Selam kızlaaaaarrrr beni de alın aranıza bizde 8+5 olduk bugün. sat 25 ocak doktor ekim sonu kasım başı muhtemel doğum dedi. Kalp atışımızı 7 haftayı geçtiğimde duyduk çooook şükür. Hamilelik belirtilerim yok denecek kadar az bebeğim beni hiç yormuyor maşaallah deyinsabahları kalktığımda çoook aç hissediyorum kendimi yumurta süt ceviz dilediğim kadar yiyorum, kokulara falan da hassasiyet yok aşermem hiç yok bulantı hiç olmadı zaten . İlk başlarda çok endişeleniyordum anneme sordum iki hamileliğinde de benim gibiymiş sanırım şans tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi oldum çok şükür rabbime. Çok ayakta kaldığımda bel ağrım oluyor bazen de ara ara kasıkta batmalar okadar. Herkese sağlıklı uzuuun ömürlü eli ayağı düzgün bebekler herşeyden önce sağlıklı hamilelikler diliyorum....
hoşgeldin canımmmm
maşallahh
hoşgeldinn tatlım..Selam kızlaaaaarrrr beni de alın aranıza bizde 8+5 olduk bugün. sat 25 ocak doktor ekim sonu kasım başı muhtemel doğum dedi. Kalp atışımızı 7 haftayı geçtiğimde duyduk çooook şükür. Hamilelik belirtilerim yok denecek kadar az bebeğim beni hiç yormuyor maşaallah deyinsabahları kalktığımda çoook aç hissediyorum kendimi yumurta süt ceviz dilediğim kadar yiyorum, kokulara falan da hassasiyet yok aşermem hiç yok bulantı hiç olmadı zaten . İlk başlarda çok endişeleniyordum anneme sordum iki hamileliğinde de benim gibiymiş sanırım şans tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi oldum çok şükür rabbime. Çok ayakta kaldığımda bel ağrım oluyor bazen de ara ara kasıkta batmalar okadar. Herkese sağlıklı uzuuun ömürlü eli ayağı düzgün bebekler herşeyden önce sağlıklı hamilelikler diliyorum....
İnsallah canım 7+1 olduk bugün karından görmezse alttan baktırıcam mecbur.
benım yakın arkadasımla aynı ay hamıle kaldık doktorumuzda aynı,o bi kac gün önce gitmiş karından görememiş
alttan bakmış kalp atıslarını göstermiş ama dinletmemiş...4aydan sonra dinleticem bebege zarar verıyor dinletmek demiş.
Umarım bana öyle bişey demez ilk defa böyle bişey duydum neden zararlı olsunkı yanı
_fiona_ hoşgeldin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım eğer devlat hastanesi üniv. hastanesi ile ne yazıkki şartlar böle..
ben üniv hastanesinde çalışıyorum..
Allah biliyor ya kötü birşey olmadığı sürece bu hastanelere gelmek saçma..
ben şimdi burada çalıştığım için şartlatım uygun doktorlar ayağımın altında hemen buluyorum..
ama dışardan gelen hastalara üzülüyorum..
ben kendim burada çalışmama rağmen yeni bir doktor hastane arıyorum..
doğumu Allahtan kötü birşey gelmezse burada yapmak istemiyorum (çalışan olmama rağmen).
ama doktorum çok çok iyi bir doktor herkez tarafından övülen ve randevu alnımayan doktor..
aylık rutin kontrollere hem bu doktoruma hemde özelde bir doktorla devam etmek istiyorum..
iinş en yakın zamanda iyi bir doktor bulursun canım
Evet çok haklısınız.
