• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İzne ayrilip gunduz evde olunca anladim izleyecek hic bisey yok.. Surekli nat geo izlemekten benim oglan kukreyerek dogacak :KK48:

Ayy buna çok güldüm işte, sanırım doğurucam :KK70::KK70::KK70:

bne yatağa yatarken 1 2 3 diye sayıp hopppp yavaş yavaş arkaya atıyorum kendimi yoksa uzanana kadar 40 sekle giriyorum:KK51: az kaldı bu bir haftayı atlat dilerim daha cok rahat edeceksin:)

Heh işte aynı ben, eşim bu halime çok gülüyor olsa da, demek sadece ben değilmişim.. Çokta zevkli oluyor 1 2 3 hoopp , tabi sonra yerleşmek yine vakit alıyor ama olsun. Eşim geçen akşam "denizaltı gibisin" dedi bana :KK48::KK48:

Ama oyle valla ablam biliyo musun mesela erkek aslan avlanmiyo disi avlaniyor erkek onu yiyor :-) Avustralya da florida kiyilarinda hangi hayvanlar yasar kim kimi yer kim kimden korkar benden sorulur artik :KK48:

Bende özledim valla kotlarımı, ne günlerdi be hey gibi heyyy:KK12::KK12:

Bu arada, peygamber devesi bir böcek var, dişisi çiftleşirken erkeğin kafasını yiyor.:KK48: Eşimde ki yorum "kadın her yerde kadın işte, adamın başını yerseniz siz"

kızlar gobek dusmeden once bebısı yıkamak ıcın eczanelerde gobek bantları satılıyormus

bılen ve kullanmayı dusunen var möı?
[/QUOTE]

Ya bu konu bende de muamma nedense, çünkü hastanede hiç birşey koymadan yıkıyorlardı. Sordum bende, göbek kısmına takılan şey koruyormuş zaten, bir de yıkadıktan sonra o bölgeyi kurulayıp, bakımı yaparsan hiç birşey olmaz dedi hemşire. Ayrıca birşey almaya gerek yokmuş. Hastanede de, herhangi birşey koymadan yıkıyorlardı. Sonra güzelce kuruluyorlardı. En azından benim doğum yapacağım hastanede bu şelildeydi.

Heh işte aynı ben, eşim bu halime çok gülüyor olsa da, demek sadece ben değilmişim.. Çokta zevkli oluyor 1 2 3 hoopp , tabi sonra yerleşmek yine vakit alıyor ama olsun. Eşim geçen akşam "denizaltı gibisin" dedi bana :KK48::KK48:

Bu arada, peygamber devesi bir böcek var, dişisi çiftleşirken erkeğin kafasını yiyor.:KK48: Eşimde ki yorum "kadın her yerde kadın işte, adamın başını yerseniz siz"

Ya bu konu bende de muamma nedense, çünkü hastanede hiç birşey koymadan yıkıyorlardı. Sordum bende, göbek kısmına takılan şey koruyormuş zaten, bir de yıkadıktan sonra o bölgeyi kurulayıp, bakımı yaparsan hiç birşey olmaz dedi hemşire. Ayrıca birşey almaya gerek yokmuş. Hastanede de, herhangi birşey koymadan yıkıyorlardı. Sonra güzelce kuruluyorlardı. En azından benim doğum yapacağım hastanede bu şelildeydi.[/QUOTE]
oda birsey mi senin ki yine insaflı deniz altı diyor benim ki bana hosgeldin foxi diyor bu da nerden cıktı diiye sorunca foxun narin hali dedi zevzek askım benim espiride yaparmış diyip uyuyorum:KK48:

Ayy Allahim ya tobeee.. bana en cok.timsah denk geldi bi zarari.olmamistir insallah.. Niyeyse duygu ben seni hep resmi konusan biri olarak hatirliyorum oyle degilsin ama..

