2014 Kasım Anneleri

Her gidildiginde kan veriliyor mu. Ya kan verirken bayiliyorum resmn. Damarlarm ince , elımden aliniyor. Mahfoluyorum.

Çoook tebrik ederim müthiş bi haber bu tatlım Rabbim size bağışlasın :) Peki normal yolla mı hamile kaldın tüp bebek mi?

Arkadaslar ilk ana sayfada ikizleride belirtsenize böylece o cifte mutluluklu anneleri takip edebiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım, çok teşekkür ederim. İnşallah iyi haberlerle gelirim, inşallah.

SAT'a göre 8. haftanın içindeyim ama en doğru bilgiyi doktor yarın verir sanırım.
Yeşil elma hiç aklıma gelmemişti, deneyeyim.

Olmazsa rapor filan ayarlayıp ben de haftaya biraz evde dinlenmek istiyorum, iş yerinde de ölü gibiyim çünkü, işe güce faydam da yok. O zaman belki sakin sakin kahvaltı edip biraz kendime gelince az yürüyüş filan yapabilirim. Açık hava bulantıyı geçirmese de biraz iyi geliyor, onu fark ettim.

Sana da çok kolaylıklar ve sağlık diliyorum. İnşallah ilerleyen haftalara ulaşmak bize de kısmet olur senin gibi.

canım sen eski hemşiresin biliyorsun özel görüntüleme merkezi ile görüntülendi alttan yani. bak resminide atıyorum. daha doktoruma gözükmedim. oda muhtemel aynı şeyleri söyler. benim durumumda insanların beklemesi zararlı canım biliyorsun kanamam felan yok. missed abortus açısından anlamlı bulundu yazıyor kağıtta crl yani bebek ise 5.8 mm. haftama göre bile değil kesem 6+3 te kalmış 10 gün önce 6 haftalıktı. yani bundan sonra sağlıklı bir gebelik devam edermi bilemiyorum . allah büyük ama bilemiyorum canım o umut gitti benden .

buda kese ve içindeki de bebek.

Harika, haber, çok tebrik ederim! :) Sağlıkla kucağınıza almak kısmet olsun inşallah :)

sağol canım allah razı olsun sizlerin ki devam etsin o yeter. nasip kasım değilmiş ne diyeyim sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim. inşallah zamanı gelince size yazarım burdan.

bebeğe gelince bilemiyorum canım bu ilk değil biliyorsun 3. bu artık anlıyorum doktorların bakışlarından hareketlerinden ve dediklerinden ben kağıdı doktora göstermeden anladım.ne diyeyim allah büyük hakkımızda hayırlısı.

Brownimmmm bende iki gün önce vajinal ultrasonla gördüm bebişlerimi benimkiler de ikiz ve kalp atışlarını bile dinletti doktorum ayy çok mutlu oldumm valla sürekli takipte olalım rabbim hepizimin bebeklerini korusun inşallahh

allah razı olsun canım derdimin devasını bilsem hiç durmuyacam ama. bundan sonra eğer hamile kalırsam çok düşünücem canım malesef bu anlamadan oldu ve yine hüsran sonuçta bu ilk değildi benim 3 idi. elden hiç bir şey gelmiyor kader böyle imiş umarım szin sapasağlam geçer hamileliğinizde biran önce kucaklarınıza alırsınız. allah sizlere bu acıları yaşatmasın. burda çok arkadaş yaşadı bu durumu ama inşallah ben son olurum.

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de hayatı felç olanlardanım. Ne yaptıysam fayda etmedi, edecek gibi de değil.
Yarın doktorum var, bi umut ilaç sorucam. Premesis vermişti daha önceden ama maalesef en ufak bir işe yaramadı.

Bir de umudum, bazen bulantılar pat diye gidibiliyormuş, yani bebeğe bişey olmadan, öyle normal kendi sürecinde. Bi sabah kalkıyormuşsun 10. haftada, 11. haftada, ya da 14. haftada örneğin, bi bakıyormuşsun ki bulantı filan yok. Bizim komşumuz doktor, o da çok bulantı çekmiş hamileyken. O söyledi bana dün. Bazen pat diye kesiliveriyor, umudunu yitirme dedi. Bekliyorum can havliyle.

Bulantı çeken herkese Allah'tan merhamet ve kolaylık diliyorum.