Ben Başkent'i şu nedenle gebelik için düşündüm, benim bir kalp problemim var, önemli bir şey değil ama kalp için gittiğim doktor bana "Normal doğum yapmanda bir sakınca olmaz, yalnızca ne olur ne olmaz tam teşekküllü bir hastanede yaparsın doğumunu" demişti. Bir de yeni doğan yoğun bakım vs de olsun filan diye düşününce insan Başkent cazip geldi. Allah vermesin doğumda kötü bir durum olursa anneye de bebeğe de müdahale edebilirler ivedilikle diye düşündüm. Ama gittiğimde insan muamelesi göreceğim bir yer olsun istiyorum normal olarak. Doktorun kendisi de çok önemli ama hastane de çok önemli işte.
Ben de bu durumda Başkent'e ek olarak özelden de bir doktorla paralel takip ettirsem gebeliğimi daha iyi olacak sanırım. En azından böyle gebelik esnasındaki acil durumlarda yardım edebilecek özelde bir alternatif olması iyi olabilir.
hoşgeldinn tatlım..
ohh kalp atışları falan duyulmuş
ne güzel aman mide bulantın olmasın..
benim 4-5 gün oldu çok fena birşey...Allah hepimizi korusunn...en kolay şekilde atlatalım inşş hamilelik dönemlerimizi...
Seninde hayırlı olsun inşallah öyle olur canım aranıza geç katıldım tüp olunca kalp atışını duyana kadar yazmadım buraya. Evet hamilelik bulantısı diğer zamandakinden farklıymış daha ağır olurmuş seninde 4-5 gün şükür az olmuş
arada hala yokluyor canım..dün kesilinde korktum..
bebeğe birşeymi oldu dedim...hemen gebe polik. gittim ve gitmişkende bebeği ve kalp atışını duyduk şükür..
bugün biraz midem bulanıyor ama çok şükür öle fazla değil..
seninde tüp bebekmiş ne güzel aman nazar değmesinn..
Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuştursun inşşş
fiona
Tebrik ederim canım. Pitpitlar duyulmuş...
Darısı bana benim de tüp, ben dün gördüm keseyi....darısı bana ınş
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Ben Ankaradayim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
memnun oldum. inşallah hepimize Rabbim hayırlı evlatlar verir. siz de hamile misiniz?
Evet ben de hamileyim ama,lekelenmeler oluyo korkuyorum o yuzdem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ben de hamileyim ama,lekelenmeler oluyo korkuyorum o yuzdem
canım hayırlı olsun bebeğin:) lekelerden korkma bende hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım kahverengi lekelenme,iğne verdi doktorum şimdi şükür olmuyor.bebeğimde gayet iyi ,doktorum muayenede rahimde veya kesede kanama alanı yoksa sorun değil demişti.sende danış doktoruna mutlaka stres yapıp üzme bebeğini.
aynen canım..çok mantıklı düşünüyorsın..
bu sadece problemi olan insanlar için geçerli değil her anne adayı bunu düşünmeli..
benim arkadaşım geçen hafta 34.haftaya girdiği gün erken doğum yaptı suyu tükendi..
çocuk küvezde kalıyor..sağlığı iyi çok şükür ama çok küçük daha..o yüzdenden küvezde tutuluyor..
kesinlikle tam teşekkülü bir hastanede olması şart..
bende o yüzden 2 hastanede devam edeceğim..
özellerede bu konuda güvenmiyorum tehlikeli durumlarda son anda bizim hastaneye gönderiolar hastaları...çok zor ve kötü oluyor anneler için...
canım hayırlı olsun bebeğin:) lekelerden korkma bende hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım kahverengi lekelenme,iğne verdi doktorum şimdi şükür olmuyor.bebeğimde gayet iyi ,doktorum muayenede rahimde veya kesede kanama alanı yoksa sorun değil demişti.sende danış doktoruna mutlaka stres yapıp üzme bebeğini.
Allah razi olsun,icimi rahatlattin dr bana igne hap vermedi progstn degerin iyi dedi ama daha kimseye soyleme hamile oldugunu dusuk tehliken var dedi
Hoş buldum arcabalimbende seni tebrik ederim çok şükür duyduk darısı başına inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?