Hayırlı olsun minik keseniz :) benim bugünki muayenemde gördük keseyi 6.6mm 10 gün sora rabbimin izniyle kalp etışını duyarız inş. Nasıl belirtiler varmı.bulantın başladımı. Sat ne buarada.
Benim 14 şubat ama geç döllenme olabilir dedi doktor.hayırlısı.
Hayırlı olsun minik keseniz :) benim bugünki muayenemde gördük keseyi 6.6mm 10 gün sora rabbimin izniyle kalp etışını duyarız inş. Nasıl belirtiler varmı.bulantın başladımı. Sat ne buarada.
Benim 14 şubat ama geç döllenme olabilir dedi doktor.hayırlısı.
keşke bende acıksammidem çok kötü son iki haftadır, ağzımın tadı hiç yok. sanki demir yemişim gibi.sürekli gaz dolu midem canım hiç bir şey istemiyor.hamileyken annesine yakın olanlar tadını çıkarsın anne yemekleri yesin bol bol.
Canım şu açlıktan bende müzdaribim sendede aç kalınca aşırı bi halsizlik oluyo muyani sanki günlerce yememiş bir halsizlik ve açlık ona bağlı bi mide ağrısı yemek yiyince biraz düzeliyorum kan geliyo yüzüme gözüme 2 saat sonra yine aynı :18:
Sağol canım benim en son adet 24 Şubat doktor 11 Nisan da çağırdı kalbini duyacakmışsız birde bana progestron folikasit ve coraspirin verdi.
bende acıkmakk bende meyve sebze et yemek istiyorummm...ama geri çıkacağını bilerekk yiyemiyorumm....geçsinn bu günlerrrr
Benim doktorum böyle durumlarda ceviz yememi tavsiye etti bir iki ceviz yada yeşil elma ile açlığını bastır karbonhidrat yeme dedi.
şekerimmm canımm kimlerriiii görüyorummm buradaaaa...ayy süperrr mutlu oldummmmm
Çok sağol benim içinde sürpriz oldu İnşallah sağlıkla kucağımıza almakta kısmet olur.
Canımmm az kaldı baktımda 12. Haftada azalarak kayboluyormuş bende birazdan yemek yapmak için kalkıcam yine öğürcem boş boş çok kötü yaabunada şükür tabii
Bende de var aynı sıkıntı doktor duphalac diye bi surup verdi. Bitkisel bi şurup. Gebelere veriliyormuş. Doktorunu ara sor kullanabilirmiyim diye. Ben rahat ettim onunla cnm.
keşke bende acıksammidem çok kötü son iki haftadır, ağzımın tadı hiç yok. sanki demir yemişim gibi.sürekli gaz dolu midem canım hiç bir şey istemiyor.hamileyken annesine yakın olanlar tadını çıkarsın anne yemekleri yesin bol bol.
ayy çok sevindimm fıstıüımmm ne zaman öğrendinnn...şimdi kaç haftalıksınnnn
annemle evimizin arası 10 dakika ama açlık duygusunu unuttum ben, sürekli tokum. geçen çok sevdiğim bi yemeği yaptık beraber bir çatal bile yiyemedim . herkes üzüldü abarttılar o ayrı . ağzım da hep pas tadı . kahvaltı bile yapamıyorum.
sormak istediğim bir şey var herkeste bebeğin için yemen şart deyip duruyor kuru yemiş protein gibi doktorla daha konuşamadım bu konuyu daha kanımla besleniyor benim bildiğim 3. aydan sonra yenenler bebek için önemli diyebiliyorum . Kızlar sizce?
Canim ne kadar iciyorsun? Kaç ml koyuyorsun? Aile hekimine soyledim sende doktor veriyor deyince aldım.
Vayy 5 çocuk maşalllahhhh)
Düşüncesi bile güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?