2014 Kasım Anneleri

hoşgeldinnnn inşallah devam edersin hep pozitif ol böylee eminim ki her işin rast gidicek
Allahım sana sağlıklı bi gebelik bi o kadar sağlıklı da bebeiş nasip etsin hep yüzünü güldürsün inşallahhhh

Yazarım canım benim saolun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım dış gebelik ihtimalinden uzaklaştık çok şükür değerlerim yükselmiş. Kese falan göremedik daha ama Pazartesi tekrar kontrol var. Artık hayırlısı dualarınız için teşekkürler. Allah herkesin yüzünü güldürsün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ümidini kesme hemen bebeginden bi dur kuzum sen ignelrine devam et bekle 1 hafta daha acele karar verme dusecgi varsa duser zaten ama belki de dusmeyecek kalp atisini 9. Haftada duyan var az dah sans tani lutfen kuzuna
benim ilk gebeligime 1 i prof 4 kisi mol gebelik dedi yani bir cesit kanser gibi birsey birde dalga gecti prof olan buna mi uzuluyorsunuz diye aptal herif,baska bi dr a gittik gayet iyi bisey yok dedi sonra ki haftalarda kalp atisini da gorduk pihtilasmadan kaybettim ama orada ve saglikliydi o yuzden ilaclarini kesme ve bekle baska dra git 1 hafta sonra

Ooooohhh çok sevindim biraz uyudum uyandım saat 2.30 du hemen kk ya girdim baktım mesajın yok bekledim yazmanı çok şükür inşallah keseyi de göreceksin hadi maşallah

Merhaba bende kocaeliden bebeğimin muhtemel doğum tarihi 2 kasım 28 yaşım ilk bebeğim olacak nasipse

Canım bence de bekle, bir doktora bağlı kalma.. Sonuçta bebeğin oradaymış inşallah kalp atışını da duyarsın ilerleyen günlerde..

Kızlar, bugün bebeklerimin kalp atışlarını duyacağım diye benim kalbim duracaktı neredeyse.. Doktorum acil ameliyata girdi randevum sarktı heyecan dorukta ama Allahtan eşim türlü şebekliklerle yanımdaydı da zaman geçti.. Ama iki miniğimi de gördüm, kalp atışlarını eşim benden önce gördü, sonra doktorumuz ikisininkini de dinletti bize.. Ben heyecandan rüyada gibiydim.

Allah'ım tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin inşallah.. Bu arada bulantı vs.. olmaması süper bir durummuş, bir sorun değilmiş..

Hayırlı olsun bebişin öncelikle.rabbim tamamına erdirsin. İnş. Senin ilk degerin kaçtı nasıl arttı.yazarmusun.
Benimde 14 şubat sat ama 21 martta ögrendim hamile oldgu degerim 23 dü.çok minikti. 2 gün sonra 77.13 oldu. Doktor artış iyi dedi ama korkuyorum dış gebelik olcak diye.yada kimyasal.2düşüğüm oldu geçen yıl. İnş saglıklıdır allahın izniyle. Salı günü kontrolüm var.ozamana kadar büyür ve keseyi görürüz inş.

gözün aydın canım :) nasıl bir duygu ikiz bebek taşımak?

canım beım ılk gebelıkte 12. haftada erkek olduğunu söylemıstı dr genelde 14-16. haftalarda bellı oluyor
kızlar selam.
burada bütün paylaşımları okuyamıyorsanız
sizleri facebooktaki 2014 kasım anneleri sayfama bekliyorum
facede bır sayfa var zaten nıhlee açtı senınkı farklımı oraya gel ıstrsen orda kalabalığız

canım ben premesis dıye bır ıalc kullanıyorum bulantı ıcın çokta faydası yok ama hıc olmazsa azda olsa rahatlatıyor bu ılac degıl sadece vıtamın ıcerıyor folıc calsıyum b6 vıtamını fln bu b6 vıtamını eksıklıgı yapıyomus bulantı bu ılacla takvıye yapınca vıtamını kesıyomus ulantıyı belkı daha bırkascgün kullanırsam faydası olur bugun 3. günüm henüz

Bulantın olmaması gerçekten süpermiş canım. Bende kusma yok ama bulantıdan mahvoluyorum. En sevdiğim şeylerden bile tiksinir oldum, çay ve ayran mesela. Allah hepimize yardım etsin inşallah...

iyiyim çok şükür oğluşumun bronşiti geçti keyfimiz yerinde akşam uykularıda düzene girmeye başladı çok şükür bu günümüzede ama benim başım mide yanmasıyla dertte çok fenayım sabahları midem delinmiş gibİ hissediyorum sen nasılsın arkadaşım

amin canım gerçekten muhteşem bi duygu hele seninki çifte kavrulmuşundan

csnım çok geçmiş olsun bende mide yanmasıyla savaşıyorum gün buyu geçmiyo uyursam rahatım sadece bana doktorum gaviscon naneli mide şurubu verdi hamiler için bi sor istersen doktoruna

bende bugün bulantılarım başladığı için aldım bu ilacı yarın kullanmaya başlıycam...
ama 30 tlydi ya bana pahalı geldi siz ne kadara aldınız?

Yeşil elma ye canım serumuda söyle mutlaka bugun hava güneşli balkona koydum masa orda kahvaltı yaptım iyi geldi kendini yormadan dışarı çık az yürü ya o bulantı tarif edilemez canım yaşayan bilir hiç bişey şifa olmuyo biliyorum suyu ihmal etme canım kaç haftalıksın bilmiyorum canım folic asit de yapıyo diyolar yarın hayırlı haberlerle gel canım

canım benim bir arkadaşım deli gibi tatlı yiyor cinsiyeti kız..(25 haftalık bebeği)
yani o ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı her zaman geçerli değil bence...
bir de aşerme için erken sanırım daha..
bende çok merak ediyorum cinsiyetini

Yok aşermiyorum hiç ama tiksinme başladı bende ki bu dönemlerde başlarmış tiksinmeler :)
Ben de pek inanmıyorum o tatlı ekşi meselesine aslında ama şu çin takvimini yaptım bi kaç doğuran ve cinsiyetini öğrenmiş olan arkadaşlarıma hepsi tuttu benimki de o takvime göre kız galiba :):):) tabi bu da tamamen eğlence amaçlı

bende yaptım onu oğlan diyo bana da bakalım kısmet
tiksinme değilde benim iştahım baya kapandı..
hamilelikten önce akşamları mutlaka abur cubur tatlı cips bişeyler yerdim..
artık hiç canım çekmiyo..

Bende hamileyim, kasim annesi olacagim insallah, ama cok yeni 962 cikti.. 2 gun gecikti reglim.. aile hekimi 2 -3 haftalik gibi dedi, kan testine gore, yarin kadin dogum doktoruna gidicem, karnim cok agriyor yalniz, normal mi bilmiyorum, midem de bulaniyor, gastritim var zaten,ne yesem eksiyo midem kusuyorum hep..
Kese yarin görünmezmis galiba erken diyorlar, hapa baslamam lazimmis ondan gidiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…