Brownimmmm bende iki gün önce vajinal ultrasonla gördüm bebişlerimi benimkiler de ikiz ve kalp atışlarını bile dinletti doktorum ayy çok mutlu oldumm valla sürekli takipte olalım rabbim hepizimin bebeklerini korusun inşallahh
Cok teşekkurler.. yani bebek 4,5 haftalikken mi
Peki ilk hamileligim.. duşuk olma ihtimali ne. Kadar..
Korkuyorum cunkv. Bide adet 2 gun geçikti.. 692 iyı mi. Bu degerlerdn anlamiyorum ,hep karistiriyorum rakamlari.
Canım benim regl gününü 5 gün geçince karından çok rahat görünmüştü. kişiye göre değişiyor sanırım.
Hayirli olsun ikizleriniz rabbim kucaginiza aldiginiz gunleri gosterir insallah merak ettigim bir konu var beta sonuclariniz kacti benim sat 17 subat. 11 martta beta 45 ti 17 martta mens olmadim 20 mart ta testi yeniledik 5308 cikti 4 gun luk gecikmeyle fazla artmis benim beta. Ark. 700 800 lu seyler yazmis.sizlerin beta sonucu kacti. Sat a gore 5+4oldum kese ve kalp atisi icin bir gideyim diyorum gormus cogunuz simdiye kadar sabirliydim ikinci hamileligim oldugu icin fakat gece kotu ruya gordum olu dogum yapiyordum ruyada olsa huzursuz ediyor iste. En kisa zamanda esimin uygun oldugu anda gitmeliyim sabredemicem yada icim rahat edemicek.
Bebeklerini kaybeden anneler insallah tekrardan saglikli hamilelik gecirirsiniz hayirlisi ile hayirli evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz tum kalbimle diliyorum.
ayyy harikaaa yaa maşallahh tebrik ederim brownimAllah kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza olsun bir de
Ne kadar sevindim adina 💗💗💗
Ikiz demek ki darisi basima insallah boyle haber alsam ucarim ben :) nornal gebelikmiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çoook tebrik ederim müthiş bi haber bu tatlım Rabbim size bağışlasın :) Peki normal yolla mı hamile kaldın tüp bebek mi?
Harika, haber, çok tebrik ederim! :) Sağlıkla kucağınıza almak kısmet olsun inşallah :)
Merhaba kızlar,
bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))[/Q
ayy harikaaa çokk sevindmmm muhteşem bi haber buuuuu
Brownimmmm bende iki gün önce vajinal ultrasonla gördüm bebişlerimi benimkiler de ikiz ve kalp atışlarını bile dinletti doktorum ayy çok mutlu oldumm valla sürekli takipte olalım rabbim hepizimin bebeklerini korusun inşallahh
Ayy cok sevindim canimm ne cok ikiz bekleyen olduu masallahh
Aha sendemi ikiz gozun aydin:92::92::92::92::92::118::118::118::118:
Merhaba tebrik ederim bebislerini hayirli olsun ultrason fotografini ekleyebilirmisin eger senin icin siki ti olmazsa banada ikiz demislerdi ikinci ultrasonda tek dediler ama ben iki kese gordugumu dusunuyorum sartlandim galiba
aaa maşallah canım :) çok sevindim
merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah bebeklerimizi korusun ve bizlere bagıslasın...
Ben tedavideydim iğne tedavisiyle normal yoldan hamile kaldım..
doktorum ilk muayenede ikinci keseyi görmüş ama bebek göremeyince ben panık olmayayım diye söylememiş.
düşük tehdidi olarak düşündüm dedi,bu gidişimde vajınal bakınca tam net olarak anlasıldı ve o anda söyledi.
Ultrason kagıdını eklmemi istemiş bir arkadaş,bebekler iki ayrı kesede oldugundan ayrı ayrı cekılmıs resımleri...
tek kagıtta iki kese görüntülenmedi yani..
RooSE,
Canım görüşelim sık sık evet başka ikiz anneleri varmı bilmiyorum ama fikir alısverısıne cok ihtiyacımız olacak.
