2014 Kasım Anneleri

Aynen öyle hemde ne kıymetli benim üç seneye yaklaştı evlendiğimden beri hiç korunmadım ilk günden beri hep istedim ama nasip olmadı tüp bebekle oldu duyarsın merak etme o kıymetli pıt pıtları bambaşka bi duygu anlatılmaz yaşanır

Son adet tarihim 21 Şubat
Ili gün önceki beta hgc 755,28

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım daha küçük, bu değerle rahim içinde kese görünmemesi çok normal, erken gitmişsin bence doktora. biraz daha beklemelisin. Benim SAT 15 şubat, ben daha keseyi pazartesi günü gördüm.

Vajinal mi bakıldı ultrason yoksa karından m? Karındansa gorünmez benim 5 haftalıkken ancak vajinal görebilmiştim canım. Doktor karından çok zor görünür belkide görünmez çok bastırmam lazım bebeğe zarar gelir dedi. Dualarım seninle inşallah güzel sonuçlarla geleceksin

Sat 18 şubattı.
bugün keseyi gördüm.
ilk muayeneydi..
umarım her şey iyi gider de bu sene doğum günü hediyem bebeğim olur inşallah...

Merhaba ben dün üye oldum kadınlar kulubüne 2014 kasım annelerinede üye olmak istedim fakat özelden mesaj yazamıyorum neden bu kadar zorlaştırılmış herşey lütfen yardımcı olur musunuz?

Kızlar ya acaba cinsiyetleri ne zaman öğrenebilicez :):):) Ben bazı belirtileri yaşıyorum aslında tatlıyı çok severdim hatta sürekli tatlı yerdim ve şuan tiksiniyorum yiyemiyorum. Kasıklarım ağrıdığında eşim elini koyuyor ağrı hemen geçiyor elini çekiyor ağrım başlıyor elini tekrar koyuyor ağrı yine geçiyor :) sanırım bebeğimiz babasına pek bi düşkün olacak ve sanki kız gibi geldi bana

Ultrasonlar baktı canım. Benimde adet döngüsüne göre 5 haftalık ama mantıken 3 haftalık diye düşünüyorum. Doktor dış gebelik olabilir dedi tahlil sonuçlarına bakıcak işte umarım değildir.herşey normal olsun ((

Arkadaşlar hepinize mrb üç gündür vucudumun çeşitli yerlerinde kabarık ve kaşıntılar mevcut doktor ürtiker tanısı koydu ve kadın doğumcuyla beraber ilaç ve doz ayarı yaptılar o kadar sıkıntılı ki sabah kalkıyorum bi gözüm şiş dudağım ördek gibi Allah tan iki saate geçiyo dr 1 yada en fazla iki hafta daha böyle gider ve sonra kaybolur dedi bikmediğin otu yeme ve içme ddi zencefilli şeker naneli şeker gibi biçok karışımı bir arada olan şeylerden kaçın dedi umarım haftaya kadar atlatmış olurum çünkü kadın doğumcum bile içebilirsin dediği halde ilk üç ayda olduğumdan bebeğim için korkuyorum lğtfen sizde benim için dua edin bir an önce gitsin şu hastalık

Son düzenleme:

Strese sokma kendini sakın bebişine bişey olmasın, inşaallah herşeyin normaldir ve iyi düşün iyi sonuçlar versin Rabbim

İnşallah canım yaa ( korkuyorum

Merhaba ben 6,5 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde hemen doktora gittim bende kese bile görünmemişti ben de tedirgin oldum ama doktor çok küçük görünmemesi normal dedi. Dün gittim keseyide bebeğide gördük çok şükür bozma moralini biraz sabır gerekiyor bizlere bebişlerin büyümesi için 2 hafta daha bekle moralini bozma.

İnşallah herşey yolunda gider cannım sonuçlarını gösterince hemen yaz dualarımızdasın.

Canım bende öyle umuyorum İnan ama doktora sinir oldum hormonların düşük duş gebelik olabilir falan diye geveledi. İnşallah senin dediğin gibidir. Bi daha bu doktora gelmek istemiyorum sonuçları aldıktan sonra.

canım bir sürü yazılar okudum bende doktorlar da yanılabiliyor kürtajdan dönenler bile oluyor sen biraz daha bekle ve bence başka bir doktora daha görün tek doktora bağlı kalma iyi bir doktora git. izmirdeysen tavsiyem olabilir.

Bodrumdayım canım.değiştircem doktoru

Sat 18 şubattı.
bugün keseyi gördüm.
ilk muayeneydi..
umarım her şey iyi gider de bu sene doğum günü hediyem bebeğim olur inşallah...

benim sat da 19 subat. ben de bu aksam tekrar. gorunucem. en son 18.martta.tam 28 gunlukken hcg 175 cikmisti..bakalim bu aksam keseyi gorebilecek miyiz. Bu ilk aylarda gercekten cok sabirsiz oluyoruz. insan bir iki hafta daha beklemek istemiyor. su son 9 gun ne kadar zor gecti valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…