10 gün kullandık canımevet antibiyotik verdi dr zaten ne kadar kullandınız antibiyotiği.
İnş csnım sende guzel haberlerle gelirsin. Rabbîm yavrularımıza saglık versin şifa versim inşhadi geçmiş olsn s,ze inşallh bizimkde normal çıkar bizde yarın yaptıracağız kontrolümüz var bakalm ne dicek
Zeyim nasilsin. Nasil gidio bebisler. Onlari oyalamak icin neler yapiosunuz?16 ocakta başladım canım çok yorucu valla hem iş hem bebişler..
Sen nasılsın nasıl gidiyo?
Kizlar 4. Ay aşısı olan varmi? Bize cuma günü gelin dedi ebe... nasil bi asidir ates falan yaparmi acaba ?
zaten su büyüklerin umursamazliklari sinir ediyo benide gecenlerde annemler geldi agzina mandalina suruyorlar sanki ilerde yemeyecek ne aceleleri varsa geldeEyanlarina gidince dinlet sozunu soyleyince biz sizi byle buyutuk diyolarya kizmamal.elde degil ama takanda yok
ay cok güldüm, lolipopu ne yapıcam demiş yavrum yaa. işte tam olarak olmak istediğim model bu tatlı konusunda. nasıl yapıcam bilmiyorum ama uğraşıcam en azından. sonucta damak zevkine etkisi çok bizim onlara verdiklerimizin. bu nedenle anlayamıorum tatlı verilmesini, ben pekmez bile vermeyi düşünmüyorum kafamdaki sorular yüzünden.
Benim oğlum da öyle belinda dördüncü ayi bitmek üzere gazi biter diyordum ama iki gündür çok fena. Rezene ve kimyon icirdim biraz masaj yaptım gaz çıkardı baya rahatladı uyudu az önceKızlar benim oğlum resmen uykuyla savaş halinde. Gündüz uyumak istemior. Yarım saatlik uykulardan 2 saat uyuyor. Hadi gece uyur diyorum. Uyuyor yatağa koyar koymaz uyanıyor. Bu durum saatler sürüyor. En uzun uykusu 2 saat oldu çocuğun. Ne yapcamgimi şaşırdim vall.
Oyy kiyamam ona.. ben bu ateş mevzusundan korkuyorum valla. saglik ocaginda yaptirmadiniz mi siz?Biz olduk canim. Ateş yapabilir dedi doktor ama yapmadi. Birinde hic aglamadi ama biri yakar dedi onda agladi kuzum. Hatta asidan sonra doktoru gördükçe ağlamaya basladi:)
1ay önce 2diş yeri beyazdi şimdi 4ay bitti bi şey görünmüyor akşam kontrol ettim diş belirtisi çıksa bile 3-4ay sürebilir demişti doktorHayirli aksamlar hanimlar
Bebisimin on iki disinin cikacagi yerler beyazlasmis. Baya da bi huzursuz son iki gündür. Diş mi geliyor ki cidden ya ? Sizinkilerin disetletinde var mı beyazlasma?
ben sağlık ocaginda yaptırdım ateş olmadı cok şükürOyy kiyamam ona.. ben bu ateş mevzusundan korkuyorum valla. saglik ocaginda yaptirmadiniz mi siz?
Allah kolaylik versin canım eşine de şifa.Kızlar aattğınız msjları okuyamadım yazan msj atan geçmiş olsun diyen dua eden herkese teşekkür ederim. Eşimin ameliyatı kötü geçti sonucu da kötü oldu tekrar ameliyat olması lazım. Eşimin hastahaneye yattığı gece oğlum gaz sancısı yüzünden acillik oldu tek başımaydım sinir krizi geçirdim çok kötü günler geçirdim oğlum gitgide kötüye gidiyo eşimi ziyarete gelen çok oluyo oğlum durmuyo bi yandan ev işleri hiç girip yazamadım :-( alıntı da yapamadım hiç vaktim yoktu kusura bakmayın dualarınızı eksik etmeyin
Cnm alerji testi yaptırdın mi sen? Kaça yaptırdın ve kac günde çıktı sonuclar?Kızımın alerjiside gecmiş çok şükür. Ama ben üç ay daha süt ürünleri yemicem. Kan yoksa kakanın sümüksü olması normal dedı dr kızlar.
Canım amiiin çok sağolAllah kolaylik versin canım eşine de şifa.
İnşallah bizde de olmaz. Ateş çıktığında fitil koyamiyorum morariyor çocuk elimin altinda. Çok korkuyorum o yüzden atesten...1ay önce 2diş yeri beyazdi şimdi 4ay bitti bi şey görünmüyor akşam kontrol ettim diş belirtisi çıksa bile 3-4ay sürebilir demişti doktor
ben sağlık ocaginda yaptırdım ateş olmadı cok şükür
Canım bizim doktorumuz rotayı ıkıncı ay asılarından 15 gun sonra yapmıştı. Ikıncı dozu da 4.5 ayda yapılır demişti. Sanırım rota agızdan oldugu ıcın problem olmuyor.Kızlar kafama bir şey takıldı kızıma ben 9 Şubat'ta rotavirüs aşısı yaptırdım ebe o gün 6 Mart'ta 4.ay aşıları var dedi ama aşılar arası en az 30 gün olmalı diye biliyorum antikor üretimi olabilmesi için .yalnış biliyorsam düzeltin lütfen emin değilim çünkü.aşıyı 30gün sonraya mı ertelesem acaba?
Cok gecmiş olsun cnm allah yardımcınız olsn.Kızlar aattğınız msjları okuyamadım yazan msj atan geçmiş olsun diyen dua eden herkese teşekkür ederim. Eşimin ameliyatı kötü geçti sonucu da kötü oldu tekrar ameliyat olması lazım. Eşimin hastahaneye yattığı gece oğlum gaz sancısı yüzünden acillik oldu tek başımaydım sinir krizi geçirdim çok kötü günler geçirdim oğlum gitgide kötüye gidiyo eşimi ziyarete gelen çok oluyo oğlum durmuyo bi yandan ev işleri hiç girip yazamadım :-( alıntı da yapamadım hiç vaktim yoktu kusura bakmayın dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?