canım sakin olmaya çalış ve bol bol dua et Allah seni duyuyor ve biliyorsun hamile iken edilen dualar kabul olur derler biraz sabret sadece yediklerini gözlemle neyi yediğinde artıyor onu kesmeye çalış alerji testi falan bunlar şu an için gereksiz bebeğini düşün ve izin ver içinde olabildiğince büyüsünHERKESE GÜNAYDINLAR DİLİYORUM,HAYIRLI CUMALAR.....
kubbaa Canım öncelikle halimi hatrımı sorduğun için teşekkür ederim..
dün cildiye doktoruna kontrole gittim maalesef doğumdan sonra geçeceğini öğrendim,bazen doğumdan 2 ay sonrasına kadar uzanabiliyormuş,kaşıntılarımda hiç bir değişiklik yok hatta dün bir parmağımda yokken bugün o parmağıma da sıçramış durumda,keşke şifası olsaydı,neler denemedim,merhemler losyonlar sadece sakinleştiriyor ama geçirmiyor maalesef....büyük bir hastaneye gitmemi önerdi doktor hap yazarlar dedi ama onun da bebeğe zararı olabileceğinden gitmedim açıkcası...çünkü kuvvetli haplarmış...
Hatta buradan diğer arkadaşlarıma da birşey söylemek istiyorum günlerdir perişanım inanın hiç ama hiç abartmıyorum,dün akşam sıkıldığım için dışarı da yemek yiyelim dedik sadece 1 saat dayanabildim,hava soğuk diye kapalı ayakkabı giydim giymez olaydım,mahvoldum eve kendimi nasıl attım bir ben bir Allah bilir....sıcak hiç iyi gelmiyor çünkü,gelir gelmez buz gibi suyun altına ayaklarımı soktum...gecelerim uykusuz bölük pörçük geçiyor....bir sık sık wc ye kalkmak da tuzu biberi....
neyse demem o ki bazen girdim takip etmeye çalıştım yazılanları,tabii ki ağrısı olanlar var aramızda,kötü de olabilir ama inanın şükredin halinize bilin ki sizden daha beter durumda olanlar var benim gibi.....
İyi ki bütün hazırlıklarımı tamamlamışım.....yoksa bu halde nasıl yapardım bilmem.....
Salı günü randevum var kadın doğum doktorumda....son ana kadar gitmeyi düşünürken artık bugün gel alalım dese aldırcak durumdayım ve bu yüzden de olabilecek en erken zamanda bebeğimi almasını isticem,inşallah bebeğin sağlığı yerindedir...Fakat benim artık psikolojim bozulmaya başladı,çok ağlıyorum çünkü ızdırap gibi geliyor Allah'ım affetsin,her gün yalvarıyorum şifasını ver diye....
Nolur dua edin kızlar bebeğimi sağlıklı bir şekilde tez zamanda kucağıma alayım,umarım doktorum karşı çıkmaz çünkü dayanacak gücüm kalmadı....yalın ayak gezmekten incecik şeylerle dolanmaktan hasta olucam sonunda.....
kendinize iyi bakın...
canım bazen diyorum devlet hastanesine gidip baksam mı ki kuzucuğum ne yapıyor nasıl duruyor içeride diyebebişin ters döndüyse ayaklarını dizini hissediyor olabilirsin. sanki göğsünün altında bir çıkıntı var gibi mi bir şey koyacak olsan oraya koltuk gibi sert bir çıkıntı. eğer öyleyse bende de aynısı :) bacak ya da ayak diye tahmin ediyorum. keşke görebilseydik ne güzel olurdu
Ay hazır cuma günüyken bi dua daha isticem sizden kızlar.Hamişlerin duası kabul olur.
Yarın kpss sınavına giriyorum. Biliyorsunuz harıl harıl ders çalışıyorum ama sanki beceremicem gibi. Hazır hissetmiyorum kendimi. Nolur dua edin başarılı olayım. Ben puanımı alayım da atanabilmek kısmetimize..
Emeğim boşa gitmesin.
Ay bir de herkes sakın sınavda doğurma diyordu, dedim kendime değil dikkati dağılacak insanlara üzülürüm. 1 yıl uğraşıyorlar.
İnşallah kızım uslu uslu uyuyup bana bi 2 saat izin verir. Hareketli olursa dikkatim çok dağılır.
Ay dua edin noluuuuuurrrrr.
Sen de mi kuruyorsun tatlım?Fiziken olduğu kadar ruhen de zorlayıcı bir süreçmiş hamilelik. Sonumuz iyi olsun inşallah.
