6 haftalıkken gideyim o zaman. o zamana kadar sıkıntı olmaz heralde. kese ancak görünür zaten değil mi
Anladım tatlım canını sıkma rahat ol vakit o kadar çabuk geçiyor ki ben nasıl rahatladigimi anlatayım benimde korkum fazlaydı hatta paranoyak derecesinde yani her akşam elimi karnıma koyup 99 kere Ya Mübdi dedim eşime de yaptırdım elini karnima koyup o da okudu o kadar ferahlık oldu ki anlatamam kimi inanmaz ama yinede aklında olsun internetten bulmuştum bunu da
Beta hcg 5000 olunca net görünüyor senin şimdi tam kaç gün oldu bide hangi gün kanına baktırdin kaç çıktı sonuç söyle hesaplayalim bi tatlım
Doktora gitme acilde bile bakarlar yarın önce bi kanına baktır tatlım düzenli artması çok önemlikanıma baktırmadım kidr a gitmeye korkuyorum.
Doktora gitme acilde bile bakarlar yarın önce bi kanına baktır tatlım düzenli artması çok önemli
peki.çok sağol ilgilendiğin için :)
Selam canlar, sayfalara bakamadım bile ekrana bakınca kafam zonkluyor.Günlerdir süren başağrım bugün tavan yaptı:2: Pazartesi doktor kontrolüm var umarım keseyi görürüm.
Merhaba kızlar,
bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))
hoşbulduk canım daha muayene olmadım bu cumartesiye randevu aldım.sen?
Merhaba canım geçmiş olsun umarım yolunda gider hersey haberdar et bizi de mutlaka
Merhaba kızlar,
bugün kalp atışlarını görmek için randevum vardı yazmıstım..
Biz gittik karından baktı bebek var ama kalp atısları görülmedi vajınal muayene yapalım dedi: )
Neyse kabul ettim doktor yüzünde bir gülümsemeyle müjdemi isterim brownim iki kese görüyorum
ve ikisininde kalpleri atıyor dedi..Ben bi aptallaştım doktora yemin et dedim resmen rezil oldum
Kızlar şuan şoktayım ve sizlerle bu sevincimi paylaşmak istedim İKİZLERİM oluyooooor
: )))))))))))))
buldum canım ama ordan herzaman yaxmam ya seviyorum burayı benAyşeonur bulamadınmı grubu?
Katıldım ama gruba bişeyler yazmayınca görünmüyomuAyşeonur bulamadınmı grubu?
kizlar az once gorundum dr.uma. 5+2'deyim. dr.um da 5 haftalik oldugunu soyledi. ilkin keseyi karindan goremedi. alttan muayene edince net bir sekilde gordu. gayet netti. karindan gorunmediginde sakin telaslanmayin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Katıldım ama gruba bişeyler yazmayınca görünmüyomu
Canım tekrar çok geçmiş olsun, yine de inşallah sonuçlar olumludur. Buradan ahkam kesmek kolay da senin için ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu ancak tahmin edebilirim. Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. Bugün ırgandı sofrasını işleten bir abla var uzun zamandır görmüyordum, oraya uğradım. Ablayı neredeyse tanıyamayacaktım, on yıl yaşlanmış resmen, şaşırdım haline. Meğer aralık ayında 19 yaşındaki oğlunu motor kazasında kaybetmiş. Hala kendime gelemedim. Bizim için daha hamilelğin başında evlat bu kadar değerliyken, Allah evlat acısı yaşayan herkese sabır versin hiçbir anneye bunları yaşatmasın. Senin için de canım kardeşim gerçekten yaşın çok genç, senin de yazdığın gibi biraz ara ver kendini toparla, ama ne olur olmayacak hissiyatına kapılma. Eğer evladının bu dünyada alacak nefesi varsa ne şartlarda olursa olsun Rabbim onu sana bağışlayacak. Kendin için ve bizim için dualarını esirgeme, habersiz de bırakma. Sevgiyle...
Ooooohhhçok sevindim biraz uyudum uyandım saat 2.30 du hemen kk ya girdim baktım mesajın yok bekledim yazmanı çok şükür inşallah keseyi de göreceksin hadi maşallah
bugun ıkı saat uyumusum bı uyandım dehset agzım camur gıbı mıdem bulandı basladı bulantılarım artık
canım asure ıstıyor ne yapacam ben yaaahala yemek derdındeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?