evet bende öyle duydum o yüzden 3 kere ayetel kürsi okuyorum koruyo insanı ve evindekileri...
(ayetel kürsiyi yatmadan 1 kere okursan kendini, 3 kere okursan ev ahalisini, 7 kere okursan tüm mahalleyi koruyor)
bir de uyumadan önce "Allah'ım şeytandan ve onun gösterdiği anlamsız rüyalardan sana sığınırım" diye dua et..bunun Arapçası vardı ama ben ezberleyemedim Türkçesini söylüyorum...3 ayetel kürsi ve bu duayı okuyunca bebek gibi uyursun inşallah...
gunaydınlarr bugun dra gıdecegım dua edın
heyecan dorukta
Rabbim sizi ve meleğinizi korusun. Güzel haberlerle dönmeniz dileğiyle...
gunaydınlarr bugun dra gıdecegım dua edın
heyecan dorukta
Kızlar günaydınlar facebook grubunun ismi tam ne? Birde link atabilir misiniz Teşekkürler
Güüüü nayyyyy dıııııınnnn garındaşlarım doktora gitcekler çooook güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Benim de dünden beri kahverengi yerine siyah leke geliyoor :/
İğnelere devam ediyorum. Vesvese gelse de napayım dr normal diyor.
Ayrıca kabız oldumo kadar su içmeme rağmen....hayırlısı bakalım.
ekim kasım anneleri:)) şeklinde yaz çıkıyo canımBen de giremiyorum yahuu ;/
senin zamanın gelmiş benim de pazartesi var kontrolüm kalp atımları gümbür gümbür olmuş mu fiye kontrol edicek doktorumaminn canımm inş....
ayy bugümm cumaaa yarınn c.tesi içim kıpır kıpırrrr
canım doktorun normal diyorsa normaldir sıkma canını dinlen ağır kaldırma..
bende çok fena kabızdım geçen hafta hatta hep burada yazıyordum..
sabah akşam ılık suya kuru kayısı koydum yedim suyunuda içtimm.. birde yatmadan tatlı kaşığı ile zeytinyağı yuttum o şekilde geçirdim canım..
sakın zorlama çıksın diye..
bunları yapabilirsin...
senin zamanın gelmiş benim de pazartesi var kontrolüm kalp atımları gümbür gümbür olmuş mu fiye kontrol edicek doktorum
sevgili arkadaşlar size bir sorum olcak. Şlk günden başlayan kese görüncekmi, kalp atışı duyulcak mı, şimdi de kalp atışı devam edicekmi sürekli bir kaygı durumu sizlerde de varmı? ben ilk günden beri sürekli bir kaygı tasa içerisindeyim. Bu hep böyle mi devam edicek. Sürekli kaybetme duygusu ile mi yaşıcaz ? Yada bu durum bana özgü bi şey mi? Benim gibi hisseden varmı aranızda. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
canım bende de var hep..önce kese görüncekmi dış gebelik olurmu diye korktum...keseyi gördük bu seferde kalp atışı duyulcakmı boş gebelik olabilirmi diye korktum hep...şimdi kalp atışını duydum...bu seferde 2'li test zamanı geliyor onun korkusu başladı hep aklım oarada..
sanırım ben çok tedirgin bir hamile olcam 9 ay nasıl geçer böle bilmiyorummm
ekim kasım anneleri:)) şeklinde yaz çıkıyo canım
canım doktorun normal diyorsa normaldir sıkma canını dinlen ağır kaldırma..
bende çok fena kabızdım geçen hafta hatta hep burada yazıyordum..
sabah akşam ılık suya kuru kayısı koydum yedim suyunuda içtimm.. birde yatmadan tatlı kaşığı ile zeytinyağı yuttum o şekilde geçirdim canım..
sakın zorlama çıksın diye..
bunları yapabilirsin...
ben ikili teste gelemedim kalbi durucak die korkuyorum. Eşimde kızıyor böyle olmaz die ama elimde değil. Hafta başında sabah uyandım ve kendimi kötü hissettim gün boyu böyle devam edince eşim dr. a götürdü içimi rahatlatmak için en fazla 2-3 gün rahattım şimdi tekrar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?