2014 Kasım Anneleri

yaa kızlar keşke benimde bulantım olsa keşke tek derdim bulantı olsaaa ya kalbini duyamazsam yine ya göremezsem ya yine kürtaj olmak zorunda kalırsam diye ödüm kopuyoo :18:

Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
perim ben de kararsızım aslında ama doktorum cumartesi günü bana 5 hafta sonra ikili test yapalım dedi, o öyle söyleyince ben de hayır istemiyorum diyemedim, ama hala kararsızım. Bilemiyorum ben de yani

yaa kızlar keşke benimde bulantım olsa keşke tek derdim bulantı olsaaa ya kalbini duyamazsam yine ya göremezsem ya yine kürtaj olmak zorunda kalırsam diye ödüm kopuyoo :18:
seni o kadar iyi anlıyorum ki! benim de ilk hamileliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı, kalbi durduğu için. O yüzden ne bulantıyı ne uykuyu hiç birşeyi dert etmiyorum, tek korkum yine mi kalp atışını duyamayacağım korkusuydu. Çok şükür Cumartesi günü dua ede ede gittiğim doktor kontrolümden, kalp atışlarını duyarak çıktım, ilk korkumu atlattım çok şükür, ama hala endişelerim var tabi ki. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşım

amiiiiin canım amin inşallah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımızı. bizleri de tekrarından korusun rabbim

kalbini duyduğunda ne kadarlıktı?

perim ben de kararsızım aslında ama doktorum cumartesi günü bana 5 hafta sonra ikili test yapalım dedi, o öyle söyleyince ben de hayır istemiyorum diyemedim, ama hala kararsızım. Bilemiyorum ben de yani

Bakalım benim doktorum 24 ünde ne diyecek arada kaldım eğer bana sorarsa istemiyorum dicem daha sonra ayrıntılı ultrason isticem 3 boyutlu bakalım Deryam

hadi bakalım inşallah annesi yarım gün bitti bile :)

Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?

Bakalım benim doktorum 24 ünde ne diyecek arada kaldım eğer bana sorarsa istemiyorum dicem daha sonra ayrıntılı ultrason isticem 3 boyutlu bakalım Deryam

kızlar doktor bana 2 hafta sonra (9. haftada) gel ense kalınlığını ölçücem dedi..bende ikili test için erken değilmi dedim..yok ikili test ayrı ben ense kalınlığına bakıcam ikili test 11. haftadan sonra dedi...gidicem 2 hafta sonra hem bebişimi görürüm inşallah
kızlar ikili test dediği şey kan alımı ve ultrasonda inceleme yani öyle sıvı falan alınmıyor bir yerden..
ben ikili testi ve daha sonraki haftalarda ayrıntılı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum çünkü Allah korusun belki doğar doğmaz müdahale edilebilecek bir sorun çıkarsa bilinçli olmak istiyorum sonradan üzülmemek için..çok şükür teknoloji gelişti böyle durumlarda kullanmalıyız bence...
ama 3lü testi yaptırmayı düşünmüyorum bende...

haftaya salı 7 hafta dolacak benimde inşallah artık o gün duymam lazım dua edin lütfen

Canım o kadar tedirginsin ki anlıyorum ama yapma böyle... Rabbim hayırla sağlıkla vermiş inşallah duyacaksın... Dediğim gibi kalp atışı oluşmuşsa zaten 6+4 den sonra duyulur görülür muhakkak.. İstersen o ara başka bir doktora git ama böyle stres yapma... Elbet duyacaksın.. İnşallah Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın

benim kesem 1 gün daha küçük göründü geçen haftaki ilk kontrolümde ama hayırlısı :)

Geçen hafta banada belli belirsiz görünüyor keseniz demişti bir doktor Cumartesi başka bir doktora gittim keseyi gördük kalp atışları da süpriz oldu. Nasıl sevindim anlatamam darısı başınıza ancak korkular bitmiyor tabi bl bol dua edelim.

doktorların kullandıkları ultrasonlar çok fark ediyor canım...bir de doktorun tecrübesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…