2014 Kasım Anneleri

canım sakin olmaya çalış ve bol bol dua et Allah seni duyuyor ve biliyorsun hamile iken edilen dualar kabul olur derler biraz sabret sadece yediklerini gözlemle neyi yediğinde artıyor onu kesmeye çalış alerji testi falan bunlar şu an için gereksiz bebeğini düşün ve izin ver içinde olabildiğince büyüsün
Allah şifalar versin sana ve tüm ağrısı olanlara..

canım bazen diyorum devlet hastanesine gidip baksam mı ki kuzucuğum ne yapıyor nasıl duruyor içeride diye

Pınarcım Allah emeklerinin karşılığını boş bırakmasın. İstediğin beklediğinden kat kat yüksek puan alırsın istediğin yere atanırsın inşallah.
Doğurucam diyede korkma sakın. Bebişler gece gelmeyi seviyorlar sınavın ortasında gelmez öyle. Allah vakinte saatinde güzel ve kolay bir doğum nasip etsin.

Kızlar araba kullanırken bende çok tedrgin ve dikkatsiz olmaya başladım. İki haftadır mecburen arabayla çıkıyorum ama eve gelene kadar çok gergin oluyorum kasılıyorum kullanırken. Son haftaya kadar kullanmakta sakınca görmüyo doktorlar.

Acaba senin doktor daha uzun çalışmak istediğini falan mı düşündü ki. Ben aklını karıştıurmıyım canım sadece 32 den sınra izinler ve raporlar aktarılmadığı için endişe duydum. Eğer çalışamaz alacak olsaydın evet bayramı yakma diye düşünürdü. Ama çalışabilir alınca bayramı tatili günlerini hem aktaracak hemde o günlerde çalışmayacak olmak bana avantaj gibi görünüyor. Yarın bende doktora gideceğim birde ben sorayım bakalım.

canım bu arada çalışıyor muydun?

pazartesi çalışamaz raporumu alacağım tabi bebeğimi göreceğim bi de diyabet kontrolüm var inşallah artmaz insülinin dozu hala ayarlanamadı ama yine de çok mutluyum, şimdilik bitti okul hayatım artık çekilmezdi sabah erkenlerden gitmek...

amin canım çok sağol...

inşallah canım çok teşekkür ederim....
Tikitacım ben ilaçlar işe yaramış sanıyordum .. Bundan iki 3 ay öce ben bu anlattığını yasadım en son cildiyeciye gittim çünkü bir ay anamdan emziğim süt burnumdan geldi kaşıdıgım her ter artık kanlı yara olmuştu düşün elim parmaklarım ayaklarım karnım avuç içlerim uyuz gibiydim derken gittiğimiz doktor bunun gebelikte oluşan bir alerji olduğunu ve sadece bir losyon yazacağını söyledi inanır mısın bir hafta içinde öyle bir geçmeye başladı ki sihirli gibi ha birde sakın stres yapma üzülme bakma stres asırı tetikliyor onları

canım erken ayrılıyorsun iznee?
hayırlısı olsun benim de kontrolum salı günü ama ben bayramdan sonra da çalışıp sonra ki haftasında 37 yi doldurup bırakmayı düşünüyorum en azından şimdilik

nasıl dezenfekte ediliyor peki?
Çok araştırdım ben canım kauçuk emzik nasıl dezenjekte ediliyor diye çünkü kaynatılmıyorda özel temizlik deterjanı varmış bende araştırdım en nuk un emzik ve biberon temizliyicisini aldım tamamen doğal kimyasal herhangi birşey yok içinde zaten lazımda olucak birşeydi

Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım acil şifalar versin.

37. haftama kadar çalışmak istediğimi, bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istediğimi söyledim. Ayy sorarsan çok sevinirim. Bakalım ne diyecek.

Canım Rabbim yardımcı olsun bugün dua edicem senin için umarım istediğin gibi geçer ve atanırsın...
Hem ben iyi geçeceğine eminim bebişin kısmetiylr gelcek inşaallah

güle güle kullan canımm

Saol canım benim suan sıcak seyler içiyorum boğazıma iyi geldi rahatladım biraz.Hatırlatmak istemiyorum ama sormadan da edemicem disin ne durumda geçti mi ağrın.

Aman iyi ol canım ya, ilerlemesin hastalığın. Benim dişimin ağrısı da dün geçti çok şükür. Çok garip bir ağrı ya. Arada bir yokluyor tabi şiddetli bir yoklama bu. 1-2 gün Sürüyor, o arada tabi ben sürekli gargara yapıyorum, 1-2 minoset içiyorum. Sonra geçiyor Allah'tan.. Doğum sonrası yapılması gerekeni yaptırıcam inşallah..

Canım geçmişi okumadım sanırım hastasın limonata falan yapıp iç c vitamini olsun
Saol canım tesekkür ederim grip oldum toparlanmaya çalısıyorum içiyorum suan canım inan iyi geldi boğazıma terledim birazda az da uyuyabilsem keske daha iyi olacak.Aksama sıcak bi çorba birde nane limon içerim.Sizler de dikkat edin hava çaktırmadan çarpıyor.

geçmiş olsun canım..
sıcak şeyler iç ve ayağınu kesinlikle sıcak tut..
tam mevsim dönüşü grip zamanı

Doğum sonrası hallet kurtul daha baska bebislerin olacak onlarda rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…