Rabbim bebişlere sağlık sıhhat versin onları korusun canım biz de katlanıcaz artık nasılsa geçicek kucağımıza alınca dertler bitecek allahın izniyle merak etme canım rapor al evde dinlenmeden geçmez canım

6+4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonda bebek 5+3 lük görünüyor dedi, kalp atımını görmemiz önemli olan, küçük olması bir sorun olmaz dedi. ama bu durumu yaşayan varmı acaba

Aynı durumu yaşıyorum arkadaşım, geçen hafta gittim inan kalp atışlarını duymamıza rağmen minik dedi bazen daha küçük olanlar düşüyor bazen daha sağlıklı gebeliklerde de düşük yaşanabiliyormuş sanırım ilk 3 ay bize moral verici konuşmayacaklar,bekleyeceğiz bende dikkat ediyorum ama kendimi fazla kaptırmıyorum,hayırlısı diyelim.

Ayy cok sevindim canimm ne cok ikiz bekleyen olduu masallahh

benim 6 7 8. Haftalar cok zordu cnm ama 9 inan bana daha rahat bulanıyoo bulanmasına ama 8. Haftaya göre süperim yani bir iki falan öğürüyorum sen git bi serum taksınlar bi enerjin gelsin bide varya bunları bir ay sonra hiç hatırlamıcan emin ol annelik böle bişey ben ilkini unutmasaydım ikincisini nasıl yapardım hadi sabret karnında bi otarafa bi butarafa kaydığı günleri hayal et ben 9. Ay uyumadım hiç gümdüz uyurdunsesi çıkmaz gece 12 uyanır bi ordan vurur bi burdan bi otarafa kayar sabah 6 da içerde durmaz tepinir uyandırır sabahın köründe gece 3 acıkırsın miden kazınır hadi kalk yemek yee açlıktan ölmüş gibi artık yanlız değilsin ve sana dair kararları alacal 3. Bir sahıs var bu daha baslangıç benim ailem ankarada sende ordamıydın ordaysan buluşuruz belki haaa karnımız kocaman herseyi yeriz doymayız falan hee

Kiyamam yaa cok uzuldum benim de iste hep boyle oluyor hic belirtim yokken bi gidiyorum kalp atisi durmus diyor bu aralar bende biraz tedirginim rabbim yarimcin olsun dr unla konus sana da bir sonrakine 0,6 clexan dekort ve coraspin versin bir sonrakine .sende guclu ol ve gitme her dr a gittigimde seninle paylasmak isterim sana da faydasi olsun diye benimde 4. Hamileligim 5. Bebegim biliyorsun rabbim bir daha sinamasin hic birimizi

ayyyyy süper hayırlı olsun arkaşım

Sayın nihhle yani hatice hanım gruba ekleyin bizi kızlar e kücük yazın ekim kasım anneleri:)) diye aratın suan 32 üyesi var
bi ben bulamadım şu topiği ya

Canlarım Nasılsıniz ben süperım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size de çok çok geçmiş olsun, sizin de ilk gebeliğiniz mi? İnsan tamamen Allah'a emanet olduğunu daha çok hissediyormuş bu dönemde, ertesi gün nasıl olacağını hatta on dakika sonrasını bile kestiremiyorsun. Tansiyonum düşük olduğu için ayakta da durmamamı söyledi doktor. Tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum bu yüzden. allah hepimize kolaylık versin, inşallah dediğiniz gibi rahata erişeceğimiz gün gelir. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sevgiyle...

csnım çok geçmiş olsun bende mide yanmasıyla savaşıyorum gün buyu geçmiyo uyursam rahatım sadece bana doktorum gaviscon naneli mide şurubu verdi hamiler için bi sor istersen doktoruna[/QUOTE]

Canım teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. C.tesiyi iple çekiyorum, inşallah soracağım doktora, illa ki rahatlatacak bir şey vermesi lazım, yoksa hiçbir iş yapamıyorum. Bugünleri hızla, sağlıkla atlatalım inşallah...

canım ben premesis dıye bır ıalc kullanıyorum bulantı ıcın çokta faydası yok ama hıc olmazsa azda olsa rahatlatıyor bu ılac degıl sadece vıtamın ıcerıyor folıc calsıyum b6 vıtamını fln bu b6 vıtamını eksıklıgı yapıyomus bulantı bu ılacla takvıye yapınca vıtamını kesıyomus ulantıyı belkı daha bırkascgün kullanırsam faydası olur bugun 3. günüm henüz[/QUOTE]

canım sana da çok geçmiş olsun, benim de bulantı başlayalı bir hafta oldu aslında ve bir haftada tükendim 12. haftada biteceğinden bahsediliyor, o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Doktora bu ilacı da soracağım, inşallah bende de faydası olur. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…