2014 Kasım Anneleri

Ayni kizlar bende hicbisey yapmiyorum hatta en son oturup agladim artik gezmek istiyorum diye.disari cikmayi denedim iki uc kere acayip yoruldum ve kasiklarim agridi hemen tam eziyete dondu bu seferde ben cikmak istemiyorum ama hava o kadar guzelki icim gidiyo resmen gezenlere.birde duduk riskim var siye doktor yatcalsin dedi.isi biraktim sadece yatiyorum siz dusunun halimi calisan bir insan hem yatiyo hem evden disari cikmiyo.ben aglamiyimda kim aglasin. Ama kuzularim saglikla dogsunlar sagliklari sihatleri yerinde olsun mutlu hayirli evlat olsunlar napalim katlancaz

Gunaydin kizlar herkese mutlu hafta sonlari diliyrm evde olanlanlar kiymetini bilin keyfini cikarn disarda mmisss gibi yagmur yagyo onu izliyrm

Günaydın bütün kuzu annelerineee!
Valla tombikim diye mutsuzum accık, ben gebe kalmadan rejim yaptım az vereyim dedim, 2 kilo aldım, sonra daha da almadan hemen hamile kalayım dedim. Bünyem çok tırışka, yazdığın yazıyı çıktı alıp önüme yapıştırıcam, bana da doktor dedi aslında uyguluyorum da, 2000 kaloriyi geçme dedi fazla almazsın didi, ben 1500 caloride tombalak oldum. Şu 90 kiloluk arkadaşının mazisi harikaymış. Neyse çokta takıp stres yapmicam artık bari hamileliğim kilo stresi ile geçmesin yaw. Ömrüm boyu bıktım bu muhabbetten...

Kızlar sabah randevum vardı gördüm bebeğimi kolları bacakları nasıl hareketli anlatamam, eşim bana el sallıyor dedi )) 3cm olmuş benim minik mercimeğim

Bugün herkes uykucu,
Canim ne ile ilgili bu toplanti yorma kendini
Valla 19:40 ta çıktım iş yerinden şansıma köprü trafiği açılmış, 45 dk da eve gittim, annem gelmiş eşimle oturmuşlar lahmacunlar söylenmiş şalgamlar içilmiş, dedim nöörüyonuz burda

Günaydınlaaaaaaaaaar salı günü ikili testimiz var umarım bebeğim sağlıklıdır ve büyümüştür dua edin anneler

Günaydınlaaaaaaaaaar salı günü ikili testimiz var umarım bebeğim sağlıklıdır ve büyümüştür dua edin anneler

Günaydın, bende salı teste gidicem, 5 hafta evvel gördüm en son, özledim yaw. Acaba ağzı burnu görülcek mi oy minik minik.
Bu arada Ekim anneleri göbeklenmiş. Benim neden erken çıktı diye üzülmeyecem daha, bacaktan çeksede göbeğe gelse ne iyi olur tabi

Günaydın annişler.hep dert yanıyorum ben ama ne yapacam böyle sürekli mide bulantısı yoruldum ben.oda ile banyo arasında git gel,ne gece belli ne gündüz çok acım ama bişey yiyemiyorum su bile çıkıyor artık.serumla ayakta duruyorum dramamine metpamd zofran hiçbiri etki etmedi dediğiniz gibi dışarı çok güzel bahar geldi ne güzel çıkıp dolaşmak istiyo insan ama ne hal var ne moral

Canım ikili teste gittiğinde bebişini ne kadardır olcak doktor banada dediğe beni çağırdığında 12 .haftada olacam ben gitmişsen cinsiyette öğreneyim diyodum daha belli olmaz dimi ikili teste daha geç gitsek olmazmı peki

Günaydın güzel annelerrrrrrr
8.30 da kalktım ama ancak girebildim nete...

aynen benim doktorda aynılarını söyledi canım uygulamaya çalışıyorum bende...zaten hamile kaldığımdan beri canım hiç abur cubur istemiyor...eskiden günde 2 çikolata götürürdüm..akşamları mutlaka ağzımda bişeyler gevelerdim çekirdek cips falan...şimdi midem almıyo

valla benim evide .ok götürüyo hahahaa sabahtan biraz mutfağı topladım 2 haftadır neredeyse hiç sulu yemek yapmadım...belki bugün yaparım..ama banyo lavobo temizlemek gerçekten yorucu oluyo...bu gidişle 2 haftada bir temizlikçi alıcam eğer doğru düzgün birini bulursam...

