Ben 8. hafta kalp atışını karından gördüm sesini doktorum dinletmedi daha çok küçük bu dönem tehlikeli dedi
bende burada çok sordum çoğu arkadaş aynı dönemde sesli dinlemiş
anladığım kadarıyla doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda çoğu şeyde olduğu gibi
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın inş.
Doğum tarihlerimiz aynıymış
bilmiorum canım hangisine inanıcaz.haftaya bende gidicem kontrole bakalım gene aynı mı yapıcak.
ya zaten dinlediğin 5 saniye bile değil yani bilmiyorum ben duymak isterim..
arkadaşımda bile duyduğumda gözlerim doldu..
kendi bebeğimi düşünemiyorum...
inşallah dinletir canım muhteşem bi his yaşamak için güzel bi sebepbenm daha 6+4 haftaya gidicem 7+4 olucam belki ozaman bende duyarım bilemedim ki.
inşallah dinletir canım muhteşem bi his yaşamak için güzel bi sebep
canım sesini duymuosun zaten sadece görüosun atışları.karından bakıo ama başka şekilde değil yani bende pazartesi gördüm çünkü
ya zaten dinlediğin 5 saniye bile değil yani bilmiyorum ben duymak isterim..
arkadaşımda bile duyduğumda gözlerim doldu..
kendi bebeğimi düşünemiyorum...
inşallah dinletir canım muhteşem bi his yaşamak için güzel bi sebep
mesaj hakkın var canım 100 mesajı geçmişsin
grubun adı;
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))
ama gizli grup olduğu için yazınca çıkmayabilir..18 üyesi var şuanda..
Arkadaslar merhaba,
Sayfalar baya ilerlemis, okuyamadim. Biraz kendime gelince bakicam.
Umarim herkes iyidir.
Benim bulanti sorunum vardi, bahsetmistim. Bugun artik dayanilmaz bir hal aldi, kivrana kivrana, sarsila sarsila ogurup durdum. Arada da hep afedersiniz su cikariyorum, mide bos zaten. Bitkinlikten ve aclik ve susuzluktan olucem sandim.
Calisiyorum, esim geldi doktorumun acil durum yonlendirmesini uyguladik, hastaneye gittik. Asistanlar ilgilendi, ultrasonla baktilar, 7 hafta 3 gun gibi dediler, kalp atisi var dediler. Bu vesileyle kalp atislarini gormus oldum. Yoksa doktor randevum bu cuma gunune kalp atisi icin.
Ama hala bulantidan olucektim. Velhasil kelam kan ver idrar ver sonuc bekle derken ben bi yandan hastanenin onunde elimde torba salya sumuk aglayip durdum izdirabimdan.Ama bi yandan da bir oguruyorum ki beni gorseniz "Ahan du su kizin icine bildigin boz ayi kacmis" dersiniz, yer gok inliyor rezalet! Hem utaniyorum insanlarin midesini kaldiricam diye, hem izdirabim tarifsiz, of Allahim...
Sonuc olarak, tahliller temiz, idrarda o tehlikeli madde yok, bulantilar olucak, yapicak bisey yok, Premesis iki katina cikti dediler. Hadi yallah gule gule
Isten de izin verdiler bugunluk, simdi evdeyim. Bi kuru simit aldim gelirken, az da su icmeye calisiyorum.
Oy ben bu canimi teslim edicem ya, nasil gecicek bu haftalar..Bi umut 12. haftadan sonra belki azalir.
Umarim kimse benimki kadar yogun yasamiyordur bulantiyi. Dua edin nolur gecsin, cok caresiz hissediyorum kendimi
canım seninki çok değişik olmuş..kalp atışının sesi neden duyulmasınlki oarada bir düğme var sesi dışarı veriyor..
doktorunun zarer verir diye açıklaması çok saçma geldi bana canım..
radyolojide çalışıyorum ben..USG nin bir zararı yok..sadece 3 boyutllu gibi bütük USG Makinalarının ışığı fazla olunca bebek korkuyor o kadar..
o ada zaten ayrınıtlıda bakılıyor..
bence doktoruna bir daha danış..
kalp aatışını ben bugün dinledim güm güm gümmm
bilmem 3 doktora gittim 3üde aynıydı bilemedim aman sağlıklı olsunda ne zaman duyrsam farketmez vardır illaki bi bildiği bakalım haftaya ne dicekk belki ozaman duyarımm.ufacık şeyden nasıl ses çıkıo dimi ağlamamak mümkün değill.
Malesef henuz duyamadim 5+0 gittim birdahaki randevum pazartesi 10+0 olucam, aslinda gec randevu vermeside iyi bebege gelisim icin zaman taniyorlar bazisi birden gelisim arayi kapatiyormus dediler.
onun icin birsey diyemicem belki daha yeni baslamisti kalbi atmaya seninde ondanmi oyle oldu bilmemki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ağlamadım canım ama böle çok değişik oldum...
bugün ayaklarım yere basmadı yanii o şekildeyimmmm
Buraya yazabilmek çok güzel bir duygu; polikistik over ve troid hastası biri olarak ; kısırlık tedavisine başlayacağıma :%100 inanan ben hamileyim :)) ve kasım anneleri bölümüne yazıyorum . çok heycanlandım .Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
iyi akşamlar güzell anneciklerrrr
kv yemeğe çağırmış hiçte gidesim yok midem bulanıyor zaten..kendiside çalışıyor olunca yemek falan hazır olmaz...ikimiz yapardık ama yapcak halimde yok..
offf yaaa
iyi akşamlarpatates ye ben çareyi haşlanmış patateste buldum
iyi akşamlar güzell anneciklerrrr
kv yemeğe çağırmış hiçte gidesim yok midem bulanıyor zaten..kendiside çalışıyor olunca yemek falan hazır olmaz...ikimiz yapardık ama yapcak halimde yok..
offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?