sağol canım allah razı olsun sizlerin ki devam etsin o yeter. nasip kasım değilmiş ne diyeyim sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim. inşallah zamanı gelince size yazarım burdan.
bebeğe gelince bilemiyorum canım bu ilk değil biliyorsun 3. bu artık anlıyorum doktorların bakışlarından hareketlerinden ve dediklerinden ben kağıdı doktora göstermeden anladım.ne diyeyim allah büyük hakkımızda hayırlısı.
öncelikle herkese selam.
allah kalp atışını duyanların hamile olanların gebeliğini devam ettirip kucağına almayı nasip etsin. malesef benim yine olmadı. bu 3. idi malesef çok üzgünüm zor yazıyorum buraya. az önce ultrasona girdim. bebek mevcut fakat kalp atışı negatif ve missed abortus açısından anlamlı bulunmuştur yazıyor kağıtta. missed abortus (düşük veya bozulmuş gebelik) demek. kanamam yok herhangi bir ağrım sancım yok ama malesef yine olmadı herşey allahtan diyorum kendimi avutuyorum ama her defasında böyle üzülmek malesef çok yıprattı beni. uzun bir süre gebelik düşünmüyorum artık.genetik testlerim mayısta çıkacak. bu akşam veya yarın acile gidip aldırıcam bebeğimi.doktorum polikinikte olduğu için mecburen ya düşmesini bekliyecem yada aldırıcam. allah bu duyguları düşmanımın başına bile vermesin çok zor arkadaşlar. malesef sizinle yoluma devam edemiyecem. rabbim yine böylesini uygun gördü bana. inanın sizleri unutmuycam inşalah hepiniz kucağınıza alırsınız. sizleri seviyorum allah yardımcınız olsun . hoşçakalın.
hayırlı olsunn
adet gününü 10-15 gün geçmesi lazım canım kese görünmesi için...
Merhaba kızlar,
bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))
Canım benim adet tarihim 21 Şubat. Hamileliği de 26 Mart'ta öğrendim. Ve o gün testte beta hcg 758 çıktı. Bugün tekrar gittim yine kese falan göremedi. Dış gebelikten şüphelendi. Ama çok şükür beta yükselmiş dedi ve ben rahatladım. Özel bişey yapmadım arttırmak için. Bi dahaki kontrol salı günü. Umarım sende rahatlarsın gülerek çıkarsın o odadan... ÖpüyorumHayırlı olsun bebişin öncelikle.rabbim tamamına erdirsin. İnş. Senin ilk degerin kaçtı nasıl arttı.yazarmusun.
Benimde 14 şubat sat ama 21 martta ögrendim hamile oldgu degerim 23 dü.çok minikti. 2 gün sonra 77.13 oldu. Doktor artış iyi dedi ama korkuyorum dış gebelik olcak diye.yada kimyasal.2düşüğüm oldu geçen yıl. İnş saglıklıdır allahın izniyle. Salı günü kontrolüm var.ozamana kadar büyür ve keseyi görürüz inş.
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, umarım kısa sürede atlatırsın
canım sen doktorundan emin misin memnun musun? Bence kararını bir kez daha gözden geçir. Dış gebelik olabilir deyip seni korkutacağına, diğer testin üzerinden 2 gün geçince yani bugün senden 1 tüpcük kan aldıraydı da beta hcg ve progesteronuna baktıraydı madem. Öyle uzaktan bakmadan yorum yapmak ne kolay yadeli oluyorum böyle hastalarını korkutan şom ağızlı doktorlara...
Benim ilk baktırdığım beta hcg değeri 18 idi, 3 gün sonra 165 olmuş, he düşük mü düşük, ama önemli olan katlayarak artması.. Sonra 1 hafta daha bekledim ve vajinal ultrasonda gördüm keseyi. Demek ki neymiş, dış gebelik değilmiş.
kızlar ben vajinal ultrasondan baktırmak istemiyorum. karından kesenizi kaç haftalıkken gördünüz?
Canım ben 5+4te gördüm keseyi karından ben hiç vajinal baktırmadim şimdiye kadar
Canım ben 5+4te gördüm keseyi karından ben hiç vajinal baktırmadim şimdiye kadar
bir de o zaman bebek de görünmüş müydü ya da yolksac falan?
Yok canım sadece keseyi gördü eğer haftaya gelirsen bebeği görüruz ama 2hafta sonra gelirsen kalp atışlarını da görürüz dedi bana bıraktı bende iki hafta Sabrettim bebeği de kalp atışlarını da gördüm
sağol canım. bende garanti olsun diye 6 haftalık olunca gideyim ozaman...sen daha öncesinde kontrole gittin mi ilk miydi?
Ben hamile oldugumu öğrendim direk gittim o 2gün bekle dedi tekrar bakacağız kana dedi 2gün sonra tekrar gittim idrara sıkışıksan gelmişken bi bakayım kese belki görünür dedi küçücük nokta gibi gördü ama net görmem lazım dedi 4gün sonra tekrar çağırdı ölçecem dedi net olarak ne zaman gördü
yani yaklaşık 8 haftalıkken .ne güzel Allah tamamına erdirsin. benim ilki boş gebelikti. o yüzden acele etmek istemiyorum. iyice belli olsun öyle gidiyim istiyorum. keşke 8 haftalık olana kadar bekleyebilsem
Yok bence önce git dış gebelik olabilir çok tehlikeli onu Ekarte et için rahat etsin keseni gör sonra bebeği gör bence
boş gebelik olduğunu mu ne zaman gördü? 5 haftalıkken normal değil demişlerdi ben 10 haftalık olana kadar bekledim içim rahat etsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?