bu arada kuzularımın pıtpıtlarını bır haftadır hıssedıyorummm
selam arkadaşlar. ben haftalardır nerdeyse hamile kaldığımdan beri halsizim. önceleri eşimle hergün dışarı çıkar yürür dolaşırdık. şimdi evden işe işten eve hiç halim yok.sizde öyle misiniz? bu hep böyle mi gidecek? öyleyse depresyona girmem yakındır :18:
canım ishalim diye sakın suyu kesme bol su iç..
muz ve haşlama patates yemeye çalış..
düzelir inşallah...
kabız olmak sıkıntı, ishalde 2 günden fazla sürmezse sıkıntı olmaz...
Kızlar sabah randevum vardı gördüm bebeğimi kolları bacakları nasıl hareketli anlatamam, eşim bana el sallıyor dedi)) 3cm olmuş benim minik mercimeğim
Bugün herkes uykucu,
Valla 19:40 ta çıktım iş yerinden şansıma köprü trafiği açılmış, 45 dk da eve gittim, annem gelmiş eşimle oturmuşlar lahmacunlar söylenmiş şalgamlar içilmiş, dedim nöörüyonuz burda
Günaydınlaaaaaaaaaarsalı günü ikili testimiz var umarım bebeğim sağlıklıdır ve büyümüştür dua edin anneler
Günaydınlaaaaaaaaaarsalı günü ikili testimiz var umarım bebeğim sağlıklıdır ve büyümüştür dua edin anneler
oohhh hayat onlara güzell, afiyetler olsun, valla o manzara karşısında kesin terör estirirdim, bensiz haa
Harikaaa demek artık hafiften kol bacak atıyolar ayy harika bi duygudur, banada erken hissedeceğim gibi geliyobu arada kuzularımın pıtpıtlarını bır haftadır hıssedıyorummm
Kızlar birde hamile çatlağı oluşmaması için önlemleriniz neler? Şimdiden kullandığınız bir ürün varmı?
Ayyy canım benim kendimden birilerini bulduğuma sevinmek ayıp gibi ama sevindim.cünkü tekim diye düşünüyordum artık hani ben akşam yat sabah yat modundayım mecburiyetten iki gün işe üç gün rapor ile idare ediyorum.inş.geçiçektir ya bende senin gibi üç ay bitsin diye bekliyorum hoş anneme benziyorsam dokuz ay diyo ama olmaz inş. Dediğin gibi bebişler sağlıklı olsunda her şeye razı bu anneler
Canım ikili teste gittiğinde bebişini ne kadardır olcak doktor banada dediğe beni çağırdığında 12 .haftada olacam ben gitmişsen cinsiyette öğreneyim diyodum daha belli olmaz dimi ikili teste daha geç gitsek olmazmı peki
slm anne adayları.benimde miniğim kasım sonu veya aralık başı doğacak kısmetse.Doktora 1 kez keseyi görmek için gittim.Birde bu ay sonu gidicem inşallah kalp atışı vs.için.Babamız uzakta olduğu içinde 1 tane bebişimizin hatıra fotosunu isticem doktorumuzdan:) Doktor herhangi bir tetkik vs istiyormu 10.haftada.Daha doğrusu doktora ne soracağımı bilmiyorum ben :/ Birde cinsiyet falan demişsiniz, daha çok erken ki , cinsiyeti belli olan varmı ki??
aslında pek bişey düşünemiyorum canım benim de yakın zamanda o test var ama gitcem olcam bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah senin fikrin var mı
ben yaptırmamayı düşünüyorum çünkü down sendromlu veya değil diyorlar elimize ne geçicek öğrenince diye düşünüyorum
bebeği aldırmayacağımıza göre?
oyyy maaşallah canım, muayeneden önce ne yemiştin diye sorsam ayıp olur mu :26::26: benim 9+5 te kuzum uyuyordu da hareketli görmeyi çok istiyorum
ben yaptırmamayı düşünüyorum çünkü down sendromlu veya değil diyorlar elimize ne geçicek öğrenince diye düşünüyorum
bebeği aldırmayacağımıza göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?