Merhaba canım tşk. öncelikle,, ve bebiş içinde gözün aydınMerhaba geçmiş olsun arkadaşım..
Sorun ne sizde tam olarak. Gebelik olup düşüyor da genetik mi yapıyorsun, hamilelik var mı şu anda ?
Gborg burda mısın tatlım nasılsın
İyiyimmm tatlım sen :) bebiş nasıl sen nasılsın :)
geçmiş olsun tuzlu kraker filan ye benim daha dün akşam başladı b ulantım ama çıkaracak kadar değil anlık geldi geçti
İyiyiz şimdilik bi sıkıntı yok canım bende sık giremiyorum işlerim çok yoğun maalesef yeni toplantıdan çıktım ancak bakabildim özlüyorum seni carla dan da hiç haber aslında eskilerden kimse girmiyor artık herkes nerde endişe ediyorum açıkcası
Cok tesekkur ederim. Keske benim de anlik olsaSon 11 gundur 7/24 kesintisiz, uykuda bile bulanti cekiyorum. Acliktan olucem nerdeyse, midem hem yaniyor, hem bulaniyor, hem kavruluyor, surekli torba torba, ogurtu, istifra Of Allahim...
Bugun yine kabir azabi gibi bir gun gecirdim, hala da geciriyorum
Cuma gunu doktor randevum var, Allah rizasi icin bi yardim isticem, perisanim, bittim, icim disima cikti.Fiziki gucum de tukendi artik Dusunun dun 7+3 dediler, kalp atisi filan dediler ben bulanti icin acile gittigimde, onu bile hissedip sevinemedim, ruhumu teslim edicem, algilayamadim bile dogru durust ne dediklerini
Cok zor durumdayim
Merhaba canım tşk. öncelikle,, ve bebiş içinde gözün aydın
Bende kasım annesiydim ama bebeğimi kaybettim,, 9. haftamda olacaktım şuanda..
Kalbi durdu, geçen pzrts aldılar.
Bu ikinci gebeliğimdi,, ilkindede kalbi durmuştu.
Oyüzden genetiğe baktırmak istiyorum,, işin aslı ben artık sadece tesadüf olduğunu düşünmekteyim ama yinede testi yaptırıcam içimiz rahat etsin
Ya çok üzüldüm canımmCok tesekkur ederim. Keske benim de anlik olsaSon 11 gundur 7/24 kesintisiz, uykuda bile bulanti cekiyorum. Acliktan olucem nerdeyse, midem hem yaniyor, hem bulaniyor, hem kavruluyor, surekli torba torba, ogurtu, istifra Of Allahimcikti. Fiziki gucum de tukendi artik Dusunun dun 7+3 dediler, kalp atisi filan dediler ben bulanti icin acile gittigimde, onu bile hissedip sevinemedim, ruhumu teslim edicem, algilayamadim bile dogru durust ne dediklerini
Cok zor durumdayim
Evet söylemişti bi boş bide dış gebelik geçirdim demişti umarım iyidir yolundadırherşey eeee sen ne yaptın kilo vermeye başladın mıÇok yorma kendini bu aylar önemli
Ya canım karamsar olmak ya da kötü düşünmek istemiyorum aslında ama gelmeyen arkadaşlarımızında benim başıma geleni yaşadıklarını düşünüyorum ister istemez(
Dilerim iyilerdir...
Carla bayadır gelmiyo ve öncesinde yaşadığı sorunlu gebelikler vardı onunda bende çok merak ediyorum onu..
geçmiş olsun. benim bi arkadaşımda aynı şeyi yaşadı tahlil sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendiler...
Dr.um önlem amaçlı hem kan sulandıcı iğne hem coraspin kullandırdı. Dün yine görüştük,, bidahakine iğnenin dozunu arttırmaya karar verdik.. Ama dr.um pıhtılaşma için önlem aldığından ya şanssızlık yada geneti dedi. Testimi yaptırayımda
Evet söylemişti bi boş bide dış gebelik geçirdim demişti umarım iyidir yolundadırherşey eeee sen ne yaptın kilo vermeye başladın mı
Allah hayırlısını versin hepimize...
75 olmuştum geçen pzrts,, şimdi 72 oldum :))
Size burdan hava atcam
Dr.umda şaşırdı bi haftada olunca ama yinede şişko olduğumu ima etti :)) boyum 1.67,, hedefim 59 ama bebişe kadar diyet yapıcam
Yiyerek zayıflıyorum,, spor yapıyorum. Mesela 2 gün önce elmalı kepekli unla diyet kek yaptım,, dün yağsız kıymayla ızgara köfte nar sirkeli salata, bugün makarna haşladım 1 azıcık z.yağı ile domates sosu yaptım üstüne ton balığı yağıbı süzüp :))) çok azimliyim valla
Üzülme canım benim inşallah hemencecik toparlaniverir. Benim 10 gun once kese 10 mm di. Dün 36 mm olmuş.
Harikasın sen çok iyi yapıyorsun valla azmine hayran kaldım
kızlar selam bende 4,7 hamileyim daha keseyi falan görmedik ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. bende yazdan beri azar azar deniyordum Rabbim hayırlsıını versin. bu arada ankarada yaşayan var mı
ayyy maşallah 10 günden ne kadar çok büyümüş
6 mart 785 (özel hastane)
9 mart 1238 (devlet hastanesi)
15 mart 4558 (devlet hastanesi)
26 mart bugün 10000 (devlet hastanesi)
değerlerim çok yavaş artıyor kesem yavaş büyüyorhakkaten boş gebelik heralde ya:'(((
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.zor bir süreçti evet ama hiç isyan etmedim şükür aksine ölüm anında bile senden geldik sana döncez diyebildim.ama yeni bebeğe adapte olamadım sadece..yoksa ölüm konusunda kendimden beklemediğim kadar sabırlı davrandım.inancımın bu kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum.yine Allah'a sığınıyorum.korunuyordum çünkü..
hepinizin heyecanı çok güzel.bazı arkadaşlarımın çok bulantısı var benim gibi.umarım rahat rahat atlatır herkes..çok memnun oldumm mesajlarınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?