sağol canım benim..bizimkiler kıymetli bebişler) yıllardır bu anı bekliyorduk dimi..Rabbimmm tümmmmm isteyip de olmayanların yardımcısı olsun..zor bir psikoloji..yaşayan bilir..bakalım biz de dün altın kesesini gördük dr kalp atışı aslında belli belirsiz duyulur ancak haftaya daha net olur dedi..ben de haftaya giderim inşallah..
canım daha küçük, bu değerle rahim içinde kese görünmemesi çok normal, erken gitmişsin bence doktora. biraz daha beklemelisin. Benim SAT 15 şubat, ben daha keseyi pazartesi günü gördüm.Son adet tarihim 21 Şubat
Ili gün önceki beta hgc 755,28
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
içini ferah tut canım, 5 haftada kese görünmeyebilir. bir daha ne zaman çağırdı dr?
Saat 2 buçukta sonuçları göstericem canım
Saat 2 buçukta sonuçları göstericem canım
Şuan hastanedeyim 5 haftalık gebesin dediler 2 gün önce. Bugün doktora geldim tahliller için hala bebek göremiyor ultrasonda. Dış gebelik olabilir dedi. Hormonlarım çok düşükmüşkızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın. İçim burkuldu. Allah kimsenin sevincini yarım boynunu bükük bırakmasın dualarınıza ihtiyacım var
Vajinal mi bakıldı ultrason yoksa karından m? Karındansa gorünmez benim 5 haftalıkken ancak vajinal görebilmiştim canım. Doktor karından çok zor görünür belkide görünmez çok bastırmam lazım bebeğe zarar gelir dedi. Dualarım seninle inşallah güzel sonuçlarla geleceksin
Ultrasonlar baktı canım. Benimde adet döngüsüne göre 5 haftalık ama mantıken 3 haftalık diye düşünüyorum. Doktor dış gebelik olabilir deditahlil sonuçlarına bakıcak işte umarım değildir.herşey normal olsun ((
İnşallah canım yaa( korkuyorum
Ultrasonlar baktı canım. Benimde adet döngüsüne göre 5 haftalık ama mantıken 3 haftalık diye düşünüyorum. Doktor dış gebelik olabilir deditahlil sonuçlarına bakıcak işte umarım değildir.herşey normal olsun ((
İnşallah herşey yolunda gider cannım sonuçlarını gösterince hemen yaz dualarımızdasın.
Merhaba ben 6,5 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde hemen doktora gittim bende kese bile görünmemişti ben de tedirgin oldum ama doktor çok küçük görünmemesi normal dedi. Dün gittim keseyide bebeğide gördük çok şükür bozma moralini biraz sabır gerekiyor bizlere bebişlerin büyümesi için 2 hafta daha bekle moralini bozma.
Strese sokma kendini sakın bebişine bişey olmasın, inşaallah herşeyin normaldir ve iyi düşün iyi sonuçlar versin Rabbim
Canım bende öyle umuyorum İnan ama doktora sinir oldum hormonların düşük duş gebelik olabilir falan diye geveledi. İnşallah senin dediğin gibidir. Bi daha bu doktora gelmek istemiyorum sonuçları aldıktan sonra.
canım bir sürü yazılar okudum bende doktorlar da yanılabiliyor kürtajdan dönenler bile oluyor sen biraz daha bekle ve bence başka bir doktora daha görün tek doktora bağlı kalma iyi bir doktora git. izmirdeysen tavsiyem olabilir.
Sat 18 şubattı.
bugün keseyi gördüm.
ilk muayeneydi..
umarım her şey iyi gider de bu sene doğum günü hediyem bebeğim olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?