- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Evet zaten suanda hamileler sağlık ocağındaki aile hekimliğine hamile olduğunu kan ve idrar test sonuçlarını vermek zorundalar yasal zorunluluk hemşire sizi heray cağırıp kontrol edicek kilo tansiyon ilerde tatanpz asılarımızı falan yapıcaklar bebekler doğuncada bebekleri ve düzenli asılarını sakın ihmal etmeyin duyrulur
Merhaba kızlar,
bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))
Yeşil elma ye canım serumuda söyle mutlaka bugun hava güneşli balkona koydum masa orda kahvaltı yaptım iyi geldi kendini yormadan dışarı çık az yürü ya o bulantı tarif edilemez canım yaşayan bilir hiç bişey şifa olmuyo biliyorum suyu ihmal etme canım kaç haftalıksın bilmiyorum canım folic asit de yapıyo diyolar yarın hayırlı haberlerle gel canım
Canim ümidini kesme hemen bebeginden bi dur kuzum sen ignelrine devam et bekle 1 hafta daha acele karar verme dusecgi varsa duser zaten ama belki de dusmeyecek kalp atisini 9. Haftada duyan var az dah sans tani lutfen kuzuna
benim ilk gebeligime 1 i prof 4 kisi mol gebelik dedi yani bir cesit kanser gibi birsey birde dalga gecti prof olan buna mi uzuluyorsunuz diye aptal herif,baska bi dr a gittik gayet iyi bisey yok dedi sonra ki haftalarda kalp atisini da gorduk pihtilasmadan kaybettim ama orada ve saglikliydi o yuzden ilaclarini kesme ve bekle baska dra git 1 hafta sonra
Merhaba kızlar,
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
Merhaba kızlar,
: )))))))))))))[/Q
ayy harikaaa çokk sevindmmm muhteşem bi haber buuuuu
Canım benim uzun zamandır kulübe giremiyordum, bugün sondan geriye doğru bakayım dedim, bu mesajını görünce şok oldum. Öncelikle inşallah yazdığın gibi değildir, bebeğinin hâlâ yaşama şansı vardır umarım. Eğer gerçekten durum böyleyse lütfen kendini fazla yıpratma. İnşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına almak nasip olur. dualarım seninle, sen de dua et ve bizi habersiz bırakma. Sevgiyle...
Merhaba kızlar,
Böyle zamanlarda ne söylesek boğazımıza düğümleniyor.
Tüm içtenliğimle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Kendinizi kedere koyuvermeyin. Söylemek kolay elbette, ama yalnız olmadığınızı bilin, pek çoğumuzun başından benzer öyküler geçiyor/geçti. Ama siz hamile kalabilen ve derdine de devası çok şükür ki tıpta mevcut bir insansınız. Yaşadığınız şeyin çok yıpratıcı, üzücü, can yakıcı olduğunu inkar edemeyiz. Ama bundan sonraki sağlıklı gebeliğinizin hatırına, kendinizi bırakmayın üzüntüye. Geçecek bu günler.
Umuyorum tez zamanda bu üzücü durumu unutturacak sağlıklı, mutlu bir gebelik geçirir, hayırlısıyla güzel evladınızı kucağınıza alırsınız.
Tüm kalbimle kucaklıyorum.
Uzun zamandır giremiyorum, sayfalar çok ilerlemiş, çoğu şeyi okuyamadım ama gözüme çok üzücü şeyler de çarptı. Gborg ve eslaa arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişler, Allah sabır versin ve inşallah en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin. Buradaki diğer anne adayları inşallah hepimiz firesiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
Mide bulantısı yaşayanlar yazmışlar, ben de onlardanım resmen hayatım felç oldu. çok fazla istifra etmiyorum ama sürekli midem ağzımda ve öğürüyorum, artık boğazımdan kan geliyor, kendimden tiksindim. tansiyonum çok düşük olduğu için ayakta duramıyorum, bu günler nasıl geçecek bilmiyorum, yoğun çalışan bir insanım. Araştırma görevlisiyim bütün işim kitapla ama resmen eğilemiyorum, direkt midem gidiyor elime kitap alamıyorum. doktora ders dönemindeyim, bir yığın sunumum ve yetiştirmek zorunda olduğum bir makalem var ama ben işe bile gidemedim bugün. Benim durumumda olanlar ne yapıyorsunuz, ilaç kullanıyor musunuz? benim doktor randevum c.tesi günü ancak o zaman sorabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ah canım, çok teşekkür ederim. İnşallah iyi haberlerle gelirim, inşallah.
SAT'a göre 8. haftanın içindeyim ama en doğru bilgiyi doktor yarın verir sanırım.
Yeşil elma hiç aklıma gelmemişti, deneyeyim.