slm kızlar bende yeni üye oldum allah herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

aminnnn hayırlı olsun canım

Arkadaslar ben 2 kilo verdim hamileligin basindan beri acaba normal mi ki

normal tabi canım ilk 3 ay mide bulantılarından dolayı ya aynı kiloda kalırsın yada kilo verirsin...3 aydan sonra mide bulantıların azalınca kilo almaya başlarsın...

azcık kaldı canım sabret..ilk 3 aydan sonra her şey daha güzel olucak

Kızlar sabah randevum vardı gördüm bebeğimi kolları bacakları nasıl hareketli anlatamam, eşim bana el sallıyor dedi )) 3cm olmuş benim minik mercimeğim

hey maşallah annesiiii uzun boylu mu olucak neee benimkiler daha minnak

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

enemmm 5 haftada özlenmezmi çirkin şeyy valla ben 9+1de gittiğimde bacakları elleri kıl gibi görünüyodu ama kağıtta görünmedi bulanık olduğundan ekranda göründü...seninki daha bi seçilir herhalde...

Ben ikili test günü 13+2 olucam, cinsiyetide bi aksilik olmazsa görürüz dedi. 14. haftaya kadar sürüyo 2li test süresi :)

Valla ben en son 8+3 te gördüm tombilik bişi kol bacak yoktu, dombul dombul bişiydi, eminim ki 5 haftada bana el sallayacak kadar kudurmuştur minik sıpam, haftalık gelişimi okuyorum kımıl kımıl horon tepiyomuş bebelerimiz, e bi el sallar artık annişkosuna.

hehehe sallar sallar annesi

hey maşallah annesiiii uzun boylu mu olucak neee benimkiler daha minnak

Valla doktorda normalden uzun dedi eşimde bende uzun boyluyuz olsun o kadar dimi ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende en son 8+6da gormustum fasulyemi:))valla cok ozledim heran aklimda benimkinede uzun demsti cok dua ediyrm uzun ve sacli olsn die sacdan umudm yok ama ikimizde sariyiz ve az sacliymisiz tek guzel yani renkli gozlu olma sansi yuksek:))

Günaydınlar
Ben de tospalarımı çok özledim, ama 28 inde kontrolümüz, ense ölçümleri falan yapılacak.. 29 du dün, 28 e aldım randevuyu 1 gün 1 gündür, çarşambadan beridir görüşemiyoruz

Artenur uzulme, yalniz degilsin. Ben de ayni durumdayim. Asiri bulanti ve istifralar yuzunden ne fizik ne de ruh gucu kaldi.
Dogum tarihlerimiz yakinmis, 12 haftayi bitirmemize az kaldi. Bizim de boyle gececekmis ne yapalim, ben aglaya, zirlaya, kivrana kivrana bir sekilde bu eziyetli gunleri gecirmeye calisiyorum. Az kaldi diye kendimi avutuyorum. Az kaldi...

Sana da tez zamanda saglik ve bulantisiz gunler diliyorum. Umarim en kisa zamanda "normal" hissetmeye baslariz, hamileligin tadini cikarip insan gibi yemek yiyebilir, bahar havasinda yuruyuslere cikabilir, diger hamileler gibi "Catlak olmasin diye ne kullansam" diye dusunebilir, hamile giysisi, bebek esyasi vs alisverisine cikabiliriz.

Dayanalim, az kaldi. Sonu guzel olsun, cektigimiz eziyete izdiraba degsin, saglikli, hayirli evlatlarimiz olsun insallah.

tunaydınnn gecmısı okuyamadım cınsıyetlerı bellı olan bebısler varmııı

Ayyy canım benim kendimden birilerini bulduğuma sevinmek ayıp gibi ama sevindim.cünkü tekim diye düşünüyordum artık hani ben akşam yat sabah yat modundayım mecburiyetten iki gün işe üç gün rapor ile idare ediyorum.inş.geçiçektir ya bende senin gibi üç ay bitsin diye bekliyorum hoş anneme benziyorsam dokuz ay diyo ama olmaz inş. Dediğin gibi bebişler sağlıklı olsunda her şeye razı bu anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…