2014 Kasım Anneleri

hoşgeldin canımmmm
maşallahh

hoşgeldin canımmmm
maşallahh

Hoş buldum hep yukarılarda infertilite kısırlık bölümlerinde gezinirdim bu bölüme hiç inemicem diye ağlardım. Çok şükür Allahıma bu günlere eriştim. İnşallah bol bol bilgi alış verişi yapar birbirimize yardımcı oluruz

hoşgeldinn tatlım..
ohh kalp atışları falan duyulmuş
ne güzel aman mide bulantın olmasın..
benim 4-5 gün oldu çok fena birşey...Allah hepimizi korusunn...en kolay şekilde atlatalım inşş hamilelik dönemlerimizi...

Bugün ben de kalp atışı için gideceğim, sadece görebilsek bile yeter bana. Benim hep duyduğum ve okuduğum belli bir zamana kadar dinletmedikleri şeklindeydi.. Sanırım 10. haftadan sonra falan dinletiyorlarmış..

Evet çok haklısınız.

Ben Başkent'i şu nedenle gebelik için düşündüm, benim bir kalp problemim var, önemli bir şey değil ama kalp için gittiğim doktor bana "Normal doğum yapmanda bir sakınca olmaz, yalnızca ne olur ne olmaz tam teşekküllü bir hastanede yaparsın doğumunu" demişti. Bir de yeni doğan yoğun bakım vs de olsun filan diye düşününce insan Başkent cazip geldi. Allah vermesin doğumda kötü bir durum olursa anneye de bebeğe de müdahale edebilirler ivedilikle diye düşündüm. Ama gittiğimde insan muamelesi göreceğim bir yer olsun istiyorum normal olarak. Doktorun kendisi de çok önemli ama hastane de çok önemli işte.
Ben de bu durumda Başkent'e ek olarak özelden de bir doktorla paralel takip ettirsem gebeliğimi daha iyi olacak sanırım. En azından böyle gebelik esnasındaki acil durumlarda yardım edebilecek özelde bir alternatif olması iyi olabilir.

Bu arada kendi derdime çok düştüm, sayfalara doğru dürüst bakamadım, kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Hamileliğini öğrenip aramıza yeni katılan, kesesini gören, bebeğinin kalp atışlarını gören, duyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarınıza almayı kısmet etsin inşallah.

Son düzenleme:

aynen canım..çok mantıklı düşünüyorsın..
bu sadece problemi olan insanlar için geçerli değil her anne adayı bunu düşünmeli..
benim arkadaşım geçen hafta 34.haftaya girdiği gün erken doğum yaptı suyu tükendi..
çocuk küvezde kalıyor..sağlığı iyi çok şükür ama çok küçük daha..o yüzdenden küvezde tutuluyor..
kesinlikle tam teşekkülü bir hastanede olması şart..
bende o yüzden 2 hastanede devam edeceğim..
özellerede bu konuda güvenmiyorum tehlikeli durumlarda son anda bizim hastaneye gönderiolar hastaları...çok zor ve kötü oluyor anneler için...

Seninde hayırlı olsun inşallah öyle olur canım aranıza geç katıldım tüp olunca kalp atışını duyana kadar yazmadım buraya. Evet hamilelik bulantısı diğer zamandakinden farklıymış daha ağır olurmuş seninde 4-5 gün şükür az olmuş

arada hala yokluyor canım..dün kesilinde korktum..
bebeğe birşeymi oldu dedim...hemen gebe polik. gittim ve gitmişkende bebeği ve kalp atışını duyduk şükür..
bugün biraz midem bulanıyor ama çok şükür öle fazla değil..
seninde tüp bebekmiş ne güzel aman nazar değmesinn..
Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuştursun inşşş

fiona
Tebrik ederim canım. Pitpitlar duyulmuş...
Darısı bana benim de tüp, ben dün gördüm keseyi....darısı bana ınş

Son düzenleme:

Bulantı birazda varlığını hissetmeni sağlıyor evet bende o da yok sürekli bi tedirginim amaherkeste bulantı olmaya bilirmiş. Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alarız bebeklerimizi.

fiona
Tebrik ederim canım. Pitpitlar duyulmuş...
Darısı bana benim de tüp, ben dün gördüm keseyi....darısı bana ınş

Hoş buldum arcabalim bende seni tebrik ederim çok şükür duyduk darısı başına inşallah canım

dün doktorumun verdiği testleri yaptırıp gösterdim çok şükür temiz çıktı 14 nisanda nasip olursa inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz

Anlıyorum, çok haklısın.. Bu doktor ve hastane konusu çok önemli. Gebeliğin sevincine heyecanına dalıp gerekli önemi vermemişim ben. Ama şimdi böyle zorda kalınca anladım. Tez zamanda bu işin bir hal çaresine bakmak gerek.

Hoş buldum arcabalim bende seni tebrik ederim çok şükür duyduk darısı başına inşallah canım

sağol canım benim..bizimkiler kıymetli bebişler ) yıllardır bu anı bekliyorduk dimi..Rabbimmm tümmmmm isteyip de olmayanların yardımcısı olsun..zor bir psikoloji..yaşayan bilir..bakalım biz de dün altın kesesini gördük dr kalp atışı aslında belli belirsiz duyulur ancak haftaya daha net olur dedi..ben de haftaya giderim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…