2014 Kasım Anneleri

İnnuk dr buldun mu naptin..

İlk annemiz tebrikler allah bir an önce yavruna kavuşmayı evinize birlikte gitmeyi nasip etsin sağlıkla kalın ikinizde

Bu arada benimle ayni haftalar olan anneler sakin korkmayin 27.haftadan itibaren az gelsti prensesim suyumun azliqindan
nrmalde en az yarim kilo dha fazla olmasi gerekiyor
Allah'ım analı babalı sağlıklı büyütsün inş... bence hiç moralini bozma çok küçük değil bebeğin. eminim kısa bir sürede toparlar kendisini annesi :)

Bayram tatili boşuna eklenmesin kısmını anlayamadım. Bende tam tersi düşünmüştüm. Bayram tatilinde nasıl olsa çalışmayacağız diye. Yani çalışabilir raporu aldıktan sonra zaten izin , rapor vs alamıyoruz bari bayram tatilini kullanalım hemde o haftayı aktarmış oluruz diye düşünmüştüm. Acaba resmi tatillerde mi aktarılmıyor ki?

İnnuk dr buldun mu naptin..

Çok şükür o konuda gözü karartıp bir karar verdim. Dediğim gibi bir araştırma yapamadım fırsat olmadı. Ama doktorun doğum yaptırdığı gebeleri ile yazışıyorum sabahtan beri. Doktor olası riskleri gereksiz yere büyütüp karşısındakini geren korkutan bir yapıya sahip değilmiş çok şükür. 42. haftaya kadar bekliyor, müdahale konusunda esnek, gebenin doğum tercihlerini önemsiyor.Sakin sabırlı bir doktor dediler. Yarın 12 ye randevu aldım.
Doğru bir karar verdim inşallah. Hayırlısıyla doğuma kadar gideriz beraber..

bebişin ters döndüyse ayaklarını dizini hissediyor olabilirsin. sanki göğsünün altında bir çıkıntı var gibi mi bir şey koyacak olsan oraya koltuk gibi sert bir çıkıntı. eğer öyleyse bende de aynısı :) bacak ya da ayak diye tahmin ediyorum. keşke görebilseydik ne güzel olurdu

cnm benim de eşim bi ay önce ürtikere yakalandı nasıl bi hastalık o zaman öğrendik bizde berbat bişey gece uyutmuyor gunduz calıstırmıyo 1 hafta doktorlara gıtık geldık 3 farklı doktor degıstırdık esımın psıkolojısı bozuldu en son ılac ve ıgne tedavısıyle gectı cok sukur tabı bız hamıle olduğumuz ıcın ılacda kullanamıyoruz demem o kı senı cok ıyı anlayabılıyorum cok sınır bozucu bı hastalık ustelık hamılelıkde eklenince emınımkı cekılmez olur

İyi o zaman sevindim kararsizlikta kotu anca alisirisiniz birbirinize Allah hayirli dogumlar versin hepimize..

Hayırlı cumalar herkese...Grip olmusuz biz burnusumuz akıyo,boğaz ağrısı ve gıcıklanma var kötüyüz bu günHapsururken karnım acıyo sizde dikkat edin canlar...

Hayırlı cumalar herkese...Grip olmusuz biz burnusumuz akıyo,boğaz ağrısı ve gıcıklanma var kötüyüz bu günHapsururken karnım acıyo sizde dikkat edin canlar...

