2014 Kasım Anneleri

valla canım bu benim 3. gebeliğim henüz nasip olmadı kucağıma almak ama kese mese hikaye bunlar bu gebeliğimde muz şeklinde 2. portakal seklinde ilki ise yuvarlak bile diyemeyeceğim bir şekildeydi. dediğin gibi gelişen birşey sürekli doktorlar hep en olumsuzundan başlıyorlar konuşmaya. çünkü gebelik ne olucağı hiç belli olmayan bir yolculuk. evet ilk 3 ay ömrümüzden ömür gidiyor. gelişimi açısından ve düşük olma açısından önemli olduğu için zaten doktorlarda kalp atımı alındıktan sonra uzun bi süre 1 ay gibi bi süre çağırmıyor. çünkü ne kendini huzursuz etmenin nede sürekli onu gözetlemenin manası yok onunda kendine ait bir hayatı var düşünsene sürekli seni biri izliyor. yani ben korkuyorum artık doktorlardan. kendi doktorum bak bikere gittim bikerede kalp atımını dinlicez allahın izni ile. bir daha ne zaman çağırır bilmem. yani herşeyin hayırlısı aslında doktorlarda haklı üzmek istemiyorlar birşey belli olmadan. çünkü çok yıpratıcı bir durum. allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah.

Rabbim bagislasin onlari sürekli korku icinde yasamak cok zor. Ben dr gittigimde 6. Haftaya yeni girmistim sadece kese gözüktü hersey yolunda dedi birdahaki randevuyu 5 hafta sonrasina verdi, simdi son bir hafta kaldi. Dusunmemeye calisiyorum ama henuz kalp atisi veya kesenin icinde bir oluşum goremedigim icin cok tedirginim. Bebeklerimiz saglikliysa zaten onlara birsey olmayacaktir gönlümüzü ferah tutalim eger biz huzurlu olursak onlarada yansiyacaktir eminim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de buradayım ben ve eşim 28 Kasım doğumluyuz. İkimiz de aynı gün doğmuşuz. Kısmet belki bebişimizde bizimle aynı güne denk gelir

amin canım inşallah içini ferah tut inşallah görecez duyacaz ve büyütecez. ben inanıyorum kalpten rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz. eğer sağlıklı ve hayırlısı ise gönlümüze göre verecektir rabbim

Ben de buradayım ben ve eşim 28 Kasım doğumluyuz. İkimiz de aynı gün doğmuşuz. Kısmet belki bebişimizde bizimle aynı güne denk gelir

hoşgeldin inşallah gönlünden geçen olur. benimde eşimle aramda bir gün var o 13 mayıs ben 15 mayıs. inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırsam ağustos gibi çalışmalara başlarım 2. de

ayy beni de ekleyin 7 11 2014 beklenen doğum. konya . 27 yaş. ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse

Seni çok merak ettim yaa buldum ama konu açmıştın orda konuşmuştuk . her şey yolunda sanırım çok sevindim :)

Kızlar yaklaşık bir haftadır sabah 8 den öğle 1 e kadar miğde bulantısı çekiyordum. Yani hiç aksamıyordu bu bulantılar illa her sabah bulantıyla uyanıyordum. Hatta doktorumda miğde blantısı çok güzel,normal asıl olmazsa bir tehlike vardır bşzim için demişti.İlk defa bu sabah hiç bulantım olmadı halada yok,kokulara karşı hassasiyet vs vardı en küçük şeyden tiksinir olmuştum o da gitti resmen korkuyorum bebeğime birşey oldu diye sizce bu normal bir durummudur eşim sabahtan beri acile gidelim bakalım diyor ama ben korkuyorum ya kalbi durmuşsa ya bşrşey olduysa allah korusun çok karamsar oldum bu aralarbirdahaki randevuma 10 gün var kanamamda yok ama korkuyorum yinede kalbi durunca kanama olmayabiliyormuş vs iyice paniklerdeyim

Son düzenleme:

Ben de de 27 kasım çıkıyor ve ilk gbeliğim olacak :)

Bu doktorlarda cins iyice. Ne alakaymış mide bulantısı olmazsa tehlike falan?
Tam tersi burda bi çok arkadasımızda yok, ve ben dahil bi çok kişinin doktoru olmamasının normal olduğunu söyledi. Ki benim ilk zamanlar hafif vardı ama 2 haftadır yok nerdeyse. Doktorada gittim, şanslı olduğumu söyledi mide bulantısı açısından.
Bence bunu kafana takman çok saçma, hamilelikte mide bulantısı kadınların yarısında olmazmış. Boşuna endişelenipte bu güzel günleri hem kendine hem eşine zehir etme canım. :) Benim annem hiç mide bulantısı yaşamadan 3 çocuğunu dünyaya getirmiş, bide burdan düşün :)

