ayyy maşallah 10 günden ne kadar çok büyümüş Allah'ım nazarlardan korusun.benim kese çok yavaş büyüyor beta hcg yavaş artıyor((büyük bir anormallik var
kızlarrrr acilllll yardımmmmm
4 mart 230 (devlet hastanesi)
6 mart 785 (özel hastane)
9 mart 1238 (devlet hastanesi)
15 mart 4558 (devlet hastanesi)
26 mart bugün 10000 (devlet hastanesi)
değerlerim çok yavaş artıyor kesem yavaş büyüyorhakkaten boş gebelik heralde ya:'(((
Tatlım kötü düşünme ltfn!!! Benim ilk gebeliktede 2.de de hep düşüktü hcg ama bebeğimin kalp atışlarını görmüştüm.. Tamam kaybettim bebeklerimi ama hcg ile alakasız genetikti belki.. Şu hcg ye takılma kuzum bebeğinin kalp atışını bekle ve panik olma ltfnnn!!?
canım benim sen benim son durumu bilmiyorsun tabi(
pazartesi dr.a gittim 2 ayrı özel hastaneye ilkinde kese büyümüş bak sol keşede küçük olduğu için belli belirsiz embriyo var dedi dr.
2. dr baktı baktı kese boş kürtaj dedi((boş gebelik dedi (
kafam o yüzden çok karıştımoralimi bi düzeltiyorum bi kendime hakim olamıyorum gene dipe batıyorum ((kese yavaş büyüor,beta çok az artıyor biri boş gebelik diyor Allah sonumu hayır etsin (31 martta tekrar gidicem
Kuzum sen konyadaydın hangi hastanelerde hangi doktorlara gittin ki
canım benim sen benim son durumu bilmiyorsun tabi(
pazartesi dr.a gittim 2 ayrı özel hastaneye ilkinde kese büyümüş bak sol keşede küçük olduğu için belli belirsiz embriyo var dedi dr.
2. dr baktı baktı kese boş kürtaj dedi((boş gebelik dedi (
kafam o yüzden çok karıştımoralimi bi düzeltiyorum bi kendime hakim olamıyorum gene dipe batıyorum ((kese yavaş büyüor,beta çok az artıyor biri boş gebelik diyor Allah sonumu hayır etsin (31 martta tekrar gidicem
Merhaba canım tşk. öncelikle,, ve bebiş içinde gözün aydın
Bende kasım annesiydim ama bebeğimi kaybettim,, 9. haftamda olacaktım şuanda..
Kalbi durdu, geçen pzrts aldılar.
Bu ikinci gebeliğimdi,, ilkindede kalbi durmuştu.
Oyüzden genetiğe baktırmak istiyorum,, işin aslı ben artık sadece tesadüf olduğunu düşünmekteyim ama yinede testi yaptırıcam içimiz rahat etsin
Faraziye gitmişken Mehmet bardakçı ya gitseydin keşke benim doktorum o bak sana birşey diyecem meram tıp ta Ali acar var genelde böyle sıkıntılı durumlarda ona giderler o net söyler sana canını da sıkma önce bizim sağlığımız sonra bebişlerimiz unutma haberdar et durumlardan da olur mu dualarım seninlecanım ilk medicana özlem kayacık günday
2. farabi aynur bacak
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun benim şükretmem lazım daha bi kere bile bulantım olmadı eminim zordur
Ya çok üzüldüm canımm(
Doğal yollardan ilaçsız bi çözümü yok mu ki bunun..
Cok tesekkur ederim, cok sagolun. Sukredin, tahtalara vurun, masallah, hic olmasin insallah bulantiniz, kimsenin olmasin.
Allahin gucune gider diye odum kopuyor, sikayet etmek istemiyorum, vicdanen cok rahatsiz oluyorum yakindigim icin boyle, ama fiziki ve ruhsal dayanma gucumun sonunu zorluyorum artik.
Annem de baska sehirde.. Olmazsa haftaya onu cagiricam yanima, isten de rapor alicam, en azindan onun kucaginda kusar, aglar, rahatlarim
Bir mucize olsa, Allah yuzume baksa da, en azindan hafiflese, uc bes mideme biseyler atabilicek hale gelsem, en azindan temel gidalari alabilsem vucuduma da bebegim beslenebilse...
Cok tesekkur ederim, cok sagolun. Sukredin, tahtalara vurun, masallah, hic olmasin insallah bulantiniz, kimsenin olmasin.
