Merhaba arkadaşlar,Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktoru arayıp randevu aldım.5 gün sonra ilk muayene olucak inşallah herşey yolundadır.Tahminimce 6 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim.Almanyada yaşıyorum burada çok farklı testler falan değişik.ilk muayene için bile çok geç randevu veriyolar.Benim bi problemim var ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı ve sancı yaşıyorum ama hafif bi şekilde ve çok kısa sürüyor.Bu normalmi?Doktordan randevu alırken hafif ağrım olduğunu söyledim ağırlaşırsa gel dedi.ama allaha şükür çok şiddetli olmadı yinede çok tedirginimSizlerdede bu gibi problemler oldumu?Paylaşırsanız sevinirim.Hepinize iyi akşamlar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vajinal ultrason ilk haftalarda önerilmiyor mu?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende stuttgartta oturuyorum.Sabırsızlıkla terminimi bekliyorum hayırlısı olsun bakalım:)Öncelikle hayirli olsun, evet dr cok gec veriyor randevuyu oyle her 3 haftayada gidemiyorsun. Almanyanin neresindensin? Ben stgt civarindanim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana bir arkadasim demisti vajinal ultrason sozde düşük tehlikesi yaratiyormus ama internette okuduguma göre hic bir zarari yok ben gittiğimde dr zaten birsey demeden direk vajinal bakti yani sanmiyorum zarari olsun
Günaydııııııın
günaydın kızlaaaaaaaarrr
nasılsınız bakalım???
Ahmet Yılmaz medical parkta idi di mi ? Memnun musun peki
Canım benim çok büyük geçmiş olsun ve inşallah bu defa hiç bir sorun yaşamazsın.
Bende bundan korkuyorum işte çok arastırdım ve neticeleri kötü olabiliyormuş.
allahım bebeklerimizi ve bizleri korusun inşallah.
gercekten hamile kalmak çok zor oldu benim için yıllarımı aldı ama hamile kaldıktan sonraki dönem dahada zormus yenı anladım..
peki sen evde tansıyon aleti kullanıyormusun canım önerdiğin bi ürün varmıdır.
Kalp atışını kaç haftalık gördünüz kızlar?
Nur,özgül,nıhle,esrahim,rain.. Bütün arkadaşlarım,,
Aslında sizler 3. ayınızı atlatana kadar bişey anlatmak istemiyordum sizi üzmemek adına.. Ama tedirgin olmanızıda istemedim,, çünkü bende sizi göremeyince merak ediyodum, carla yok mesela nezamandır
Pzrts pembe akıntıya döndü o minicik kahverengi leke,, çok korktum ve öğleden sonra apar topar dr.a gittik.. Dr. muayene etti, bebeğimin kalbi atmıyordu. Geçen pazartesi sağlıklı ve herşey yolundaydı. Ancak bikaç gün sonra kalbi durmuş, ki o kalbi durana kadarda büyümüş bebeğim. Dr.um salı sabaha saat verdi,, gittim alındı bebeğim.
Pzrts çok üzgündüm çok ağladım, ama salı günü daha iyiydim akşamında.. Ve şuandada aynı şekilde çok iyi ve mutluyum. Dün sabah yürüyüşe başladım,ve diyetedr. bikaç test istedi onları yaptırıcaz haftaya.. Sonuçlardan sonra daha sağlıklı bi şekilde bebiş çalışmasına başlicaz gebeliğim devam etse muhtemelen anomali olacaktı ve daha kötü sorunlarla karşı karşıya kalacaktık..
Demem o ki canlar ben üzülmüyorum, sizde ltfn canınızı sılmayın ve benimle aynı durumla karşılaştığınız takdirde daha iyisini yapmaya odaklanınben mesela 70lerde hamile kaldımmm,, ama şimdi önüme 3 ay bi hazırlık süreci aldım( dr.demedi haftaya görüşeceğiz) bu süreçte 60 kg.ya inmek istiyorum ve daha daha sağlıklı bi gebelik için elimden gelenü yapıcam yas tutup hayata küsmek gibi bi hataya düşmek beni amacımdan uzaklaştırır çünkü brn gerçekten bebişiö olsun istiyorum :) sizleri çok seviyorum ve dilerseniz bebişim olmasada sizinle devam etmek istiyorum,,, ki bebiş olunca accık geriden gelicem ama olsun,, canımız sağolsun
Bende o bileklik var ama işe yaramadı sende yarar belki ben 65.6 kiloydum bugün 61.2 kilo olmuşum 4 hafta oldu daha en az dört hafta var hayırlısı doktor bana mecburen taktı damardan ilacı yoksa bebeği aldırmak zorunda kalıp bebekte gelişim geriliği olabilir dedi allah yardımcımız olsun
bu arada ısten cıktım.
evde arada ınternetten takıp edecegım bakalım nasıl olacak yenı zaman
kızım bırakmıyordu artık wcye bıle gıtsem bırakıp gıdecegım sanıyordu zor işler cocuklu calısmak.
merhaba kızınız kaç yaşında?evet hem çalışmak hem çocuk hem de gebelik zor olacak benim için.benim oğlum 15 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?