Son düzenleme:

Çok teşekkürler .benim tek korkum ilk başlarda bulantım bu kadar fazlaydı bir anda kesilmesi oldu.yoksa ilk baştan beri olmasaydı bende takmayacaktım ama hani bazılarında hiç olmaz ,bazılarında olur ,olanlarda kesilmesi sıkıntı demişti doktorum.ne bilim kuşkulandım iyice onun dışında kanamam vs yok çok şükür

Son düzenleme:

benimde hiç yok denecek kadar azdı bazı arkadaşlarım hiç bulantı kusma yaşamadan aldılar kucaklarına bebişlerini sıkma canını bence dr nu gözden geçir

o doktoru bırak gitsin ben kendi, doktoruma gittiğimde bana mide bulantısı ilacı vermişti dedim bende bulantı falan yok. ne güzel işte dedi herkeste olmuyor dedi. demekki senin kide çabuk geçti kimisi hamilelik sonuna kadar kimide bizim gibi hiç görmüyor.(arada bir hafif mide bulantısı oluyor) ama ne kokuya hassasiyet ne de başka birşeye valla paso yiyorum. böyle bir doktorda ilk defa gördüm canım kusura bakma ozaman biz hamile falan değiliz senin doktoruna göre.

bulantı daha öncede yazmıştım burda vucüt beta hcg(hamilelik hormonu) nuna aşırı hassas ise bulantı olur. bende hiç olmadı. zaten ben normal hayatta kusmak ve mide bulantısı nedir bilmeyen bir insandım. sadece hamile olduğum ilk zamanlarda dişlerimi fırçalarken bir sabah diş macununda öğürmüştüm o kadar. bu kadar panik olupta kendini strese sokma ayrıca bebeğin kalp atışları durması herşeyin kesilmesi demek değil. benim karnımda öyle bir hafta durmuş kalp atışı olmadan kusma hariç her belirtim full devam ediyordu. sen böyle şeylerle kafanı doldurma. bırak herşey olcağına varır. rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

hoşgeldin inşallah gönlünden geçen olur. benimde eşimle aramda bir gün var o 13 mayıs ben 15 mayıs. inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırsam ağustos gibi çalışmalara başlarım 2. de

Hoş buldum

Beni de ekler misiniz listeye.

Yaş 23 İstanbul ilk gebeliğim

benimde hiç yok denecek kadar azdı bazı arkadaşlarım hiç bulantı kusma yaşamadan aldılar kucaklarına bebişlerini sıkma canını bence dr nu gözden geçir

rahatladım biraz çok teşekkürler inşallah bir sorun yaşamayız insan gerçekten çok tedirgin oluyor böyle durumlarda:44:

Canım çok sağolya çok rahatlatın beni gerçekten.insan böyle durumlarda napacağınıda bilemiyor heleki birde ilk olunca.çok heyecanlıyım netten ordan burdan okuduklarımız gerçekten çok kafa karıştırıyor araştırmamak,herşeyi oluruna bırakmak en iyisi sanırım:) doktorumuz iyi biri ilgili o nedenle başka doktor hiç düşünmedik aslında.hayırlısı bakalım 10 gün sonraya bir gitsekte tekrar duysak bebeğimi:)

Canım yanlış anlama ama bence sen acilen dr unu değiştir hiç işinn ehli gibi gelmedi bana banada bulantım olmadığı için çok şanslı olduğumu söyledi o ne öyle 9 ay geçer mi o dr la

Endiseni anliyorum bendede böyle oldu birden kesildi bulantilar bir iki hafta sonra tekrar basladi. Vucudun duruma alismaya calisiyor normal bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bendede istifra yok ama halsizlik ve sıkıntı var öyle ki hiç giresim gelmiyor dışardada yoruluyorum off ne zaman geçecek şu bunalım zamanları diye bekliyorum :26: Allah a çok şükür tabii ama çok sıkılıyorum bazen sizdede var mı hele hafta içi eşim gidince patlıyorum dışarda yürümek çok iyi geliyo Allah tan havalar ısındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…