2014 Kasım Anneleri

Arzu, benim de tüp bebiş. Hesaplamanı dr un neye göre yaptı. Sata göre mi transfere göre mi. Kaçıncı gün embriyosu senin..

canım benmki 5. gün blastokist transferi.. sata göre hesaplama yaptı dr um
netteki blastokist hesaplamasına göre 3 gün büyük dr umu dikkate alıyorum ama ben

erken gebelik testi ya da direk kan testi yaptır canım

canım benmki 5. gün blastokist transferi.. sata göre hesaplama yaptı dr um
netteki blastokist hesaplamasına göre 3 gün büyük dr umu dikkate alıyorum ama ben

Benim de 5.gün...sata göre demekki oluyor anladım..hayırlısı inş.

meraba bugün minik kesemizi gördük çok şükür minik balıgım bnm allah isteyen herkese versn inş 2 hafta sonr kalp atışlarımızı duycaz ins

herkese kucak dolusu selamlar.. bende kasım annesiyim inşallah..
gebelik çizelgesini nerdn hazırladınız bende istiyorummmm

hem kabızlıkla hem de boğaz ağrısı ile başım dertte kabızlığa çözüm buldum gibi, kuru kayısıları kaynatıp sabah ılık olarak aç karnıma bir bardak içiyorum, tiksindim artık ama şu boğaz ağrısına ne yapmalı bulamıyorum, vicks kullansam zararlı mı acaba?
bu arada tüm yeni arkadaşlara hayırlı olsun, rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin, hepimizin inşallah

herkese allah tamamına erdirsin inşşşşşş çok üzgünüm bundan 22 gün önce oğlum bronşıti diye röntgen cektirdi ve ben tedavisiz hamile kalamıyorum diye korunmuyordum ki oğlum 14 aylık ve hamile kamayıncada rahattım ne tesadüfki bu ay gecikmem oldu ben bu gün 2 test yaptım pozitif cıktı eşim bana destek olacağı yerde kalbimi kırıp buruyor kan testi yaptım yarın çıkcak ben 3 isemiyordum her iki çocuğumada büyük tedaviler sonucu kavuştum elbetteki şuan hamileysen getirecem tek korkum onun zarar görmüş olabileceği sizlerden yorum istiyorum (( kızlar ALLAHIM sağlıklı birşekilde nasip et bende kasım annesi olucam

geçen hafta ben de boğaz ağrısından çok çektim, tuz ve karbonatlı su ile gargara yaptım, bi de doktorum adaçayını çok kaynatıp gargara yap dedi. 2 güne geçti, faydasını gördüm yani. AMA SAKIN YUTULMAMALI. (Adaçayı düşüğe neden olabiliyormuş.) Allah şifa versin.

adet dönemime 4 gün kala benimde röntgen çektirmem gerekti. Bebek istediğimiz için kandan test de yapıldı. 4 gün önce belli olur demişlerdi. ama değerim 0 çıktı, ve ben röntgen çekildim. üstelik 5 gün kas gevşetici ve ağrı kesici kullandım. Sonra öğrendim ki hamileyim. Ben de çok panik olmuştum. Ama doktorum hamile olduğunu bilmeden yaptığın şeyler bebeği etkilemez için rahat olsun dedi. Zaten etkilenmiş olsa bile düşükle sonuçlanıyomuş. üstelik artık oldukça az radyasyon ayıyor cihazlar. Diş ve akciğer röntgenleri de en az radyosyonlu olanlarıymış. Kİ anladığım kadarıyla siz çekilmediniz bile.. İçiniz rahat olsun..

inşşşşşşşşşş canım

selamlarrr bende kasım annesi olucam inşallah ,Allah kucağımıza almayı da nasip etsin

herkese kucak dolusu selamlar.. bende kasım annesiyim inşallah..
gebelik çizelgesini nerdn hazırladınız bende istiyorummmm

Canım profil ayarları bebeğin yaklaşık doğum tarihini giriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…