2014 Kasım Anneleri

6 haftalıkken gideyim o zaman. o zamana kadar sıkıntı olmaz heralde. kese ancak görünür zaten değil mi

Beta hcg 5000 olunca net görünüyor senin şimdi tam kaç gün oldu bide hangi gün kanına baktırdin kaç çıktı sonuç söyle hesaplayalim bi tatlım

teşekkür ederim. ben inanıyorum. zaten o kadar çok dua ettim ki Allahıma 2 ay sonra yeniden hamileyim çok şükür bekletmedi Rabbim

Selam canlar, sayfalara bakamadım bile ekrana bakınca kafam zonkluyor.Günlerdir süren başağrım bugün tavan yaptı:2: Pazartesi doktor kontrolüm var umarım keseyi görürüm.

peki.çok sağol ilgilendiğin için :)

Rica ederim canım inan bu sıkıntılar hiç bitmiyor kese olacak mı dış gebelik mi diyorsun sonra görüyorsun bu sefer bebek olacak mı onu da görüyorsun sonra kalp atışı olacak mı o da geçiyor şimdide 12hafta bi geçse diye bekliyorum düşük tehlikesi var yani sonuç olarak hiç bitmiyor korkular sen rahat ol Rabbim yar ve yardımcın olsun her zaman yardimci olurum haber ver merak ederim seni

Selam canlar, sayfalara bakamadım bile ekrana bakınca kafam zonkluyor.Günlerdir süren başağrım bugün tavan yaptı:2: Pazartesi doktor kontrolüm var umarım keseyi görürüm.

Merhaba canım geçmiş olsun umarım yolunda gider hersey haberdar et bizi de mutlaka

Merhaba tebrik ederim bebislerini hayirli olsun ultrason fotografini ekleyebilirmisin eger senin icin siki ti olmazsa banada ikiz demislerdi ikinci ultrasonda tek dediler ama ben iki kese gordugumu dusunuyorum sartlandim galiba

aaa maşallah canım :) çok sevindim

Hayırlı olsun ozaman minik bebişin :)
Darısı bana salı günü gelmek bilmiyo inş görürz keseyi.artmıştır deger inş. Vallahi telaşlanmamakelde deilki insan panik oluyo.

ağlamam durdu sen beni yine ağlattın güzel manada. canım rabbim böylesini uygun gördü tek dileğim kimseye yaşatmasın. ben alıştım diyordum ama yok ne alışması 3. bu her defasında tükendim. her şeyi geçtim malesef bu durum evime de yansıdı. kimseden çıkaramadığım sinirimi eşimden çıkardım. halbuki adamın ne suçu var. şuan evet üzülmemem lazım annemlerde aynı şekilde söylüyor ama elimde değil canım ya benimle aynı zamanda hamile kalanlar doğurdu onları gördükçe acım tazeleniyor. evet daha yaşım 24 çok gencim herkes öyle söylüyor ama şu genç yaşımda çok acı çektim .hem ruhen hem bedenen. allah başka acılar vermesin evet yüzünü görsek daha kötü onların allah bin kat yardımcısı olsun. ama her hamileliğimde ben zaten korkuyordum bundan sonra ne kadar sağlıklı bir hamilelik yaşarım bilmiyorum kendim açımdan. ama artık geçmişi geride bırakmam lazım belki 3 belki 5 ay bilmiyorum size mutlaka yazıcam burdan hamile kaldığımda. şimdilik doğum kontrol hapı ile yoluma devam edicem. en azından bütün riskleri kaldırmak adına şu 3 ay bir geçsin testlerim çıksın güzel de bir doktor bulucam sonra yoluma devam edicem allahın izni ile.

allah sizlere bu acıları yaşatmasın canlarım. inanın canı gönülden tek istediğim bu .bazen hakkımızda hayırlısı olan acı çekip mutlu sona ulaşmak olur. ama allah sizlere acı çektirmeden mutlu sona ulaştırsın. bazı arkadaşlarımda benimle aynı durumda. ben zaten onları hep anladım yaşamayan bilemez kelimesi çok doğru. o yüzden yazdıklarımla üzmeyin kendinizi. dualarım hep sizinle inşallah sağlıcakla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.

bir söz var

ÜZÜLME ! ÇÜNKÜ YARADAN UMUDU EN ÇARESİZ ANLARDA YOLLAR diye.allah umudumuzu yitirmesin içimizden . hiç biriniz pes etmeyin sonucu görmeden. allah o mucizeleri yaratıyorsa bir sebebi var. hepinize hayırlı geceler.

Ooooohhh çok sevindim biraz uyudum uyandım saat 2.30 du hemen kk ya girdim baktım mesajın yok bekledim yazmanı çok şükür inşallah keseyi de göreceksin hadi maşallah

Teşekkür ederim tatlımm inşalllaaah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun ıkı saat uyumusum bı uyandım dehset agzım camur gıbı mıdem bulandı basladı bulantılarım artık
canım asure ıstıyor ne yapacam ben yaaa hala yemek derdındeyım

O bulanti oyle berbatki anlatilmaz yasanir bende istah gitti ogur bogur haldeyim ilk hamileligim de dogurana kadar devam etti bunda bakalim ne kadar surer.

Asure a101 de satiliyor gonlunu gorecek kadar idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…