Bende de yok bulantı ilk hamileleğimde de sabahları bir ay oldu o da 12. haftadan sonra başlamıştı anormal birşey yok korkmayın
Anladım canımmm Allah ım bebeklerimizi inşallah sağlıklı birer beden, beyin, Allah a iyi bir kul, vatana millete hayırlı bir evlat kılar
perim ben de kararsızım aslında ama doktorum cumartesi günü bana 5 hafta sonra ikili test yapalım dedi, o öyle söyleyince ben de hayır istemiyorum diyemedim, ama hala kararsızım. Bilemiyorum ben de yaniYa fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
seni o kadar iyi anlıyorum ki! benim de ilk hamileliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı, kalbi durduğu için. O yüzden ne bulantıyı ne uykuyu hiç birşeyi dert etmiyorum, tek korkum yine mi kalp atışını duyamayacağım korkusuydu. Çok şükür Cumartesi günü dua ede ede gittiğim doktor kontrolümden, kalp atışlarını duyarak çıktım, ilk korkumu atlattım çok şükür, ama hala endişelerim var tabi ki. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşımyaa kızlar keşke benimde bulantım olsa keşke tek derdim bulantı olsaaaya kalbini duyamazsam yine ya göremezsem ya yine kürtaj olmak zorunda kalırsam diye ödüm kopuyoo :18:
amiiiiin canım amin inşallah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımızı. bizleri de tekrarından korusun rabbimperim ben de kararsızım aslında ama doktorum cumartesi günü bana 5 hafta sonra ikili test yapalım dedi, o öyle söyleyince ben de hayır istemiyorum diyemedim, ama hala kararsızım. Bilemiyorum ben de yani
seni o kadar iyi anlıyorum ki! benim de ilk hamileliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı, kalbi durduğu için. O yüzden ne bulantıyı ne uykuyu hiç birşeyi dert etmiyorum, tek korkum yine mi kalp atışını duyamayacağım korkusuydu. Çok şükür Cumartesi günü dua ede ede gittiğim doktor kontrolümden, kalp atışlarını duyarak çıktım, ilk korkumu atlattım çok şükür, ama hala endişelerim var tabi ki. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşım
perim ben de kararsızım aslında ama doktorum cumartesi günü bana 5 hafta sonra ikili test yapalım dedi, o öyle söyleyince ben de hayır istemiyorum diyemedim, ama hala kararsızım. Bilemiyorum ben de yani
seni o kadar iyi anlıyorum ki! benim de ilk hamileliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı, kalbi durduğu için. O yüzden ne bulantıyı ne uykuyu hiç birşeyi dert etmiyorum, tek korkum yine mi kalp atışını duyamayacağım korkusuydu. Çok şükür Cumartesi günü dua ede ede gittiğim doktor kontrolümden, kalp atışlarını duyarak çıktım, ilk korkumu atlattım çok şükür, ama hala endişelerim var tabi ki. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşım
teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur.ilk hamileliğim boş gebelikti o yüzden endişeliyim
Aminnn canımamiiiiin canım amin inşallah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımızı. bizleri de tekrarından korusun rabbim
7+0dı canım, 2 gün önce yanikalbini duyduğunda ne kadarlıktı?
perim ben de kararsızım aslında ama doktorum cumartesi günü bana 5 hafta sonra ikili test yapalım dedi, o öyle söyleyince ben de hayır istemiyorum diyemedim, ama hala kararsızım. Bilemiyorum ben de yani
Anlıyorum sizi ben de geçen sene aynı şeyi yaşadım. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Aminnn canım
7+0dı canım, 2 gün önce yaniseninki ne kadarlık peki?
bende premesis kullanıyorum ara ara serum veriyorlar 5 haftaya göre bulantılarım biraz daha iyi gün içerisinde çıkarmıyorum ama öğürmek yetio :) sabahları 2/3 çıkıo :) bugün işe geldim umarım başarabiliriz bebişimle çalışmayı :)
kalbini duyduğunda ne kadarlıktı?
amin inşallah. siz duydunuz mu bebeğinizin kalbini ?
Bizim sizinle tahmini doğum tarihlerimiz aynı:)
Ya fikrinizi sormak istedim şu ikili test için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
Bakalım benim doktorum 24 ünde ne diyecek arada kaldım eğer bana sorarsa istemiyorum dicem daha sonra ayrıntılı ultrason isticem 3 boyutlu bakalım Deryam
benim kesem 1 gün daha küçük göründü geçen haftaki ilk kontrolümde ama hayırlısı :)
haftaya salı 7 hafta dolacak benimde inşallah artık o gün duymam lazım dua edin lütfen
benim kesem 1 gün daha küçük göründü geçen haftaki ilk kontrolümde ama hayırlısı :)
Geçen hafta banada belli belirsiz görünüyor keseniz demişti bir doktor Cumartesi başka bir doktora gittim keseyi gördük kalp atışları da süpriz oldu. Nasıl sevindim anlatamam darısı başınıza ancak korkular bitmiyor tabi bl bol dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?