- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
gunaydin calismak iyi geliyomu uzun zamndan sonra
Gunaydin Bende onu merak ediyorum
1-ek gıdaya geçmedim. tat olarak da bi iki kez pekmez sürdüm damağına, bi iki kez de elma sürdüm.Kizlar size bi kac sorum.olucak 1- ek gidaya gecen varmi tattiran falan 2 bebeginiz gunde kac saatte bir uyuyo ve kac dakika uyuyo 3 gun icinde bebeginizle.nasil.oyunlqr oynuyosunuz egzersiz yapturiyomusunuz 4 Kac kat kiyefet giydiriyosunuz 5 Biberonla.kac saate bir.kac ml.mama.veya anne sutu iciyo ? Biliyorum cok.olduama simdiden cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim
biz geçirdik antibiyotkle geçiyor merk etmeyin üzmeyin kendinizikızlar aranızda bebegıı idrar yolu enfeksiyonu geciren var mı bugun dr gıttık ıdrar tahlili yaptırdı idrarında 8 -10 lökosit cıktı
zaten su büyüklerin umursamazliklari sinir ediyo benide gecenlerde annemler geldi agzina mandalina suruyorlar sanki ilerde yemeyecek ne aceleleri varsa geldeEyanlarina gidince dinlet sozunu soyleyince biz sizi byle buyutuk diyolarya kizmamal.elde degil ama takanda yokBen de şekerli birşey vermezdim hiç verene de cok sınır olurdum. bal zaten yasak 1 yasına kadar. 14 aylıkken babasının memlekete gıttık çıkolata ile orada tanıştı malesef her gıttıgı yerde tutusturdular elineunutturdum şükür sonra. Benim kızım da fazla uzak şekerden 4 yaşını dolduracak hala recel bal yemez, nutellayı bile yeni keşfetti cocuk :) paketlenmiş kek meyvesuyu vs agzına sürmez. Eve almadıgım için alışmadı. Bitter çikolata ve ülker napoliten yer surprız yumurta ister çikolatası çöpe :) normalde de herseyi yiyen bir cocuk değil zaten malasef
Oğlumu da aynı şekilde buyutebilirim inşallah ama inşallah iştahlı bir cocuk olur. sen uzak tutsanda etraftakıler laf dınlemiyorlar malesef ıkı aylık cocugun agzına cıkolata suruyorlar uyuz oluyorum
evet antibiyotik verdi dr zaten ne kadar kullandınız antibiyotiği.biz geçirdik antibiyotkle geçiyor merk etmeyin üzmeyin kendinizi
recel mi
arkadaşlar ne bu şeker tattırma sevdamız yaa, niye böyle şeyler yapıyoruzyani tamam illa tadını öğrenecek ama ne kadar geç o kadar iyi. hep söylüyorum şeker kadar onemli baska bir zehir yok.apılan son araştırmalar şeker hastalığı ve kanser arasında bağlantı olabileceği yönünde. bırakn sevmesin şu şekeri. yapmayın lütfen. bi kereden bi şey olmaz da demeyin lütfen.
Çok geçmiş olsun arkadaşım bizimki de 3 aylık oldu ama maalesef hala gazlı bir bebek kimi 6 aya kadar geçer diyor kimi 8 aya kadar umarım o kadar uzun sürmezgunaydın herkese ;
bebeklerinizin gazı ne zaman geçti benim kızım bugun tam 3 aylık oldu ama gaz sıkıntımımız hiç geçmedi dün gece yine acilde aldık soluğu.Allah'tan hastane dibimizde nasıl onu sarıp sarmaladıysam doktor muayene ederken kızımı soluk soluğa kalmıştım yine gaz fitil attık.Yediklerime de cok dikkat ediyorum tamam diyorum gaz bitti heralde artık bende canımın istediklerinden az da olsa yiyebilirim dedim ve dün kahvaltı da yumurta yedim akşamı acildeydik ne zaman ben de normal yemeye içmeye başlıcam merak ediyorum bugun de kontrolumuz var dr da soracam bakalımmm
teşekkur ederim bugun dr gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi dr idrarında 8- 10 adet lökosit cıktı...Çok geçmiş olsun arkadaşım bizimki de 3 aylık oldu ama maalesef hala gazlı bir bebek kimi 6 aya kadar geçer diyor kimi 8 aya kadar umarım o kadar uzun sürmez
yaa şu anlattıkların var ya, inşsenin gibi olabilirim cidden bravo. dediğin doğru etraf dinlemiyor ama artık o kadarını da cidden engelleyemiyor insan sanırım
olsun, ne kadar az o kadar iyi. valla bravo sana
çok geçmiş olsunkızlarr çok uzuldum bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu cıktı ya ben gaz sanıyodum hep var mı aranızda benim gibi olann...
hadi geçmiş olsn s,ze inşallh bizimkde normal çıkar bizde yarın yaptıracağız kontrolümüz var bakalm ne dicekKızımın alerjiside gecmiş çok şükür. Ama ben üç ay daha süt ürünleri yemicem. Kan yoksa kakanın sümüksü olması normal dedı dr kızlar.
ay cok güldüm, lolipopu ne yapıcam demiş yavrum yaa. işte tam olarak olmak istediğim model bu tatlı konusunda. nasıl yapıcam bilmiyorum ama uğraşıcam en azından. sonucta damak zevkine etkisi çok bizim onlara verdiklerimizin. bu nedenle anlayamıorum tatlı verilmesini, ben pekmez bile vermeyi düşünmüyorum kafamdaki sorular yüzünden.Ablam yeğenime hic tatlı bisey vermedi şuan 3 yasında yarim tablet bitter cikolata yiyor anca gecen bi dogumgunune gittik lolipop dağıttılar ablama anne napcam bunu diye sordu hic bilmiyor çünkü.. kreste ablama kutu meyve suyu icmiyo kuru kuru yiyo ddemisler ablam bi koli sut aldı bıraktı yemeklerle icsin diye bende boyle olsun istiyorum nasıl alistirirsan öyle gider seker hic iyi bisey değil
bizimki doğduğundan beri böyle hafif sunen genelde civik kaka yapıyor endiselenmeli miyimcanım cooooooooooook tşk ederım iyiki varsın canım benım bebekte aynı böyle yapyon perşembe randevu aldım her beslenmede olmasada 2 cı beslenmede yapıyor bende amıpten şüphelenıyorum canım birde kan görünce koyarsan sevınırım ben de bırdaha görmedım kan neten baktım ama tam bır şey yok sağol canım senın ve bebeğın ıcın dua edeceğım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?