2014 Kasım Anneleri

Beta hcg yi doktor mu istiyor sen mi baktırıyorsun canım

canım benim sen benim son durumu bilmiyorsun tabi(
pazartesi dr.a gittim 2 ayrı özel hastaneye ilkinde kese büyümüş bak sol keşede küçük olduğu için belli belirsiz embriyo var dedi dr.
2. dr baktı baktı kese boş kürtaj dedi((boş gebelik dedi(

kafam o yüzden çok karıştımoralimi bi düzeltiyorum bi kendime hakim olamıyorum gene dipe batıyorum((kese yavaş büyüor,beta çok az artıyorbiri boş gebelik diyorAllah sonumu hayır etsin(31 martta tekrar gidicem

Kuzum sen konyadaydın hangi hastanelerde hangi doktorlara gittin ki

Allah yardımcın olsun arkadaşım....
Rabbim büyük, 6 yıl önce dr bize bebeğiniz olmz demiş ve %0ihtimal vermişti....bugün keseyi görünce hastaneyi inlettim ağlamaktan..nolduuuuu rabbim ol dedi. Ona bırak. Düzelir inşallah...dua edelim ....

Teşekkür ederimmm..
Genetik testi Kesnlikle yaptır. Allahım yardımcınız olsun..
Canım inşallah yine hamile kalırsın...rabbim büyük..

canım ilk medicana özlem kayacık günday
2. farabi aynur bacak
Faraziye gitmişken Mehmet bardakçı ya gitseydin keşke benim doktorum o bak sana birşey diyecem meram tıp ta Ali acar var genelde böyle sıkıntılı durumlarda ona giderler o net söyler sana canını da sıkma önce bizim sağlığımız sonra bebişlerimiz unutma haberdar et durumlardan da olur mu dualarım seninle

anneler merhaba,
dün doktora kontrolüme gittim 7+4 olmuşum bana bugün için ikili testini yaptır dendi. alttan muayene etti doktor ben giyinirken çıkmış gitmiş odadan ee bana durumu kim anlatacak benim sorularıma kim cevap verecek asistan da ultrosan resmine bugün için ikili test yaptırmam gerektiğini not düşmüş sağolsun. doktor ortada yok. asistan desen ne içmiş bilmiyorum sürekli etrafa baygın baygın gülüyo. aklımda sorular çıktım odadan haliyle ilk gebeliğim bişey bilmiyorum sürekli gebelikle ilgili bişeyler araştırıyorum 7. haftada ikili test yapılmaz diye biliyorum 11-14 hafta arasında yapılır diye okumuştum. neyse ben bugün yine gittim doktorla tekrar konuşmak için onun öncesinde ikili test odasındaki doktorla da görüşmek istedim asisanına doktorumun beni yönlendirdiğini söyledim. bana bu hastanede öyle bi doktor yok dendi. ağzıma geleni saydım haklı olarak. personeli hastanesinden doktorundan habersiz. bir kriz de orda geçiriyordum. Allah bildiği gibi yapsın dedim çıktım evime geldim.özel bi hastanede muayemi olup doğumumu orda yaptırcam allah nasip ederse. tek çare burası kendimiz kendimizin doktoruyuz olmak zorundayız bu devirde. sizlerinde fikrini almak istiyorum bu test ne zaman yapılıyor yaptırmak gerekli mi yaptıran yaptırmayan varmı güvenilirliği siz görüp yaşayan anneler bana bilgi verirseniz mutlu olurum.

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun benim şükretmem lazım daha bi kere bile bulantım olmadı eminim zordur

Cok tesekkur ederim, cok sagolun. Sukredin, tahtalara vurun, masallah, hic olmasin insallah bulantiniz, kimsenin olmasin.

Allahin gucune gider diye odum kopuyor, sikayet etmek istemiyorum, vicdanen cok rahatsiz oluyorum yakindigim icin boyle, ama fiziki ve ruhsal dayanma gucumun sonunu zorluyorum artik.

Annem de baska sehirde.. Olmazsa haftaya onu cagiricam yanima, isten de rapor alicam, en azindan onun kucaginda kusar, aglar, rahatlarim

Bir mucize olsa, Allah yuzume baksa da, en azindan hafiflese, uc bes mideme biseyler atabilicek hale gelsem, en azindan temel gidalari alabilsem vucuduma da bebegim beslenebilse...

Ya çok üzüldüm canımm (
Doğal yollardan ilaçsız bi çözümü yok mu ki bunun..

Canim cok tesekkur ederim. Seni burda gordugume cok memnun oldum, daha iyisin umuyorum.

