allah yadımcın olsun canım korunmuyomuydun :?
hayırlısı olsun pıhtıalsma ıcın ıgne fln kullanırsın rahım agzınıda 18.haftada fln dikiş atıyoalr öyle doğum yapan tanıdıkalrım var ıyı ılgılı bır dra gitmen önemli
cnm hayırlı olsun gebeliğin..bende tam tersi çok derin uyuyorum maalesef. oğlum var 27 aylık. gece uyanmış susamış duymamışım. eşim vermiş suyunu. normal gık dese duyardım koşardım odasına
kızlar slm benim hikayem biraz acıklı ama genede yazmak istedim 4 yıllık evliyim ve ilk iki yıl bir kez kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım defalarca doktora gittim bende pko eşimde de morfoloji sorunu vardı normal yolla bebeğiniz olmaz dediler gittiğim doktorlar fakat maddi olarak tüp bebeğe elverişli bir bütçemiz yoktu zamanna bıraktım ve geçen sene şubat ayında hamile olduğum öğrendim 13 martta da boş gebelik olduğunu ve ogün kürtaj oldum...kürtajdan sonra 3 ay korunma süresi vardı 4. ayda temmuzda tekrar hamile olduğumu öğrendim herşey sorunsuz gidiyordu taki 21 haftalık olana kadar 21 haftalık olduğunda karnıma bir ağrı girdi ve hemen hastaneye gittik doğum başlamış dediler ve 11.12.2013 bebeğimi ölüme doğurdum çok büyük bir travmaydı loğusalığım bitmeden regli oldum ve 22 şubatta tekrar hamile olduğumu öğrendim hem pko hem kanda pıhtılaşma hemde rahim ağzı yetmezliğim var gebeliğim devam edermi bilemiyorum ama aranıza katılmak istedim yaşım 28 ilk bebeğim olacak kısmetse...Rabbim bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsunn
cnm hayırlı olsun gebeliğin..
kan testi yaptınmı beta hcg kaç çıktı...:26:
Korunuyoduk ama bir kere kacamak yapmis esim bir kereden hisey olmaz dedim kendimi teselli ettim ama oldu . Hayirlisi benim icin cok zor olacaj ama yapacak bosey yok allahin bir lütfu isteyip olmayan milyonlarca insan var
iyi akşamlar kızlar ben bebeğimi kaybettim sizlere sağlıklı doğumlar dilerim
yaptırdım canım batdan 4 gün sonra 1030 çıktı :)
kız hayırlı olsun
ben bunu bi doğayım hemen bidaha hamiş olmayı düşünüyom..
ilk yıllar zor olur ama sonradan okadar hoşki..
ben sana hep desteğim..çatır çatır doğarsın bikeredede büyütürsün.
bak gör ..
hımm:26:ben 7 gün sonra yaptırdım 317.6
düşük mü sence
senin onbin lerde benim üçyüzlerde
kuzum benim satım 19 şubat..canım 10bin değil bin otuz :)
fark olur canım bu hormon kişiden kişiye değişir. düşünme böyle şeyler. sat ne zamandı snein. benim 28 şubat
İnşallah öyle olacak inşallah kız olurda kızımın arkadasa ıhtıyacı olmaz hıçbir zaman
Kızlar canım çok fena etli acılı patlıcan yemeği , taze fasülye , enginar, kıymalı kabak , çilek , karpuz , erik, kavun çekiyor dr mayısa kadar alma dedi off allahım nasıl bekliyorum şu mayıs ayını bi bilsenizzzz:131::121:
ulaaaaa bukadar hamişin içinde bunlar sayılırmı..
pıçaklarım seni laaa..
Yaa sorma ne çektiğimi off bitek ben mi bu kadar istiyorum acaba 9 ayı kaç kiloyla kapatıcam bilmiyorummm
Kızlar canım çok fena etli acılı patlıcan yemeği , taze fasülye , enginar, kıymalı kabak , çilek , karpuz , erik, kavun çekiyor dr mayısa kadar alma dedi off allahım nasıl bekliyorum şu mayıs ayını bi bilsenizzzz:131::121:
Herkes faceye geçmiş sanırım ama bende kullanmıyorum umarım cevap yazan olur banabir haftadır kabızlık çekiyorum bol su içmeme ve sabahları kayısı yememe rağmen geçmedi. Ve gece agriyla uyandım basur olmuşum bugün okula gitmedim çok şiddetli ağrım. Sıcak su banyosu tehlikeli ne yapabilirim yardım edebilecek olan var mı?
Kizlar ben 2013 kasım annesiyim 17 kasimda kizimi kucagima aldim 28 subatta adet okdum en son adetim 3 gun gecmisti esim bugun test aldi ve hamileyim inanamıyorum bebegim daha 4, 5 aylik sadecw anne sütü ile besleniyor. Karnimdaki bebege aciyim kizimami kendimemi bilemedim . Ilerde kizim icin cok iyi olacak ama ben mahvolucam. İnşallah saglikli bir sekildw bu evladimi da kucagima alirim saka gibi yaaaaaa. Bir nisan sakasi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?