2014 Kasım Anneleri

Ay hazır cuma günüyken bi dua daha isticem sizden kızlar. Hamişlerin duası kabul olur.

Yarın kpss sınavına giriyorum. Biliyorsunuz harıl harıl ders çalışıyorum ama sanki beceremicem gibi. Hazır hissetmiyorum kendimi. Nolur dua edin başarılı olayım. Ben puanımı alayım da atanabilmek kısmetimize..
Emeğim boşa gitmesin.

Ay bir de herkes sakın sınavda doğurma diyordu, dedim kendime değil dikkati dağılacak insanlara üzülürüm. 1 yıl uğraşıyorlar.
İnşallah kızım uslu uslu uyuyup bana bi 2 saat izin verir. Hareketli olursa dikkatim çok dağılır.
Ay dua edin noluuuuuurrrrr.

Saol canım tesekkür ederim.Doktora gitmek için acele etmem esim de doktor gebelik kategorisine uygun ilaç alabilirim ama kötü bir huyum var ki son noktaya kadar dayanırım hastaneye gitmemek için ilaç da kullanmak istemiyorum meyvelerle,çorbalarla direncimi arttımaya çalıscam.Sen de kalın giyin canım is yerinde bol da sıcak seyler içmeye çalıs.Rüyalarımız ve paniklerimiz normal ben uyanıkken de kuruyorum kafam da ya birsey olursa, sunu yapamazsam,bu olmazsa vs vs... ama elimizde değil ne yapalım hamileliğin anormal güzellikleri olsa gerek bunlar Araba kullanıyorsun sanırım çok çok dikkatli ol canım ben artık arabaya binemiyorum

pınarcım tabiki dua ederiz Allah zihin açıklığı versin ben biberonların üstünde 5 dakika diyordu 7-8 dakika kaynattım su soguyunca içinden aldım canımbu kadar

bu cuma saatinde okudum dualar ettim hepimize toptan... sana da sınav için ayrıca edeyim canım başarılar rahat ol

Oy KPSS'ye mi giriceksin kızınla sen? :) Başarılar, bol şanslar Allah zihin açıklığı versin. İnşallah dilediğin puanı alıp atanırsın.
Hazır hissetmemek normal bence, öğrenciliğimde ben hiç bir sınava hazır hissetmeden girerdim :) Sonuçlar her daim iyiydi şükür. Eminim sen de bu sınavdan iyi sonuçlarla çıkacaksın, hem yanında minik bir yardımcı kuvvet de var, süper! :)

Ha bir de, yanına su ve atıştırmalık bişeyler al, arada miniğin ihtiyacı olur belki :)

Canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın başarılar diliyorum
Bende gircem ama son anda karar verdiğim için çalışamadım bakalım kısmet artık. Benim en korktuğum şey sınav sırasında sıkışırsam naparım diye korkuyorum izin vermiyolarmış

Allah yardımcın olsun Kpss den midem bulanıyor bende çokk tırmaladım o sınav için Allah a sükürler olsun emeklerim ve dualarım bos çıkmadı.Evlendikten sonra atananlardanım ve bu sınav için çocuk yapmayı erteleyenlerdenim. Rabbim emek verip isteyen herkese yardımcı olsun.Hayırlısıyla atanırsın insallah...

Sen de mi kuruyorsun tatlım? Fiziken olduğu kadar ruhen de zorlayıcı bir süreçmiş hamilelik. Sonumuz iyi olsun inşallah.

İşe arabayla gidip geliyorum, daha da üç hafta çalışıcam. Servis eve çok yakın bırakmıyor, bir de dolambaçlı bozuk yollardan gidiyor, tangır tungur çok feci sallıyor, daha önce bir kez hamile değilken binmiştim de midem bulanmıştı. Şimdi binsem doğuruveririm heralde O nedenle araba kullanmaya devam. Yolum uzun değil ve pek trafik yok Allah'tan ama, insan yine de geriliyor.

Doktorum 35. haftaya kadar rahat rahat kullanabilirsin demişti. Pazartesi gidince sorayım 35'ten sonra hiç mi kullanmamak gerek acaba? Gerçi kendi doğumuna araba kullanarak giden birini tanıyorum

İyi dileklerin için hem teşekkür ediyor hemde amin diyorum....yaşadığım süreç gerçekten zor canım,nasıl anlatayım bilmiyorum ama şöyle düşün,hani sivrisinek yakarca falan ısırır ya böyle kaşınır yüzlerce yerinde aynı kaşıntıyı hisset...uyuz gibi kaşındığını,sosyal hayat diye birşey kalmadı zaten,uyku düzen hiç birşey yok,dün akşam dışarı çıkayım dedim dayanamadım eve getirdi eşim hemen....ve daha da çıkmayı düşünmüyorum artık...görüntüsü de cabası evet evladım için bebeğim için dayanmaya çalışıyorum ama benim de psikolojim bozuldu,zaten doktorla konuşucam tabii ki şimdi hemen aldırmicam,ama 37.ci haftada hatta bilemedin 38 de alsın isticem ya da da önce de oluyosa ve bebeğim için bir sakıncası yoksa ona da evet derim...

Evet bebeğim için dayanmaya çalışıcam canım ama kendi psikolojim bozulursa o zaman herşey daha kötü olur...

Allah iyliğini versin güldürdün beni Esimde aynıi seyleri söyledi dün. Hastalığın atesi de var ki sorma halimi...Tarifini deniycem canım ilaç kullanmaktan iyidir

Anladım canım haklısın hakkınızda hayırlısı olsun inş istediğin gibi olur herşey

evet canım benim gittiğim hastanede hiç bir güvencesi olmayan bayanlara annelik hakkı diye ücretsiz bakılıyor ankara etlik zübeyde hanım

Allah iyliğini versin güldürdün beni Esimde aynıi seyleri söyledi dün. Hastalığın atesi de var ki sorma halimi...Tarifini deniycem canım ilaç kullanmaktan iyidir
Dene canım bende eşim iyice hastalanıpta bana bulaştırmasın diye sabah akşam içirdim zorla çok şükür geçti gitti ilaç falan kullanmadan ama içince uzan biraz tabi üzerini örtmeyide unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…