2014 Kasım Anneleri

Vajinal ultrason ilk haftalarda önerilmiyor mu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Öncelikle hayirli olsun, evet dr cok gec veriyor randevuyu oyle her 3 haftayada gidemiyorsun. Almanyanin neresindensin? Ben stgt civarindanim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vajinal ultrason ilk haftalarda önerilmiyor mu?

Bana bir arkadasim demisti vajinal ultrason sozde düşük tehlikesi yaratiyormus ama internette okuduguma göre hic bir zarari yok ben gittiğimde dr zaten birsey demeden direk vajinal bakti yani sanmiyorum zarari olsun

Öncelikle hayirli olsun, evet dr cok gec veriyor randevuyu oyle her 3 haftayada gidemiyorsun. Almanyanin neresindensin? Ben stgt civarindanim

Bende stuttgartta oturuyorum.Sabırsızlıkla terminimi bekliyorum hayırlısı olsun bakalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkürler.. :)

Evet canım bir tane var aletim kayınvalidem vermişti..bilekten ölçülenlerden...bence hepimizin evde bulundurması lazım markası falan önemli değil...

Günaydın hanımlar. Cumartesi günü doktora gittim. Birkaç kan tahlili istemişti onları falan verdim. Bebeğe baktık geçen hafta 3 haftalık civarı demişti ama bu sefer tam tarihini söyledi. 6+6 haftalıkmışım. Birde kalp atışını dinletti bana o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam.

Günaydın kızlar gece saçma sapan rüyalar gördüm bebeğim için endişe ediyorum Off

Kahvaltımı yaptım veee bulantım başladı off

ne nasıl. saka.. bı kac gundur gıremıyordum gecmıse bakayım dedım keske bakmasaydım
sana destek olmak ıstıyorum ama sanırım uzuntunu hatırlatacagım elımde degıl
salya sumuk aglıyorum. cok deger verdıgım elımden gelse yuzyuze tanısmak ıstedıgım bırılerındensın
nasıl olur hersey ıyıydı suan o kadar moralım sıfırlandıkı anlatamam. ben senınle takıp edıyordum gunlerımız aynıydı ((
canım guclu arkadasım, rabbım herseyı gonlune gore versın ve rabbım sabır versın hıc kolay degıl aynı seyı ıkıncıye yasamak.
ve hıcbıyere de gıtmıyorsun. gebe kalsanda baska gruba gırmek yok burdasın tamammı aaaaaaaa!!!!!

bu arada ısten cıktım.
evde arada ınternetten takıp edecegım bakalım nasıl olacak yenı zaman
kızım bırakmıyordu artık wcye bıle gıtsem bırakıp gıdecegım sanıyordu zor işler cocuklu calısmak.

Allah korusun, sana da çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım.

Ben 53 kilo ile hamile kaldım. Zayıflarsam perişan olurum. Sağlıklı beslenemiyorum ama midemi bastırsın diye kuru kuru bazlama filan yiyorum biraz biraz kendime geldikçe. İnşallah kilo vermem.

Şu bilekliği de bir deniyim bakalım bulursam inşallah. Bir umut...

Herkese huzurlu, sağlıklı, bulantısız bir gün diliyorum.

merhaba kızınız kaç yaşında?evet hem çalışmak hem çocuk hem de gebelik zor olacak benim için.benim oğlum 15 aylık

merhaba kızınız kaç yaşında?evet hem çalışmak hem çocuk hem de gebelik zor olacak benim için.benim oğlum 15 aylık

merhaba.
kızım 26 aylık cok asırı zorlandım ben kızım cok sıkıntı yaratmaya basladı
ve tabı uyku sıkıntım buyuk benım heran uyumak ıstıyorum
bugun ılk gunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…