Kızlar banyonuzu ne sıklıkla yapıyorsunuz.)
Yanit yazan, gecmis olsun diyen tum arkadaslar, cok tesekkur ederim.
Allah sizlerden razi olsun, umuyorum dertsiz problemsiz huzurlu saglikli gebelikler kismet olsun hepinize.
Zencefili denedim, ilik suya kucuk parcalar dogradim, ama hic etkisi olmadiKurabiyesi, sekeri vs nasil olur bilmiyorum, ama bu oyle bir acayip bulanti ki, hic bir sey kesemedi, guldur guldur butun zerrelerimden fiskiriyot.
Dramamine i doktora sorayim, gerekiyorsa bana da versin. Yoksa degil hayat kalitesi hayatimin kendisi tehlikeye giriyor ozellikle susuz kalmaktan.
Bulantisi olmayan arkadaslarim, hic endise etmeyin. Sansinizin tadini cikarin, guzelce beslenin. Herkeste bulanti olucak diye bir sey yok, bulantisiz mis gibi saglikli gebelik gayet normal bir durum.
Ayrica 9 ay bulanti cekip bisey yiyemeyip saglikli evlatlar doguran hamilelerin oykusu paylastiginiz icin de cok cok tesekkur ederim. Bir nebze olsun icimi rahatlatiyor, sakinlestiriyor.
Allah razi olsun hepinizden, tekrar tesekkurler.
Merhaba,
Çok aç ve susuz kalınan durumlarda idrarda okunuşu "kitin" olan bir madde oluyormuş (yazılışını bilmiyorum), o kötüye işaretmiş - anne açısından. Konuyu çok bilmiyorum ama kas kaybı başlamış demek oluyor gibi bişeyler duymuştum, vücut kendini tüketmeye başlıyor sanırım açlıktan.
İnşallah o durumlara düşmem
Tatlım bi usg de embriyon görünüyo ama.. Bence korkma bekle,, çünkü ultrason cihazlarının hassasiyeti farklı olabiliyor. Dilersen pzrts yi bekleme yarın yine o embriyo görünen usg nin çekildiği yere git, için rahat etsincanım benim sen benim son durumu bilmiyorsun tabi(
pazartesi dr.a gittim 2 ayrı özel hastaneye ilkinde kese büyümüş bak sol keşede küçük olduğu için belli belirsiz embriyo var dedi dr.
2. dr baktı baktı kese boş kürtaj dedi((boş gebelik dedi (
kafam o yüzden çok karıştımoralimi bi düzeltiyorum bi kendime hakim olamıyorum gene dipe batıyorum ((kese yavaş büyüor,beta çok az artıyor biri boş gebelik diyor Allah sonumu hayır etsin (31 martta tekrar gidicem
Teşekkür ederimmm..
Genetik testi Kesnlikle yaptır. Allahım yardımcınız olsun..
Canım inşallah yine hamile kalırsın...rabbim büyük..
Canim cok tesekkur ederim. Seni burda gordugume cok memnun oldum, daha iyisin umuyorum.
Cuma doktorum var, ona da sorup akupunktur denicem ilacsiz bir yontem olarak. Bir umut, belki ise yarar..
Ama kraker, leblebi filan hic bana misin demedi
anneler merhaba,
dün doktora kontrolüme gittim 7+4 olmuşum bana bugün için ikili testini yaptır dendi. alttan muayene etti doktor ben giyinirken çıkmış gitmiş odadan ee bana durumu kim anlatacak benim sorularıma kim cevap verecek asistan da ultrosan resmine bugün için ikili test yaptırmam gerektiğini not düşmüş sağolsun. doktor ortada yok. asistan desen ne içmiş bilmiyorum sürekli etrafa baygın baygın gülüyo. aklımda sorular çıktım odadan haliyle ilk gebeliğim bişey bilmiyorum sürekli gebelikle ilgili bişeyler araştırıyorum 7. haftada ikili test yapılmaz diye biliyorum 11-14 hafta arasında yapılır diye okumuştum. neyse ben bugün yine gittim doktorla tekrar konuşmak için onun öncesinde ikili test odasındaki doktorla da görüşmek istedim asisanına doktorumun beni yönlendirdiğini söyledim. bana bu hastanede öyle bi doktor yok dendi. ağzıma geleni saydım haklı olarak. personeli hastanesinden doktorundan habersiz. bir kriz de orda geçiriyordum. Allah bildiği gibi yapsın dedim çıktım evime geldim.özel bi hastanede muayemi olup doğumumu orda yaptırcam allah nasip ederse. tek çare burası kendimiz kendimizin doktoruyuz olmak zorundayız bu devirde. sizlerinde fikrini almak istiyorum bu test ne zaman yapılıyor yaptırmak gerekli mi yaptıran yaptırmayan varmı güvenilirliği siz görüp yaşayan anneler bana bilgi verirseniz mutlu olurum.