yokk canıımm, ben hem çok konuşurum hem de eğlenceliyimdir ama yazmaktan çok sıkıldım, kısa yazıyorum, ikonlarla çok işim olmuyor, ifade mi edemedim acaba kendimi bilmem ki işim gücüm hep yazmak zaten de edebiyatçıyım ama konuşmayı yazmaya tercih ederim, terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya burda eksik gözükmüzüş tühh :cool::cool::cool:

anacımm polatı almıcazzz kızz sana oğlanı benzetcezzz onlara..kime çokl bakarsan ona benziomuşş yaaa :KK70: faso fisolara kaldık işteee

annuvv saçlarıda göründü yaww ne güzelll

kusura bakmayın kızlar
benim bugün vidalar biraz gevşedi :))))))))))
eşim bile tlfdiyorki sesin bugün bir başka geliyor sen uyudun mu diyor
ayıptır sölemesi dün gece toplamda 2 değil 4 saat uyudum da :)))))

:oops:
bende seviyorum ne yalan soyleyim kilo vericez tabikisi ama oyle bir deri bi kemik kalmam hafif balık etli kalmak istiyorum valla:oops:soyle kotu topukluyu giyince yeri sallayalım azcık:KK48:
demi ama ana olduğumuz azıcık belli olsunn yawwwww...
bende 73 üm şimdi hedefim 60 olmak tekrardannnn gayet iyi..
boy 170 kilo 60 süperr olucammm

Aman ne bos bos programlar gercekten izlerken agzim acik kaliyo son don dolas belgesel cocuk etkilenmedi insallah.. Bide orumcek var karadul adi ciflerstigi erkegi yiyor :KK48:

Ya bu konu bende de muamma nedense, çünkü hastanede hiç birşey koymadan yıkıyorlardı. Sordum bende, göbek kısmına takılan şey koruyormuş zaten, bir de yıkadıktan sonra o bölgeyi kurulayıp, bakımı yaparsan hiç birşey olmaz dedi hemşire. Ayrıca birşey almaya gerek yokmuş. Hastanede de, herhangi birşey koymadan yıkıyorlardı. Sonra güzelce kuruluyorlardı. En azından benim doğum yapacağım hastanede bu şelildeydi.[/QUOTE]

Ben hiç sormadım sacları varmı diye bu gidişimde sorayım iyi hatırlattın :)

saçlar gözüküyorr canım hem de 1,5 aydır falan, bize bu kez doktor kendi gösterdi, fırça gibi saçları var dedi, ben kumralım baba esmer, baba hafiften kel (hatta ona diyorum çocuk bana benziyor saçı çok diye, en hassas noktası saçları, herşeyi denemiştir çıksın diye, biz de böyle doğmadık heralde diyor) saçlar uzamaya bile başlamıştır senin de varsa, ben doğduğumda simsiyah ve çok fazla saçım varmış, sonra hepsi dökülmüş, yeniler daha açık renk gelmiş, büyüdükçe koyulaşmış , o yüzden ben ısrarla kendime benzetiyorum kızımı:KK71::KK71:

demi ama ana olduğumuz azıcık belli olsunn yawwwww...
bende 73 üm şimdi hedefim 60 olmak tekrardannnn gayet iyi..
boy 170 kilo 60 süperr olucammm

ilk doğumumda 28 kilo almıştım
40 gün sonra eski kıyafetlerimi giyip işe gitmiştim sorun yok hallederiz ya da bebeişler bizi halledecek :)))))

bu arada bugün yemek konusu açılmadı çok mutluyum..
birgün önce türk kahvesi dediniz gittim içtim..dün kısır dediniz akşam yemeğinde kısır vardı..
eşimde diyor noluo..
kk dan duyuyorum canım çekiyor dedim..
o zaman kebap falan sölesinlerde sen de onu yap diyor..
haspamm kendine yontuyor hemennn :KK70:

O zaman yeniden tanistigimiza memnun oldu. :KK19:
yokk canıımm, ben hem çok konuşurum hem de eğlenceliyimdir ama yazmaktan çok sıkıldım, kısa yazıyorum, ikonlarla çok işim olmuyor, ifade mi edemedim acaba kendimi bilmem ki işim gücüm hep yazmak zaten de edebiyatçıyım ama konuşmayı yazmaya tercih ederim, terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya burda eksik gözükmüzüş tühh :cool::cool::cool:

Back
X