2014 Kasım Anneleri

Hadi maşallllahhh kuzucuklara

ıkıncıye yasıyorum harıka otesı tez zmnda sızde hıssedın :
cok gecmıs olsun rabbım sabır versın
hg nerde durmak ıstersen masallah bebegıne :))

orası öyle fakat aile hekimine gittim ordan da istiyorlar bu testi onu napcaz

ikili, üçlü gibi testlerin hiçbirini yaptırma zorunluluğu yok, aile hekimleri yapılan testleri istiyor ama yapılmadıysa niye yaptırmadın, olması lazım diyemezler.. Yani test meselesi kişinin tamamen kendi kararına kalmış bir mesele.

bu arada kuzularımın pıtpıtlarını bır haftadır hıssedıyorummm

Maşallah canım yaaa darısı bize...2. hamilelikte daha erken hissediliyormuş zaten. Önce bi kelebek kanat çırpar gibi hissediliyor pır pır...acaba diyosun sonra emin oluyosun...ilk defa gibi heyecanlıyım inan...

Bende göbek kocaman oldu...sizde göbişler çıktı mı? ilkinde böyle değildim...dışardan bakılınca rahatça farkediliyo göbeğim...pantolon almalıyım acilen işe giderken ,ç,ne sığabileceğim bişey kalmadı

Bulantılar devam ediyor ama şükür yiyip içebiliyorum...Zofran diye bi ilaç var aşırı bulantı yaşayanlara tavsiye ederim ben onla ayakta durabiliyorum çünkü...

çatlak kremi araştırıyorum bepantenin 30 tl artı kargo olanını gördüm alsam mı kiii..

herkese bulantısız, düşük tehlikesiz günler dilerim...

selam anneler bende bugün annemleri kahvaltıya çağırdım beraber vakit geçirdik..uyuşuk hallerim biraz geçti gibi

canim hic kafan karismasin benide 11+4 de cagirdi. Bu farkliligin sebebi bence doktorlarin bakis acilarindan kaynaklaniyor. Mesela bana kesinlikle 13. Haftaya kalmamali dedi. Cok bence aklini karistirma doktoruna guven.

Kızlar günlerdir giremiyorum herşey yolundadır inşallah. Ben çok kötüyüm mide bulantım aşırı arttı ne yesem çıkarıyorum maalesef su hiç içemiyorum ne olur bana dua edin oğlumda 9 ay sürmüştü bu durum inşallah bu hamileliğimde kısa sürer ve keyfini çıkarırım normal hamileler gibi.....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayanlar bişey sorucam öncelikle hepinize hayırlı olsun.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin.
sizden sümüksü akıntı geliyo mu arada. bide özel olacak ama benim cinsel isteğim arttı normal mi acaba. genelde azalıyo diye duydum ben
bu arada 12+1 günlük hamileyim(tüp bebek gebeliği)

bende de akıntı çok oluyor iki söylediğin de doğrudur canım sorun yok :)

merhaba arkadaslar

resımde kızıma yaptıgım buzdolabı magnetlı sus var mevlutte dagıtılacak eger hastane yada mevlut ıcın dusunursenız tanesı 75 kurus 3 gunde teslım edıyoruz ozelden msj atabılırsınız ıyı aksamlar dılıyorumEki Görüntüle 1078668

Günaydın😊 dün kontrolumuz vardı,bebişim iyi Allah şükür 36,11mm olmuş😊bacak bacak üstüne atmış yatıyordu sıpa😊29nisanda ikili testim var inşallah oda güzel çıkarda hamileliğin tadını çıkarmaya başlarım😊

Günaydınlar yarın 12 oluyoruz 4 e yaklaştık hadi hayırlısı

Herkese günaydın güzel annişler , güzel güzel bebişlerimiz olsun güzel yakışıklı olanlara bakın

Maşşallah canım, ne kadar büyümüş

canim hic kafan karismasin benide 11+4 de cagirdi. Bu farkliligin sebebi bence doktorlarin bakis acilarindan kaynaklaniyor. Mesela bana kesinlikle 13. Haftaya kalmamali dedi. Cok bence aklini karistirma doktoruna guven.

teşekkür ederim, evet doktordan doktora değişiyorsanırım.

hmmm hemşire öyle bi konuştu ki sanki mecburmuş gibi hoş ben yaptırcam testi de üçlüyü bilmiyorum sadece bilgilenmek için sonuç ne olursa olsun başımla beraber evladım Rabbim sağlık sıhhat versin hayırla gelsin evlatlarımız

Herkese iyi pazarlar güzel Anneler..

Ben hamilelik boyunca napicam bilmiyorum. Bulantım falan olmadı çok şükür iyi geçiriyorum derken kalbimin çarpıntisi kesilmek bilmiyor. Kalbimde rahatsızlık var o yüzden hamilelik hormonları zamanla daha çok yükseldikçe kalbime vuruyor. Doktorum dikkatli olmamı ve yediklerime dikkat etmemi söyledi önümüzdeki hafta kalp doktoruma da gidicem. Ama hamilelik boyunca kalp sıkıntımı yaşayacakmışım (( inanın çok zor oluyor elim ayağım kesiliyor çalışırken bile zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…