Arzu, benim de tüp bebiş. Hesaplamanı dr un neye göre yaptı. Sata göre mi transfere göre mi. Kaçıncı gün embriyosu senin..
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.................... diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Selaaam kızlar!
Diğer gruptan buraya transfer oldum.
Bi Merhabanızı alırım.
Kizlar bir sey soracagm .kese nasil buyuyor? Kalp atislari kacinci haftada basladi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana da oluyor canm 2 - 3 gundur sanci giriyr. Bakalim bende bugun dr a gidecegm. Cok heyecanliyim
canım benmki 5. gün blastokist transferi.. sata göre hesaplama yaptı dr um
netteki blastokist hesaplamasına göre 3 gün büyükdr umu dikkate alıyorum ama ben
geçmiş olsun canım bende de aynı durum var sıcak banyodan kaçın bence
bana kayısılı yoğrt iyi geliyor ılık su içmeye çalış aslında kayısı da yiyormşsun ama Allah'ım yardım etsin
herkese kucak dolusu selamlar.. bende kasım annesiyim inşallah..
gebelik çizelgesini nerdn hazırladınız bende istiyorummmm
benim 6+4 te vajinal yoldan kalp atışı duyulmuştu.
Cok sabirsizm sanirim :)) ben henuz 5 + 5 teym biraz daha sabir . Tsk ederm canm
hem kabızlıkla hem de boğaz ağrısı ile başım dertte kabızlığa çözüm buldum gibi, kuru kayısıları kaynatıp sabah ılık olarak aç karnıma bir bardak içiyorum, tiksindim artıkama şu boğaz ağrısına ne yapmalı bulamıyorum, vicks kullansam zararlı mı acaba?
bu arada tüm yeni arkadaşlara hayırlı olsun, rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin, hepimizin inşallah
herkese allah tamamına erdirsin inşşşşşş çok üzgünüm bundan 22 gün önce oğlum bronşıti diye röntgen cektirdi ve ben tedavisiz hamile kalamıyorum diye korunmuyordum ki oğlum 14 aylık ve hamile kamayıncada rahattım ne tesadüfki bu ay gecikmem oldu ben bu gün 2 test yaptım pozitif cıktı eşim bana destek olacağı yerde kalbimi kırıp buruyor kan testi yaptım yarın çıkcak ben 3 isemiyordum her iki çocuğumada büyük tedaviler sonucu kavuştum elbetteki şuan hamileysen getirecem tek korkum onun zarar görmüş olabileceği sizlerden yorum istiyorum(( kızlar ALLAHIM sağlıklı birşekilde nasip et bende kasım annesi olucam
Cok sabirsizm sanirim :)) ben henuz 5 + 5 teym biraz daha sabir . Tsk ederm canm
adet dönemime 4 gün kala benimde röntgen çektirmem gerekti. Bebek istediğimiz için kandan test de yapıldı. 4 gün önce belli olur demişlerdi. ama değerim 0 çıktı, ve ben röntgen çekildim. üstelik 5 gün kas gevşetici ve ağrı kesici kullandım. Sonra öğrendim ki hamileyim. Ben de çok panik olmuştum. Ama doktorum hamile olduğunu bilmeden yaptığın şeyler bebeği etkilemez için rahat olsun dedi. Zaten etkilenmiş olsa bile düşükle sonuçlanıyomuş. üstelik artık oldukça az radyasyon ayıyor cihazlar. Diş ve akciğer röntgenleri de en az radyosyonlu olanlarıymış. Kİ anladığım kadarıyla siz çekilmediniz bile.. İçiniz rahat olsun..
herkese kucak dolusu selamlar.. bende kasım annesiyim inşallah..
gebelik çizelgesini nerdn hazırladınız bende istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?