2014 Kasım Anneleri

1-ek gıdaya geçmedim. tat olarak da bi iki kez pekmez sürdüm damağına, bi iki kez de elma sürdüm.
2-uyku düzeni yok ama günde 5-6 defa kısa kısa uyuyor(bazen 10 dk bazen 40 dk)
3-ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyorum. bunu aslında kendisi istiyor. bacak egzersizi yapıyoruz. benimki küçük daha ya pek oyundan oyuncaktan anlamıyor.
4-bi kolsuz zıbın bi kollu zıbın hep var. gece yatarken pijama giyiyor. gündüz külotlu çorap üstüne pantolon ve gömlek/kazak giyiyor. ev 22-23 derece sıcaklıkta.
5-malesef biberon almıyor. her istediğinde emziriyorum. 7.30 da evden çıkıp 13.30 da geliyorum. bu süreçte bir önceki güb sağdığım sütü içiyor ama o da 100 ml falandır herhalde.

kızlar aranızda bebegıı idrar yolu enfeksiyonu geciren var mı bugun dr gıttık ıdrar tahlili yaptırdı idrarında 8 -10 lökosit cıktı

kızlarr çok uzuldum bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu cıktı ya ben gaz sanıyodum hep var mı aranızda benim gibi olann...

zaten su büyüklerin umursamazliklari sinir ediyo benide gecenlerde annemler geldi agzina mandalina suruyorlar sanki ilerde yemeyecek ne aceleleri varsa geldeEyanlarina gidince dinlet sozunu soyleyince biz sizi byle buyutuk diyolarya kizmamal.elde degil ama takanda yok

Kizlar 4. Ay aşısı olan varmi? Bize cuma günü gelin dedi ebe... nasil bi asidir ates falan yaparmi acaba ?

Kızlar cok şükür kızım bir haftda 300 grm almış. Dr cok iyi mama falan verme. Zaten hiç vermemiştim. Zorda olsa emzirmiştim biliyosunuz. Kaka tahlılı yapalım son duruma bakalım dedı. Sümüksü hala çünkü. Onun sonucunu beklıyoruz şimdi. Kilo almasına cok sevındmya. Çok şükür.

Haklısın aslında

Çok geçmiş olsun arkadaşım bizimki de 3 aylık oldu ama maalesef hala gazlı bir bebek kimi 6 aya kadar geçer diyor kimi 8 aya kadar umarım o kadar uzun sürmez

Çok geçmiş olsun arkadaşım bizimki de 3 aylık oldu ama maalesef hala gazlı bir bebek kimi 6 aya kadar geçer diyor kimi 8 aya kadar umarım o kadar uzun sürmez
teşekkur ederim bugun dr gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi dr idrarında 8- 10 adet lökosit cıktı...

Ablam yeğenime hic tatlı bisey vermedi şuan 3 yasında yarim tablet bitter cikolata yiyor anca gecen bi dogumgunune gittik lolipop dağıttılar ablama anne napcam bunu diye sordu hic bilmiyor çünkü.. kreste ablama kutu meyve suyu icmiyo kuru kuru yiyo ddemisler ablam bi koli sut aldı bıraktı yemeklerle icsin diye bende boyle olsun istiyorum nasıl alistirirsan öyle gider seker hic iyi bisey değil
yaa şu anlattıkların var ya, inşsenin gibi olabilirim cidden bravo. dediğin doğru etraf dinlemiyor ama artık o kadarını da cidden engelleyemiyor insan sanırım
olsun, ne kadar az o kadar iyi. valla bravo sana

ay cok güldüm, lolipopu ne yapıcam demiş yavrum yaa. işte tam olarak olmak istediğim model bu tatlı konusunda. nasıl yapıcam bilmiyorum ama uğraşıcam en azından. sonucta damak zevkine etkisi çok bizim onlara verdiklerimizin. bu nedenle anlayamıorum tatlı verilmesini, ben pekmez bile vermeyi düşünmüyorum kafamdaki sorular yüzünden.

bizimki doğduğundan beri böyle hafif sunen genelde civik kaka yapıyor endiselenmeli miyim normal kaka nasıl ben de merak ettim resim paylaşan olursa sevinirim. tahlil nasıl veriyorsunuz?

Hayirli aksamlar hanimlar
Bebisimin on iki disinin cikacagi yerler beyazlasmis. Baya da bi huzursuz son iki gündür. Diş mi geliyor ki cidden ya ? Sizinkilerin disetletinde var mı beyazlasma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…