- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canım öncxelikle çok geç olmuş ateş düştüğü yeri yakar eminim ki çok zor günler de inşallah acını ve inşallah yeni alacağın mutlu haberi birlikte paylaşırız.Rabbim gönlüne göre versin.şimdiden hoş geldinmerhaba arkadaşlar;eskiler tanır.yeni arkadaslara da kısaca kendimi tanıtmam gerekirse öyküm'ün annesiyim.yani 5.yıl bitti onu doktor ihmaliyle kaybedeli.40 günlükken vefat etmişti.sonra burdaki arkadaslardan oluşturduğumuz grupla çok iyi bir paylaşımımız oldu.arkadaslarımın çoğunun bebeği oldu tekrar ama ben çeşitli bahanelerle hep erteledim istemedim.haziranda düşünüyorum demeye başladım soranlara.
ve bulantılarım başlayınca şüphe ettim.son adet tarihimi de hatırlamıyordum.test yaptım çift çizgi ikincisi silik çıktı.hemen hamile bir arkadasımı çagırdım.hamilesin kesin dedi.sonra hatırladıklarımdan yola çıkarak son adet tarihimin 18 şubat olduğunu buldum.
az önce kan testi verdim sonuçlar cuma çıkacak.aşırı bulantım var.ve kasıklarımda acı bir sancı oluşuyor.
duygusal anlamda büyük bir boşluk içinde ve kaygılıyım.cuma günü sonuçları aldığımda sizinle birlikte uzun bir sürecin içine girmiş bulunacağım.burda ki dostluk bambaska.haziran anneleri(2008) ile de uzun süre arkadas kalmıştık.yazılarınızı okudum.
benim de sonucum kesinleştiğinde sizi yakından tanımak isterim.desteklerinizi bekliyorum.çünkü gerçekten çok zor bir süreç yaşamaktan korkuyorum.
acıgım herseye ben![]()
hehee