2014 Kasım Anneleri

Sağol canım benim en son adet 24 Şubat doktor 11 Nisan da çağırdı kalbini duyacakmışsız birde bana progestron folikasit ve coraspirin verdi.

bende acıkmakk bende meyve sebze et yemek istiyorummm...ama geri çıkacağını bilerekk yiyemiyorumm....geçsinn bu günlerrrr

Hiç bir belirti yok yalnızca uyku basıyor. uyursamda kafam kalkmıyor.

Ahh canımmm inşallah en kısa zamanda geçer bende istifra yok ama akşama doğru mide kazınmasına ek olarak yoğun bi bulantı geliyor ki sorma hele akşam yemeği yapmak benim için tam bir işkence kaç kere öğürerek çıkıyorum mutfaktan yemekten sonra biraz dursada geri geliyot bulantı kazıntı zorla bişeyler yiyorum bu ara tuzlu salatalık iyi geliyo bunada şükür rabbim aratmasın tabii bu günlerimizi

Benim doktorum böyle durumlarda ceviz yememi tavsiye etti bir iki ceviz yada yeşil elma ile açlığını bastır karbonhidrat yeme dedi.

Sağol canım benim en son adet 24 Şubat doktor 11 Nisan da çağırdı kalbini duyacakmışsız birde bana progestron folikasit ve coraspirin verdi.

şekerimmm canımm kimlerriiii görüyorummm buradaaaa...ayy süperrr mutlu oldummmmm

bende acıkmakk bende meyve sebze et yemek istiyorummm...ama geri çıkacağını bilerekk yiyemiyorumm....geçsinn bu günlerrrr

Canımmm az kaldı baktımda 12. Haftada azalarak kayboluyormuş bende birazdan yemek yapmak için kalkıcam yine öğürcem boş boş çok kötü yaabunada şükür tabii

umarım çabuk geçer aslında çok iştahlı biriydim hatta çok kilo alıcam diye üzülmüştüm ama bakalım belki ilerleyen zamanlarda değişir durum. ben de sadece çilek yemekten hoşlanıyorum ama şimdi okudum leke fln olur diye inşallah dokunmamışımdır yüzüme gözüme. Allah kolaylık verir inşallah hepimize

Benim doktorum böyle durumlarda ceviz yememi tavsiye etti bir iki ceviz yada yeşil elma ile açlığını bastır karbonhidrat yeme dedi.

Cevizi bende denedimde faydası olmuyor canım ya fındık alıyım barii

Canımmm az kaldı baktımda 12. Haftada azalarak kayboluyormuş bende birazdan yemek yapmak için kalkıcam yine öğürcem boş boş çok kötü yaabunada şükür tabii

ayy sorma birde o boş öğürme denen şey yokmuuu o beni daha çok yoruyor...şükür Rabbime şükür bugün biraz iyiyimm...ama yağlı hiçbirşey ağzıma almıyorum..
domates peynir zeytin kekik böle ekmek arası şeyler... yada peynirli tost...bunlar benim yeme öğünlerimmm...

Bende de var aynı sıkıntı doktor duphalac diye bi surup verdi. Bitkisel bi şurup. Gebelere veriliyormuş. Doktorunu ara sor kullanabilirmiyim diye. Ben rahat ettim onunla cnm.

Canim ne kadar iciyorsun? Kaç ml koyuyorsun? Aile hekimine soyledim sende doktor veriyor deyince aldım.

annemle evimizin arası 10 dakika ama açlık duygusunu unuttum ben, sürekli tokum. geçen çok sevdiğim bi yemeği yaptık beraber bir çatal bile yiyemedim . herkes üzüldü abarttılar o ayrı . ağzım da hep pas tadı . kahvaltı bile yapamıyorum.
sormak istediğim bir şey var herkeste bebeğin için yemen şart deyip duruyor kuru yemiş protein gibi doktorla daha konuşamadım bu konuyu daha kanımla besleniyor benim bildiğim 3. aydan sonra yenenler bebek için önemli diyebiliyorum . Kızlar sizce?

İlk 3 ay bebek bişey yemesen bile besleniyor o konuda rahat ol yani dr un dediğine göre

Selamlar herkese. Bugün 9+4 teyim. Mide bulantım iki gündür aşırı arttı, baş ağrısı da cabası. Allah hepimize sağlık versin. İşler de yoğun, inşallah hemen geçer şu ilk üç ay...

Herkese merhaba güzel anneler;
geçmişe dönük okudum biraz, şikayetler hep aynı mide bulantısı mide kazınması halsizlik uyku
ben çalışıyorum iştahım normal ama istediğim birşeyde olsa yedikten sonra içim bulanıyor iki saat sonra midem kazınıyor
iş yerinde ya tuzlu kraker yada iki tuzlu badem atıyorum ağzıma ara öğünde yeşil elma yiyiyorum genelde ekşi ekşi (tatlıyı 1,5 aydır ağzıma sürmedim)
akşamları patates haşlamayı öneriyorum tuzluyorum ve yoğurtluyorum oda güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…