2014 Kasım Anneleri

Rabbim hepimizi korusun 💟💟💟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yanlış anlama ama bence sen acilen dr unu değiştir hiç işinn ehli gibi gelmedi bana banada bulantım olmadığı için çok şanslı olduğumu söyledi o ne öyle 9 ay geçer mi o dr la

Valla bilmiyormki canım aslında çok ilgili konuşkan güleryüzlü doktorumuz.ama dediğin aklımda olacak bakalım en küçük başka bir tedirginlikte başka doktora geçeriz artık

Endiseni anliyorum bendede böyle oldu birden kesildi bulantilar bir iki hafta sonra tekrar basladi. Vucudun duruma alismaya calisiyor normal bunlar

İnşallah canm bakalım artık takmıyorum iyiki buraya yazmışım bayağı moralim yerine geldi iyiki varsınız valla:)

bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii

Canım zamanlarımız aynı sayılır bende 3 gün önce ultrasona girdim bu da benim kesem.benimki biraz daha yakın olduğu için belki görmek istersin diye düşündüm seninkide şuan büyük ihtimal bu halde:)

Günaydın kızlar. 4+6'yız ama göğüs ucu koyulaşması ve bulantılar başlamadı tersine iştahım çok açıldı normal mi sizce? Sizin bulantılarınız ne zaman başladı?

Slm guzel annisler bi cok ark tedirgin olduklarini yazmos ama hamilelik kisiye gorr deisken ve farkli bi durummus bnm dr un soyledigi bu bendede mide bulantisi yok hafif kanamalarim oldu kahve akintilar seklinde grip oldum daha yeni gecmeye basladi ama takmiyorum drum onun bisiden kllay etkilenmeyecegini soyledi kanama icin de kv min 5 cocugu var 2 de aldirmis ona soylemistim ben aldirmadan once dusssun diye neler yaptim inanamazsin oylr kolay dusmuyolar dedi bana bende stres yaptigin icin kendine kizdim ilk hamilelik oldugu icin cogumuzda tedirginliklerimiz normal ama biraz daha rahat olmakta fayda var sanirim minnoslar icin:)) stresten olduklari yerde kasiliolar ve onlarda tedirgin oluyolar elimizden gelenin fazlasini yapmaliyoz ben cogu zmn hamile oldugumu unutuyorrum artik:)) yarin dr randevusu var bakalim buyumusmu bizim minnak..Allah hepimizin mercimeklerini korusun ...

Aynı durumu ben de yaşıyorum 2 hafta şiddetli mide bulantısı çektim geçen salı serum taktilar ondan sonra mide bulantısı kalmadı ve allaha şükür kanamam yok kasık batması ve akıntı devam ediyor birde 2 gündür özellikle sağ gogsum cok sizliyor..

Maşallah Kasım annesi çokmuş:)))) şaşırdım :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen saçmalık ne demek bulantı olmazsa sorun var benim bir kere bile bulamadı bebeği de gördüm kalbini de duydum sorun olacaksa zaten olur bi arkadaşımın kesesi boştu bebek oluşmadi kürtaja giderken bile kusuyordu inanmayın kimseye bulantı vücudun beta hcg ye verdiği tepki kiminin vücudu tolere ediyor kiminin etmiyor

Merhaba arkadaslar,

Bulanti ve istifra yuzunden tek bir dakika dahi rahat nefes alamadan bugunu bitiriyorum. Bazen oyle fena oluyor ki, midem bombos, cikaricak bisey yok, sanki midem agzimdan cikicak, oyle feci agzima geliyor icim
Apartmanimizda hanim bir doktor var, mecbur boyle katlanicaksin biraz dedi. Sanirim ilac tavsiye etmiyorlar
Su Sea Band diye bileklikler varmis, yarin bulabilirsem bi onu denicem.

Bu gidisle ben hastanelik olurum, cok korkuyorum.
Bi gecseydi hayirlisiyla su bulantilar...

Sende haklısın seninkide baska psikoloji daha beteri belkide göğüs ucum benimde cok hassaslasır dokunamam bulantıyla ilgili şunu söledi doktorum ben bu gebelik hormonunu çok üretiyor bünyem buda bulantıya neden oluyor benim sat 25 ocak adetim geçti bir gün sonra test yaptım beta hgc 7729 du bakıyordum herkesin 300 500 benim nerdeyse 8000 buda bebeğin tutunmasını kolaylastırıyor mu bilmem

Bende o bileklik var ama işe yaramadı sende yarar belki ben 65.6 kiloydum bugün 61.2 kilo olmuşum 4 hafta oldu daha en az dört hafta var hayırlısı doktor bana mecburen taktı damardan ilacı yoksa bebeği aldırmak zorunda kalıp bebekte gelişim geriliği olabilir dedi allah yardımcımız olsun

Kalp atışı duydunuz mu ikiz gebelik olmasın :)?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar,Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktoru arayıp randevu aldım.5 gün sonra ilk muayene olucak inşallah herşey yolundadır.Tahminimce 6 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim.Almanyada yaşıyorum burada çok farklı testler falan değişik.ilk muayene için bile çok geç randevu veriyolar.Benim bi problemim var ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı ve sancı yaşıyorum ama hafif bi şekilde ve çok kısa sürüyor.Bu normalmi?Doktordan randevu alırken hafif ağrım olduğunu söyledim ağırlaşırsa gel dedi.ama allaha şükür çok şiddetli olmadı yinede çok tedirginim Sizlerdede bu gibi problemler oldumu?Paylaşırsanız sevinirim.Hepinize iyi akşamlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bnm adet sancısı gibi kasıklarım da belimde çok ağrım vardı birazda yumurtalıklarıma bakmak için vajinal muayne etti o esnada kalp atımıda görüldü işte ayy bnde konuşuorum yaa insan çok garip oluo ama hormonlarım karmakarışık bi halde geçen gün komedi filminde ağladım resmen snrada kendime güldümm

inşallah canım yaa keselerimiz aynı inşallah buyurlerrr
Oyy bin masallah :) bende haftaya gidecegim 6 ml di haftaya 20 ml olmasi gerekiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…