2014 Kasım Anneleri

Evet folikasit ben de yapıyor, hiç bulanmaz midem ama akşam yemekten sonra folik asit içiyorum daha da su bile içemiyorum mide bulantısından ama benim ilaçlara karşı var bi bulantım bu yüzden hamileliğime yormuyorum bu durumu.

hayırlı olsunn
adet gününü 10-15 gün geçmesi lazım canım kese görünmesi için...

Kan alma durumu sık sık oluyor mu? hamilelik testi hariç kan verdiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle zamanlarda ne söylesek boğazımıza düğümleniyor.

Tüm içtenliğimle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Kendinizi kedere koyuvermeyin. Söylemek kolay elbette, ama yalnız olmadığınızı bilin, pek çoğumuzun başından benzer öyküler geçiyor/geçti. Ama siz hamile kalabilen ve derdine de devası çok şükür ki tıpta mevcut bir insansınız. Yaşadığınız şeyin çok yıpratıcı, üzücü, can yakıcı olduğunu inkar edemeyiz. Ama bundan sonraki sağlıklı gebeliğinizin hatırına, kendinizi bırakmayın üzüntüye. Geçecek bu günler.

Umuyorum tez zamanda bu üzücü durumu unutturacak sağlıklı, mutlu bir gebelik geçirir, hayırlısıyla güzel evladınızı kucağınıza alırsınız.
Tüm kalbimle kucaklıyorum.

Ben de deli gibi turşu yiyorum. Tatlıyı oldum olası çok yemem..
Bakalım ne olacak....ama içimden bir hissim var , o günleri görürsek nasipse bakıcam içimdeki his doğru mu :))

gözün aydın canım :) nasıl bir duygu ikiz bebek taşımak?

İlk öğrendiğimde çok şaşırdım ve korktum, endişelendim zira ben hep maksimum 1 çocuk derdim zaten ona da 35 olmadan son durak diye karar vermiştim ki Allah'ım büyük konuşturmaz işte hiç kimseyi.. Şimdiyse alıştım ve çok mutluyum, eminim ki çok zor olacak ama bir o kadar da mutluluk verici olacak..
Bulantın olmaması gerçekten süpermiş canım. Bende kusma yok ama bulantıdan mahvoluyorum. En sevdiğim şeylerden bile tiksinir oldum, çay ve ayran mesela. Allah hepimize yardım etsin inşallah...

Ben de olmamasına üzülürken doktorum benim de bulanmadı 9 ay boyunca dedi.. Daha ne olsun, içim rahatladı..

Güzel tanımlama, evet çifte kavrulmuş

Kan alma durumu sık sık oluyor mu? hamilelik testi hariç kan verdiniz mi?

Evet zaten suanda hamileler sağlık ocağındaki aile hekimliğine hamile olduğunu kan ve idrar test sonuçlarını vermek zorundalar yasal zorunluluk hemşire sizi heray cağırıp kontrol edicek kilo tansiyon ilerde tatanpz asılarımızı falan yapıcaklar bebekler doğuncada bebekleri ve düzenli asılarını sakın ihmal etmeyin duyrulur

Merhaba kızlar,

bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum

Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))

Son düzenleme:
Sayın nihhle yani hatice hanım gruba ekleyin bizi kızlar e kücük yazın ekim kasım anneleri:)) diye aratın suan 32 üyesi var

hayırlı olsunn
adet gününü 10-15 gün geçmesi lazım canım kese görünmesi için...
Cok teşekkurler.. yani bebek 4,5 haftalikken mi
Peki ilk hamileligim.. duşuk olma ihtimali ne. Kadar..
Korkuyorum cunkv. Bide adet 2 gun geçikti.. 692 iyı mi. Bu degerlerdn anlamiyorum ,hep karistiriyorum rakamlari.

İnanmıyorummmmm çok güzel bitasla iki kuşş ohhh hayırlı olsun

Son düzenleme:

Olabilir canım benim doktorum folic asidi kesti canım demir ilacı kullanıyorum

ayyy harikaaa yaa maşallahh tebrik ederim brownim Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza olsun bir de

Canım paylaştıkların ve desteğin için çok teşekkür ederim.
Doğru diyorsun, belki de kemiklerim ağırıyor, ben farkında değildim. Benimle insan gibi ilgilenicek bir doktor bulup bu sorunlarımı çözmem gerek. Yazık bana da, eziyet saatler geçiriyorum.
Ayrıca anlattığın hastane konusunu o kadar iyi anlıyorum ki. En zor anında, hastayken, muhtaçken bir de üstüne böyle kötü muamele görmek kahrediyor, çaresizliğe sürüklüyor. Ben biraz hastane araştırıyorum, Koru, HRS filan arayıp bilgi alıcam, gerekire gezicem. Artık maddi olarak zorlasa da bunun çaresi yok, bi şekilde halletmek zorundayım.

Videolara bakarım, merak ettim. Çok teşekkürler tavsiye için.
Bu arada umarım sen iyisindir, tüm arkadaşlar iyidirler.

Ne kadar sevindim adina 💗💗💗
Ikiz demek ki darisi basima insallah boyle haber alsam ucarim ben :) nornal gebelikmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…