşur annesine, bizimde şafak 33( mersin)çook heycanlı
Bende bi bakıyım dedim ama hiç beğenmedim turgut özal da çok içime sinmedi ama benimde az kaldı artık başka doktora gitmek istemiyorum
Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
Öyle canım hastaneyi bende begenmedim ama işte doktorun hatrına gdyrum mecburen başkasına gtsem çok panik olcaktım bu saatten sonra, ama en azından donanımlı bi hastane ben olumlu yanlarına bakmaya çalşyrmBende bi bakıyım dedim ama hiç beğenmedim turgut özal da çok içime sinmedi ama benimde az kaldı artık başka doktora gitmek istemiyorum
Ayy ben 2 kere girdim biri pazartesi randevuda bide 33 de acil gtmştim ozaman bencede çok heycanlı güm gümNst ye ne zaman giriyosun ben dun girdim kalp atislari hareketleri fln acayip duyuluuor bi garip oldum valla heycanlandim..
vee topiğimizin ilk doğumu demek.. hayırlı olsun canım benim hiç üzmemeye çalış kendini göreceksin annesi kısa zamanda alırsın kucağına inşallah.. bugün de cuma bizde dua edelim inşallah...Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
canıım şimdi nasılsınn?
Hayırlısı bende vardır bi hayır diye bakıyorum neyse sağlıklı sıhhatli doğumlar olur herkes için inşçalşyrm
ben de yeni bir doktor araştırması içindeyim Şevket Yılmaz kadın doğum hastanesinden bir doktor istiyorum bakalım ne olacak
innuk canım ölçtürdüm ve sonucum 102 çıktı gayet iyi değilmi...
Hamile olan bayanların hiçbir sosyal güvencesi olmasa veya Bağ-Kur’lu olup prim borcu bulunsa bile, SGK ile sözleşme yapmış hangi sağlık kuruluşuna başvururlarsa vursunlar, bu sağlık kuruluşları hamile bayanın hamilelikten kaynaklanan sağlık ihtiyaçlarını gidermek zorundadırlar. Sağlık ihtiyaçları içinde; muayene, yataklı tedavi, tetkik, tahlil ve ilâç ihtiyaçları örnek olarak gösterilebilir. Hamile bayanın başvurduğu sağlık kuruluşu ise, Sağlık Uygulama Tebliği’nin ekinde yer alan EK: 4 belgesini düzenleyerek SGK’ya fatura etmeleri gerekmektedir. Hamile bayanların sağlık giderlerinden dolayı 5510 sayılı yasaya göre hastadan ilave fark ücreti talep edilemez. Ancak, Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri yasada olmasına rağmen Sağlık Uygulama Tebliği içerisine fark ücret alınamayacağına dair hükümler koymadıkları için, günümüz itibariyle hastalardan fark ücreti alınmaktadır.
karşılanması gerekiyor ama kılıfına uyduruyorlardır yine
Canım benimde 32+0 olduğum gün arefe gününe denk geldiği için ben 2-3 gün öncesinden alacağım raporu. 32+2 yerine 31+ larda alabilirsin. Erken olması sorun teskil etmez ama geç olmasın sıkıntı yaşama..Kızlar 170 hatıını arayıp çalışabilir raporunu 32+2 de alırsam sorun olup olmayacağını sordum. 32 .hafta dolmadan almak gerekiyormuş. Benim resmi tatile geldiği için adamın şahsi görüşüne göre sorun olmaz ama bağlı bulunduğunuz sgk dan tam bilgi alın dedi. REsmi tatile gelmiyorsa 32+2 ya da 32 den sonrası için sgk eksik ödeme yapar dedi. Bilginiz var mı bu konuda ?
Nst ye ne zaman giriyosun ben dun girdim kalp atislari hareketleri fln acayip duyuluuor bi garip oldum valla heycanlandim..
amin inş , kaç haftalık senin bebişinHayırlısı bende vardır bi hayır diye bakıyorum neyse sağlıklı sıhhatli doğumlar olur herkes için inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?