2014 Kasım Anneleri

Canim bende ayni boyleyim. ne bi yere cikasim var ne misafir agirlayasim var. Herseyden tiksiniyorum, halim yok surekli uykum var. Bebeklerimiz saglikli olsunda artik 3 aydan sonra enerjimiz yerine geri gelebilir. vucudumuz hormonlardan dolayi boyle oluyor sanirim.

kızlar bende de durum aynı. sabah mıdem ıyı değil diye sadece atıştırıyorum.. ıkı saatte bir yanıma aldıklarımı yemeye calışıyorum..
sonra acıkma seviyesi arttıkça bulantım da o kadar artıyo.. su içtiğimin hayali bile beni öğürtüyo..
sonra ac karınla koşa koşa eve geliyorum aşırı acıktıysam kesin çıkarıyorum.. sabah kalkınca da çok acıkmış oldugum için yine çıkarabiliyorum..
bir kilo verdim almadım geri inş almam çabuk.. kiloluyum ben. :26:
idare etmeye çalışıyorum işte
şansımız varsa haftada bir sulu yemek bi iki kere corba yiyorum sonrası patates haslaması ve makarna.. :/

Kızlar sabah randevum vardı gördüm bebeğimi kolları bacakları nasıl hareketli anlatamam, eşim bana el sallıyor dedi )) 3cm olmuş benim minik mercimeğim

oyyy maaşallah canım, muayeneden önce ne yemiştin diye sorsam ayıp olur mu :26::26: benim 9+5 te kuzum uyuyordu da hareketli görmeyi çok istiyorum

oohhh hayat onlara güzell, afiyetler olsun, valla o manzara karşısında kesin terör estirirdim, bensiz haa

Günaydınlaaaaaaaaaar salı günü ikili testimiz var umarım bebeğim sağlıklıdır ve büyümüştür dua edin anneler

allah yardımcın olsun canım, tüm kasım anneleri dualarımdasınız zaten, biraz erken değil mi ikili test için?

slm anne adayları.benimde miniğim kasım sonu veya aralık başı doğacak kısmetse.Doktora 1 kez keseyi görmek için gittim.Birde bu ay sonu gidicem inşallah kalp atışı vs.için.Babamız uzakta olduğu içinde 1 tane bebişimizin hatıra fotosunu isticem doktorumuzdan:) Doktor herhangi bir tetkik vs istiyormu 10.haftada.Daha doğrusu doktora ne soracağımı bilmiyorum ben :/ Birde cinsiyet falan demişsiniz, daha çok erken ki , cinsiyeti belli olan varmı ki??

oohhh hayat onlara güzell, afiyetler olsun, valla o manzara karşısında kesin terör estirirdim, bensiz haa

Hehehe yazık onlara da, benim denyo iş yerim yüzünden onlar aç mı kalsın, kaynana damat ziyafet çekmişler işte :) ben son lahmacuna yetiştim aldım hemen önlerinden

bu arada kuzularımın pıtpıtlarını bır haftadır hıssedıyorummm
Harikaaa demek artık hafiften kol bacak atıyolar ayy harika bi duygudur, banada erken hissedeceğim gibi geliyo

malesef düşük yaptım arkadaşlar boş gebelik sebebiyle önce kese bozuldu sonra kanama başladı ve rahimde perde varmış onun içinde olabilir denildi inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza alın cok dua edin

Rica ederim, anliyorum sizi. Yalniz olmadigini bilmek insana moral veriyor, dayanma gucunu arttiriyor.

Aman diyim, dokuz ay surmesin, tez zamanda, hemencik geciversin, iyi beslenmeye baslayalim ki icimiz da rahat etsin. Ben henuz oyle dogru durust saglikli seyler yemeye baslayamadim. Mumkun oldugunca bol sivi aliyorum, bir de meyve yiyebilirsem iste. Maalesef midemden dolayi gerisi kraker, poaca, leblebi, vs hep karbonhidrat ve luzumsuz seyler

beni 11+4 te çağırdı doktor ikili test için,11-14 haftalar arası oluyormuş ama en sağlıklı ilk haftalarmış. Ama 13. haftada gidecek olanlarda var burda gördüğüm kadarıyla, benim de kafam karıştı. erken mi benim diye. Ama sanırım cinsiyet için de net hafta 15-16. İkili test zamanı öğrenilmez heralde..

ben keseyi gördükten 2 hafta sonra gitmiştim bebeği görmek için o zaman kalp atışları da duyulmuştu. Tüm tahlilleri o gün yapmışlardı. o zaman 6. haftaydı.

aslında pek bişey düşünemiyorum canım benim de yakın zamanda o test var ama gitcem olcam bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah senin fikrin var mı

ben yaptırmamayı düşünüyorum çünkü down sendromlu veya değil diyorlar elimize ne geçicek öğrenince diye düşünüyorum
bebeği aldırmayacağımıza göre?

ben yaptırmamayı düşünüyorum çünkü down sendromlu veya değil diyorlar elimize ne geçicek öğrenince diye düşünüyorum
bebeği aldırmayacağımıza göre?

Dowm sendromundan başka bi rahatsızlık görülmüyormu? Otizm fln filan

Merhaba guzel anneler, bende hamileyim ama aralik topiginde mi olmaliyim kasim topiginde mi bilemedim 1 aralik gorunuyo dogum yapicam tarih ayy bilemedim iste... 7+6 dayiz biz bebisimle dun gorduk minigimizi cok hareketliydi :)))) rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Birdeee cok bulantim ve kusmalarim devam ediyo, dramamine verdi doktor bi ise yaramadi, 2 3 gun ictim mahvetti beni daha icmedim.... dun serum yedim iste bugun biraz rahatim serumdan mi neden bilimiyorunm

oyyy maaşallah canım, muayeneden önce ne yemiştin diye sorsam ayıp olur mu :26::26: benim 9+5 te kuzum uyuyordu da hareketli görmeyi çok istiyorum

Valla canım inan bana hiç birşey yemedim desem yeridir.Çünkü bizim randevumuz çok erkendi, 9:15 'te, eşim kontrolden sonra dışarıda kahvaltı yaparız demişti. O yüzden evden çıkarken sadece dünden kalan yarım bir poğaça yedim o kadar.

Bu arada kızlar doktor 2'li tarama testinin 12. haftada daha iyi sonuç verdiğini, o yüzden kendisinin böyle tercih ettiğini söyledi. Bizim 12. hafta 3 mayıs'a geliyor ancak Bursa dışında olmak zorundayız, o yüzden 10 Mayıs'ta 2'li tarama testi yapılacak. Zaten normalde 11-14 hafta arasıymış. Sorun olmayacağını söyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…