İşe arabayla gidip geliyorum, daha da üç hafta çalışıcam. Servis eve çok yakın bırakmıyor, bir de dolambaçlı bozuk yollardan gidiyor, tangır tungur çok feci sallıyor, daha önce bir kez hamile değilken binmiştim de midem bulanmıştı. Şimdi binsem doğuruveririm heraldeO nedenle araba kullanmaya devam. Yolum uzun değil ve pek trafik yok Allah'tan ama, insan yine de geriliyor.
Doktorum 35. haftaya kadar rahat rahat kullanabilirsin demişti. Pazartesi gidince sorayım 35'ten sonra hiç mi kullanmamak gerek acaba? Gerçi kendi doğumuna araba kullanarak giden birini tanıyorum
Valla canım Bilmiyorum ki bende tam olarak. Ben çalışabilir yazdıktan 5 hafta sonraya kadar çalışabilirsin o yüzden ne kadar geç o kadar iyi dedi. 170 deki adam da madem tam bilmiyon niye ordasın sinir ettim. Bağlı olduğun sgk dan kesin bilgi alırsın dedi. Kafam karıştı canım benimde ya
.
canım bu arada çalışıyor muydun?HERKESE GÜNAYDINLAR DİLİYORUM,HAYIRLI CUMALAR.....
kubbaa Canım öncelikle halimi hatrımı sorduğun için teşekkür ederim..
dün cildiye doktoruna kontrole gittim maalesef doğumdan sonra geçeceğini öğrendim,bazen doğumdan 2 ay sonrasına kadar uzanabiliyormuş,kaşıntılarımda hiç bir değişiklik yok hatta dün bir parmağımda yokken bugün o parmağıma da sıçramış durumda,keşke şifası olsaydı,neler denemedim,merhemler losyonlar sadece sakinleştiriyor ama geçirmiyor maalesef....büyük bir hastaneye gitmemi önerdi doktor hap yazarlar dedi ama onun da bebeğe zararı olabileceğinden gitmedim açıkcası...çünkü
Tikitacım ben ilaçlar işe yaramış sanıyordum .. Bundan iki 3 ay öce ben bu anlattığını yasadım en son cildiyeciye gittim çünkü bir ay anamdan emziğim süt burnumdan geldi kaşıdıgım her ter artık kanlı yara olmuştu düşün elim parmaklarım ayaklarım karnım avuç içlerim uyuz gibiydimamin canım çok sağol...
inşallah canım çok teşekkür ederim....
canım erken ayrılıyorsun iznee?pazartesi çalışamaz raporumu alacağım tabi bebeğimi göreceğim bi de diyabet kontrolüm var inşallah artmaz insülinin dozu hala ayarlanamadı ama yine de çok mutluyum, şimdilik bitti okul hayatım artık çekilmezdi sabah erkenlerden gitmek...
Çok araştırdım ben canım kauçuk emzik nasıl dezenjekte ediliyor diye çünkü kaynatılmıyorda özel temizlik deterjanı varmış bende araştırdım en nuk un emzik ve biberon temizliyicisini aldım tamamen doğal kimyasal herhangi birşey yok içinde zaten lazımda olucak birşeydinasıl dezenfekte ediliyor peki?
Saol canım tesekkür ederim.Doktora gitmek için acele etmem esim de doktor gebelik kategorisine uygun ilaç alabilirim ama kötü bir huyum var ki son noktaya kadar dayanırım hastaneye gitmemek için ilaç da kullanmak istemiyorum meyvelerle,çorbalarla direncimi arttımaya çalıscam.Sen de kalın giyin canım is yerinde bol da sıcak seyler içmeye çalıs.Rüyalarımız ve paniklerimiz normal ben uyanıkken de kuruyorum kafam da ya birsey olursa, sunu yapamazsam,bu olmazsa vs vs... ama elimizde değil ne yapalım hamileliğin anormal güzellikleri olsa gerek bunlar Araba kullanıyorsun sanırım çok çok dikkatli ol canım ben artık arabaya binemiyorum
37. haftama kadar çalışmak istediğimi, bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istediğimi söyledim. Ayy sorarsan çok sevinirim. Bakalım ne diyecek.Pınarcım Allah emeklerinin karşılığını boş bırakmasın. İstediğin beklediğinden kat kat yüksek puan alırsın istediğin yere atanırsın inşallah.
Doğurucam diyede korkma sakın. Bebişler gece gelmeyi seviyorlar sınavın ortasında gelmez öyle. Allah vakinte saatinde güzel ve kolay bir doğum nasip etsin.