Güzel yürekli arkadaşımmm...inş tahlillerin sonucunda iyi bir doktorla sağlıklı bir gebeliğe adım atarsın arkadaşım..ağlamam durdu sen beni yine ağlattın güzel manada. canım rabbim böylesini uygun gördü tek dileğim kimseye yaşatmasın. ben alıştım diyordum ama yok ne alışması 3. bu her defasında tükendim. her şeyi geçtim malesef bu durum evime de yansıdı. kimseden çıkaramadığım sinirimi eşimden çıkardım. halbuki adamın ne suçu var. şuan evet üzülmemem lazım annemlerde aynı şekilde söylüyor ama elimde değil canım ya benimle aynı zamanda hamile kalanlar doğurdu onları gördükçe acım tazeleniyor. evet daha yaşım 24 çok gencim herkes öyle söylüyor ama şu genç yaşımda çok acı çektim .hem ruhen hem bedenen. allah başka acılar vermesin evet yüzünü görsek daha kötü onların allah bin kat yardımcısı olsun. ama her hamileliğimde ben zaten korkuyordum bundan sonra ne kadar sağlıklı bir hamilelik yaşarım bilmiyorum kendim açımdan. ama artık geçmişi geride bırakmam lazım belki 3 belki 5 ay bilmiyorum size mutlaka yazıcam burdan hamile kaldığımda. şimdilik doğum kontrol hapı ile yoluma devam edicem. en azından bütün riskleri kaldırmak adına şu 3 ay bir geçsin testlerim çıksın güzel de bir doktor bulucam sonra yoluma devam edicem allahın izni ile.
allah sizlere bu acıları yaşatmasın canlarım. inanın canı gönülden tek istediğim bu .bazen hakkımızda hayırlısı olan acı çekip mutlu sona ulaşmak olur. ama allah sizlere acı çektirmeden mutlu sona ulaştırsın. bazı arkadaşlarımda benimle aynı durumda. ben zaten onları hep anladım yaşamayan bilemez kelimesi çok doğru. o yüzden yazdıklarımla üzmeyin kendinizi. dualarım hep sizinle inşallah sağlıcakla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.
bir söz var
ÜZÜLME ! ÇÜNKÜ YARADAN UMUDU EN ÇARESİZ ANLARDA YOLLAR diye.allah umudumuzu yitirmesin içimizden . hiç biriniz pes etmeyin sonucu görmeden. allah o mucizeleri yaratıyorsa bir sebebi var. hepinize hayırlı geceler.
merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah bebeklerimizi korusun ve bizlere bagıslasın...
Ben tedavideydim iğne tedavisiyle normal yoldan hamile kaldım..
doktorum ilk muayenede ikinci keseyi görmüş ama bebek göremeyince ben panık olmayayım diye söylememiş.
düşük tehdidi olarak düşündüm dedi,bu gidişimde vajınal bakınca tam net olarak anlasıldı ve o anda söyledi.
Ultrason kagıdını eklmemi istemiş bir arkadaş,bebekler iki ayrı kesede oldugundan ayrı ayrı cekılmıs resımleri...
tek kagıtta iki kese görüntülenmedi yani..
RooSE,
Canım görüşelim sık sık evet başka ikiz anneleri varmı bilmiyorum ama fikir alısverısıne cok ihtiyacımız olacak.
merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18:
Şuan hastanedeyim 5 haftalık gebesin dediler 2 gün önce. Bugün doktora geldim tahliller için hala bebek göremiyor ultrasonda. Dış gebelik olabilir dedi. Hormonlarım çok düşükmüşkızlar dua edin tahlil sonuçlarım iyi çıksın. İçim burkuldu. Allah kimsenin sevincini yarım boynunu bükük bırakmasın dualarınıza ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim sat da 19 subat. ben de bu aksam tekrar. gorunucem. en son 18.martta.tam 28 gunlukken hcg 175 cikmisti..bakalim bu aksam keseyi gorebilecek miyiz. Bu ilk aylarda gercekten cok sabirsiz oluyoruz. insan bir iki hafta daha beklemek istemiyor. su son 9 gun ne kadar zor gecti valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canım keseyi görürsün de kalp atışı için erken olabilir..
bir de kötü rüyalar oluyo hamilelikte sakın kafanı takma düşünme gördüğün rüyaları çok fazla...
evet yaa oluyor..benim başımda 2 gündür korkutuyorlar rüyamda..uyuyamıyorumm ardındann
selammm bende ankarada yaşıyorumm.. bilgileri benlede paylaşırsan bende faydalanırım :) 5 haftalığım bende
Kızlar günaydınlar facebook grubunun ismi tam ne? Birde link atabilir misiniz Teşekkürler
canım ben yatmadan 3 kere ayatel kürsi okuyorum o zaman rahat uyuyorum ama unutunca sıkıntı oluyor...felak nas da okuyabilirsin...
ben hayatımda ilk defa karabasanla uğraştım rüyamda..çok korktum...
merhaba cnaım ben de ankaradayım:) hayırlı olsun bebeğin cnaım
canım bende fatiha nas felak okuyyp yatarım hep zaten..
ama 2 gecedir kötü kötü rüyalar görüyorum..
hep yakınlarıma birşey görüyorum ağlayyarak uyanıyorum..
şeytan uğraşırmış böle zamanlarda...
Allah korusunnn :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?