Evet ben de hamileyim ama,lekelenmeler oluyo korkuyorum o yuzdem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim önceki sayfalarda benim panik halimi görmüş olabilirsin..endişe etmeni çok iyi anlıyorum.dr a mutlaka gitmelisin, bilmiyorum gittin mi de..ama lekeler önemli değil dedi.ancak kan gelirse ve daimi olursa bundan korkmak lazımmış..bana da iğne verdi...dün de yine dedi ki iğnee :)) ama gelirse dedi. yani çok dr lar ilgilenmiyorlar lekelerle...inşallah olmaz ve hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...
Allah razi olsun,icimi rahatlattin dr bana igne hap vermedi progstn degerin iyi dedi ama daha kimseye soyleme hamile oldugunu dusuk tehliken var dedi
anladım canım,sen hiç üzme kendini ,ben çalışıyorum doktorum rapor bile yazmadı evde yatıp kendi kendine kurma dedi ama ben akşam eve gidince direk uyuyorum zaten kafamı tutamadığım için oda yetiyor sanırım:) sen evdeyse ayaklarının altına yastık koy yat canım :)
canım benim önceki sayfalarda benim panik halimi görmüş olabilirsin..endişe etmeni çok iyi anlıyorum.dr a mutlaka gitmelisin, bilmiyorum gittin mi de..ama lekeler önemli değil dedi.ancak kan gelirse ve daimi olursa bundan korkmak lazımmış..bana da iğne verdi...dün de yine dedi ki iğnee :)) ama gelirse dedi. yani çok dr lar ilgilenmiyorlar lekelerle...inşallah olmaz ve hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...
Gidiyorum canim dr a igne ilac vermedi,amin guzel dilekletin icin saglikla kucagina alirsin insallah :)
Oyyy bebiş iyi olsun tabi sendee :))
Tatlım bu kanamaları hemen hemen her gebe yaşıyor, ciddiye alıp takibini yapın tabi ama çok kafana takıp kötü şeylere yoğunlaşıp canını sıkmaiğneni 2ye çıkarmasının sebebi doz olarak yetmediğini düşünmüştür belki,, bende dün dr.la konuştum 0,4 ten 0,6 ya çıkarmaya karar verdik.. Zaten gebelikte dr.lar bu iğne coraspin ve progestandan başka bişey öneremiyolar düşük tehlikesinde ya da kanamada. Mecbur dozu arttırıyorlar. İğnenin sana zararı yoksa arttırılması mantıklı olan umarım kanama kesilir ve herşey yolunda gider. . Bten'den haber var mı bide demetten?? Onlarıda merak ettim???
merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
öncelikle herkese selam.
allah kalp atışını duyanların hamile olanların gebeliğini devam ettirip kucağına almayı nasip etsin. malesef benim yine olmadı. bu 3. idi malesef çok üzgünüm zor yazıyorum buraya. az önce ultrasona girdim. bebek mevcut fakat kalp atışı negatif ve missed abortus açısından anlamlı bulunmuştur yazıyor kağıtta. missed abortus (düşük veya bozulmuş gebelik) demek. kanamam yok herhangi bir ağrım sancım yok ama malesef yine olmadı herşey allahtan diyorum kendimi avutuyorum ama her defasında böyle üzülmek malesef çok yıprattı beni. uzun bir süre gebelik düşünmüyorum artık.genetik testlerim mayısta çıkacak. bu akşam veya yarın acile gidip aldırıcam bebeğimi.doktorum polikinikte olduğu için mecburen ya düşmesini bekliyecem yada aldırıcam. allah bu duyguları düşmanımın başına bile vermesin çok zor arkadaşlar. malesef sizinle yoluma devam edemiyecem. rabbim yine böylesini uygun gördü bana. inanın sizleri unutmuycam inşalah hepiniz kucağınıza alırsınız. sizleri seviyorum allah yardımcınız olsun . hoşçakalın.
Şuan hastanedeyim 5 haftalık gebesin dediler 2 gün önce. Bugün doktora geldim tahliller için hala bebek göremiyor ultrasonda. Dış gebelik olabilir dedi. Hormonlarım çok düşükmüşkızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın. İçim burkuldu. Allah kimsenin sevincini yarım boynunu bükük bırakmasın dualarınıza ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaç haftalık canım? belki küçüktür daha. başka doktora da gitsen..
