Hadi maşallllahhh kuzucuklara
ıkıncıye yasıyorum harıka otesı tez zmnda sızde hıssedın :Hehehe yazık onlara da, benim denyo iş yerim yüzünden onlar aç mı kalsın, kaynana damat ziyafet çekmişler işte :) ben son lahmacuna yetiştim aldım hemen önlerinden
Harikaaa demek artık hafiften kol bacak atıyolar ayy harika bi duygudur, banada erken hissedeceğim gibi geliyo
cok gecmıs olsun rabbım sabır versınmalesef düşük yaptım arkadaşlar boş gebelik sebebiyle önce kese bozuldu sonra kanama başladı ve rahimde perde varmış onun içinde olabilir denildi inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza alın cok dua edin
hg nerde durmak ıstersen masallah bebegıne :))Merhaba guzel anneler, bende hamileyim ama aralik topiginde mi olmaliyim kasim topiginde mi bilemedim 1 aralik gorunuyo dogum yapicam tarih ayy bilemedim iste... 7+6 dayiz biz bebisimle dun gorduk minigimizi cok hareketliydi :)))) rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Birdeee cok bulantim ve kusmalarim devam ediyo, dramamine verdi doktor bi ise yaramadi, 2 3 gun ictim mahvetti beni daha icmedim.... dun serum yedim iste bugun biraz rahatim serumdan mi neden bilimiyorunm
orası öyle fakat aile hekimine gittim ordan da istiyorlar bu testi onu napcaz
ıkıncıye yasıyorum harıka otesı tez zmnda sızde hıssedın :
cok gecmıs olsun rabbım sabır versın
hg nerde durmak ıstersen masallah bebegıne :))[
bu arada kuzularımın pıtpıtlarını bır haftadır hıssedıyorummm
beni 11+4 te çağırdı doktor ikili test için,11-14 haftalar arası oluyormuş ama en sağlıklı ilk haftalarmış. Ama 13. haftada gidecek olanlarda var burda gördüğüm kadarıyla, benim de kafam karıştı. erken mi benim diye. Ama sanırım cinsiyet için de net hafta 15-16. İkili test zamanı öğrenilmez heralde..
bayanlar bişey sorucam öncelikle hepinize hayırlı olsun.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin.
sizden sümüksü akıntı geliyo mu arada. bide özel olacak ama benim cinsel isteğim arttı normal mi acaba. genelde azalıyo diye duydum ben
bu arada 12+1 günlük hamileyim(tüp bebek gebeliği)
Günaydınlar yarın 12 oluyoruz 4 e yaklaştık hadi hayırlısı
Günaydın😊 dün kontrolumuz vardı,bebişim iyi Allah şükür 36,11mm olmuş😊bacak bacak üstüne atmış yatıyordu sıpa😊29nisanda ikili testim var inşallah oda güzel çıkarda hamileliğin tadını çıkarmaya başlarım😊
canim hic kafan karismasin benide 11+4 de cagirdi. Bu farkliligin sebebi bence doktorlarin bakis acilarindan kaynaklaniyor. Mesela bana kesinlikle 13. Haftaya kalmamali dedi. Cok bence aklini karistirma doktoruna guven.
ikili, üçlü gibi testlerin hiçbirini yaptırma zorunluluğu yok, aile hekimleri yapılan testleri istiyor ama yapılmadıysa niye yaptırmadın, olması lazım diyemezler.. Yani test meselesi kişinin tamamen kendi kararına kalmış bir mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?