Cuma doktorum var, ona da sorup akupunktur denicem ilacsiz bir yontem olarak. Bir umut, belki ise yarar..
Ama kraker, leblebi filan hic bana misin demedi

Tatlım bebek için endişelenme benim teyzemin kızı 9 ay kustu 12kilo verdi hastanelerde yattı o kadar kötü bir hamilelik geçirdi ama 3.buçuk kilo bi bebek doğurdu o senden alacağını alıyor zaten çubuk kraker yemeye çalış bide leblebi faydası olur Rabbim yar ve yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun arkadaşım, nane yağı falan koklasan işe yarar mı ki acaba? Rezene çayı da olabilir belki içebilirsen.. Benim de hiç bulantım yok, beni de bu düşündürüyor olmalı mı diye:26: Hayırlısıyla yarın kalp atışlarını duyarsam rahatlayacağım :18:

Tatlım benimde ilk gebeliğim çok bilmiyorum ne zaman yapıldığını ama ben yaptırmayacam hatta biraz önce konuştuk eşimle ben Allah'a bırakıyorum bebekte bi sorun çıksa bile aldırmam çünkü o benim imtihanım ama tatbiki başka düşüncelerde saygınlığım bu benim fikrim

Bende çok sıkıntı etmiştim hatta etrafımdakiler kesin boş kese bulantın yoksa sorun var dediler şükür herşey yolunda dert etme bunu kendine herşey güzel olacak göreceksin biz şanslı anneleriz o kadar

peaceofmind arkadaşım benim de çok bulantım vardı. senin kadar çok değildir belki ama öğretmenim ben, okulda çok zor oluyodu. kafamı masadan kaldıramıyodum. doktora söyledim. kendini bu kadar hırpalama dedi ve bi ilaç yazdı.daha 2 gündür kullanıyorum sabah akşam. sabahkini engelleyemedim ama gün içinde ve akşamları çok azaldı. inan kendime geldim. hatta eczacı öğlen de alabilirsin demişti çok kötü olursan. ilacın adı DRAMAMİNE. istersen bi doktoruna sor. inan hayat kalitem yükseldi. bi de progestan içiyorum ben o da baya kötü yapıuyodu. en azından akşamları ve öğleden sonraları başımı kaldırabiliyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.

birde zencefilli şeyler de iyi geliyomuş. zencefilli sakızlar, kurabiyeler, şekerler falan. onu denemedim açıkçası. direk ilaç aldım allahıma emanet bebeğim. doktor verdi ilacı iyi geldi...

Tatlım yeni gördüm, hoşgeldin :)
İyi olmana çok sevindim, daha da iyi ol inşallah bi aksilik çıkmaz testlerde de, yeniden güzel haberlerle dönersin canım
Benim durum bugün karışıktı, dün akıntımda nokta seklinde kırmızılık vardı, hemen gittim. İğne yaptırdı düşük tehdidine karsı, bide neden gerek duydu bilmiyorum ama cleaxen iğnelerimi günde 2 kere vurmamı istedi pazartesi gününe kadar. Onun dışında bebeğin kalp atışları falan çok iyiydi şükür, inşallah bidaha yasamam kötü şeyleri. Bende durumlar böyle yani canım :)

Yanit yazan, gecmis olsun diyen tum arkadaslar, cok tesekkur ederim.
Allah sizlerden razi olsun, umuyorum dertsiz problemsiz huzurlu saglikli gebelikler kismet olsun hepinize.

Zencefili denedim, ilik suya kucuk parcalar dogradim, ama hic etkisi olmadi Kurabiyesi, sekeri vs nasil olur bilmiyorum, ama bu oyle bir acayip bulanti ki, hic bir sey kesemedi, guldur guldur butun zerrelerimden fiskiriyot.
Dramamine i doktora sorayim, gerekiyorsa bana da versin. Yoksa degil hayat kalitesi hayatimin kendisi tehlikeye giriyor ozellikle susuz kalmaktan.

Bulantisi olmayan arkadaslarim, hic endise etmeyin. Sansinizin tadini cikarin, guzelce beslenin. Herkeste bulanti olucak diye bir sey yok, bulantisiz mis gibi saglikli gebelik gayet normal bir durum.
Ayrica 9 ay bulanti cekip bisey yiyemeyip saglikli evlatlar doguran hamilelerin oykusu paylastiginiz icin de cok cok tesekkur ederim. Bir nebze olsun icimi rahatlatiyor, sakinlestiriyor.

Allah razi olsun hepinizden, tekrar tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…