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Ben Ankaradayim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
memnun oldum. inşallah hepimize Rabbim hayırlı evlatlar verir. siz de hamile misiniz?
Tatlım yeni gördüm, hoşgeldin :)
İyi olmana çok sevindim, daha da iyi ol inşallah bi aksilik çıkmaz testlerde de, yeniden güzel haberlerle dönersin canım
Benim durum bugün karışıktı, dün akıntımda nokta seklinde kırmızılık vardı, hemen gittim. İğne yaptırdı düşük tehdidine karsı, bide neden gerek duydu bilmiyorum ama cleaxen iğnelerimi günde 2 kere vurmamı istedi pazartesi gününe kadar. Onun dışında bebeğin kalp atışları falan çok iyiydi şükür, inşallah bidaha yasamam kötü şeyleri. Bende durumlar böyle yani canım :)
6+4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonda bebek 5+3 lük görünüyor dedi, kalp atımını görmemiz önemli olan, küçük olması bir sorun olmaz dedi. ama bu durumu yaşayan varmı acaba
Aramınza hoşgeldin canım bu günleri hayırlısıyla atlatsakSlm anneler..
Kac gundur bakamiyorum size..Haftasonu nezle oldum :/ yattım meyve yedim.. burnum tikali gece uyuyamadim.. iki gundur de internetim bitmisti giremedim. Telden giriyorum da :/
Midem sabahlari pek iyi olmuyordu ama bugunku gibi hiç olmamıştı.. kac defa cikarmanin esiginden dondum.. ay cok zor. Cikaranlara allah kolaylik versin. Her kokudan igrenmeye basladim..
seni gördüğüm iyi oldu çok çok geçmiş olsun enerjine moraline hayranım umarım kısa zamanda meleğine kavuşursunBen geldim
Nasılsınız,, geriye dönük yazamıyorum şuan tek tek,,, çünkü pc serviste tel çok karışıyoo..
Hepinizi çok özledim, yoğundum gelemedim bi türlü :/
Dün muayeneye gittim, iyileştim iyicedr.um istersen kromozomu şimdi yapalım dedi, ya da bidaha bebek düşün,, çok yıpranmam diyosan,,, sonrada yapabiliriz testi dedi.. Başka hastalarıda varmış üstüste düşük yapıp sorunsuz gebeliği olup doğum yapan.. Belki tesadüfen yine kalitesiz sperm ya da yumurta denk gelmiş olabilir dedi.
Ben testi yapmak istiyorum ama, 1 ay ara vericem dedim. Zaten şuanda ilk aşamada spermiogram yaptık sıkıntı yok onda, sırada kromozom testi var.. Onda da problem çıkmazsa kesinlikle şansızlık gibi bişey.. Zaten kan sulandırıcı ve coraspinde kullandımdr.um onun için testa hiç gerek yok kullanırız yine diyor. Pataloji sonucumuzda çıkmış yarın dr.umla konuşucam bakalım bi problem varr mı..
