32 ama ikiz olduğu için 3-4 hafta kaldıbebişin
HERKESE GÜNAYDINLAR DİLİYORUM,HAYIRLI CUMALAR.....
@kubbaa Canım öncelikle halimi hatrımı sorduğun için teşekkür ederim..
dün cildiye doktoruna kontrole gittim maalesef doğumdan sonra geçeceğini öğrendim,bazen doğumdan 2 ay sonrasına kadar uzanabiliyormuş,kaşıntılarımda hiç bir değişiklik yok hatta dün bir parmağımda yokken bugün o parmağıma da sıçramış durumda,keşke şifası olsaydı,neler denemedim,merhemler losyonlar sadece sakinleştiriyor ama geçirmiyor maalesef....büyük bir hastaneye gitmemi önerdi doktor hap yazarlar dedi ama onun da bebeğe zararı olabileceğinden gitmedim açıkcası...çünkü kuvvetli haplarmış...
Hatta buradan diğer arkadaşlarıma da birşey söylemek istiyorum günlerdir perişanım inanın hiç ama hiç abartmıyorum,dün akşam sıkıldığım için dışarı da yemek yiyelim dedik sadece 1 saat dayanabildim,hava soğuk diye kapalı ayakkabı giydim giymez olaydım,mahvoldum eve kendimi nasıl attım bir ben bir Allah bilir....sıcak hiç iyi gelmiyor çünkü,gelir gelmez buz gibi suyun altına ayaklarımı soktum...gecelerim uykusuz bölük pörçük geçiyor....bir sık sık wc ye kalkmak da tuzu biberi....
neyse demem o ki bazen girdim takip etmeye çalıştım yazılanları,tabii ki ağrısı olanlar var aramızda,kötü de olabilir ama inanın şükredin halinize bilin ki sizden daha beter durumda olanlar var benim gibi.....
İyi ki bütün hazırlıklarımı tamamlamışım.....yoksa bu halde nasıl yapardım bilmem.....
Salı günü randevum var kadın doğum doktorumda....son ana kadar gitmeyi düşünürken artık bugün gel alalım dese aldırcak durumdayım ve bu yüzden de olabilecek en erken zamanda bebeğimi almasını isticem,inşallah bebeğin sağlığı yerindedir...Fakat benim artık psikolojim bozulmaya başladı,çok ağlıyorum çünkü ızdırap gibi geliyor Allah'ım affetsin,her gün yalvarıyorum şifasını ver diye....
Nolur dua edin kızlar bebeğimi sağlıklı bir şekilde tez zamanda kucağıma alayım,umarım doktorum karşı çıkmaz çünkü dayanacak gücüm kalmadı....yalın ayak gezmekten incecik şeylerle dolanmaktan hasta olucam sonunda.....
kendinize iyi bakın...
dün cildiye doktoruna kontrole gittim maalesef doğumdan sonra geçeceğini öğrendim,bazen doğumdan 2 ay sonrasına kadar uzanabiliyormuş,kaşıntılarımda hiç bir değişiklik yok hatta dün bir parmağımda yokken bugün o parmağıma da sıçramış durumda,keşke şifası olsaydı,neler denemedim,merhemler losyonlar sadece sakinleştiriyor ama geçirmiyor maalesef....büyük bir hastaneye gitmemi önerdi doktor hap yazarlar dedi ama onun da bebeğe zararı olabileceğinden gitmedim açıkcası...çünkü kuvvetli haplarmış...
Hatta buradan diğer arkadaşlarıma da birşey söylemek istiyorum günlerdir perişanım inanın hiç ama hiç abartmıyorum,dün akşam sıkıldığım için dışarı da yemek yiyelim dedik sadece 1 saat dayanabildim,hava soğuk diye kapalı ayakkabı giydim giymez olaydım,mahvoldum eve kendimi nasıl attım bir ben bir Allah bilir....sıcak hiç iyi gelmiyor çünkü,gelir gelmez buz gibi suyun altına ayaklarımı soktum...gecelerim uykusuz bölük pörçük geçiyor....bir sık sık wc ye kalkmak da tuzu biberi....
neyse demem o ki bazen girdim takip etmeye çalıştım yazılanları,tabii ki ağrısı olanlar var aramızda,kötü de olabilir ama inanın şükredin halinize bilin ki sizden daha beter durumda olanlar var benim gibi.....
İyi ki bütün hazırlıklarımı tamamlamışım.....yoksa bu halde nasıl yapardım bilmem.....
Salı günü randevum var kadın doğum doktorumda....son ana kadar gitmeyi düşünürken artık bugün gel alalım dese aldırcak durumdayım ve bu yüzden de olabilecek en erken zamanda bebeğimi almasını isticem,inşallah bebeğin sağlığı yerindedir...Fakat benim artık psikolojim bozulmaya başladı,çok ağlıyorum çünkü ızdırap gibi geliyor Allah'ım affetsin,her gün yalvarıyorum şifasını ver diye....
Nolur dua edin kızlar bebeğimi sağlıklı bir şekilde tez zamanda kucağıma alayım,umarım doktorum karşı çıkmaz çünkü dayanacak gücüm kalmadı....yalın ayak gezmekten incecik şeylerle dolanmaktan hasta olucam sonunda.....
kendinize iyi bakın...
kendinize iyi bakın...
Hmm maşallah canım inş sağlıkla kucagına alırsın ozaman sezaryen olcak senin değilmi32 ama ikiz olduğu için 3-4 hafta kaldı
Dua edin innuk valla sancım olsun diye dün bugün manyak yürüdüm. Dün annemle bugün eşimle yürüdüm ikiside pert oldu bende nasıl bi normal doğum isteği varsa artık hadi yürüyün dedim durdum hiç yorulmadım. Şimdide yarım ananas ile 2 hurmamı yedim oturuyom. Az sonra memik masajı yapar yatarım aşşa :) dua et bacım..