ah canım çok geçmiş olsun ben de atlattım o gripleri çok kötü ya
en kısa sürede iyileşirisn inşallah c vitamini limon bal devam et faydası oluyor canım
ateş basıyor açılıp saçılıyoruz işte havalar da malum sonbahar

hayırlı cumalar,çok geçmiş olsun cnm. ben de şuan ıhlamur limon içiyorum önlemimi almaya çalışıyorum biraz burun alın kısmımda ağırlık var. havalar birden soğudu.. inş en kısa zamnda iyileşirsin

canım dediğin gibi hamilelik psikoloisindendir tamamen sıkma canını sende takılma herkesin düşüncesi kendine sonuçta nasıl birisi çıkıp normal doğum yapacağm dediğinde kimse bi tepki vermiyorsa bi başkasıda çıkıp sezeryan yapacağım ben hemde keyfi isteyerek dediğinde yine herkesin tepkisi aynı olmalı bence onun seçimi onun bedeni onun düşncesi sonuçta kimse kimseye bu konuda kırılma eğilme bükülme hele hele özür dileme gibi bi durum yapmaya mecbur değil herkes istediği görüşü savunsun yani kim ne karşıyr ki

Saolun canlarım benim geçmek bilmeyen hamilelik atesimden oldu galiba sıcak seyler içip toparlanmaya çalıscaz bol da c vitamini alırız bu gün halen de atesim var millet montlarla gezmeye baslamıs bende tık yok

Geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum. Doktora gidicek misin?

Ben de hasta olmamak için çırpınıyorum. Ofisimiz inanılmaz soğuk, Ağustos ayında bile kaçak olarak elektrikli soba yakıyorduk, bir de şimdi düşün Her gün ıhlamur zencefil yükleniyorum ben de.

Hayırlısıyla, sağlıkla bir alsaydık minik kurabiyeleri kucağımıza. Sonlara doğru ben iyice paranoyak olmaya başladım. Yok az hareket etti, yok pantolonum mu sıkıştırdı kan mı gitmedi, yok hapşurunca bişey mi oldu, aman trafikte fren yaptım, yok şu yok bu. Ben de nerdeyse Tikita gibi bebeği vakti dolmadan alsalar daha mı iyi ki diye düşünmeye başladım

Olumlu olayım diyorum ama azıcık uyuduğum vakitlerde de kabus görünce iyice moralim dip yapıyor

Günaydın canım, sen öyle vantilatörlerle yatarsan bu soğuklarda hastalanırsın tabi bundan sonra dikkat et artık hastalık en son istyceğimiz şey, eşimde hastaydı 1 tatlı kaşığı bal, 1 limon suyu ve birazcıkta sıcak su karıştırıp iç güzelce uyu geçer inş

Tikitam canim arkadasim inan cok uzuluyorum okuyunca Allah yardimcin olsun bende yasadim kac gun raporlu evde durdum seni iyi anliyorum.. Sana dua edicem insallah hemen iylesirsin..

Carputim teşekkür ederim canım benim....dualarını eksik etme,amin canım amin.................

aynen canım çok fena birşey , çekilmiyor hiç inan...Allah'ım şu mübarek günde bütün hastalara şifa versin ( Amin )

canım bende de olmuştu pembe bir akıntı..
yerleşme kanamasıymış..
hayırlı olsun arkadaşının Allah tamamına erdirsin

İnşallah sag salim geçirir gebeliğini ve hayırlısıyla kucağına alır bebeğini:)

Amin kızlar! Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Teşekkür ederim canım. Almak istediğini bilseydim vallahi sana da alırdım. Bir daha yolum düşerse söz sorucam sana.

emzik ve biberonumu kaynatıyorum kızımın ayyy çok heyecanlı

Silikon yerlerini de kaynattın mı canım? Bi anlatıver yaa, ben bekliyorum hala öyle.
Neyde kaybattın , nasıl kaynattın?

Geçmiş olsun canım. Allah şifanı versin bir an önce

Canımm çok geçmiş olsun şu son dönemler zaten zor geçiyor birde böyle bişeyle uğraşmak seni oldukça yormuştur Rabbim dayanma gücü versin hep dua et bebeğinde sende sağlıklı bi şekilde atlatrsınız inş bu dönemi. Sizin için en hayırlı zaman ne zamansa Rabbim ozaman nasip etsin doğumunu inş ama birazcık daha dişini sıksan bebişin içinde iyi olur sanki tabi bu benim nacizane düşüncem sakın alınma be yaşadıgını yaşamadan bilemem tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…