Kızlar araba kullanırken bende çok tedrgin ve dikkatsiz olmaya başladım. İki haftadır mecburen arabayla çıkıyorum ama eve gelene kadar çok gergin oluyorum kasılıyorum kullanırken. Son haftaya kadar kullanmakta sakınca görmüyo doktorlar.
Acaba senin doktor daha uzun çalışmak istediğini falan mı düşündü ki. Ben aklını karıştıurmıyım canım sadece 32 den sınra izinler ve raporlar aktarılmadığı için endişe duydum. Eğer çalışamaz alacak olsaydın evet bayramı yakma diye düşünürdü. Ama çalışabilir alınca bayramı tatili günlerini hem aktaracak hemde o günlerde çalışmayacak olmak bana avantaj gibi görünüyor. Yarın bende doktora gideceğim birde ben sorayım bakalım.
Canım Rabbim yardımcı olsun bugün dua edicem senin için umarım istediğin gibi geçer ve atanırsın...Ay hazır cuma günüyken bi dua daha isticem sizden kızlar.Hamişlerin duası kabul olur.
Yarın kpss sınavına giriyorum. Biliyorsunuz harıl harıl ders çalışıyorum ama sanki beceremicem gibi. Hazır hissetmiyorum kendimi. Nolur dua edin başarılı olayım. Ben puanımı alayım da atanabilmek kısmetimize..
Emeğim boşa gitmesin.
Ay bir de herkes sakın sınavda doğurma diyordu, dedim kendime değil dikkati dağılacak insanlara üzülürüm. 1 yıl uğraşıyorlar.
İnşallah kızım uslu uslu uyuyup bana bi 2 saat izin verir. Hareketli olursa dikkatim çok dağılır.
Ay dua edin noluuuuuurrrrr.
Saol canım benim suan sıcak seyler içiyorum boğazıma iyi geldi rahatladım biraz.Hatırlatmak istemiyorum ama sormadan da edemicem disin ne durumda geçti mi ağrın.
Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım acil şifalar versin.
Canım geçmişi okumadım sanırım hastasın limonata falan yapıp iç c vitamini olsunSaol canım benim suan sıcak seyler içiyorum boğazıma iyi geldi rahatladım biraz.Hatırlatmak istemiyorum ama sormadan da edemicem disin ne durumda geçti mi ağrın.
güle güle kullan canımmÇok araştırdım ben canım kauçuk emzik nasıl dezenjekte ediliyor diye çünkü kaynatılmıyorda özel temizlik deterjanı varmış bende araştırdım en nuk un emzik ve biberon temizliyicisini aldım tamamen doğal kimyasal herhangi birşey yok içinde zaten lazımda olucak birşeydi
Saol canım benim suan sıcak seyler içiyorum boğazıma iyi geldi rahatladım biraz.Hatırlatmak istemiyorum ama sormadan da edemicem disin ne durumda geçti mi ağrın.
Saol canım tesekkür ederim grip oldum toparlanmaya çalısıyorum içiyorum suan canım inan iyi geldi boğazıma terledim birazda az da uyuyabilsem keske daha iyi olacak.Aksama sıcak bi çorba birde nane limon içerim.Sizler de dikkat edin hava çaktırmadan çarpıyor.Canım geçmişi okumadım sanırım hastasın limonata falan yapıp iç c vitamini olsun
geçmiş olsun canım..Saol canım tesekkür ederim grip oldum toparlanmaya çalısıyorum içiyorum suan canım inan iyi geldi boğazıma terledim birazda az da uyuyabilsem keske daha iyi olacak.Aksama sıcak bi çorba birde nane limon içerim.Sizler de dikkat edin hava çaktırmadan çarpıyor.
Doğum sonrası hallet kurtul daha baska bebislerin olacak onlarda rahat edersin.
Aman iyi ol canım ya, ilerlemesin hastalığın. Benim dişimin ağrısı da dün geçti çok şükür. Çok garip bir ağrı ya. Arada bir yokluyor tabi şiddetli bir yoklama bu. 1-2 gün Sürüyor, o arada tabi ben sürekli gargara yapıyorum, 1-2 minoset içiyorum. Sonra geçiyor Allah'tan.. Doğum sonrası yapılması gerekeni yaptırıcam inşallah..
Saol isyankar dostum içiyorum sıcak sıcak içtikçe de ates ve ter basıyor yanıyorummgeçmiş olsun canım..
sıcak şeyler iç ve ayağınu kesinlikle sıcak tut..
tam mevsim dönüşü grip zamanı
Saol isyankar dostum içiyorum sıcak sıcak içtikçe de ates ve ter basıyor yanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?