Amin canım ama hatırlattığı cok iyi oldu lilipitin doğumdan once muhakkak sorarız doktora :)bazı bebeklerin 3-5 güne düşüyor bazılarınında daha uzun sürede 20 gün sürenler bile var duruma göre artık inş çabuk düşer göbişleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım ama hatırlattığı cok iyi oldu lilipitin doğumdan once muhakkak sorarız doktora :)bazı bebeklerin 3-5 güne düşüyor bazılarınında daha uzun sürede 20 gün sürenler bile var duruma göre artık inş çabuk düşer göbişleri
Amin canım ama hatırlattığı cok iyi oldu lilipitin doğumdan once muhakkak sorarız doktora :)
döncez tabi canım Allah a şükür hepimiz bilinçli anneleriz elimizde tüm olanaklar mevcut sahalaraa geri döncez bizzzzanammm ben bu gazlaaa evlendiğim halime geri dönerimm vallahiiiiii![]()
İzne ayrilip gunduz evde olunca anladim izleyecek hic bisey yok.. Surekli nat geo izlemekten benim oglan kukreyerek dogacak![]()
bne yatağa yatarken 1 2 3 diye sayıp hopppp yavaş yavaş arkaya atıyorum kendimi yoksa uzanana kadar 40 sekle giriyorumaz kaldı bu bir haftayı atlat dilerim daha cok rahat edeceksin:)
Ama oyle valla ablam biliyo musun mesela erkek aslan avlanmiyo disi avlaniyor erkek onu yiyorAvustralya da florida kiyilarinda hangi hayvanlar yasar kim kimi yer kim kimden korkar benden sorulur artik
![]()
[/QUOTE]kızlar gobek dusmeden once bebısı yıkamak ıcın eczanelerde gobek bantları satılıyormus
bılen ve kullanmayı dusunen var möı?
Doğumdan sonra doktor ilac veriyormuş canım düşmesi için göbişine evet yinede soralım tesekkürler lilipitAmin canım ama hatırlattığı cok iyi oldu lilipitin doğumdan once muhakkak sorarız doktora :)
döncez tabi canım Allah a şükür hepimiz bilinçli anneleriz elimizde tüm olanaklar mevcut sahalaraa geri döncez bizzzz![]()
Ayy buna çok güldüm işte, sanırım doğurucam
Heh işte aynı ben, eşim bu halime çok gülüyor olsa da, demek sadece ben değilmişim.. Çokta zevkli oluyor 1 2 3 hoopp , tabi sonra yerleşmek yine vakit alıyor ama olsun. Eşim geçen akşam "denizaltı gibisin" dedi bana
Bende özledim valla kotlarımı, ne günlerdi be hey gibi heyyy
Bu arada, peygamber devesi bir böcek var, dişisi çiftleşirken erkeğin kafasını yiyor.Eşimde ki yorum "kadın her yerde kadın işte, adamın başını yerseniz siz"
Ayy Allahim ya tobeee.. bana en cok.timsah denk geldi bi zarari.olmamistir insallah.. Niyeyse duygu ben seni hep resmi konusan biri olarak hatirliyorum oyle degilsin ama..
anacımm polatı almıcazzz kızz sana oğlanı benzetcezzz onlara..kime çokl bakarsan ona benziomuşş yaaafaso fisolara kaldık işteee
annuvv saçlarıda göründü yaww ne güzelll
bende seviyorum ne yalan soyleyim kilo vericez tabikisi ama oyle bir deri bi kemik kalmam hafif balık etli kalmak istiyorum vallaayyy elbiselerimide giyeceğimmm ohhh beee yaaaa....
ama ben bu döbişkolu halimide seviyıorumm
demi ama ana olduğumuz azıcık belli olsunn yawwwww...
bende seviyorum ne yalan soyleyim kilo vericez tabikisi ama oyle bir deri bi kemik kalmam hafif balık etli kalmak istiyorum vallasoyle kotu topukluyu giyince yeri sallayalım azcık
![]()
hepinize iyi hafta sonları güzeller..
benim baya zor bir hafta sonu olacak..
annemle evimi temizlicez..
yazlıklar kalkcak kışıklar falan inecek..aboww çok büyüo gözümdee
Ayy buna çok güldüm işte, sanırım doğurucam
Heh işte aynı ben, eşim bu halime çok gülüyor olsa da, demek sadece ben değilmişim.. Çokta zevkli oluyor 1 2 3 hoopp , tabi sonra yerleşmek yine vakit alıyor ama olsun. Eşim geçen akşam "denizaltı gibisin" dedi bana
Bende özledim valla kotlarımı, ne günlerdi be hey gibi heyyy
Bu arada, peygamber devesi bir böcek var, dişisi çiftleşirken erkeğin kafasını yiyor.Eşimde ki yorum "kadın her yerde kadın işte, adamın başını yerseniz siz"
Ben hiç sormadım sacları varmı diye bu gidişimde sorayım iyi hatırlattın :)
demi ama ana olduğumuz azıcık belli olsunn yawwwww...
bende 73 üm şimdi hedefim 60 olmak tekrardannnn gayet iyi..
boy 170 kilo 60 süperr olucammm
Firca tarak aldik teyzesi pamugumu taricam banyodan sonraanacımm polatı almıcazzz kızz sana oğlanı benzetcezzz onlara..kime çokl bakarsan ona benziomuşş yaaafaso fisolara kaldık işteee
annuvv saçlarıda göründü yaww ne güzelll
yokk canıımm, ben hem çok konuşurum hem de eğlenceliyimdir ama yazmaktan çok sıkıldım, kısa yazıyorum, ikonlarla çok işim olmuyor, ifade mi edemedim acaba kendimi bilmem ki işim gücüm hep yazmak zaten de edebiyatçıyım ama konuşmayı yazmaya tercih ederim, terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya burda eksik gözükmüzüş tühh![]()