2014 Kasım Anneleri

merhaba kizlar, son adet tarihimi girince 3 aralik 2014 çikiyor dogum tarihi ama kasim sonu da olabilir.. ama henuz cok baslardayiz, keseyi bile görmedik, 4 haftalik, kalp atisi duymadik daha o yuzden pek hamile gibi sevinemiyorum daha :)

Sata göre 6+4 dü değil mi canım, benim de 6+3 olacak yarın, inşallah ben de duyabilirim sorunsuz, çok heyecan yapıyorum..:26:

benim de 6+4 de duyuldu kalp atışı ama bana dinletmedi. benim doktorda erken zamanda dinletmeyenlerden. ama bende kahverengi akıntı olduğu için vajinal yoldan bakmıştı. karından baksaydı duyulurmuydu bilmiyorum.

orgu ve bebek sekerı nasıl oluyo cnm

cok gecmıs olsun bol sıvı tuket..

Çok geçmiş olsun Allah kolaylik versin az kaldi gececek bunlarda insallah sonra hamiligin tadina varacagiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar, nasılsınız :)
Benim dün gece akıntımda 2 nokta kırmızılık vardı,(bel ağrım olmuştu bide) basımdan acı bi tecrübe geçtiği için bugün soluğu doktorumda aldık.
Çok şükür kalp atışları iyiydi, kanama alanı falan yoktu. Progestana devam dedi. Önlem amaçlıda düşük tehdidi için iğne yaptırdı.
Bide kan pıhtılaşması için kullandığım iğneyi günde 2 tane kullanmamı istedi pazartesi gününe kadar. Biraz Daha rahatladım çünkü çook şükür bikereden başka görmedim kırmızıdan.
Dua edin lütfen, hepimiz sorunsuzca kucağımıza alalım inşallah...

cok gecmıs olsun bol sıvı tuket..

Sagol elimden gelen o çok sukur iyiyim bugun.. :)

Çok geçmiş olsun Allah kolaylik versin az kaldi gececek bunlarda insallah sonra hamiligin tadina varacagiz

Ins baslamadan gecer :/ bugun kötü olunca tatli bir hamilelik olacagi fkri bana cook uzaklasti..hepimize allah kolaylik versin..

Arkadaslar bende iki uç gundur cok az miktarda cok cok acik kahve rengi yada koyu sari gibi akinti oluyor. bunun olmamasimi gerekiyor, sorun olustururmu, progestan hapi icmek istemiyorum daha dogrusu icemiyorum.

rabbım yardımcımız olsun

Cnm geçmiş olsun inşallah Allahın izniyle sağ sağlim alırız yavrularımızı kucağımıza

canımmmmmmmm çok geçmiş olsunnnn şimdi nasılsınnnn???

Arkadaslar bende iki uç gundur cok az miktarda cok cok acik kahve rengi yada koyu sari gibi akinti oluyor. bunun olmamasimi gerekiyor, sorun olustururmu, progestan hapi icmek istemiyorum daha dogrusu icemiyorum.

Bir cok arkadas ayni problemi yasiyor ama yinede saglikli bir gebelige engel degil, moralinizi yüksek tutun

rabbım yardımcımız olsun

İnşallah canım...

Cnm geçmiş olsun inşallah Allahın izniyle sağ sağlim alırız yavrularımızı kucağımıza

Amin canım, inşallah..

canımmmmmmmm çok geçmiş olsunnnn şimdi nasılsınnnn???

Sağol canım benim, iyiyim şimdi sükür ağrım falan da yok. Ama korku bana yetti vala, sandım ki yine aynısı olacak.
Endişe ediyorum iğnenin dozu yeterli gelmiyor mu acaba diye, doktorda bundan süphelenecek olsa ki iğneyi günde iki kere yapmamı istedi.
Katlanırım, iğne mühim değil de, bebeğime bişey olmasın yeter ki....

olmaz Allah'ın izniyle canım dua et sen.Rabbim yardımcın olsun.Bende de durum aynı pek yemek yemiyorum,yeterki onlar iyi olsun herşey bebişler için

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.tahminen 5+1 haftalık hamileyim.İnşallah 25 kasım annesiyim Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinnnn

Ben geldim
Nasılsınız,, geriye dönük yazamıyorum şuan tek tek,,, çünkü pc serviste tel çok karışıyoo..
Hepinizi çok özledim, yoğundum gelemedim bi türlü :/
Dün muayeneye gittim, iyileştim iyice dr.um istersen kromozomu şimdi yapalım dedi, ya da bidaha bebek düşün,, çok yıpranmam diyosan,,, sonrada yapabiliriz testi dedi.. Başka hastalarıda varmış üstüste düşük yapıp sorunsuz gebeliği olup doğum yapan.. Belki tesadüfen yine kalitesiz sperm ya da yumurta denk gelmiş olabilir dedi.
Ben testi yapmak istiyorum ama, 1 ay ara vericem dedim. Zaten şuanda ilk aşamada spermiogram yaptık sıkıntı yok onda, sırada kromozom testi var.. Onda da problem çıkmazsa kesinlikle şansızlık gibi bişey.. Zaten kan sulandırıcı ve coraspinde kullandımdr.um onun için testa hiç gerek yok kullanırız yine diyor. Pataloji sonucumuzda çıkmış yarın dr.umla konuşucam bakalım bi problem varr mı..
Siz neler yapıyosunuz geriye dönük pek bilgim yok sayfadan şuanda telden zor oluyo baya ilerlemiş sayfalar..

Merhaba geçmiş olsun arkadaşım..
Sorun ne sizde tam olarak. Gebelik olup düşüyor da genetik mi yapıyorsun, hamilelik var mı şu anda ?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.tahminen 5+1 haftalık hamileyim.İnşallah 25 kasım annesiyim Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinnnn

Hoşgeldin...aynı sayılırız ben de hesaplamama göre 5+2 yim ... Muayene oldun mu ?

bence doktoruna danışmanda fayda var, benim de iki kez kahverengi akıntım oldu progestan kullanıyorum, üstelik çalışıyorum çok zor oluyor ama mecbur riske atmak istemiyorum. İnşallah ciddi bir sıkıntı değildir. Bundan sonraki süreçler daha rahat geçer inşallah.

kızlar selam bende 4,7 hamileyim daha keseyi falan görmedik ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor. bende yazdan beri azar azar deniyordum Rabbim hayırlsıını versin. bu arada ankarada yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…