2014 Kasım Anneleri

Okudum, bir daha okudum, bir daha, çoooooooook mutlu oldum sizin için.

Sağlıkla tamamlayın sürecinizi, sağlıkla, mutlulukla alın kucağınıza yavrularınızı inşallah. Resmen mucize bu, harika!

geç döllenme olmuştur belki canım benimde 5+1 ken yani 6 haftalıkken 5.4 milimdi eni..

yoğurt yiyorum ama sütle aram hiç yok
yumurta ise sadece hafta sonu .haftaiçi işe geliorum bu konudada çok sıkıntım var:S özellikle bugün çok zorlandım.iş yerimden nefret ediyorum.istifa edecektim fakat madem hamileyim doğm paramı alır çıkarım dedim.yni evli olduğm içinde zaten borçlarım var ancak bitiyor

Ben de sizin gibiyim. Normalde de çok rüya görürdüm, şimdi iyice abarttım.

Dün gece rüyamda Mozambik halk pazarından hediyelik eşya alışverişi yapıyordum, etrafta çitalar maymunlar dolaşıyordu, düşünün yani

Sanırım bir hormon çoşkulanması durumu oluyor hamilelerde :) :44:

cıta olayına bayıldım

harbiden ilginç bir rüya olmuş bu
bende dün şey gördüm bi yerden geliyorum bi ağaçta bir sürü erik kocaman kocaman. Sonra bi gidiiyoruz ki onlar domatesmiş

harbiden ilginç bir rüya olmuş bu
bende dün şey gördüm bi yerden geliyorum bi ağaçta bir sürü erik kocaman kocaman. Sonra bi gidiiyoruz ki onlar domatesmiş

Hayır olsun inşallah :) Ama çok güzel rüyaymış, ağaç güzel, bol meyveli, bereketli. Sonra erik güzel, domates güzel. Çok ferah bir rüya, maşallah

Canim benim masallah ne kadar guzel rabbim sana 3 tane evlat veriyor, biraz zor olur ama hepsi birlikte buyucek. saglikla gelsin hepimizin evladi insallah

ayy inanmıyorum canım ya maaşallah
ikizlere bile nasıl sevinmiştin 3ün şaşkınlığı ve sevinci bir arada sanırım 2 si tek yumurta ikizi olmuş Rabbim 3ünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ay inanmıyorummmm
maşallah onlara annesi
Allah hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

İnan bende inanamıyorum hala şoktayımm

aa cok sasırtıcı dogal yollaydı demı senın ucuzler..
sımdıden allah yardımcın olsun uc bebek bırden

Yok canm ikisi tüp bebek ama 3üncü doğal olarak bölündü

Amiiinn canım teşekkür ederim.. Hakkaten mucize onlar benim için..İnş sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğarlar.. Bundan sonra bana dua edin bol bol olur mu.. Sizin gibi taze hamişlerin dualarına çok ihtiyacım var

Okudum, bir daha okudum, bir daha, çoooooooook mutlu oldum sizin için.

Sağlıkla tamamlayın sürecinizi, sağlıkla, mutlulukla alın kucağınıza yavrularınızı inşallah. Resmen mucize bu, harika!

Evet kaç gündür zor kendime geldim bende. İkisi tıpatıp aynı biri farklı 3 yavrum olacak inşş

Ben bulantılardan ötürü hiç bir yemeği düşünemediğim için aşermiyorum şimdilik

bulantı dedin de ben her sabah haşlanmış yumurta yerdim hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren şimdi bir haftadır ağzıma süremiyorum tiksindim resmen aklıma gelince bile midem bulanıyo halbu ki eskiden hamile kalmadan da önce nasıl da severek yerdim ilk kez böyle bişey başıma geldi yumurta yerine protein alacağımız besin var mı acaba yumurtanın beyazı da çok faydalıydı ama yiyemiyorum

Son düzenleme:

Yumurtanın yerini tutacağını sanmam ama bitkisel proteinleri belki deneyebilirsiniz, nohut, mercimek, fasulye vb.

Ben tek tek yiyeceklerden tiksinmiyorum aslında, işin kötüsü o; komple "yemek" olayı içimi kaldırıyor. Bir şeylerden tiksinsem yine şükredicem, başka şeylere odaklanıcam filan. Öyle değil, sindirim sistemim tamamen ayakta, bişey gönderme istemiyorum diye bağırıyor. Bi yandan da açım, acıktıkça daha da fena bulanıyor. Berbat bir kısır döngü

Aminnn canmm inşş sağlıklı bir gebelik ve zamanında bir doğum olur...

Canim benim masallah ne kadar guzel rabbim sana 3 tane evlat veriyor, biraz zor olur ama hepsi birlikte buyucek. saglikla gelsin hepimizin evladi insallah

İnş canmm dualarınızı eksik etmeyin lütfenn çok korkuyorumm

bende tatlı görmek istemiyorum hangi tatlı olursa olsun görünce midem almıyor ağzıma bile süremiyorum
birgün tatlıdan tiksineceğim aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…