Bu ultrason mantıklı aslindaBen ilk başta demiştim eve ultrason alalım diye eşim ciddiye almamıştı, şimdi her merak ettiğimizde bakardık iştebenim de en son kafası aşağıda sağda, poposu solda göbek deliğimin oralardaydı. Şu an en durumda inan bende bilmiyorum
Evt sezeryan olacak ilk doğumum normaldi normal istiyordum ama Ebru hanım riskli diyo biri olunca diğeri dönüyomuş falan en iyisi sezeryan dedi ikiz için bakalım hayırlısıdeğilmi
Tikitacım, tüm kalbimle geçmiş olsun diyorum.
İsteğin çok anlaşılır, psikolojinin bozulması da öyle. Eziyet çekiyorsun ve bir an önce yavrunu sağlıkla kucağına almak istiyorsun. İnşallah doktorunla makul ve sizler için en iyi olacak çözümü bulursunuz. Belki cidden gününden önce alırlar bebeğini, erken kavuşursunuz.
Dualarım seninle, bizi haberdar et.
çok haklısın ne diyeceğimi şaşırdım valla hakkınızda hayırlısı en kısa zamanda gerçekleşsin diliyorum mübarek gün ve saatlerde sabır diliyorum canım ha gayret az kaldı
canım benim ya kıyamam ben sana..
kesin bir çözümü vardır bunun canım yaa..
bebek iyiyse 37-38 de alınabilir canım.
sonuçta sen şok büyük sıkıntıdasın böle olursa zaten devam etmeside kötü olur..
ne yapabiliriz bilmiyoruzki canım..
dua etmekten başka bir çarede yok gibi..
peki üzerinde hiç iz falan varmı pembe nokta falan yoksa boş yeremi kaşınıo..
çok çok çok geçmiş olsun canım
Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...
İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...
Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Sizlerde bi yaramazlık yok dimiğ?
Günaydıınn canımmGünaydın annişler.. Nasılsınız bugün
kendinize iyi bakın...
Ahhh canım yaa..
Allah sabır versin, zor gerçekten. İlk hamileliğimde benimde son haftalarım çok zor geçmişti. Sen bayağı yıpranmışsın
inşallah herşey istediğin gibi olur. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.
Hayırlısı olsun canım, banada daha net bişey demedi çatıma bakıp öyle karar vercekmişz doğum şekline hayırlısı olsun hepimiz içinEvt sezeryan olacak ilk doğumum normaldi normal istiyordum ama Ebru hanım riskli diyo biri olunca diğeri dönüyomuş falan en iyisi sezeryan dedi ikiz için bakalım hayırlısı
Dediniz dediniz dogurtamadiniz beni.. İnat ettim dogurmicamaaa kim yapmış hadi hayırlı olsun. Benim bildiğim önden carputi gidiyordu, ama o burda :)
gerçi birisi daha vardı ama.. ay hadi sağlıklılardır inş :)
Canim Allahim su mubarek günde yardım etsin şifa ni versin inşallah biz bile bu halimizle zorlaniyoruz.. saglkla kalÇok teşekkür ederim canım,haber veririm tabii ki....
Amin canım,bebeğim için sabretmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum da artık....şuan bile ağlıyorum inan yazarken....
Bakalım canım salı günü gidicem inşallah doktorum da anlayış gösterir bu duruma....
her yerimde izler var pembe pembe,gebelik ürtikeri diye yazarsan google da görsellerde çıkıyor canım...
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..
Canim Allahim su mubarek günde yardım etsin şifa ni versin inşallah biz bile bu halimizle zorlaniyoruz.. saglkla kal
Ayy ne bileyim bi panik oldum izlerken :)bebekler zaten yüzme bilerek doğuyor canım, korkma birşey olmaz.
Doktorumla konuştuk o dedi zaten bayram dönüşü hemen gel diye 32+2 olursun. BEn raporu verdikten 5 hafta sonraya kadar çalışabilirsin ancak. Bayram tatili de boşuna eklenmesin dedi. Artık 2 günden bir şey olmaz deyip 32+2 de gideceğim. 1 Ekim de randevum var zaten olmazsa o zamanda konuşurum bakalım. Hayırlısı :)Ben bu haftaya kadar sürekli bir doktorun tqakibinde olmadım farklı farklı doktorlara gittim hep. Bazen özel bazen devlet. Ama artık doğum için hazırlık başladı İnşallah gönlüme göre olur. Hayırlısı..
102 gayet iyi canım. 95 ile 120 arası olmalı demişti bana doktor.
Hemde öyle bir uyduruyorlar ki. Aslına bakarsan özel hastanelerin doğum için ekstra hiç bir ücret almamaları gerekiyor. Ama komplike ameliyatlar kadar para alıyorlar doğumlardan bile.
Şikayet edebilmek içinde önce o parayı ödemen gerekiyor. Fakat faturaya öyle birşey yazıyorlar ki şikayet bile edemiyorsun. Çok uğraşmak gerekiyor.
Canım benimde 32+0 olduğum gün arefe gününe denk geldiği için ben 2-3 gün öncesinden alacağım raporu. 32+2 yerine 31+ larda alabilirsin. Erken olması sorun teskil etmez ama geç olmasın sıkıntı yaşama..
Gerçi 2 günden çokta sorun olacağını sanmam ama. Doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?