Evimde değilim cuma günü ıst.a geldim valiz taşıdım ertesi sabah yani dun başladı iste geçmiyor sildikce kahverengi geliyo evden dışarı adım atamadim günüm de az.söz de verdim dolasamiyorum kimseyle ödüm kopuyor arada kaldım yarın doktora gitcem inşallah kötü bisi demez oy oy
çok zor demi baş dönmesi bulantıda öyle ama napcan güzel Bişey vesile oluyo tansiyonun önemli canım eğer normalse sıkıntı yok
brnimde 11e 6 doktor düşük dedi bazen ayağa bile kalkamıyorum ama dediğin gibi bebişler bizimle olsun herşeye katlanılırvalla tansiyon sorunu ailemde var sanırım bende de varda ama baş dönmesi düşükse oluyor. bizim yüksek 2 kere doktorda ölçtüler normal çıktı. zaten bi kaç gündür böyleyim canım. baş dönmesi kötü midem hep bulansın :) miniğim orda olsun yeterki
işte dr bana kese yuvarlak olmaz cogunlukta yumurtaya benzer yamuk olur falan dedi bu keseyi görüp içindekinide görünce az da olsa içim rahatladı
bugun ki kesem kızlar içinde oluşmaya başlamış sankii
evet yaaa annem bile kızdı bana eskiden huniyle dinlerlerdi yok idrar alırdılar fareyle hamilelik testi olurdu falan dediallahım bu doktorların hangine inancan yok yamuksa normal değil yok güzelse yamuk olmalı birinin bir dediği tutmuyor. rabbim ol derse düzde de olur yuvarlakta da. ay eskiden ne güzelmiş ultrason yok bişey yok. of of insanı strese sokmaktan başka yaptıkları birşey yok. bak bende 27 s,nde gidicem ultrasona rüyalarıma giriyor yine kalp atışı alınamadı denicek diye. allahım stresten bebeklerin atmaz kalbi zatenrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. ne yapalım yamuk ve düz keselerle ilerleriz bu hamilelik yolunda inşallah
Canım maşallah bebeğin bile var ne güzel
Ben kötüyüm moral olarak çöktüm oynamaya az kaldı ya(ne yapıcam ben bu adamı ya :s gece çok geç yaptım sabah erkenden oğlan kalktı uyuyamadim da kafamı toplayamiyorum
evet yaaa annem bile kızdı bana eskiden huniyle dinlerlerdi yok idrar alırdılar fareyle hamilelik testi olurdu falan dedisağıkla alıcaz hepimiz kucaklarımıza inşallahhhhh
canım moralini yüksek tutmalısın boşver kocayı falan oğlunla bebişinle mezgul ol aklından çıkart kötü düşünceleriii
sana ne desek kafanda hep korku olucak ama. bende yaşadım zamanında ne kadar stres yaparsan o kadar artıyor lekeler. sen kendini suçlama o öyle bi valiz taşımayla düşücek birşey değil. yada uçağa binip seyahat etmekle. çünkü o bazı kadınlarda malesef olan bir durum. doktorlarda kahverengi lekeleri çok takmıyor canım. (bunu seni korkutmak için söylemiyorum sadece rahatla diye) doktorum sağlıklıysa bu lekelenmeler geçip gider demişti dinlen ve cinsel ilişkiye ve sıcak su ile banyo yapma demişlerdi. ben dedikleri herşeyi yaptım ama malesef benim bebeğim düştü. hemde 1 hafta hastanede yatarak düşürmeye çalıştılar ilaçlarla. yani o sandığın gibi ince bi iple bağlı değil. sana böyle anlatıyorum kendini daha fazla üzmemen için. doktora da gittiğinde progestan olarak vajinadan vermesini istersen daha çabuk kesiyor. ben 200 mg olarak günde 3 defa vajinadan alırdım. üzme ve kendini suçlama ne olur. herşey allahtan. yaşa derse rabbim hertürlü yaşatır. ama stres yapmaktan kaçın gerçekten çok önemli
Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorumm 100mg vermişti doktor önlem olarak o zaman onu iki kere alayım 200 mg olsun bilmiyorum öyle moralim bozuk ki bu sevincimi paylaşmak için gelmiştim burayaperşembe de kalp atışını duymuştum Rabbim bu sefer bagislasin bana ailemin yanında aglayamiyorum da bogulucam elim yüreğimde...
sislideyim ben yarin doktora giderim Rabbim sizleri de korusun benim yavrumu da
Bende kasım annesi olucam😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorumm 100mg vermişti doktor önlem olarak o zaman onu iki kere alayım 200 mg olsun bilmiyorum öyle moralim bozuk ki bu sevincimi paylaşmak için gelmiştim burayaperşembe de kalp atışını duymuştum Rabbim bu sefer bagislasin bana ailemin yanında aglayamiyorum da bogulucam elim yüreğimde...
sislideyim ben yarin doktora giderim Rabbim sizleri de korusun benim yavrumu da
Merhaba kızlar ben de rabbim nasip ederse kasımda anne olcam, 3. Tedavimde hamile kaldım,ollmazları olduran rabbime şükürler olsun....haftaya kese için dr a gidicem, dualarınızı eksik etmeyin
Gozun Aydın canım.. Rabbim saglikli haberlerini almani nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım ama bebek kaybetmiş biri olarak bu kadar stres yapmaman gerekli hem kalp atışlarınıda duymuşsun daha bunun ötesi varmı o lekelenmeleri önemseme doktorda aynısnı diyecek sana. ben daha kalp atışlarını duymadım bile düşün. haftaya inşallah duyucaz kısmet olursa. kalp atıoşlarından sonra pek fazla önemsenmiyor çünkü tutunmuş o sana sıkı sıkı zaten
ayrıca progestanı normal al doktorun dediği şekilde. eğer doktorada gidersen yarın. iğnesini iste daha etkili oluyor.
Merhaba canımpazartesi gittim kese 1,13 cm di.ama ben Dr. Un yanlış ölçüm yaptığını düşünüyorum. Pazartesi küçük dedi ne yok saç a ne embriyo ya ne de kalp atisina bakti keseye baktı cihazı kapattı küçük dedi denemedim bile ((bu pazartesi gitmem tekrar.ve son gidisim olcak zaten o Dr. A (senin de gözünaydin Dr. Bana o mutluluğu çok gordu
Inşallah yollarimiz açık olur canim
allahım bu doktorların hangine inancan yok yamuksa normal değil yok güzelse yamuk olmalı birinin bir dediği tutmuyor. rabbim ol derse düzde de olur yuvarlakta da. ay eskiden ne güzelmiş ultrason yok bişey yok. of of insanı strese sokmaktan başka yaptıkları birşey yok. bak bende 27 s,nde gidicem ultrasona rüyalarıma giriyor yine kalp atışı alınamadı denicek diye. allahım stresten bebeklerin atmaz kalbi zatenrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. ne yapalım yamuk ve düz keselerle ilerleriz bu hamilelik yolunda inşallah
Bende kasım annesi olucam😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar ben de rabbim nasip ederse kasımda anne olcam, 3. Tedavimde hamile kaldım,ollmazları olduran rabbime şükürler olsun....haftaya kese için dr a gidicem, dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?