Yeşil elma ye canım serumuda söyle mutlaka bugun hava güneşli balkona koydum masa orda kahvaltı yaptım iyi geldi kendini yormadan dışarı çık az yürü ya o bulantı tarif edilemez canım yaşayan bilir hiç bişey şifa olmuyo biliyorum suyu ihmal etme canım kaç haftalıksın bilmiyorum canım folic asit de yapıyo diyolar yarın hayırlı haberlerle gel canım
İstek gçnderdim kabul edilmedi mi ne nihlee demet benherkese merhabaa
Bende hamileyim, kasim annesi olacagim insallah, ama cok yeni 962 cikti.. 2 gun gecikti reglim.. aile hekimi 2 -3 haftalik gibi dedi, kan testine gore, yarin kadin dogum doktoruna gidicem, karnim cok agriyor yalniz, normal mi bilmiyorum, midem de bulaniyor, gastritim var zaten,ne yesem eksiyo midem kusuyorum hep..
Kese yarin görünmezmis galiba erken diyorlar, hapa baslamam lazimmis ondan gidiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sildim sana zahmet bidaha denermisinposta kutun doluymuş canım mesaj atılmıyo
posta kutun doluymuş canım mesaj atılmıyo
öncelikle herkese selam.
allah kalp atışını duyanların hamile olanların gebeliğini devam ettirip kucağına almayı nasip etsin. malesef benim yine olmadı. bu 3. idi malesef çok üzgünüm zor yazıyorum buraya. az önce ultrasona girdim. bebek mevcut fakat kalp atışı negatif ve missed abortus açısından anlamlı bulunmuştur yazıyor kağıtta. missed abortus (düşük veya bozulmuş gebelik) demek. kanamam yok herhangi bir ağrım sancım yok ama malesef yine olmadı herşey allahtan diyorum kendimi avutuyorum ama her defasında böyle üzülmek malesef çok yıprattı beni. uzun bir süre gebelik düşünmüyorum artık.genetik testlerim mayısta çıkacak. bu akşam veya yarın acile gidip aldırıcam bebeğimi.doktorum polikinikte olduğu için mecburen ya düşmesini bekliyecem yada aldırıcam. allah bu duyguları düşmanımın başına bile vermesin çok zor arkadaşlar. malesef sizinle yoluma devam edemiyecem. rabbim yine böylesini uygun gördü bana. inanın sizleri unutmuycam inşalah hepiniz kucağınıza alırsınız. sizleri seviyorum allah yardımcınız olsun . hoşçakalın.
gözün aydın canım :) nasıl bir duygu ikiz bebek taşımak?
Bulantın olmaması gerçekten süpermiş canım. Bende kusma yok ama bulantıdan mahvoluyorum. En sevdiğim şeylerden bile tiksinir oldum, çay ve ayran mesela. Allah hepimize yardım etsin inşallah...
iyiyim çok şükür oğluşumun bronşiti geçti keyfimiz yerinde akşam uykularıda düzene girmeye başladı çok şükür bu günümüzede ama benim başım mide yanmasıyla dertte çok fenayım sabahları midem delinmiş gibİ hissediyorum sen nasılsın arkadaşım
amin canım gerçekten muhteşem bi duygu hele seninki çifte kavrulmuşundan
csnım çok geçmiş olsun bende mide yanmasıyla savaşıyorum gün buyu geçmiyo uyursam rahatım sadece bana doktorum gaviscon naneli mide şurubu verdi hamiler için bi sor istersen doktoruna
Evet zaten suanda hamileler sağlık ocağındaki aile hekimliğine hamile olduğunu kan ve idrar test sonuçlarını vermek zorundalar yasal zorunluluk hemşire sizi heray cağırıp kontrol edicek kilo tansiyon ilerde tatanpz asılarımızı falan yapıcaklar bebekler doğuncada bebekleri ve düzenli asılarını sakın ihmal etmeyin duyrulurKan alma durumu sık sık oluyor mu? hamilelik testi hariç kan verdiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok teşekkurler.. yani bebek 4,5 haftalikken mi
hayırlı olsunn
adet gününü 10-15 gün geçmesi lazım canım kese görünmesi için...
İnanmıyorummmmm çok güzel bitasla iki kuşş ohhh hayırlı olsunMerhaba kızlar,
bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))
Hoşgeldin...aynı sayılırız ben de hesaplamama göre 5+2 yim ... Muayene oldun mu ?
Evet folikasit ben de yapıyor, hiç bulanmaz midem ama akşam yemekten sonra folik asit içiyorum daha da su bile içemiyorum mide bulantısından ama benim ilaçlara karşı var bi bulantım bu yüzden hamileliğime yormuyorum bu durumu.
Merhaba kızlar,
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
İnanmıyorummmmm çok güzel bitasla iki kuşş ohhh hayırlı olsun
senin kemiklerin ağrıyor serum almadan önce benimde öyleydi kalcalarıma falan ağrılar girerdi. Bende bir özel hastaneye gidiyorum 2 3 güne bir serum yiyorum 200 lira paramı dayanır buna sonra dedimki devlete gideyim oradada aynı sey yapıcaklar nasılsa anamm bi gittim kalaballık kokuyoo insanı hayvan gibi çağırıyorlar acilde iki büklüm burnum tıkadım neyse 45 dakika acilde sıra bekle girdim serum taktı dedimki eşime bi sor içinde vitamin falan bulantı kesici varmı yok gerek yol demiş diyorumki ben o normal midesi bulananlardan değilim ölecem gecenin 3 ünden buyana 20 sefer çıkardım gidip intahar edecem yoksa inat etti yok vermedi ni serum taktı koca serum yarım saatte bitti kolum buz gibi oldu soğuk serum elim ayağım buz üzerime örtecek bişey yok musade odası tıklım tıklım herkesin basında üç kişi saygı yok vıdır vıdır konuşuyorlar kalktım kalkmamla çıkarmam bir oldu ama neler söylüyorum eşim aldı beni gene kendi hastaneme götürdü lanet olsun parasınında pulununda dedi sabaha kadar orda kaldım sabah geldim canı cehenneme çaresiz insanlara bu muamele nice insanlar var o şartlara bile razı ama yok işte genede sanslıyız sen bi taraftan özele devam et dediğin gibi biraz insan rahatlıyo bide boş zamanında you tubeda doğum klipleri izle doğum videosu değil ama iyi geliyoo
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?