Ben de buradayımben ve eşim 28 Kasım doğumluyuz. İkimiz de aynı gün doğmuşuz. Kısmet belki bebişimizde bizimle aynı güne denk gelir
amin canım inşallah içini ferah tut inşallah görecez duyacaz ve büyütecez. ben inanıyorum kalpten rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz. eğer sağlıklı ve hayırlısı ise gönlümüze göre verecektir rabbim
Canım yanlış anlama ama bence sen acilen dr unu değiştir hiç işinn ehli gibi gelmedi banabanada bulantım olmadığı için çok şanslı olduğumu söyledi o ne öyle 9 ay geçer mi o dr la
Endiseni anliyorum bendede böyle oldu birden kesildi bulantilar bir iki hafta sonra tekrar basladi. Vucudun duruma alismaya calisiyor normal bunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler. Saglikla kucakla ins.bebisini. kac haftalik?
bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii
bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii
Günaydın kızlar. 4+6'yız ama göğüs ucu koyulaşması ve bulantılar başlamadı tersine iştahım çok açıldı normal mi sizce? Sizin bulantılarınız ne zaman başladı?
Çok teşekkürler .benim tek korkum ilk başlarda bulantım bu kadar fazlaydı bir anda kesilmesi oldu.yoksa ilk baştan beri olmasaydı bende takmayacaktım ama hani bazılarında hiç olmaz ,bazılarında olur ,olanlarda kesilmesi sıkıntı demişti doktorum.ne bilim kuşkulandım iyice onun dışında kanamam vs yok çok şükür
Bu doktorlarda cins iyice. Ne alakaymış mide bulantısı olmazsa tehlike falan?
Tam tersi burda bi çok arkadasımızda yok, ve ben dahil bi çok kişinin doktoru olmamasının normal olduğunu söyledi. Ki benim ilk zamanlar hafif vardı ama 2 haftadır yok nerdeyse. Doktorada gittim, şanslı olduğumu söyledi mide bulantısı açısından.
Bence bunu kafana takman çok saçma, hamilelikte mide bulantısı kadınların yarısında olmazmış. Boşuna endişelenipte bu güzel günleri hem kendine hem eşine zehir etme canım. :) Benim annem hiç mide bulantısı yaşamadan 3 çocuğunu dünyaya getirmiş, bide burdan düşün :)
Sende haklısın seninkide baska psikoloji daha beteri belkide göğüs ucum benimde cok hassaslasır dokunamam bulantıyla ilgili şunu söledi doktorum ben bu gebelik hormonunu çok üretiyor bünyem buda bulantıya neden oluyor benim sat 25 ocak adetim geçti bir gün sonra test yaptım beta hgc 7729 du bakıyordum herkesin 300 500 benim nerdeyse 8000 buda bebeğin tutunmasını kolaylastırıyor mu bilmembu benimde istediğim birşey. niye biliyormusun çünkü 2 kere bebek kaybettim hiç bulantım olmadı. allahıma dualar ettim olsun allahım diye çünkü bulantı her zaman iyi deniyor. doktorlara göre öyle bir şey yok ama işte o psikoloji insanı yiyip bitirir. yani arada olmaya başladı bende ama sadece geceleri. oda çok aşırı değil. ama seviniyorum.
birde göğüs ucu ben hamile kaldığım günden beri dokunamıyorum.herkeste HAMİLELİK farklı işler arkadaşım kimi aşırı derecede kimi daha az derecede. bende bulantı harici her belirti berbat şekilde işliyor.
Bende o bileklik var ama işe yaramadı sende yarar belki ben 65.6 kiloydum bugün 61.2 kilo olmuşum 4 hafta oldu daha en az dört hafta var hayırlısı doktor bana mecburen taktı damardan ilacı yoksa bebeği aldırmak zorunda kalıp bebekte gelişim geriliği olabilir dedi allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaslar,
Bulanti ve istifra yuzunden tek bir dakika dahi rahat nefes alamadan bugunu bitiriyorum. Bazen oyle fena oluyor ki, midem bombos, cikaricak bisey yok, sanki midem agzimdan cikicak, oyle feci agzima geliyor icim
Apartmanimizda hanim bir doktor var, mecbur boyle katlanicaksin biraz dedi. Sanirim ilac tavsiye etmiyorlar
Su Sea Band diye bileklikler varmis, yarin bulabilirsem bi onu denicem.
Bu gidisle ben hastanelik olurum, cok korkuyorum.
Bi gecseydi hayirlisiyla su bulantilar...
Bende o bileklik var ama işe yaramadı sende yarar belki ben 65.6 kiloydum bugün 61.2 kilo olmuşum 4 hafta oldu daha en az dört hafta var hayırlısı doktor bana mecburen taktı damardan ilacı yoksa bebeği aldırmak zorunda kalıp bebekte gelişim geriliği olabilir dedi allah yardımcımız olsun
vajinal bakmadı canım birazda geç randevu verdi garantiye almak için galiba çünkü kan değerim geç katladı ben zaten ağlarım yaa ınan her gün konuşuyorum şimdiden deli gibi :) fotoğrafı (kese) aynamda :) rabbim isteyen herkese versin esirgesin inşallah
Canım zamanlarımız aynı sayılır bende 3 gün önce ultrasona girdim bu da benim kesem.benimki biraz daha yakın olduğu için belki görmek istersin diye düşündüm seninkide şuan büyük ihtimal bu halde:)
Oyy bin masallah :) bende haftaya gidecegim 6 ml di haftaya 20 ml olmasi gerekiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?