2014 Kasım Anneleri

aynen canım sanırım öyle herkesde kendi doktoruna güvendiği için birimiz dioruz zararlı birimiz dioruz zararsız fazla ışık vermem lazım duyulması için buda bebeğe zarar verir dedi valla bana bilemedim bide şu ben 3 doktora gittim kesemi biri gördü ilk hamileliğimi biri kalbini biri gibi birimi farklı düşünen olmaz.

bilmiorum canım hangisine inanıcaz.haftaya bende gidicem kontrole bakalım gene aynı mı yapıcak.

ya zaten dinlediğin 5 saniye bile değil yani bilmiyorum ben duymak isterim..
arkadaşımda bile duyduğumda gözlerim doldu..
kendi bebeğimi düşünemiyorum...

tabi ekranda gördüğünde de öyle ki içimde bir kalp daha atıo ve bu benim bebeğim diosunn çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsınn.

canım sesini duymuosun zaten sadece görüosun atışları.karından bakıo ama başka şekilde değil yani bende pazartesi gördüm çünkü

canım seninki çok değişik olmuş..kalp atışının sesi neden duyulmasınlki oarada bir düğme var sesi dışarı veriyor..
doktorunun zarer verir diye açıklaması çok saçma geldi bana canım..
radyolojide çalışıyorum ben..USG nin bir zararı yok..sadece 3 boyutllu gibi bütük USG Makinalarının ışığı fazla olunca bebek korkuyor o kadar..
o ada zaten ayrınıtlıda bakılıyor..
bence doktoruna bir daha danış..
kalp aatışını ben bugün dinledim güm güm gümmm

kesinlikle canım yaa..benim hala kulağımda çınlıyor o sess banada çok az dinletti 5-10 saniye ama ne güzel bir duygu o

inşallah dinletir canım muhteşem bi his yaşamak için güzel bi sebep

ayy evet kuzumm ya amükemmel bir hismiş gerçektenn
sen nasılsın canım bayadır görüşemedikkk

mesaj hakkın var canım 100 mesajı geçmişsin
grubun adı;
eKiM KaSiM aNNeLeRi :))

ama gizli grup olduğu için yazınca çıkmayabilir..18 üyesi var şuanda..

kızar burada diğer sitelerin isimlerini yada paylaşımlarını yazmak yasak..
eğer konuşursak böle burası kapabilir bilginize..
özelden yazışalım böle şeyleri..
canım bana özelden link atarsan sevinirim..

geçmiş olsun tuzlu kraker filan ye benim daha dün akşam başladı b ulantım ama çıkaracak kadar değil anlık geldi geçti

bilmem 3 doktora gittim 3üde aynıydı bilemedim aman sağlıklı olsunda ne zaman duyrsam farketmez vardır illaki bi bildiği bakalım haftaya ne dicekk belki ozaman duyarımm.ufacık şeyden nasıl ses çıkıo dimi ağlamamak mümkün değill.

ben ağlamadım canım ama böle çok değişik oldum...
bugün ayaklarım yere basmadı yanii o şekildeyimmmm

Bende salı günü gideceğim, aslına bakarsan doktorlar da haklı zaten ilk 3 ay her gebe için riskli dönem sanırım ondan temkinli davranıyorlar.Bu yüzden ailemle dahi paylaşmadım ,bekleyişteyim inşallah iyi olur.Haberlerini bekliyorum umarım iyidir bebeğin.

ben ağlamadım canım ama böle çok değişik oldum...
bugün ayaklarım yere basmadı yanii o şekildeyimmmm

mutluluktan dimi öle yaa bende her geçen gün tehlikeyi atlattığında yani bi sıkıntı bi problem olmadığında bende aynı oluorum.ama sana bişi sölim mi çok duygusal oldum sanırım ya eşim üzerime çok düştükçe ağlıorum herif az bi laf sölese sesimi çok yükseltiorum yanlış anlıorum onu da nolcak böle bilmm.:2::2:

iyi akşamlar güzell anneciklerrrr

kv yemeğe çağırmış hiçte gidesim yok midem bulanıyor zaten..kendiside çalışıyor olunca yemek falan hazır olmaz...ikimiz yapardık ama yapcak halimde yok..
offf yaaa

hayırlı olsun canım ,bende de var pko hatta geçen ay kimyasal gebelik geçirdim darısı tüm arkadaşlara...pko gebeliğe engel değil.

iyi akşamlar patates ye ben çareyi haşlanmış patateste buldum

Kalp atışlarını dinlediklerinizi anlattikca gözlerim doluyor bir heyecan sariyor 💗💗💗

Arkadaslar evde olanlar bos zamaninda ne yapiyorsunuz?

Hiç iş yapasim yok öylece oturuyorum. Elime bir yün birde tığ aldım mini bebek patiği örüyorum bebek şekeri yapmak icin. Lüzumlu vakit gecirmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar güzell anneciklerrrr

kv yemeğe çağırmış hiçte gidesim yok midem bulanıyor zaten..kendiside çalışıyor olunca yemek falan hazır olmaz...ikimiz yapardık ama yapcak halimde yok..
offf yaaa

Iyi aksamlar, benimde annem sabah ameliyat gecirdi ama oraya gidecek halim bile yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm anneler..
Kac gundur bakamiyorum size..Haftasonu nezle oldum :/ yattım meyve yedim.. burnum tikali gece uyuyamadim.. iki gundur de internetim bitmisti giremedim. Telden giriyorum da :/
Midem sabahlari pek iyi olmuyordu ama bugunku gibi hiç olmamıştı.. kac defa cikarmanin esiginden dondum.. ay cok zor. Cikaranlara allah kolaylik versin. Her kokudan igrenmeye basladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…