2014 Kasım Anneleri

Tikitacım, tüm kalbimle geçmiş olsun diyorum.

İsteğin çok anlaşılır, psikolojinin bozulması da öyle. Eziyet çekiyorsun ve bir an önce yavrunu sağlıkla kucağına almak istiyorsun. İnşallah doktorunla makul ve sizler için en iyi olacak çözümü bulursunuz. Belki cidden gününden önce alırlar bebeğini, erken kavuşursunuz.

Dualarım seninle, bizi haberdar et.

çok haklısın ne diyeceğimi şaşırdım valla hakkınızda hayırlısı en kısa zamanda gerçekleşsin diliyorum mübarek gün ve saatlerde sabır diliyorum canım ha gayret az kaldı

canım benim ya kıyamam ben sana..
kesin bir çözümü vardır bunun canım yaa..
bebek iyiyse 37-38 de alınabilir canım.
sonuçta sen şok büyük sıkıntıdasın böle olursa zaten devam etmeside kötü olur..
ne yapabiliriz bilmiyoruzki canım..
dua etmekten başka bir çarede yok gibi..
peki üzerinde hiç iz falan varmı pembe nokta falan yoksa boş yeremi kaşınıo..
çok çok çok geçmiş olsun canım

[QUOTE="xilerixx, post: 37079108, membeyatirdilat]maşallah ablası... ne kadar sürüyor ki bu nts[/QUOTE]
15 20 dk suruyo ama benim kaburgam cok agridi ustune yatinca..

Bu ultrason mantıklı aslinda bizimde en son syaklari asagidaydi tekmeliyo mesanemi diyodum meger bizim ki kafa atiyomus son kontrolde onu da gördük

Çok teşekkür ederim canım,haber veririm tabii ki....

çok haklısın ne diyeceğimi şaşırdım valla hakkınızda hayırlısı en kısa zamanda gerçekleşsin diliyorum mübarek gün ve saatlerde sabır diliyorum canım ha gayret az kaldı

Amin canım,bebeğim için sabretmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum da artık....şuan bile ağlıyorum inan yazarken....

Bakalım canım salı günü gidicem inşallah doktorum da anlayış gösterir bu duruma....
her yerimde izler var pembe pembe,gebelik ürtikeri diye yazarsan google da görsellerde çıkıyor canım...
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..

Eileithyia, seni merak ediyordum ben de. Pozitifliğin ve güçlü duruşun hep bana örnek oldu.
Geçmiş olsun tatlım, kendine dikkat et.
Doğum bekleyişine girdin demek artık. Allah yardımcın olsun.8 Ekime kadar inşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir ve bizimle güzel haberlerini paylaşırsın :)

Ahhh canım yaa..

Allah sabır versin, zor gerçekten. İlk hamileliğimde benimde son haftalarım çok zor geçmişti. Sen bayağı yıpranmışsın
inşallah herşey istediğin gibi olur. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

amin canım,gerçekten zor geçiyor .... ama yapacak birşey yok ..... güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Evt sezeryan olacak ilk doğumum normaldi normal istiyordum ama Ebru hanım riskli diyo biri olunca diğeri dönüyomuş falan en iyisi sezeryan dedi ikiz için bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım, banada daha net bişey demedi çatıma bakıp öyle karar vercekmişz doğum şekline hayırlısı olsun hepimiz için

Canim Allahim su mubarek günde yardım etsin şifa ni versin inşallah biz bile bu halimizle zorlaniyoruz.. saglkla kal

bebekler zaten yüzme bilerek doğuyor canım, korkma birşey olmaz.
Ayy ne bileyim bi panik oldum izlerken :)
Doktorumla konuştuk o dedi zaten bayram dönüşü hemen gel diye 32+2 olursun. BEn raporu verdikten 5 hafta sonraya kadar çalışabilirsin ancak. Bayram tatili de boşuna eklenmesin dedi. Artık 2 günden bir şey olmaz deyip 32+2 de gideceğim. 1 Ekim de randevum var zaten olmazsa o zamanda konuşurum bakalım. Hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…