Olmazsa rapor filan ayarlayıp ben de haftaya biraz evde dinlenmek istiyorum, iş yerinde de ölü gibiyim çünkü, işe güce faydam da yok. O zaman belki sakin sakin kahvaltı edip biraz kendime gelince az yürüyüş filan yapabilirim. Açık hava bulantıyı geçirmese de biraz iyi geliyor, onu fark ettim.
Sana da çok kolaylıklar ve sağlık diliyorum. İnşallah ilerleyen haftalara ulaşmak bize de kısmet olur senin gibi.
6+4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonda bebek 5+3 lük görünüyor dedi, kalp atımını görmemiz önemli olan, küçük olması bir sorun olmaz dedi. ama bu durumu yaşayan varmı acaba
Merhaba kızlar,
benim 6 7 8. Haftalar cok zordu cnm ama 9 inan bana daha rahat bulanıyoo bulanmasına ama 8. Haftaya göre süperim yani bir iki falan öğürüyorum sen git bi serum taksınlar bi enerjin gelsin bide varya bunları bir ay sonra hiç hatırlamıcan emin ol annelik böle bişey ben ilkini unutmasaydım ikincisini nasıl yapardım hadi sabret karnında bi otarafa bi butarafa kaydığı günleri hayal et ben 9. Ay uyumadım hiç gümdüz uyurdunsesi çıkmaz gece 12 uyanır bi ordan vurur bi burdan bi otarafa kayar sabah 6 da içerde durmaz tepinir uyandırır sabahın köründe gece 3 acıkırsın miden kazınır hadi kalk yemek yee açlıktan ölmüş gibi artık yanlız değilsin ve sana dair kararları alacal 3. Bir sahıs var bu daha baslangıç benim ailem ankarada sende ordamıydın ordaysan buluşuruz belki haaa karnımız kocaman herseyi yeriz doymayız falan heeCanım paylaştıkların ve desteğin için çok teşekkür ederim.
Doğru diyorsun, belki de kemiklerim ağırıyor, ben farkında değildim. Benimle insan gibi ilgilenicek bir doktor bulup bu sorunlarımı çözmem gerek. Yazık bana da, eziyet saatler geçiriyorum.
Ayrıca anlattığın hastane konusunu o kadar iyi anlıyorum ki. En zor anında, hastayken, muhtaçken bir de üstüne böyle kötü muamele görmek kahrediyor, çaresizliğe sürüklüyor. Ben biraz hastane araştırıyorum, Koru, HRS filan arayıp bilgi alıcam, gerekire gezicem. Artık maddi olarak zorlasa da bunun çaresi yok, bi şekilde halletmek zorundayım.
Videolara bakarım, merak ettim. Çok teşekkürler tavsiye için.
Bu arada umarım sen iyisindir, tüm arkadaşlar iyidirler.
canım sen eski hemşiresin biliyorsun özel görüntüleme merkezi ile görüntülendi alttan yani. bak resminide atıyorum. daha doktoruma gözükmedim. oda muhtemel aynı şeyleri söyler. benim durumumda insanların beklemesi zararlı canım biliyorsun kanamam felan yok. missed abortus açısından anlamlı bulundu yazıyor kağıtta crl yani bebek ise 5.8 mm. haftama göre bile değil kesem 6+3 te kalmış 10 gün önce 6 haftalıktı. yani bundan sonra sağlıklı bir gebelik devam edermi bilemiyorum . allah büyük ama bilemiyorum canım o umut gitti benden .
buda kese ve içindeki de bebek.
Eki Görüntüle 1040722
Yok yok belli aralıklarla korkma ama onun ve senin sağlığın için benim kollarımı grsen acırsın o zamanHer gidildiginde kan veriliyor mu. Ya kan verirken bayiliyorum resmn. Damarlarm ince , elımden aliniyor. Mahfoluyorum.
ayyyyy süper hayırlı olsun arkaşımMerhaba kızlar,
bi ben bulamadım şu topiği yaSayın nihhle yani hatice hanım gruba ekleyin bizi kızlar e kücük yazın ekim kasım anneleri:)) diye aratın suan 32 üyesi var
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de hayatı felç olanlardanım. Ne yaptıysam fayda etmedi, edecek gibi de değil.
Yarın doktorum var, bi umut ilaç sorucam. Premesis vermişti daha önceden ama maalesef en ufak bir işe yaramadı.
Bir de umudum, bazen bulantılar pat diye gidibiliyormuş, yani bebeğe bişey olmadan, öyle normal kendi sürecinde. Bi sabah kalkıyormuşsun 10. haftada, 11. haftada, ya da 14. haftada örneğin, bi bakıyormuşsun ki bulantı filan yok. Bizim komşumuz doktor, o da çok bulantı çekmiş hamileyken. O söyledi bana dün. Bazen pat diye kesiliveriyor, umudunu yitirme dedi. Bekliyorum can havliyle.
Bulantı çeken herkese Allah'tan merhamet ve kolaylık diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?