2014 Kasım Anneleri

Canım tekrar çok geçmiş olsun, yine de inşallah sonuçlar olumludur. Buradan ahkam kesmek kolay da senin için ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu ancak tahmin edebilirim. Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. Bugün ırgandı sofrasını işleten bir abla var uzun zamandır görmüyordum, oraya uğradım. Ablayı neredeyse tanıyamayacaktım, on yıl yaşlanmış resmen, şaşırdım haline. Meğer aralık ayında 19 yaşındaki oğlunu motor kazasında kaybetmiş. Hala kendime gelemedim. Bizim için daha hamilelğin başında evlat bu kadar değerliyken, Allah evlat acısı yaşayan herkese sabır versin hiçbir anneye bunları yaşatmasın. Senin için de canım kardeşim gerçekten yaşın çok genç, senin de yazdığın gibi biraz ara ver kendini toparla, ama ne olur olmayacak hissiyatına kapılma. Eğer evladının bu dünyada alacak nefesi varsa ne şartlarda olursa olsun Rabbim onu sana bağışlayacak. Kendin için ve bizim için dualarını esirgeme, habersiz de bırakma. Sevgiyle...

Canım benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm acinı yürekten paylaşıyorum umarım hersey yolunda gider bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçirirsin allahım yar ve yardımcın olsun

Aha sendemi ikiz gozun aydin :92::92::92::92::92::118::118::118::118:

Canım benim adet tarihim 21 Şubat. Hamileliği de 26 Mart'ta öğrendim. Ve o gün testte beta hcg 758 çıktı. Bugün tekrar gittim yine kese falan göremedi. Dış gebelikten şüphelendi. Ama çok şükür beta yükselmiş dedi ve ben rahatladım. Özel bişey yapmadım arttırmak için. Bi dahaki kontrol salı günü. Umarım sende rahatlarsın gülerek çıkarsın o odadan... Öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun ıkı saat uyumusum bı uyandım dehset agzım camur gıbı mıdem bulandı basladı bulantılarım artık
canım asure ıstıyor ne yapacam ben yaaa hala yemek derdındeyım

Doktoru değiştircem canım Bende sinirleniyorum böyle doktorlara.
Beta hcg artmış ilkinde 758 di şimdi 2035 falan olmuş 2 günde ama doktor kese bile görmüyor hala. Pazartesi ve salı son kontrolüme gidicem bu doktordaki. Şuan araştırıyorum doktor bulup bi düzene sokucam bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar az once gorundum dr.uma. 5+2'deyim. dr.um da 5 haftalik oldugunu soyledi. ilkin keseyi karindan goremedi. alttan muayene edince net bir sekilde gordu. gayet netti. karindan gorunmediginde sakin telaslanmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir de o zaman bebek de görünmüş müydü ya da yolksac falan?

Yok canım sadece keseyi gördü eğer haftaya gelirsen bebeği görüruz ama 2hafta sonra gelirsen kalp atışlarını da görürüz dedi bana bıraktı bende iki hafta Sabrettim bebeği de kalp atışlarını da gördüm

yani yaklaşık 8 haftalıkken .ne güzel Allah tamamına erdirsin. benim ilki boş gebelikti. o yüzden acele etmek istemiyorum. iyice belli olsun öyle gidiyim istiyorum. keşke 8 haftalık olana kadar bekleyebilsem

sağol canım. bende garanti olsun diye 6 haftalık olunca gideyim ozaman...sen daha öncesinde kontrole gittin mi ilk miydi?

Ben hamile oldugumu öğrendim direk gittim o 2gün bekle dedi tekrar bakacağız kana dedi 2gün sonra tekrar gittim idrara sıkışıksan gelmişken bi bakayım kese belki görünür dedi küçücük nokta gibi gördü ama net görmem lazım dedi 4gün sonra tekrar çağırdı ölçecem dedi net olarak ne zaman gördü

boş gebelik olduğunu mu ne zaman gördü? 5 haftalıkken normal değil demişlerdi ben 10 haftalık olana kadar bekledim içim rahat etsin diye

yani yaklaşık 8 haftalıkken .ne güzel Allah tamamına erdirsin. benim ilki boş gebelikti. o yüzden acele etmek istemiyorum. iyice belli olsun öyle gidiyim istiyorum. keşke 8 haftalık olana kadar bekleyebilsem

Yok bence önce git dış gebelik olabilir çok tehlikeli onu Ekarte et için rahat etsin keseni gör sonra bebeği gör bence

boş gebelik olduğunu mu ne zaman gördü? 5 haftalıkken normal değil demişlerdi ben 10 haftalık olana kadar bekledim içim rahat etsin diye

Anladım tatlım canını sıkma rahat ol vakit o kadar çabuk geçiyor ki ben nasıl rahatladigimi anlatayım benimde korkum fazlaydı hatta paranoyak derecesinde yani her akşam elimi karnıma koyup 99 kere Ya Mübdi dedim eşime de yaptırdım elini karnima koyup o da okudu o kadar ferahlık oldu ki anlatamam kimi inanmaz ama yinede aklında olsun internetten bulmuştum bunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…