2014 Kasım Anneleri

Merhaba bende üye olmak istiyorum fakat özelden mesaj atamıyorum. Bilgilerimi burdan paylaşsam olur mu ??

ben de senin ayni.yasadiklarini yasiyorum. tatlinin hastasiyim ama canim hic tatli cekmiyor. bir de daha hamile oldugumu ogrenmeden once bir.ara.gozum kapaliyken gozumde canlandi. tipi.bile :) ama eslerin ellerini rahime koymasinda bir.enerji var bence. cunku benim de adetimin ilk gununde karin agrim cok olurdu. esim elini koyar ya da ovardi, gercekten gecerdi, simdi de oyle. ama cinsiyetleri 4. aydan once netlesmez diye biliyorum. Tabii ki su.anda ordaki pirinc tanesinin cinsiyeti belli ama bir.tek Allah.biliyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet haklısın henüz cinsiyeti öğrenmemize çok var Allah biliyor hiç ayırmıyorum erkek olsun kız olsun yeter ki sağlıklı olsun :)
Eşlerde ki o iyileştirici enerji gerçekten mucize gibi gündüz bazen işyerindeyken kasığım ağrıyor hemen eşimi gözlerim arıyor :):)

çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, umarım kısa sürede atlatırsın

canım sen doktorundan emin misin memnun musun? Bence kararını bir kez daha gözden geçir. Dış gebelik olabilir deyip seni korkutacağına, diğer testin üzerinden 2 gün geçince yani bugün senden 1 tüpcük kan aldıraydı da beta hcg ve progesteronuna baktıraydı madem. Öyle uzaktan bakmadan yorum yapmak ne kolay ya deli oluyorum böyle hastalarını korkutan şom ağızlı doktorlara...
Benim ilk baktırdığım beta hcg değeri 18 idi, 3 gün sonra 165 olmuş, he düşük mü düşük, ama önemli olan katlayarak artması.. Sonra 1 hafta daha bekledim ve vajinal ultrasonda gördüm keseyi. Demek ki neymiş, dış gebelik değilmiş.

kızlar selam.
burada bütün paylaşımları okuyamıyorsanız
sizleri facebooktaki 2014 kasım anneleri sayfama bekliyorum

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:

Canim ben.turgut ozal a gidiyrm 3 tandgmn tavsiyesi ile gittm,bi arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar ben hiç bişey yiyemiyorum yemek görmek bile istemiyorum ama bu durumdan vicdanım çok rahatsız yavrum beslenemiyor benim yüzümden

senin kemiklerin ağrıyor serum almadan önce benimde öyleydi kalcalarıma falan ağrılar girerdi. Bende bir özel hastaneye gidiyorum 2 3 güne bir serum yiyorum 200 lira paramı dayanır buna sonra dedimki devlete gideyim oradada aynı sey yapıcaklar nasılsa anamm bi gittim kalaballık kokuyoo insanı hayvan gibi çağırıyorlar acilde iki büklüm burnum tıkadım neyse 45 dakika acilde sıra bekle girdim serum taktı dedimki eşime bi sor içinde vitamin falan bulantı kesici varmı yok gerek yol demiş diyorumki ben o normal midesi bulananlardan değilim ölecem gecenin 3 ünden buyana 20 sefer çıkardım gidip intahar edecem yoksa inat etti yok vermedi ni serum taktı koca serum yarım saatte bitti kolum buz gibi oldu soğuk serum elim ayağım buz üzerime örtecek bişey yok musade odası tıklım tıklım herkesin basında üç kişi saygı yok vıdır vıdır konuşuyorlar kalktım kalkmamla çıkarmam bir oldu ama neler söylüyorum eşim aldı beni gene kendi hastaneme götürdü lanet olsun parasınında pulununda dedi sabaha kadar orda kaldım sabah geldim canı cehenneme çaresiz insanlara bu muamele nice insanlar var o şartlara bile razı ama yok işte genede sanslıyız sen bi taraftan özele devam et dediğin gibi biraz insan rahatlıyo bide boş zamanında you tubeda doğum klipleri izle doğum videosu değil ama iyi geliyoo

seninle satımız atnı hayırlı olsun

Sinirim bozuldu valla zaten cok normal sayılmam seninde allah yardımcın olsun
dualarımuz seninle cnm

12 haftada öğrendim ben ilkinde cnm
Geçmiş olsun zor zor hamilesin bide tedavisi olur insallah

Can degerlee 6000den sonra her iki gun artmiyor yavasliyor. En yuksek 9. Haftada en fazla 300000 kusure cikiyor ki cogu insan o kadara bile cikmaz. Ilk zamanlar gibi katlansa milyonlari bulur 6-7 hafta icin cok iyi bi deger bence seninki.

benim doktorum bir defa baktı değere sonra bakmadı bile, 7 haftada görünüyorsun artık bebek de kalp atışı da görünür. en garantisi o sanırım.

Canım benim uzun zamandır kulübe giremiyordum, bugün sondan geriye doğru bakayım dedim, bu mesajını görünce şok oldum. Öncelikle inşallah yazdığın gibi değildir, bebeğinin hâlâ yaşama şansı vardır umarım. Eğer gerçekten durum böyleyse lütfen kendini fazla yıpratma. İnşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına almak nasip olur. dualarım seninle, sen de dua et ve bizi habersiz bırakma. Sevgiyle...

Uzun zamandır giremiyorum, sayfalar çok ilerlemiş, çoğu şeyi okuyamadım ama gözüme çok üzücü şeyler de çarptı. Gborg ve eslaa arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişler, Allah sabır versin ve inşallah en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin. Buradaki diğer anne adayları inşallah hepimiz firesiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Mide bulantısı yaşayanlar yazmışlar, ben de onlardanım resmen hayatım felç oldu. çok fazla istifra etmiyorum ama sürekli midem ağzımda ve öğürüyorum, artık boğazımdan kan geliyor, kendimden tiksindim. tansiyonum çok düşük olduğu için ayakta duramıyorum, bu günler nasıl geçecek bilmiyorum, yoğun çalışan bir insanım. Araştırma görevlisiyim bütün işim kitapla ama resmen eğilemiyorum, direkt midem gidiyor elime kitap alamıyorum. doktora ders dönemindeyim, bir yığın sunumum ve yetiştirmek zorunda olduğum bir makalem var ama ben işe bile gidemedim bugün. Benim durumumda olanlar ne yapıyorsunuz, ilaç kullanıyor musunuz? benim doktor randevum c.tesi günü ancak o zaman sorabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ederim cnm allah hamilelerin duasını kabul edermiş dua et benm için kısmet değilmiş ama 2 gun o heyecanı yasamakta çok guzeldı allahım saglıklı bebegını kucagına almanı nasıp eder senınde ınsallah

İnşallah sağlıklı bir gebeliktir senin canım. İnşallah bizim de tabi...hiç bir şeyin garantisi yok, Allahım bize o duyguları sağlıklı ve hayırlı evlatlarla yaşatsın...öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…