Allahin gucune gider diye odum kopuyor, sikayet etmek istemiyorum, vicdanen cok rahatsiz oluyorum yakindigim icin boyle, ama fiziki ve ruhsal dayanma gucumun sonunu zorluyorum artik.
Annem de baska sehirde.. Olmazsa haftaya onu cagiricam yanima, isten de rapor alicam, en azindan onun kucaginda kusar, aglar, rahatlarim
Bir mucize olsa, Allah yuzume baksa da, en azindan hafiflese, uc bes mideme biseyler atabilicek hale gelsem, en azindan temel gidalari alabilsem vucuduma da bebegim beslenebilse...
Tatlım benimde ilk gebeliğim çok bilmiyorum ne zaman yapıldığını ama ben yaptırmayacam hatta biraz önce konuştuk eşimle ben Allah'a bırakıyorum bebekte bi sorun çıksa bile aldırmam çünkü o benim imtihanım ama tatbiki başka düşüncelerde saygınlığım bu benim fikrimanneler merhaba,
dün doktora kontrolüme gittim 7+4 olmuşum bana bugün için ikili testini yaptır dendi. alttan muayene etti doktor ben giyinirken çıkmış gitmiş odadan ee bana durumu kim anlatacak benim sorularıma kim cevap verecek asistan da ultrosan resmine bugün için ikili test yaptırmam gerektiğini not düşmüş sağolsun. doktor ortada yok. asistan desen ne içmiş bilmiyorum sürekli etrafa baygın baygın gülüyo. aklımda sorular çıktım odadan haliyle ilk gebeliğim bişey bilmiyorum sürekli gebelikle ilgili bişeyler araştırıyorum 7. haftada ikili test yapılmaz diye biliyorum 11-14 hafta arasında yapılır diye okumuştum. neyse ben bugün yine gittim doktorla tekrar konuşmak için onun öncesinde ikili test odasındaki doktorla da görüşmek istedim asisanına doktorumun beni yönlendirdiğini söyledim. bana bu hastanede öyle bi doktor yok dendi. ağzıma geleni saydım haklı olarak. personeli hastanesinden doktorundan habersiz. bir kriz de orda geçiriyordum. Allah bildiği gibi yapsın dedim çıktım evime geldim.özel bi hastanede muayemi olup doğumumu orda yaptırcam allah nasip ederse. tek çare burası kendimiz kendimizin doktoruyuz olmak zorundayız bu devirde. sizlerinde fikrini almak istiyorum bu test ne zaman yapılıyor yaptırmak gerekli mi yaptıran yaptırmayan varmı güvenilirliği siz görüp yaşayan anneler bana bilgi verirseniz mutlu olurum.
Allah yardımcın olsun arkadaşım, nane yağı falan koklasan işe yarar mı ki acaba? Rezene çayı da olabilir belki içebilirsen.. Benim de hiç bulantım yok, beni de bu düşündürüyor olmalı mı diye:26: Hayırlısıyla yarın kalp atışlarını duyarsam rahatlayacağım :18:
Ben geldim
Nasılsınız,, geriye dönük yazamıyorum şuan tek tek,,, çünkü pc serviste tel çok karışıyoo..
Hepinizi çok özledim, yoğundum gelemedim bi türlü :/
Dün muayeneye gittim, iyileştim iyicedr.um istersen kromozomu şimdi yapalım dedi, ya da bidaha bebek düşün,, çok yıpranmam diyosan,,, sonrada yapabiliriz testi dedi.. Başka hastalarıda varmış üstüste düşük yapıp sorunsuz gebeliği olup doğum yapan.. Belki tesadüfen yine kalitesiz sperm ya da yumurta denk gelmiş olabilir dedi.
Ben testi yapmak istiyorum ama, 1 ay ara vericem dedim. Zaten şuanda ilk aşamada spermiogram yaptık sıkıntı yok onda, sırada kromozom testi var.. Onda da problem çıkmazsa kesinlikle şansızlık gibi bişey.. Zaten kan sulandırıcı ve coraspinde kullandımdr.um onun için testa hiç gerek yok kullanırız yine diyor. Pataloji sonucumuzda çıkmış yarın dr.umla konuşucam bakalım bi problem varr mı..
Siz neler yapıyosunuz geriye dönük pek bilgim yok sayfadan şuanda telden zor oluyo baya ilerlemiş sayfalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?