2014 Kasım Anneleri

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

Bende öyle düşündüm tatlım, belki pazartesi tekrar 1 e düşürür yada devam ettirir görcez artık hayırlısı...
Zaten çok şükür o günden beri olmadı daha.
Vala onlar yok ortalıkta canım yaa merak ediyorum bende özelden falan da yazdım ama yoklar çoktandır giriş bile yapmamış çoğu.

Günaydın anneler :)
Yeni gelenler hoşgeldiniz, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

öncelikle herkese selam.

allah kalp atışını duyanların hamile olanların gebeliğini devam ettirip kucağına almayı nasip etsin. malesef benim yine olmadı. bu 3. idi malesef çok üzgünüm zor yazıyorum buraya. az önce ultrasona girdim. bebek mevcut fakat kalp atışı negatif ve missed abortus açısından anlamlı bulunmuştur yazıyor kağıtta. missed abortus (düşük veya bozulmuş gebelik) demek. kanamam yok herhangi bir ağrım sancım yok ama malesef yine olmadı herşey allahtan diyorum kendimi avutuyorum ama her defasında böyle üzülmek malesef çok yıprattı beni. uzun bir süre gebelik düşünmüyorum artık. genetik testlerim mayısta çıkacak. bu akşam veya yarın acile gidip aldırıcam bebeğimi.doktorum polikinikte olduğu için mecburen ya düşmesini bekliyecem yada aldırıcam. allah bu duyguları düşmanımın başına bile vermesin çok zor arkadaşlar. malesef sizinle yoluma devam edemiyecem. rabbim yine böylesini uygun gördü bana. inanın sizleri unutmuycam inşalah hepiniz kucağınıza alırsınız. sizleri seviyorum allah yardımcınız olsun . hoşçakalın.

kaç haftalık canım? belki küçüktür daha. başka doktora da gitsen..

Şuan hastanedeyim 5 haftalık gebesin dediler 2 gün önce. Bugün doktora geldim tahliller için hala bebek göremiyor ultrasonda. Dış gebelik olabilir dedi. Hormonlarım çok düşükmüş kızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın. İçim burkuldu. Allah kimsenin sevincini yarım boynunu bükük bırakmasın dualarınıza ihtiyacım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

içini ferah tut canım, 5 haftada kese görünmeyebilir. bir daha ne zaman çağırdı dr?

tesekkürler cevabınız için, umarım hepimiz için herşey yolunda gider.

canım bende sata göre şu anda 6+0 ım ama yumurtlama tarihime göre yani hamile kaldığım güne göre 6+4 üm yani arada 4 gün fark var..adete yakın hamile kalmışsındır olabilir böyle bir şey tabiki panik yapma
herkesin yumurtlaması tam adetin ortasında olmuyo...ben 29 günde bir adet oluyodum ortasını 4 gün geçti yani 14. günde değil 19. günde hamile kaldım mesela o yüzden böyle farklı çıkıyor...
[/QUOTE]

kaç haftalık canım? belki küçüktür daha. başka doktora da gitsen..

yok canım normalde 8 haftalık olması lazımdı kağıtta 6+3 çıktı. özel görüntüleme cihazı ile görüntülendi (usg) bunda bile çıkmadıysa artık çıkmaz evet bebek 5. 8 mm gözüküyor. kısmet böyle imiş. başka hastanede de aynı şeyi diyecekler malesef.

Böyle insan çok kötü oluyor ne diyeceğini bilemiyor gerçekten
Yüce mevlam annelik duygusunu en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş. sana
lütfen moralini yüksek tut ve sana iyi gelecek insanlarla vakit geçir Allah her konuda yardımcın olsun

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun...
Yaşamış biri olarak seni iyi anlıyorum o yüzden ne söylesek tesiri olmayacağını biliyorum. Malesef suan burda hepimiz bu tehditle karşı karsıyayız, hele ben yarın ne olacağını bilmiyorum, her anne adayı endişe eder ama ben daha fazla çünkü başıma geldi ve yine gelme ihtimali yüksek.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah, ne vakit istiyosan o zaman hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al bu sefer canım... Kendine iyi bak ve asla ümitsizliğe kapılma...

Canım dualarım seninle, lütfen moralini yüksek tut, inşallah en kısa zamanda yoluna girer.
Ama kese gözüktü içinde bebek görünmüyosa sakın sakın aldırmaya kalkma daha 5 haftalık bebek görünmez zaten canım. İçini ferah tut, rabbim hayırlı haberlerle getirsin seni buraya inşallah...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum. ama biliyorum ve anlıyorum seni, içindeki acıyı. Bir iki gün daha bekle istersen, başka doktora git. Bazen geç görülebiliyor kalp atışı. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama bir ümit işte. Ben de 9 haftalıkken kalp atışı görünmeyip missed abortus teşhisi konunca inanmadım ama 4 doktor da aynı şeyi söyleyince, iki gün sonra kürtaj oldum. Ben hemen genetik testlerimi yaptırdım ve sonuç pıhtılaşma çıktı. Üzerinden 7-8 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri iğne oluyorum. Sen herhangi bir iğne ilaç kullanıyor muydun?
Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin, acını hafifletsin arkadaşım

hormon değerlerini yazabilir misin cnm?

Allah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda anne olmayı tattırır Mevlam sana...

İnşallah canım yaa ( korkuyorum

Son adet tarihim 21 Şubat
2 gün önceki beta hcg sonucum 755,28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…