2014 Kasım Anneleri

Kızlar banyonuzu ne sıklıkla yapıyorsunuz. )

Ben her iki üç güne yapiyorum evde oldugumdan

Tez zamamda gecer insallah serum baglatsaydin keske ozellikle su icemegin icin biraz kendine gelirsin. Benimde arkadasim 7/24 kusuyor yuzunde gram renk kalmamisti ancak serumlarla biraz renk geldi birde demirinde düşmüştür onun icin birsey aliyormusun?
Ama sen ne kadar hirpalanirsan hirpalan yavruguna hic birsey olmuyor inanki olan anneye oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6+4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonda bebek 5+3 lük görünüyor dedi, kalp atımını görmemiz önemli olan, küçük olması bir sorun olmaz dedi. ama bu durumu yaşayan varmı acaba

Çok grçmiş olsun inşallah bebeğiniz sağlıkla büyürken sizde iyi olursunuz..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım bi usg de embriyon görünüyo ama.. Bence korkma bekle,, çünkü ultrason cihazlarının hassasiyeti farklı olabiliyor. Dilersen pzrts yi bekleme yarın yine o embriyo görünen usg nin çekildiği yere git, için rahat etsin

Canim cok tesekkur ederim. Seni burda gordugume cok memnun oldum, daha iyisin umuyorum.

Cuma doktorum var, ona da sorup akupunktur denicem ilacsiz bir yontem olarak. Bir umut, belki ise yarar..
Ama kraker, leblebi filan hic bana misin demedi
( off canım ya,, dilerim işe yarar akapunktur. İyiyim bende sizleri merak ettim,, oğundum gelemiyodum buralara. Bebiş iyi dimi

mrb canım 7. ve 8. haftalarda daha yeni kalp atışlarını duyuyoruz çoğumuz o haftada ikili test olur mu hiç ya karışıklık mı oldu acaba ne içmişler öyle :) devlet hastanesine mi gitmiştin? ikili test 11. haftada başlar 14. haftaya kadar yaptırılır senin dediğin gibi iyi ki çıkıp evine gitmişsin doktorunu değiştirmen de fayda var birinin dediği diğerinin dediğini tutmuyor maalesef

Oyyy bebiş iyi olsun tabi sendee :))
Tatlım bu kanamaları hemen hemen her gebe yaşıyor, ciddiye alıp takibini yapın tabi ama çok kafana takıp kötü şeylere yoğunlaşıp canını sıkma iğneni 2ye çıkarmasının sebebi doz olarak yetmediğini düşünmüştür belki,, bende dün dr.la konuştum 0,4 ten 0,6 ya çıkarmaya karar verdik.. Zaten gebelikte dr.lar bu iğne coraspin ve progestandan başka bişey öneremiyolar düşük tehlikesinde ya da kanamada. Mecbur dozu arttırıyorlar. İğnenin sana zararı yoksa arttırılması mantıklı olan umarım kanama kesilir ve herşey yolunda gider. . Bten'den haber var mı bide demetten?? Onlarıda merak ettim???

6+4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonda bebek 5+3 lük görünüyor dedi, kalp atımını görmemiz önemli olan, küçük olması bir sorun olmaz dedi. ama bu durumu yaşayan varmı acaba

canım bende sata göre 8. haftama girmiş gözüküyorum ama adetim düzensiz, ultrasonda o kadar çıkmıyor görüntüde. Doktorum geç döllenme dedi 6. haftadayım sanırım ileri ki tarihlerde netleşir ultrasonda kaç haftalık olduğumuz

Aramınza hoşgeldin canım bu günleri hayırlısıyla atlatsak
seni gördüğüm iyi oldu çok çok geçmiş olsun enerjine moraline hayranım umarım kısa zamanda meleğine kavuşursun

amanin çok fenasın sen desteğe ihtiyacın var ben serumlarla duruyorum içinde zofran bulantı kesici ilac var söylemiştim zaten ben ilk gebeliğimdede zofer kullandım 4 ay bebeişim gayet sağlıklıydı çünkü hiçbirşey yemedim kraker lablebiden falan da nefret ettim. Şunu ye bastıror şunu yap iyi gelir diyprlar yaa hepsi hikaye eğer kusacağın varsa ne yersen yE fayda etmez bu böle bişey bizim diğerleri gibi bastorabileceğimiz bir bulantımız yok 1000 kadından 3 tanesi böle oluyormuş ahanda biz işte bide bende asırı tükrük salgısı mide çarpıntısı ağzımda bir demir tadı yani yok yok çok zor allah yardım etsin sanada ne diyim ama şu ilaclardan korkma tamam mı birde bebek çok küçük bebekten yana üzülme izin al biraz birde annen gelsin nasıl duruyon şimdi gelmicekte ne zaman gelicek en zor zamanların en zor 8. Haftadır benimde öleydi 9. Da bi nebze işte ehhh ama kaçarı yok gecicek zaman iyi kötü geçicek el mahkum

Kızlar başka bi topicte bişey yazdım,, beni görmezden geldiler.
2014 kadım annelerinde önce anneydim, şimdi diyet yapan bi tombiş,, dilerim bikaç ay sonra yine anne olarak burdan devam ederim burası gerçekten benim için bambaşka

Canımm bende yukarıda seni sormuştum,, çok merak ediyodum,, nasılsın daha iyisindir umarım.. Ya ben buraya gelemedim bi süre ve sizi çok merak ettim özledim :) ben iyiyim tez zamanda aranıza dönmek istiyorum,,, siz bana yol göstereceksiniz bundan sonra çünkü ben biraz geriden gelicem canım :)

bugün ben de kalp atışlarını duydummm ama bir de yumurtalığımda 3,5 cm kist olduğunu söyledi. rahim büyüdükçe patlatabilir dedi korktum :18: böyle bi durumda olan var mı

iyiyim desem temsili canım ama iyi olmaya calışıyorum aama seni iyi gördüm sen bizimyoldasımızssın bu yolda beraberiz kacarı yok ben 2012 nisan anesiyim aynı zamanda bi arkadasımız vardı şebnem oda seninle aynı kaderi paylastı ama 3ay sonra gene hamile kaldı bizimleydi facebookta falanda hep görüştük çok güzel dostluklar kurduk burdada böle güzel insanlar var hadi hepimize hayırrlı yolculuklar

Can degerlee 6000den sonra her iki gun artmiyor yavasliyor. En yuksek 9. Haftada en fazla 300000 kusure cikiyor ki cogu insan o kadara bile cikmaz. Ilk zamanlar gibi katlansa milyonlari bulur 6-7 hafta icin cok iyi bi deger bence seninki.

sabah kan tahlilinde 1 cıktı beta hcg doktormda ınanamadı ya pazartesi gunku ya bugunkü kan tahlili yanlıs dedi bir günde bukdar dümez dedı kısmet en azından dusuk degıl baslamadan bıttı

nasıl olur böyle bişey inanamadım ama allahımdan her zaman hayırlısını sağlıklısını nasip eyle o her zaman en hayırlısını bilir allahım büyüktür bi kapıyı kapatır diğerini açar canını hiçbi zaman sıkma herşey gelip geçer bak benim ismime budagecerr buradan sana ne kadar destek olurum bilemiyorum ama herzaman yanındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…