- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..
Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Bişey daha sorucam ya :)
Şimdi cumartesi doktora gittim bebeğin kalp atışını falan da dinledim ama doktor fotoğraf çıktısı verdi bana birinde kesenin enini ve booyunu ölçmüş diğerinde de kesenin içinde sanırım bebişin boyunu ölçmüş.
kesenin eni 5+4 boyu 7+1 yazıyordu. diğerinde de 6+4 yazıyordu. doktor ortalama 6 haftalık hamilesin dedi ama ben anlamadım.adete göre de şuan 8. haftadaymışım :F
Bende nerede acaba diye düşünmüştüm seni tatlım :)
Bende tekrar 31inde gidicem. Canım adetime göre 6+4 üm ama döllenmeden dolayı bikaç gün geriden geldiğini söylemişti doktorum.
Hiç mi yiyemiyosun. Çok endişe etme ilk 3 ay yemesende bebek beslenir demişti doktorum. Ama tabi yemen daha önemli, o yüzden zorlama kendini ama mideni boş bırakmamayada gayret et. en azından süt, yoğurt, yumurta gibi temel şeylerden yemeye çalış mutlaka.
Atlatıcaz artık canım, sabır. Yeter ki onlar iyi olsun :)
geç döllenme olmuştur belki canım benimde 5+1 ken yani 6 haftalıkken 5.4 milimdi eni..
hanımlar bişey sorucam. Sizde rüyanızda bu ara karışık şeyler görüyor musunuz? Ben bugün sabahı zor ettim sanki. Gece de bi ara anne diye bağırıp uyandımGörümcem olabiliyormuş hamilelerde demişti ama bilmiyorum yani :/
Ben de sizin gibiyim. Normalde de çok rüya görürdüm, şimdi iyice abarttım.
Dün gece rüyamda Mozambik halk pazarından hediyelik eşya alışverişi yapıyordum, etrafta çitalar maymunlar dolaşıyordu, düşünün yani
Sanırım bir hormon çoşkulanması durumu oluyor hamilelerde :) :44:
cıta olayına bayıldım
Ben de sizin gibiyim. Normalde de çok rüya görürdüm, şimdi iyice abarttım.
Dün gece rüyamda Mozambik halk pazarından hediyelik eşya alışverişi yapıyordum, etrafta çitalar maymunlar dolaşıyordu, düşünün yani
Sanırım bir hormon çoşkulanması durumu oluyor hamilelerde :) :44:
harbiden ilginç bir rüya olmuş bu
bende dün şey gördüm bi yerden geliyorum bi ağaçta bir sürü erik kocaman kocaman. Sonra bi gidiiyoruz ki onlar domatesmiş
Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..
Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Hayır olsun inşallah :) Ama çok güzel rüyaymış, ağaç güzel, bol meyveli, bereketli. Sonra erik güzel, domates güzel. Çok ferah bir rüya, maşallah
aman iyi iyi güzel rüya olsun dasizde ihç aşerme falan başladımı ne zaman başlar yada o
ay inanmıyorummmm
maşallah onlara annesi
Allah hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...
aa cok sasırtıcı dogal yollaydı demı senın ucuzler..
sımdıden allah yardımcın olsun uc bebek bırden
Ben sana artık mucize diye hitap edicem :)
anladığım kadarıyla halen şaşkınsın canım, ama sen çok şanslısın. Hayatım boyu zor olacağını bilsem de üçüzlerim olsun isterdim, o yüzden sana imrendim şimdi :) Maşallahh sana da bebişlerine de.Evet zorlu bi süreç olacak ama kucağına alan bi sürü insan var, emin ol burdan doğum haberini vereceksin.
Çok çok sevindim, rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım, bu ayrıcalığın tadını çıkar :)
Okudum, bir daha okudum, bir daha, çoooooooook mutlu oldum sizin için.
Sağlıkla tamamlayın sürecinizi, sağlıkla, mutlulukla alın kucağınıza yavrularınızı inşallah. Resmen mucize bu, harika!
Ben bulantılardan ötürü hiç bir yemeği düşünemediğim için aşermiyorum şimdilik
bulantı dedin de ben her sabah haşlanmış yumurta yerdim hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren şimdi bir haftadır ağzıma süremiyorum tiksindim resmen aklıma gelince bile midem bulanıyo halbu ki eskiden hamile kalmadan da önce nasıl da severek yerdim ilk kez böyle bişey başıma geldi yumurta yerine protein alacağımız besin var mı acaba yumurtanın beyazı da çok faydalıydı ama yiyemiyorum
ayy inanmıyorum canım ya maaşallahikizlere bile nasıl sevinmiştin 3ün şaşkınlığı ve sevinci bir arada sanırım 2 si tek yumurta ikizi olmuş Rabbim 3ünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim benim masallah ne kadar guzel rabbim sana 3 tane evlat veriyor, biraz zor olur ama hepsi birlikte buyucek. saglikla gelsin hepimizin evladi insallah
Ben bulantılardan ötürü hiç bir yemeği düşünemediğim için aşermiyorum şimdilik
bulantı dedin de ben her sabah haşlanmış yumurta yerdim hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren şimdi bir haftadır ağzıma süremiyorum tiksindim resmen aklıma gelince bile midem bulanıyo halbu ki eskiden hamile kalmadan da önce nasıl da severek yerdim ilk kez böyle bişey başıma geldi yumurta yerine protein alacağımız besin var mı acaba yumurtanın beyazı da çok faydalıydı ama yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?