Siz neler yapıyosunuz geriye dönük pek bilgim yok sayfadan şuanda telden zor oluyo baya ilerlemiş sayfalar..
amanin çok fenasın sen desteğe ihtiyacın var ben serumlarla duruyorum içinde zofran bulantı kesici ilac var söylemiştim zaten ben ilk gebeliğimdede zofer kullandım 4 ay bebeişim gayet sağlıklıydı çünkü hiçbirşey yemedim kraker lablebiden falan da nefret ettim. Şunu ye bastıror şunu yap iyi gelir diyprlar yaa hepsi hikaye eğer kusacağın varsa ne yersen yE fayda etmez bu böle bişey bizim diğerleri gibi bastorabileceğimiz bir bulantımız yok 1000 kadından 3 tanesi böle oluyormuş ahanda biz işte bide bende asırı tükrük salgısı mide çarpıntısı ağzımda bir demir tadı yani yok yok çok zor allah yardım etsin sanada ne diyim ama şu ilaclardan korkma tamam mı birde bebek çok küçük bebekten yana üzülme izin al biraz birde annen gelsin nasıl duruyon şimdi gelmicekte ne zaman gelicek en zor zamanların en zor 8. Haftadır benimde öleydi 9. Da bi nebze işte ehhh ama kaçarı yok gecicek zaman iyi kötü geçicek el mahkumCok tesekkur ederim. Keske benim de anlik olsaSon 11 gundur 7/24 kesintisiz, uykuda bile bulanti cekiyorum. Acliktan olucem nerdeyse, midem hem yaniyor, hem bulaniyor, hem kavruluyor, surekli torba torba, ogurtu, istifra Of Allahim...
Bugun yine kabir azabi gibi bir gun gecirdim, hala da geciriyorum
Cuma gunu doktor randevum var, Allah rizasi icin bi yardim isticem, perisanim, bittim, icim disima cikti.Fiziki gucum de tukendi artik Dusunun dun 7+3 dediler, kalp atisi filan dediler ben bulanti icin acile gittigimde, onu bile hissedip sevinemedim, ruhumu teslim edicem, algilayamadim bile dogru durust ne dediklerini
Cok zor durumdayim
Aramınza hoşgeldin canım bu günleri hayırlısıylaküçük bebekten yana üzülme izin al biraz birde annen gelsin nasıl duruyon şimdi gelmicekte ne zaman gelicek en zor zamanların en zor 8. Haftadır benimde öleydi 9. Da bi nebze işte ehhh ama kaçarı yok gecicek zaman iyi kötü geçicek el mahkum
Gözün aydın canım,, kesen mi küçük dedi dr??bugün ben de kalp atışlarını duydummmama bir de yumurtalığımda 3,5 cm kist olduğunu söyledi. rahim büyüdükçe patlatabilir dedi korktum :18: böyle bi durumda olan var mı
iyiyim desem temsili canım ama iyi olmaya calışıyorum aama seni iyi gördüm sen bizimyoldasımızssın bu yolda beraberiz kacarı yok ben 2012 nisan anesiyim aynı zamanda bi arkadasımız vardı şebnem oda seninle aynı kaderi paylastı ama 3ay sonra gene hamile kaldı bizimleydi facebookta falanda hep görüştük çok güzel dostluklar kurduk burdada böle güzel insanlar var hadi hepimize hayırrlı yolculuklarCanımm bende yukarıda seni sormuştum,, çok merak ediyodum,, nasılsın daha iyisindir umarım.. Ya ben buraya gelemedim bi süre ve sizi çok merak ettim özledim :) ben iyiyim tez zamanda aranıza dönmek istiyorum,,, siz bana yol göstereceksiniz bundan sonra çünkü ben biraz geriden gelicem canım :)
Ben ekim kasım anneleri diye arattmım hemen çıktı istek gönderdim bekliyorum bi ara istersen sonunda gülücük var e küçük 19 üyesi vardı sanırsam
ayyy maşallah 10 günden ne kadar çok büyümüş Allah'ım nazarlardan korusun.benim kese çok yavaş büyüyor beta hcg yavaş artıyor((büyük bir anormallik var
kızlarrrr acilllll yardımmmmm
4 mart 230 (devlet hastanesi)
6 mart 785 (özel hastane)
9 mart 1238 (devlet hastanesi)
15 mart 4558 (devlet hastanesi)
26 mart bugün 10000 (devlet hastanesi)
değerlerim çok yavaş artıyor kesem yavaş büyüyorhakkaten boş gebelik heralde ya:'(((
sabah kan tahlilinde 1 cıktı beta hcg doktormda ınanamadı ya pazartesi gunku ya bugunkü kan tahlili yanlıs dedi bir günde bukdar dümez dedı kısmet en azından dusuk degıl baslamadan bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?