2014 Kasım Anneleri

Korunuyoduk ama bir kere kacamak yapmis esim bir kereden hisey olmaz dedim kendimi teselli ettim ama oldu . Hayirlisi benim icin cok zor olacaj ama yapacak bosey yok allahin bir lütfu isteyip olmayan milyonlarca insan var

bende tam tersi çok derin uyuyorum maalesef. oğlum var 27 aylık. gece uyanmış susamış duymamışım. eşim vermiş suyunu. normal gık dese duyardım koşardım odasına
cnm hayırlı olsun gebeliğin..
kan testi yaptınmı beta hcg kaç çıktı...:26:

Canim bende ayni seyleri yasadim ben 2010 temmuzda evlendim esim polis okuluna gitti geldigi zaman hamaile kalmistim martta hamileligimin 24. Haftasina kadar hersey cok yolundaydi cok rahat bir hamilelik gevirsim taki o geceye kadar 2011 16 agustosta bebegimi kaybettim bende olume dogurdum bebegimi . Sonrasinda sutum kesilmedi bir sene ara ara dostinex kullandim. Sonra hamile kaldim dusuk yaptim 7 haftalikken sonrasinda iki ay sonra tekrar hamile kaldim tekrar 6 haftalik dusuk yaptim. Hemen aratirma yaptirdik hic bir problem cikmadi genetik testlwr ve pıhtılaşma hicbir sıkıntı yok dediler. Sonrasinda 2013 martta Hüma sultan ima hamile kaldim 18 haftalikken vajinamda baski hissiyle doktora gittim ve rahim agzim 2 cm kalmisti . Amliyatta cok riskli bisey zaten doktorum ameliyat tavsoye etmiyorum ilaclarla goturucez bu isi dedi ve guvendim . Allaha sukur kizim zamaninda olmada sekiz aylikken cok saglikli bir sekilde dunyaya geldi cok sancili bir surecti. Serumlar haplar neler neler 5 aya kadar 5 kilo almistim ama serumlarla uc gunde 5 kilo daha aldim. Sonrasinda tekrar serumlar la 5 daha zaten hamilelik kilolari toplamda 19 kilo aldim. 32 haftalikken sancilandim zeynp kamilde yattim iki kerw ciger gelistirici igne vuruldum. 36 haftasi bitti 37 den 2 saat aldi ve kalp atislari nst de 40 a kadar düştüğü icin acil sezeryana aldilar gece ikide ve kizimi kycagima aldim.

Suanda kiIm dört bucuk aylik ve ben tekrar hamileyim 1 aralik muhtemel dogum tarihi ve ben serklaj yaptırmayı düşünmüyorum . Yine ilaç larla atlaticam inşallah. Çünkü cok riskli bişey oldugunu soyledi doktorum ben doktoruma guvendim sonucu güzel oldu sende doktoruna guven bence

Korunuyoduk ama bir kere kacamak yapmis esim bir kereden hisey olmaz dedim kendimi teselli ettim ama oldu . Hayirlisi benim icin cok zor olacaj ama yapacak bosey yok allahin bir lütfu isteyip olmayan milyonlarca insan var

kız hayırlı olsun
ben bunu bi doğayım hemen bidaha hamiş olmayı düşünüyom..
ilk yıllar zor olur ama sonradan okadar hoşki..
ben sana hep desteğim..çatır çatır doğarsın bikeredede büyütürsün.
bak gör ..

İnşallah öyle olacak inşallah kız olurda kızımın arkadasa ıhtıyacı olmaz hıçbir zaman

hımm:26:ben 7 gün sonra yaptırdım 317.6
düşük mü sence
senin onbin lerde benim üçyüzlerde

canım 10bin değil bin otuz :)

fark olur canım bu hormon kişiden kişiye değişir. düşünme böyle şeyler. sat ne zamandı snein. benim 28 şubat

canım 10bin değil bin otuz :)

fark olur canım bu hormon kişiden kişiye değişir. düşünme böyle şeyler. sat ne zamandı snein. benim 28 şubat
kuzum benim satım 19 şubat..
yanlış okumuşum..zaten matematiğim kötü

Kızlar canım çok fena etli acılı patlıcan yemeği , taze fasülye , enginar, kıymalı kabak , çilek , karpuz , erik, kavun çekiyor dr mayısa kadar alma dedi off allahım nasıl bekliyorum şu mayıs ayını bi bilsenizzzz :131::121:

ulaaaaa bukadar hamişin içinde bunlar sayılırmı..
pıçaklarım seni laaa..

Ayy benim de dün seftali cekti cok fena:) esim aradı ama bulamadı malesef... Dondurmayla kandırdım kendimi bende:)

Bende de var aynı sıkıntı doktor duphalac diye bi surup verdi. Bitkisel bi şurup. Gebelere veriliyormuş. Doktorunu ara sor kullanabilirmiyim diye. Ben rahat ettim onunla cnm.

İlk bebek için şanssızlık tabi artık anne sütü alamayacak ama bence onlar için de sizin için de daha iyi beraber büyüyecekler ne kadar güxel.. Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşaallah:)

merhaba kızlar dün doktora gittim son anda ayakta duracak gücüm yoktu artık serum takıldı vitamin takviyesi falan... ultrason muaynemizdede 2.4 cm göründük ama bebeğe bağlı bir kist var dedi doktor sık gördüğümüz bişe değil dedi organ gelişimi oluştukça kaybolabilirde takip edicez ilerleyen haftalarda dedi oğlumdada 16. haftada beyninde koroid pleksus kisti vardı ilerleyen haftalarda kaybolmuştu çok zor bi gebelik geçirmiştim çok şükür sağsalim doğdu 4 yaşına geldi inş. bu yavrumda sağsalim doğar ve büyür ama insan kafasına takıyor elimde değil...

Benimde iştah çok açık kötü oldu bu durum, dayanamadım aldım çilek valla. kayınvalidem eşimi fiştiklemiş çilek yemesin iz olur bebekte diye, güle güle yedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…