öncelikle herkese selam.
allah kalp atışını duyanların hamile olanların gebeliğini devam ettirip kucağına almayı nasip etsin. malesef benim yine olmadı. bu 3. idi malesef çok üzgünüm zor yazıyorum buraya. az önce ultrasona girdim. bebek mevcut fakat kalp atışı negatif ve missed abortus açısından anlamlı bulunmuştur yazıyor kağıtta. missed abortus (düşük veya bozulmuş gebelik) demek. kanamam yok herhangi bir ağrım sancım yok ama malesef yine olmadı herşey allahtan diyorum kendimi avutuyorum ama her defasında böyle üzülmek malesef çok yıprattı beni. uzun bir süre gebelik düşünmüyorum artık.genetik testlerim mayısta çıkacak. bu akşam veya yarın acile gidip aldırıcam bebeğimi.doktorum polikinikte olduğu için mecburen ya düşmesini bekliyecem yada aldırıcam. allah bu duyguları düşmanımın başına bile vermesin çok zor arkadaşlar. malesef sizinle yoluma devam edemiyecem. rabbim yine böylesini uygun gördü bana. inanın sizleri unutmuycam inşalah hepiniz kucağınıza alırsınız. sizleri seviyorum allah yardımcınız olsun . hoşçakalın.
öncelikle herkese selam.
Şuan hastanedeyim 5 haftalık gebesin dediler 2 gün önce. Bugün doktora geldim tahliller için hala bebek göremiyor ultrasonda. Dış gebelik olabilir dedi. Hormonlarım çok düşükmüşkızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın. İçim burkuldu. Allah kimsenin sevincini yarım boynunu bükük bırakmasın dualarınıza ihtiyacım var
canım ne diyeceğimi bilemiyorum. ama biliyorum ve anlıyorum seni, içindeki acıyı. Bir iki gün daha bekle istersen, başka doktora git. Bazen geç görülebiliyor kalp atışı. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama bir ümit işte. Ben de 9 haftalıkken kalp atışı görünmeyip missed abortus teşhisi konunca inanmadım ama 4 doktor da aynı şeyi söyleyince, iki gün sonra kürtaj oldum. Ben hemen genetik testlerimi yaptırdım ve sonuç pıhtılaşma çıktı. Üzerinden 7-8 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri iğne oluyorum. Sen herhangi bir iğne ilaç kullanıyor muydun?öncelikle herkese selam.
hormon değerlerini yazabilir misin cnm?Şuan hastanedeyim 5 haftalık gebesin dediler 2 gün önce. Bugün doktora geldim tahliller için hala bebek göremiyor ultrasonda. Dış gebelik olabilir dedi. Hormonlarım çok düşükmüşkızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın. İçim burkuldu. Allah kimsenin sevincini yarım boynunu bükük bırakmasın dualarınıza ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öncelikle herkese selam.
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun...
Yaşamış biri olarak seni iyi anlıyorum o yüzden ne söylesek tesiri olmayacağını biliyorum. Malesef suan burda hepimiz bu tehditle karşı karsıyayız, hele ben yarın ne olacağını bilmiyorum, her anne adayı endişe eder ama ben daha fazla çünkü başıma geldi ve yine gelme ihtimali yüksek.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah, ne vakit istiyosan o zaman hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al bu sefer canım... Kendine iyi bak ve asla ümitsizliğe kapılma...
Canım dualarım seninle, lütfen moralini yüksek tut, inşallah en kısa zamanda yoluna girer.
Ama kese gözüktü içinde bebek görünmüyosa sakın sakın aldırmaya kalkma daha 5 haftalık bebek görünmez zaten canım. İçini ferah tut, rabbim hayırlı haberlerle getirsin seni buraya inşallah...
canım ne diyeceğimi bilemiyorum. ama biliyorum ve anlıyorum seni, içindeki acıyı. Bir iki gün daha bekle istersen, başka doktora git. Bazen geç görülebiliyor kalp atışı. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama bir ümit işte. Ben de 9 haftalıkken kalp atışı görünmeyip missed abortus teşhisi konunca inanmadım ama 4 doktor da aynı şeyi söyleyince, iki gün sonra kürtaj oldum. Ben hemen genetik testlerimi yaptırdım ve sonuç pıhtılaşma çıktı. Üzerinden 7-8 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri iğne oluyorum. Sen herhangi bir iğne ilaç kullanıyor muydun?
Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin, acını hafifletsin arkadaşım
hormon değerlerini yazabilir misin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?